eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3هزار دنبال‌کننده
496 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 روش نگهداری می توان حبوبات را در جای خشک و خنک به مدت یک سال نگهداری کرد. قرار دادن حبوبات در محل های مرطوب, سبب رشد کپک ها بر روی حبوبات می شود. در ضمن, به دلیل حساس بودن لوبیای چشم بلبلی می توان برای نگهداری آن از یخچال استفاده کرد. 💠 روش هایی دیگر جهت نگهداری حبوبات: 🍃 لابه لای حبوبات چند برگ از درخت قرار دهید . 🍚حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید . 🍥حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید . می توانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها) 👌 جهت جلوگیری از ورود حشرات به حبوبات ، به ظرف حبوبات باید چند دانه اضافه کنید... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍎 طرز تهیه 🍎 ✅ ۲ عدد را پوست کنده، رنده کنید و یک قاشق ، یک قاشق گلاب و کمی زعفران (فقط به اندازه تغییر رنگ این مخلوط) به آن اضافه کنید، بهتر است این فالوده با سیب زرد یا سیب گلاب تهیه شود و ترجیحاً از سیب قرمز و مخصوصاً سیب سبز استفاده نشود. 👈 در فصل می توانید نصف یک عدد رسیده و شیرین را نیز به این فالوده اضافه کنید؛ بهتر است این فالوده پس از تهیه به زودی استفاده شود و برای وعده بعد نگهداری نشود، این فالوده گزینه خوبی به عنوان عصرانه یا حتی یک شام سبک می تواند باشد. ❇️ به بیمارانی که ، ، احساس ضعف یا خستگی و کسالت، و ... دارند توصیه می شود هر روز از این فالوده استفاده کنند ❇️ حتی در دوران بارداری نیز می توان از این فالوده برای تقویت، رفع کم خونی و تپش قلب استفاده کرد و به علت وجود سیب و همچنین به، اگر اضافه شود، مقوی رحم و موجب حفظ نیز می باشد. ❗ : مصرف زعفران در خانم های باردار ممنوع اسـت، خانـم های باردار ایـن فالـوده را بـدون زعفران مصرف کنند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💢 💢 🍀موارد مصرف سویق گندم: ☀بهترین تقویت کننده و چاق کننده میباشد. ☀بهترین مکمل غذایی بانوان باردار ☀غذای مناسب جهت کودکان ☀تقویت جنسی و درمان سستی کمر ☀درمان زود انزالی ☀تقویت کننده و استحکام دهنده استخوان ☀جلوگیری از سقط برای بانوانی که رحم شان در نگه داشتن بچه ضعیف است. ☀مصلح غذا بخصوص بعد از کله پاچه میباشد. ☀افزایش شیردهی بانوان ☀درمان بیماری های گوارشی معده ☀درمان غلبه مزاج ها 🍀روش تهیه سویق گندم : گندمی تهیه کنید که سبوس آن جدا نشده باشد ترجیحا گندم دیم افت نخورده سپس با حرارت ملایم آن را به مدت دو الی سه ساعت تفت دهید تا جایی که رنگ آن بازگردد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
☕️ چای گل گاو زبان و سنبل الطیب: طبیعت: گرم و تر : خوابآور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیه تهیه: دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات،نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌بالینک⛔️
☕️ چای بادرنجبویه طبیعت بسیار گرم : مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب آور،نشاط آور،ضد صدای گوش،تشنج،اسپاسم،بیماری های کلیوی،بوی بد دهان و خواب های وحشتناک(چای مورد علاقه حضرت علی علیه السلام) : یک مشت کوچک بادرنجبویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌بالینک⛔️
🍮چای زنجبیل طبیعت:گرم و خشک : تقویت حافظه،قوه باه،جهاز هاضمه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید برای قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر درد،مسمومیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی در مسافرت و انعقاد خون ❗️: زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است. : نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود)در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده،میل نمایید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌بالینک⛔️
