eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.9هزار دنبال‌کننده
496 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
🥣 🔸شیر ۱.۵ لیوان 🔸آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری 🔸نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری 🔸خرما ۵ عدد 🔸دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری : 👈هسته را درآورده و با کمی آب روی گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید. و را به اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید. 🔴نکات: 🔸اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید. 🔸اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید👈مثل یا . 🔸میتونید هم نریزید. 🔸در صورت تمایل کمی به مواد اضافه کنید. 🔸برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
آشی خوشمزه و اسان 3-4 نفر 1 و 1/2 پیمانه عدس 1/4 پیمانه برنج 0/5 کیلو سبزی شامل تره و جعفری 4 حبه سیر 1 عدد پیاز بزرگ   2 تا 3 ق غ پیاز سرخ کرده زردچوبه ، نمک ، فلفل به میزان لازم کشک یا ماست به میزان لازم عدس را بذارین با مقداری آب بپزه. وقتی عدس نیم پز شد، برنج را بهش اضافه کنید و بذارین برنج هم بپزه ، آب آش را اندازه کنید و سبزی را هم اضافه کنید و بذارین آش جا بیفته.   پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدین، سیر را له کنید و به پیازها اضافه کرده و تفت بدین ، زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت بدین. این پیازها را به آش اضافه کنید. 👈🏻یک ربع قبل از اینکه آش را بردارین بهش به میزان دلخواه کشک اضافه کنید (اگه سرما خوردین کشک نریزین ، وقتی آش پخت با ماست بخورید)   🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
سبزی موادلازم: سبزی کوکو ..... 500 گرم تخم مرغ........ 3 عدد . مخلوط زرشک و مغز گردو به دلخواه ..........1/2 لیوان . نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پودر زنجبیل به مقدار لازم ارد برنج .......1 ق غذا خوری سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید که کاملا سلیقه‌ایه ) داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. سپس سبزی های خرد شده ، زرشک ، مغز گردو ، ارد ، نمک و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. داخل ماهیتابه روغن سالم بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود ، وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
📣📣📣📣📣📣📣 ☝️یادتون باشه که زائده سفید رنگی که به زرده تخم مرغ چسبیده رو حتمااا جدا کنید تا غذاتون بوی تخم مرغ نده (همیشه جدا کنین حتی پخت کیک و شیرینی ) ‌
یا شامی پوک لپه 300 گرم گوشت مغز ران گوسفند بدون چربی 500 گرم پیاز 1 عدد بزرگ نمک،فلفل، به میزان لازم ارد برنج ....1 ق غذا خوری تخم مرغ ....2 عدد گوشت را تکه تکه کنید و کمی با پیاز درشت خرد کرده و زردچوبه به همراه لپه خیس کرده و با مقداری آب بپزید تا زمانی که اب نداشته باشد گوشت پخته شده و پیازها که پخته شدن و همچنین لپه رو دوبار با چرخ گوشت چرخ کنید وتخم مرغ، نمک،فلفل و زردچوبه ... خوب ورز بدید تا یکدست بشه حالا شامی هارو با دست و یا با قالب کتلت فرم بدید و وسط اون رو با انگشتتون سوراخ کنید تا خوب مغزپخت بشه ودر تابه روغن بندازید تا سرخ بشه. شامی باید به صورت تصویر بالا باشد . اگر گوشت را در ظرف مخصوص سفالی بسابید تا به صورت ریش ریش بشه طعم عالی پیدا میکنه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
برای 6 - 5 نفر : گوشت بی استخوان : نیم کیلو بادمجان قلمی : 12-10 عدد عدس : 250 گرم پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذا خوری كشك ساییده غلیظ : 2 یا 3 فنجان گردوی چرخ شده : 1.2 فنجان زعفران ساییده : 1.2 فنجان سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری نمك و فلفل : به مقدار کافی : گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم . بعد بادمجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود. سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود. به تدریج كشك را به آن اضافه كرده و مرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد . روی حلیم را با كمی گردو، كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم . تغذیه ای : حلیم بادمجان ، غذایی محلی و لذیذ است. بادمجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می كند . پخته آن برای طحال و اخلاطی كه در آن جمع می شود سودمند است 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🥫ترشی افزایش اول شستن ها، بعدش با آبکش خشکش کن. بعدش خرفه ها را ریز ریز کن. اینبار با یکم آب میذاری دوتا قل بزنه. بعدش میریزی تو آبکش، آبش که رفت، رو یه پارچه تمیز میذاری که خوب نمش جمع بشه. دوباره تو ظرف مناسب بیریز و روش سرکه. کمی رب انار، سیر و نمک ... از همین موقع آماده خوردنه. تو یخچال هم میشه تا مدتها نگه داشت. 😍اگه بچّها بخورن میرن المپیاد ریاضی. اگه کرفس هم به اون اضافه کنی میشن انیشتن شیعه. نوش جانتون 😋 اما بهتره بدونی اهل بیت علیهم السلام قبلن فرمودن سرکه، خرفه، کرفس، کدو، به، برگ چغندر، سداب، کندر و عقل را زیاد میکنن. پس اگه میخوای عقل خودت هم زیاد بشه: این ترشی رو، بنداز و بخور و 😄 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
زمان پخت90 دقیقه برای4 مواد لازم برای خشیل بلغور گندم 200 گرم آرد سبوس دار گندم 100 گرم آب 250 گرم شیر 250 گرم عسل، شکر،دارچین و یا شیره به میزان لازمکره به میزان لازم طرز تهیه مرحله اول: اولین مرحله برای درست کردن این غذا با دسر، خیساندن بلغور است.  بلغور ها را قبل از پختن برای چند ساعت در آب بگذارید تا خیس بخوردند. مرحله دوم: در این مرحله بلغور ها را با مقداری آب در قالبمه ای قرار دهید. شعله زیر آن را کم کنید و اجازه دهید بپزد و آبش کشیده شود. پختن بلغور ها حدود یک ساعت زمان میبرد. مرحله دوم: بعد از پخته شدن بلغور ها،  بلغور ها را آبکش کنید. بعضی در این مرحله آرد را با آب سرد و شیر مخلوط کرده و سپس به بلغور ها اضافه میکنند و روی حرارت قرار میدهند و هم میزنند تا غلیظ شود و بوی خامی آرد گرفته شود. اما ما به شما پیشنهاد میکنیم آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و سپس شیر و آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس بلغور ها را اضافه کنید. غلظت خشیل شما باید کمی بیشتر از حلیم باشد. زمانی که به غلظت مناسب رسید خشیل شما آماده است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💠 🍃 ارده : یک ق غ سیر : یک حبه نخود پخته : شش ق غ روغن زیتون : یک لیوان نمک : یک ق چ فلفل قرمز : یک دوم ق چ آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان 🍃 تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. 🥗این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد. 👈البته الویه با دستور مرسوم بسیار سنگینه و بهتره شام مصرف نشه ضمنااا در الویه سالم به جای سیب زمینی از نخود پخته استفاده کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
یکی از بهترین سوپ های ماه رمضان است. 🌱 عدس در روایات قلب را رقیق می کند واشک را زیاد می کند 👈🏻 که این دوخاصیت درماه مبارک رمضان کمک می کند تابه خدای متعال نزدیکتر شویم. دیگردال عدس 🌱 تامین آهن 🌱کلسیم 🌱منیزیم 🌱ویتامین "آ"بدن 🌱ملین 🌱تنظیم کننده قند خون 🌱بهبود جریان خون 🌱موثر در درمان دردمفصلی واستخوانی 🌱کمک به بهبود زخم دهان وگلو واشتها آوراست. برای چهار نفر: یک لیوان دال عدس باکمی آب (هرچه آب کمتر بریزیم دال عدس زودتر پخته وله می شود)روی شعله ی ملایم قرارداده بعد از پخته شدن عدس ،آب به آن اضافه کنیم تارقیق شود سپس کمی پیاز داغ ونمک وفلفل به آن اضافه کنید ونوش جان کنید👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💢 و اما طرز تهیه درمان 💪 👇👇 🥣 : 🔸گوشت گوسفندی بره نر 🔸شیر طبیعی گاو (که حداکثر بین ۲۰ الی ۳۰دقیقه جوشیده شده باشه) 🔸نمک طبیعی دریا 🔸ادویه 🔸پیاز در صورت دلخواه ✅ گوشت گوسفندی تازه را روی حرارت گذاشته و شیر طبیعی را آرام آرام و در چند مرحله به آن اضافه نموده تا شیر نبرد. گوشت باید به مدت ۳ الی ۴ساعت خوب باشیر پخته شود. و در پایان نمک طبیعی دریا و ادویه و پیاز به آن اضافه شود برای طعم دار شدن غذا. ❌ : در پختن این غذا به هیچ وجه از آب، روغن و رب استفاده نشود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️