eitaa logo
دانلود
🥩کباب برنجی🍛 🥩گوشت : 500 گرم 🍚برنج : ⅕ پیمانه 🍾روغن : 1 پیمانه 🥣آرد : 1 پیمانه 🥚تخم مرغ : 2 عدد 🧅پیاز : 2 عدد 🧂نمک : به مقدار لازم 🥄فلفل : به مقدار لازم 🍛برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم . سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم . سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم. روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم . در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم کنار جوجه عالی میشه 😋 برای یک عدد کلم بنفش متوسط یک قاشق غذاخوری نمک دو قاشق غذاخوری شکر آب جوشیده سرد ۱/۵ لیوان سرکه سفید یا قرمز ۱/۵ لیوان سیر ۴ حبه فلفل به دلخواه برای کلم سفید ، دو قاشق غذاخوری نعنا و یک قاشق چای خوری زردچوبه بریزید بقیه مراحل مثل کلم بنفش هستش🙂 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مهمونیات ژله ت رو متفاوت درست کن🥰 لايه اول ژله بلوبري لايه دوم پاناكوتا لايه سوم تركيب ميوه و ژله آلورا و ادامه تكرار… ✅یک بسته ژله بلوبري رو با ١/٥ ليوان آبجوش مخلوط کنار بزارید ✅یه بسته ژله الورا هم به همین روش اماده کنید ❌پاناکوتا تو‌پستهای قبل اموز ش دادم میوه های دلخواه رو برش بزنید ✅فقط برای هر مرحله باید لایه ها نیم بند بشه ✅قبل شروع كار،قالب مورد نظرتون رو با ليوان آب اندازه بگيريد ببنيد چقدر گنجايش داره ✅اگر بزارید کامل بینده موقع برگردوندن ژله لایه ها از هم جدا میشن ✅قالب من ۸ لیوان آب گنجایش داشت ✅پاناکوتا رو من با دو لیوان شیر درست کردم 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
💝 گروه ختم قرآن 🌸 ✅ هر روز با ✅ حتی با یک آیه از ✅آثار دنیوی و اخروی ❤️ أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ❤️ ارتباط با خادم👇 ╔═.🌱🌸.═════════╗ @AdmineKhob ╚═════════.🌱🌸.═ اگه میخوای حتی با خوندن یک آیه😳 تو شریک بشی حتما روی لینک زیر کلیک کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/3829531466C7cd59b84b3
🍗🍗جوجه‌ عسلی🍗🍗 🥯۲ عدد سینه مرغ 🥯۲ ق غ کره آب شده 🥯۲ ق غ عسل 🥯۲ تا ۶ ق چ سس تند ( بسته به ذائقه و تندی سس) 🥯۱ ق غ رنده پوست پرتقال 🥯۱/۲ ق چ نمک 🥯۱/۴ ق چ فلفل 🍗فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. روی یک سینی مناسب فر رو کاغذ آلومینیومی یا کاغذ روغنی می کشیم. در یک کاسه مواد سس رو مخلوط می کنیم سینه مرغ رو به قطعات ۳ سانتی تکه تکه می کنیم و داخل سس می ریزیم و هم می زنیم تا سس به همه جای تکه های مرغ برسه. تکه های مرغ مزه دار شده رو روی سینی فر می چینیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر می پزیم تا کاملاْ مغز پخت بشه برای کباب شدن سطح جوجه ها می تونیم از حرارت گریل یا شعله بالای فر به مدت ۱-۲ دقیقه استفاده کنیم. برای سرو می تونیم از خلال دندون یا سیخ های چوبی استفاده کنیم. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز یک خیارشور تُرد و خوشمزه🤌😍 موادلازمش: من برای ۴کیلوخیار قلمی ۱۶تا لیوان بزرگ آب ریختم دو لیوان سرکه ریختم به ازای هر یک لیوان آب یه قاشق سرپُر نمک می‌خواد که من ۱۶تا قاشق ریختم کمی هم شیوید و تلخون که بهتره تلخون کمتر از شیوید باشه که تلخ نکنه چند تا دونه حبه سیر فلفل تند و کمی نخود نکته:من برای چهارکیلو خیار این مقدار رو مصرف کردم شما اگه دو کیلو خیار میگیرین همین مواد رو نصفش کنید مثلا بجای ۱۶ لیوان آب ۸لیوان آب بریزین همینطور بقیه رو. نکته:آب و سرکه که میزارین بجوشه حتما باید کاملا سرد بشه بعد به خیار ها اضافه کنید. نکته:تا دو هفته اصلا دربش رو باز نکنین که هوا بره داخلش 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه مراحل پخت ساندویچ سوسیس مخصوص تو فيلم کامل با توضیح هست ✅ساندویچ سوسیس پیاز بزرگ ۱عدد سوسیس ۲عدد نمک فلفل سیاه پاپریکا اویشن رب گوجه ی ق غ سس کچاپ ۱تا۲ق غ اب جوش مقدار لازم پنیر پیتزا یا ورقه ای ✅سس مخصوص پیاز بهتر بنفش باشه خیارشور نگینی یا رنده و اب گرفته مایونز ماست 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈رفتم بچه مو کلاس نقاشی ثبت نام کنم دیدم شده جلسه ای ۱۰۰ تومن😳😨 یهو چشمم به این کانال افتاد😍 رایگان تو کانالش کلی روش های بازی و آموزش نقاشی هست🤷‍♀ پیشنهاد میکنم حتما عضو شید 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/2721710766C9ab1645b80
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پنکیک مغزدار🥞😍😋 یه صبحانه جذاب برا روزهای تعطیل و یا مدرسه بچه ها 👌 مواد لازم: -تخم مرغ 1 عدد -شکر 3قاشق غذا خوری -وانیل نصف قاشق چایخوری -شیر 1 لیوان -روغن مایع 4 قاشق غذا خوری -آرد 1/5 لیوان -بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری ‎🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ران مرغ شکم پر🍗🍗 ایده خوشمزه و جدید 🍃❤️🍃 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
خوراک مرغ و سبزیجات چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز) فلفل دلمه رنگی : 1 پیمانه کدو خلال شده : 1 عدد روغن مایع یا زیتون : یک قاشق غذاخوری پیاز ریز شده : 1 عدد دستور تهیه:📝 جهت تهیه خوراک مرغ و سبزیجات اول پیاز رو با روغن تفت می دهیم. کمی که تفت خورد سینه مرغ رو می ریزیم و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت می دهیم تا مرغ کاملا بپزد. بعد قارچ هم اضافه می کنیم وتفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود (اگه خیلی تفت بدهیم سینه مرغ سفت می شود) بعد از ماهی تابه خارج می کنیم و درون همان ماهی تابه اول کدو بعدفلفل دلمه وبعد هویج رو تفت می دهیم(هر کدوم ۵ دقیقه تا تقریبا نرم بشوند) بعد سینه مرغ تفت خورده هم می ریزیم نمک وادویه وکمی فلفل هم می ریزم وشعله رو خاموش میکنیم .(سبزیجاته این غذا نباید له بشوند) 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرا نمیدونی چی بخوری؟ با مواد دم دست اینو درست کن🤌😋 🟩مواد لازم: سه چهارم پیمانه شیر ولرم یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه یک عدد تخم مرغ یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک دو و دو سوم پیمانه آرد سفید ۳۰ گرم کره یا روغن (۲ و نیم قاشق غذاخوری) 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
شامی ماهی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ماهی تن 300 گرم سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی ارد 1 ق غ گشنیزتازه 300گرم شنبلیله تازه 50 گرم فلفل سبز 2 عدد سیر 2 عدد پیاز 1 عدد ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم . 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیم کیلو سیب زمینی رو پوست بگیرید و قاچ کنید. داخل قابلمه منتقل کنید و روش آب جوش بریزین و با کمی نمک بزارین آبپز بشه . سیب زمینی ها رو با گوشتکوب پوره کنین . مقداری نمک و فلفل سیاه، کمی جعفری خرد شده، سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا، سه قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سوخاری و یک تخم مرغ اضافه و خوب باهم ترکیب کنین . دستتونو چرب کنید و بهشون شکل بدین . در آخر هم داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنین. بفرمایید از عطر و طعمش براتون نگم که بی نظیره 👌 مطمئنم خوشتون میاد. نوش جان 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خـورش هویــج‌ تـبـریـزی🥕👩🏻‍🌾 انقدر این هویج خوبه که حتی خورشش هم خوشمزه میشه 😋 *هم میتونین از هویج و هم از زردک استفاده کنین 📋مواد لازم پیاز: ۲ عدد (متوسط نگینی خرد شده) گوشت گوسفندی یا گوساله: ۵۰۰ گرم هویج یا زردک: ۵۰۰ گرم آلو خورشتی: ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم رب گوجه: ۱ ق غ خوری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم شکر: ۱-۲ ق غ خوری عصاره‌ی قلم: ۵۰ گرم آب لیمو: ۱ ق غ خوری آب و روغن: به میزان لازم 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ميگو ٥٠٠ گرم نصف پيمونه آرد گندم ١ق چ بكينگ پودر زردچوبه نصف ق غ خ دو عدد سفيده تخم مرغ غلظت خمير بنيه بايد مثل عسل شُل باشه نه خيلي سفت نه خيلي شُل سس تارتار خيارشور ليمو ترش جعفري شويد پياز قرمز سس مايونز 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مواد لازم : سینه مرغ ۲ عدد کامل سس تند چیلی ۱ قاشق چایخوری حریره سیر ۱ قاشق چایخوری پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد بگینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق غذاخوری ✅ ادویه ها : پودر پیاز و سیر / فلفل قرمز /پاپریکا/ آویشن/ پودر تخم گشنیز/ پودر کاری/ فلفل سیاه/ کمی زردچوبه روغن ۲-۳ قاشق غذاخوری ✅ طرز تهیه : سینه های مرغ رو خورد کنید و سیر و سس چیلی، نشاسته ذرت،بکینگ پودر، نمک و ادویه ها،تخم مرغ همرو باهم خوب میکس کنید میتونید از چرخ گوشت هم استفاده کنید در آخر ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و دوباره میکس کنید ؛ مواد رو به ظرفی که چرب کردین منتقل کنید و از مواد روی نایلون بزارید و به کمک پشت چاقو بکشید تا سوسیس ها شکل بگیره.بعد داخل ظرفی که کاغذ روغنی چرب شده گذاشتین بچینید بزارید رو بخار روش رو هم بپوشونید و ۱ ساعت زمان بدید در این حین حتما چندین بار پشت و رو کنید بعد ۱-۲ ساعت هم با در باز بهش زمان بدید اینطوری روش کامل خشک میشه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته اول❤️( ترکیب رون و سینه استفاده کنین) و مساوی باشه با این ادویه ها اول طعم بده به مرغ پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک ۴ ق غ فلفل سیاه نکوبیده ۲ ق چ تخم گشنیز ۲ ق چ برگ بو ۲ بزارید مرغ با این مواد پخته بشه چوب دارچین پودر هل ۲ عدد پودر فلفل سیاه ۱ ق چ سیر یک حبه اگر کوچک بود دو حبه نمک یک قاشق غ خوری پودر دارچین یک قاشق چ خوری پاپریکا یک قاشق چ خوری پودر تخم گشنیز یک قاشق چ خوری پودر رنجه بیل یک قاشق چ خوری پودر آویشن یک قاشق چ خوری 💛نکته طلایی💛 و راز اصلی عطر و طعمش جوز هندی که یک عدد بگیرید و کنی رنده کنید 💛نکته طلایی 💛 عطر خوبش برای سیر تازه هست که استفاده میکنید لطفا از پودر سیر استفاده نکنید پودر لبو ۲قاشق غ خوری داخل آب سرد بریزید پودر ژلاتین ۳ ق غ نصف لیوان آب مرغ گرم بهش اضافه کنید همبزنید تا ترکیب بشه نکته❤️: مدت زمان لازم برام پخت مرغ ۲ ساعت هست و سه لیوان آب برای پخت نیاز داره نکته❤️:ژلاتین رو که با نصف آب مرغ که از صافی رد شده ترکیب کردید روی حرارت کتری هم بزنید تا کاملا ترکیب شه و به مایع اضافه کنید نکته❤️: بعد از این مایع رو داخل بطری نوشابه ریختید سرش رو با سلفون بپوشونید و بگذارید ۲۴ ساعت داخل یخچال و کالباس شما آماده‌ داخل هر ظرفی هم میتونید بریزید نکته ❤️حتما هویج و پسته و قارچ هاتون رو داخل آرد ذرت یا آرد سفید قرار بدید اضافی‌شون بگیرید و بعد اضافه کنید من هویج رنده شده اضافه کردم که لازم به این کار نبود 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
کودکــــــم کـــــن♨️💛 یکی از های مـــا ایـــن اســــت که نمــــی گــــذاریم کودکمـــان کـودکی کند🙄❌ راهکار هایی که تا نمیدونستی👇😱 https://eitaa.com/joinchat/1652031595Cb152fa869a
35.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از خوشمزه ترین ساندویج هایی بود که امتحان کردم و عاشقش شدم😍😋 ترکیب مواد ساندویجی با اون سس جذابش محشر بود محشر😍 مرغ نصف سینه مرغ پیاز بنفش ۱ عدد متوسط قارچ متوسط ۱۰ عدد رب ۱ ق م ( من پودر کچاپ زدم) نصف لیوان اب جوش پنیر گودا ۳ ورق ادویه ها( نمک و فلفل سیاه و پول بیبر و اویشن ( من اوریگانو) زدم و زردچوبه) مواد سس( پیاز خلالی نازک و خیار شور رنده شده و سس مایونز و دو سه قاشق جعفری ساتوری شده) نون باگت یا همبرگری ✅میتونی اول سس بزنی روی نون ها و بعد مواد گوشتی یا عین من اول مواد گوشتی بعد سس ✅میتونی تو ساندویج ساز هم گریل کنی 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون رو سرخ میکنیم داخل شکمش رو باز میکنیم و با مایه گوشتی مون پر میکنیم از هرچیزی میتونید برای مایه گوشت استفاده کنید. من از این ترکیبات استفاده کردم: پیاز نگینی، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، ذرت، رب و گوجه رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز در صورت تمایل پنیر پیتزا بزنید سس: دو قاشق رب گوجه رو سرخ کردم تا حسابی رنگ باز کنه. کمی نمک و زردچوبه اضافه کردم. یک لیوان اب جوش ریختم و گذاشتم یه کم غلیظ شه. درب تابه رو میزاریم روی حرارت ملایم یک ساعت پخته بشه. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من قلیه ماهی رو به این روش درست میکنم مواد لازم: پیاز دو عدد بزرگ نمک فلفل زردچوبه فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم سیر ۵ حبه سبزی گشنیز ۴ دسته سبزی شنبلیله ١ دسته تمبر هندی ۵٠ تا ١٠٠ گرم آب دو تا سه لیوان آرد ١ قاشق غذاخوری ماهی یک تا دو کیلو گرم نکات مهم: من بعد از سرخ شدن ماهی، قبل از اضافه کردن قلیه، پوستش رو جدا کردم اینطوری بنظرم بهتره👌🏻 شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن قلیه می‌شود به همین خاطر مقدار شنبلیله و گشنیز را حتما رعایت کنید❌ اگر مقدار ترشی غذا کمه میتونید مقداری از تمر هندی را اب و صاف کرده و به خورشت اضافه کنید😋 برشهای ماهی را ضخیم بزنید تا توی قلیه له نشه🐟 در اواخر پخت هم ترشی و نمک و فلفل رو اندازه کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحلشو که تو ویديو دیدین و اما اندازه مواد و ادویه مخصوص مواد لازم گوشت مغز ران گوسفندی ۳۵۰ گرم برنج ۵ پيمانه زرشك ۵ ق غ رب گوجه ‏فرنگی ۲ ق غ خلال پرتقال شیرین شده ۵ ق غ خلال پسته ۵۰ گرم خلال بادام ۵۰ گرم گلاب نصف استكان دارچین، هل، زیره سبز يك قاشق غذاخوری زعفران دمکرده نمک، فلفل، زردچوبه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ الی۶ عدد ساق مرغ بدون استخان ۱ عدد پیاز ترجیحا قرمز نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۱/۲ پیمانه جعفری خورد شده ۱/۲ پیمانه آرد سوخاری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زعفران دم شده کره ۱ ق غ خ روغن ۳ الی ۴ ق غ خ برای سرخ کردن کباب ها طرز تهیه: ساق مرغ رو به همراه پیاز توی غذاساز ریخته و پوره میکنیم، سپس فلفل هارو اضافه کرده و دوباره ترکیب میکنیم با هم یکدست بشن. حالا توی به کاسه میریزیم و جعفری، آرد سوخاری و ادویه هارو اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه مواد و در آخر روی طرف سلفون میکشیم میذاریم ۱ ساعت توی یخچال استراحت کنه طعم ها به خورد هم برن. حالا کف تابه رژیمی مواد رو پخش میکنیم و سطحشو کاملا صاف و یکدست میکنیم، سپس با کفگیر و یا هر وسیله دیگه ای طبق ویدیو برش زده و روش طرح میندازیم. روی شعله گاز که اول حرارت بالاست گذاشته و بعد که کبابا شروع کردن به پختن حرارت رو ملایم میکنیم(اینجوری کبابا آب نمیندازه و نرم و آبدار میمونه). اوایل پخت زعفران و کره رو میزنیم و بعد که یه طرفشون سرخ شد و خودشو گرفت برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه و این کارو با هر ۴ طرف کبابا انجام میدیم اینجوری قشنگ مغز پخت میشه و در نهایت یه کباب خیلی خوشگل و خوش فرم هم خواهین داشت. کنارشم گوجه سرخ کنین با رب و بذارین عالی میشه. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7