eitaa logo
دانلود
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لذیذ و ساده ترین انتخاب واسه یه شام فوری ۳ عدد کدو ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد گوجه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری ماست نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا ۴ قاشق غذاخوری آرد سفید کمی جعفری خرد شده گوجه اسلایس شده 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
23.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ عدد ران مرغ ۲ عدد پیاز خلالی خورد شده ۴ حبه سیر خورد شده زعفران دم شده نمک و فلفل سیاه آب نصف ۱ عدد لیموی تازه ۲ ق غ ه کره ۱ ق غ خ روغن مواد لازم برای خورشت کلم: ۲ پیمانه کلم برگ خلالی خورد شده ۴ عدد هویج خلالی خورد شده آب نصف ۱ عدد لیموی تازه نمک، عصاره مرغ ۱ عدد (۱ ق م خ) ۱ ق م خ رب گوجه زرشک ۲/۳ پیمانه روغن ۲ ق غ خ آب برای روی کلم ۱/۲ پیمانه طرز تهیه: توی قابلمه اول پیاز و سپس مرغ و سیر و مابقی مواد رو میریزیم و روی شعله ملایم میذاریم تا به ارامی بپزه(مرغ و پیازا به اندازه کافی آب میندازن و اصلا نیازی به یک قطره آب هم نیست. اواسط پخت بهش آب لیمو رو هم ضافه کرده و یا میتونین آبغوره هم بزنین(برای گرفتن شیرینی پیاز خورشت) و میذاریم تا کامل مرغا بپزه و به روغن بیفته (حین پخت مرغ رو زیر و رو کنید تا خوب بپزه و سرخ بشه). توی یه تابه روغن ریخته هویجارو اضافه کرده به همراه نمک و عصاره مرغ و با حرارت ملایم با در بسته میذاریم بپزه و سرخ بشه بعد از تابه جدا میکنیم. حالا توی همون تابه کلم هارو ریخته و بهش نمک و آب وزردچوبه اضافه کرده و میذاریم با در بسته و حرارت کم کلم ها بپزن و سرخ بشن و از تابه جداش میکنیم. حالا توی همون تابه رب رو با ۱/۲ پیمانه اب توی تابه میریزیم و تفت میدیم رب که باز شد کلم و هویج رو بهش اضافه کرده و ترکیب میکنیم حالا آبلیمو زرشک رو اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگه تفت میدیم و تمام. حالا موقع سرو توی ظرف سروتون بریزین و مرغهارو روش بذارین و مثل من خواستین با کمی جعفری خورد شده تزیین کنین. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
20.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱)ختما ۱۵دقیقه قبل شروع بکار قابلمه رو بزارید روی گاز تا حسابی داغ بشه. ۲)دمکنی حتما بزارید فویل هم میگن میشه اما من نمیزارم چون میترسم اون جنس آلومینیوم بر اثر حرارت دیدن وارد مواد کیک بشه آرد ۲لیوان شکر یک و ۱/۴لیوان تخم مرغ ۴عدد بکینگ پودر ۲ق چ وانیل نوک قاشق چایخوری شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان کشمش هم به اندازه دلخواه من نصف استکان زدم طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل رو تایم میگیریم ،۵دقیقه با دور تند همزن میزنیم. شیر رو اضافه می‌کنیم و مجدد ۳دقیقه دیگه میزنیم با دور تند همزن. بعد روغن رو اضافه می‌کنیم و ۲۰ثانیه میزنیم و تمام. همزن رو میزاریم کنار خالا آرد و بکینگ پودری رو که از قبل ۳ بار الک کردیم رو به مواد تخم مرغی توی دو‌مرخله اضافه می‌کنیم و باهم مخلوط می‌کنیم در آخرم کشمش هارو و تمام . مواد رو میریزی تو قالب و بمدت یک ساعت و نیم میزاریم تو فر دستساز یا همون قابلمه تا بپزه و روشم سرخ بشه . و حتما برای اینکه کشمش نره ته نشین نشه کشمش هارو با دو قاشق آرد مخلوط کنید بعد به کیک اضافه کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر میخوای یک صبحانه متفاوت ،خوشمزه درست کنی من این پنکیک موز رو پیشنهاد میدم که بسیار مقوی هست😋🥞 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چاشنی یعنی این😍 ✅مواد لازم: آلو قرمز ۳ کیلو آب ۱ پیمانه نمک ۱ ق چ سه کیلو آلو قرمز شسته شده رو با یک پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک، نیم ساعت بپزین، خنک که شد، از صافی رد کنین تا گوشت و هسته‌ جدا شه ، دوباره روی حرارت بزارید و با قاشق چوبی هم بزنین تا غلیظ شه، با کمک قیف یا نایلون داخل بطری بریزین، داخل فریزر یک سال قابل نگهداریه، برای نگهداری طولانی تر، باید رب سفت تر باشه تا کپک نزنه. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست و خیار قالبی مجلسی ایده ای شیک برای مهمونی هاتون🥰 مواد لازم ماست دو لیوان خیار رنده شده یک لیوان فلفل سیاه به مقدار لازم گل محمدی یک قاشق غذا خوری نعنا خشک یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین دو غذاخوری نمک به مقدار لازم پوست خیار رو جدا کنید وخیار رو رنده کنید پوست خیار هارو با مقداری ماست با بلندر یا غذا ساز میکس کنیدوبه همراه نعناع ،فلفل سیاه ،گل محمدی،نمک و پودر ژلاتین رو با اب سرد حل و روی بخار کتری بنماری کنید وبه ماستتون اضافه کنید مخلوطش کنید. ✅قالب رو حتما چرب کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از قبل به بادمجون ها نمك زدم و شستم بعد تو روغن سرخ كردم بعد از بادمجون مرغ ها رو سرخ كنيد(از قبل به مرغ كمى نمك و زعفرون زدم) يك عدد پياز متوسط را با يك ق غ فلفل دلمه ريز خرد شده و دو ق غ هويج ريز رنده شده و يك حبه سير با حرارت كم سرخ كن بعد بهش رب گوجه اضافه كن تا بوى خاميش از بين بره و در اخر ادويه جات(نمك و فلفل و يك ق م زردچوبه و نصف ق م اويشن و يك ق چ زنجبيل) بعد دو ليوان اب اضافه كن و مرغا رو بچين روش حرارت رو كم كن بزار بپزه بادمجون هم با كمى پياز داغ و رب گوجه و گوجه و نمك و فلفل و زردچوبه و مقدارى اب بزار يك ربع بپزه و تمامممم دستور تهديگ ماستى ماست يك ق غ ، زعفران دم شده يك ق غ روغن چهار ق غ و دو كف گير برنج 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
19.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اينم از پلو مخلوط مشهدي سي كُنين ايقد طعمش خوب بي كه يه بار امتحانش كُنين عاشقش ميشين 😎 سي درست كردن ته ديگ حتما بايد اندازه هاي سيب زميني هاتون يكسان باشه به مدت نيم ساعت هم بذارينش تو آب خنك مدل چيدنشم كه تو ويدئو هست برنج ۴ پیمانه سینه مرغ ۱ عدد نخود فرنگی ½ پیمانه قارچ ۴۰۰ گرم فلفل دلمه ای رنگی ۴ قاشق غذاخوری فلفل سبز تند ۱ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد پیاز ۲ عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی ادویه پلویی ۱ قاشق چایخوری 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان ۲ کیلو فلفل سبز تند ۳ عدد سرکه انگور ۱/۵ لیتر نمک ۲ قاشق غذاخوری نبات ۳ شاخه کوچک کلم قرمز کوچک ۱ عدد فلفل دلمه ۲ عدد هویج ۲ عدد سیر ۶ حبه - سبزیجات معطر: ترخون ۱ دسته کوچک مرزه ۱ دسته کوچک ریحون ۱ دسته گشنیز ۱ دسته پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری گلپر ۱ قاشق چایخوری سیاه دانه ۱ قاشق چایخوری بادمجون رو شسته و خورد میکنیم ؛ فلفل سبز سرکه و نمک اضافه میکنیم و روی حرارت کم بمدت نیم ساعت میزاریم ؛ وسطای پخت نبات اضافه میکنیم برای گرفتن تیزی سرکه توی میکسر کلم،دلمه،هویج،سیر میریزیم و خوب ترکیب و ریزشون میکنیم بادمجونا رو از روی حرارت ورمیداریم و سبزیجات رو اضافه میکنیم سبزیجات معطرم خورد میکنیم و اضافه میشه تخم گشنیز،گلپر،سیاه دونه اضافه و ترکیب میکنیم سرد که شد از همون لحظه قابل استفادست 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهدیگ رستورانی بدون نون و سیب زمینی نصف لیوان آب ۳ قاشق غذا خوری  آرد سفید نمک و زرد چوبه باهم یک قاشق چای خوری ۳ قاشق غذا خوری روغن  و مقداری زعفران 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادی که واسه سوپ جو لازمه👇👇👇 جو پخته شده هویج پخته شده اب مرغ جعفری تازه اب لیمو زرشک رب ادویه ها( فلفل سیاه و قرمز و سفید،نمک،زنجبیل ،پودر دارچین) رب و سرخ کنید که رنگش باز بشه ادویه ها جز زنجبیل و دارچین و جو و هویج و همراه اب مرغ اضافه کنید همین اول کار رشته سوپ و اضافه کنید که لعاب بیشتری به سوپ میده بزارید کنی بپزه وقتی نیم پز شد جعفری رو هم اضافه کنید آخرای پخت زنجبیل تازه در حد نوک ق.چ رنده کنید و همراه پودر دارچین و زرشک به سوپ اضافه کنید وقتی سوپ پخت و جا افتاد روغن رو داغ کنید و بریزید روی سوپ در اخر قبل سرو ابلیمو بریزید و از رو حرارت بردارید😊 ❌یکی از نکته هاش اینه واسه اینکه سوپ لعاب داشته باشه به جای اینکه جوو اضافی بریزید از رشته سوپ استفاده کنید همون اول کار بریزید تا اخر ردی نمیمونه😉 ❌نکته دوم اینه که واسه اینکه عطر سوپ نپره اخر کار پودر دارچین و زنجبیل بزنید😉 ❌روغن داغ رو بریزید که باعث میشه شوک به سوپ وارد بشه و رنگش باز شه😉 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای ۲ نفر: عدس ریز ۱ پیمانه پیاز متوسط ۲ عدد 🧅 سیب زمینی ۱ عدد 🥔 گوجه فرنگی ۴ عدد 🍅 کره ۵۰ گرم 🧈 زعفران دم کرده ۲ ق غ زردچوبه ۱ ق چ نمک،فلفل سیاه و قرمز و گلپر به میزان دلخواه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7