🌸 آرد گندم 👈 ۳قاشق غذاخوری 🌸 روغن زیتون 👈 ۳قاشق غذاخوری 🌸 شڪر سرخ 👈 ۳قاشق غذاخوری 🌸 گلاب درجه یڪ 👈 ۵قاشق غذاخوری 🌸 آب سالم 👈 ۲لیوان 🌸 زعفران،دارچین،هل 👈 به مقدار لازم : تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به قوام آید… : ⬅️ بازڪننده صدای مداحین عزیز ⬅️ مفید برای سرماخوردگی و گرفتگی صدا 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
😋 دستور 💝 : درمان بواسیر درمان نقرس افزایش جنسی قرص طبیعی مولتی طبیعی ملین ، رفع رفع سردی و رطوبت بدن مو، مفید برای مو مفید برای رشد کودکان و افزایش آنها باز کننده سدد و گرفتگی ها 🍹 خیسانده انجیر هر شب هفت عدد انجیر را در ظرفی مثل شیشه مربا ریخته و ِروی آن آب جوشیده سالم بریزید. تا حدی که روی آن را بگیرد و زیادتر نباشد. صبح، شربت بسیار 😋آمده است. نوش جان کنید و انجیر های آن نیز در طول روز یا همان وقت مصرف شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
آشپزخانه عافیت
سلام ما از سیستان هستیم این کلوچه خرمایی شهرما بفرمایید کلوچه خرمایی داغ🙈 ــــــــــــــــــــــــ
‍ 🥞 یک لیوان شیر گرم نصف لیوان روغن یک قاشق غذاخوری خمیر مایه نصف قاشق سیاه دونه نصف قاشق بادیان یک قاشق مربا خوری شکر یک قاشق مربا خوری نمک آرد به میزان لازم تمام مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تقریبا از خمیر نون سفت تر باشه بذارید یکساعت استراحت کنه تا پف کنه در طی این مدت خرما رو هستشو دربیارید و با دو قاشق روغن سرخ کنید وخوب له کنید با قاشق پنج دقیقه کافیه ازخمیر با وردنه پهن کنید گرد قالب بزنید و وسط خمیر از خرما بریزید و سه گوش ببندید و روی کلوچه رو با شونه کوچک شونه بزنید و با سوزن بزرگ یا یه چیزی شبیه اون چندتا سوراخ ایجاد کنید چون پف زیادی نکنه شونه هم برای زیبایی کلوچه هست وبعد داخل فر بذارید تا پخته بشه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
✨°┄❁┄°✨°┄❁°°❁┄°✨° 💟 ✴️•⇦ معرفی دمنوش فوق العاده برای ریه با اثرات اعجاب انگیز ✨↫ مجرب در عفونت ریه، آسم، سرماخوردگی ها و آنفولانزا، سرفه و... 🔸↫ : علت بوجود آمدن بیماری یا اِسم آن هیچ اهمیتی ندارد. باشد یا چیز دیگر، به هر حال مشکل ریه ، عفونت و ... را از بین می برد. ان شا الله🤲🏻 ✨↫ در طی درمان نباید آنتی بیوتیک و داروی شیمیایی مصرف شود. 🍃 : زوفا + پنیرک + بنفشه + اسطوخدوس + بادرنجبویه + پرسیاوشان + پونه + مرزنجوش + عناب + سپستان + گزنه + گلسرخ + ختمی + آویشن 🍵 : •↫ همه را با نسبت برابر باهم دم کرده و میل کنید. بسته به شدت بیماری روزی یک الی ۳ مرتبه جهت پیش گیری نیز مفید است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
آرد سفید یا سبوس دار 2 لیوان روغن سالم 6 قاشق غذاخوری آب تقریبا 1 لیوان آب کم کم اضافه کنید به خاطر رطوبت آردها 🔹آرد ونمک الک کنید،روغن ریخته آب کم کم بریزید وبا دست خوب ورز دهید تا خمیرتون به دست نچسبد،تاکید میکنم آب کم کم بریزید 🔹روی سطح میز آرد بپاشید وبه مدت ۵ دقیقه خوب وزر بدید با کف دست خمیر به سمت جلو ببرید وبا انشگشتان به سمت عقب بعد گرد کنید داخل کاسه بزارید یک کیسه روش بزارید ویک دستمال روش بندازید به مدت یک ربع،بعد خمیر لول کنید به ۸ قسمت تقسیم کنید. چانه بگیرید وبا کف دست گرد کنید،با وردنه نازک باز کنید،تابه بر گردونید براتون حکم ساج داره،روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر نازک بندازید. 🔹روش،خمیرتون پف میکنه بعد برگردونید سمت دیگه نان هم بپزد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat