♨️۴۰ درصد فوتی های کرونا در تهران هستند!
آیا پروتکلهای درمانی و پیشگیریها و نحوه درمان در بیمارستانها معکوس عمل میکنند ؟!
🔻 بنابر اطلاعات دفتر آمار جمعیت ایران ۸۳ میلیون نفر می باشند، و جمعیت استان تهران نیز ۱۴ میلیون نفر می باشد، یعنی این استان ۱۶% جمعیت کل ایران را تشکیل میدهند. پس به صورت طبیعی باید ۱۶ درصد فوتی ها برای تهران باشد،
🔺اما عجیب اینجاست که ۴۰% فوتیهای کرونایی در تهران دفن میشوند!
👈 این در حالی است که طبق آمارهای داده شده بیشترین مراعات پروتکلهای درمانی و پیشگیری در تهران صورت میگیرد .
آیا درمانها و پروتکلها معکوس عمل می کنند ؟!
داستان چیست ؟!
تا کی قرار است کشتار ادامه پیدا کند؟
چرا مسئولین کاری نمی کنند؟
چقدر جان عزیزانمان برایمان مهم است؟
چرا داروها و تزریقات مرگ آفرین را تعطیل نمی کنند؟
تا کی ایران آزمایشگاه جهان است؟
کی می خواهید باور کنید که بهترین درمان برای کرونا آرامش روحی و پرهیز از استرس و ترس، توجه به خدا و معنویت، تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان سنتی و پرهیز از تجویز داروهای اثبات نشده است...
🔺برای هر جانی که گرفته میشود مسئولیم...
🔻«لعلروشن» رئیس بیمارستان یاس :
🔹من ادعا میکنم که بیش از نیمی از مرگ و میر بیماران کرونایی ما، به علت عوارض داروهایی تجویزی و نه خود بیماری کرونا است.
🔹حول محور کرونا یک کاسبی شکل گرفته است.
🔹اصلیترین جزء پروتکل درمانی کرونا که برای بیماران سرپایی استفاده میشود رمدسیویر است که متعلق به شرکت گیلئاد اسرائیل و یک داروی آمریکایی- اسرائیلی است.
🔹رمدسیویر پیش از این برای درمان بیماری ابولا در آفریقا تولید شده بود اما به دلیل پرعارضه بودن نتوانستند آن را به خوبی وارد بازار کنند و به محض اینکه کرونا شیوع پیدا کرد آن را معرفی کردند!
❌ ایران مصرف کننده ی شماره یک #فاویپراویر
❌هزینه هزار میلیاردی برای داروی بی فایده و پرعوارض #فاویپراویر در شرایط تحریم
🔸قانعی رئیس شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی :
از طرف دیگر سازمان بهداشت جهانی هم آن (فاویپراویر) را برای کرونا تأیید نکرده، آمریکا هم آن را رد کرده و در کشور تولیدکننده یعنی ژاپن هم استفاده نمیشود و در چین هم که تولید انبوه دارد مصرف ندارد و ما شدیم شماره یک مصرف این داروی بیخاصیت
ما چیزی حدود هزار میلیارد در این شرایط (تحریم) برای آن هزینه کردیم، بدون شک کاسبی پشت آن است .
👈منتظر ورود قوه قضاییه برای محاکمه ی #کاسبان_فاویپراویر_ورمدسیویر هستیم...
منبع :
https://www.mashreghnews.ir/news/1260382
♨️ فاجعه ی #رمدسیویر
👈نارسایی کبد، نارسایی کلیه
👈بالا رفتن آنزیمهای کبد در 32% افراد
👈نارسایی تنفسی در 6% افراد
به نقل از قانعی رئیس شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی
منبع :
https://www.mashreghnews.ir/news/1260382
😱 فاجعه ای بنام #فاویپراویر
👈بالا رفتن احتمال مرگ
👈تشدید علایم کرونا : تب ، ضعف عضلانی ، بالا رفتن آنزیمهای کبد ، مرگ جنین در بانوان باردار
به نقل از قانعی رئیس شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی
منبع :
https://www.mashreghnews.ir/news/1260382
🔰ماه صفر نحس نیست
⛔️معمولا در آغاز ماه صفر بعضی ها در فضای مجازی مطلبی را پخش می کنند که ماه صفر نحس است فلان دعا را بخوانید و تخم مرغ بشکنید و صدقه بدهید و...
در صورتی که مطلبشان هیچ سندیتی ندارد و ماه صفر هم نحس نیست. اگر نحسی بود عمل بنی امیه و یزیدیان بود که نحس بود نه شب و روز و ماه، در قرآن کریم هم اگر روز عذاب برخی اقوام را نحس خوانده منظور عمل آن قوم است و الا روز و شب که ظرف زمانی بیش نیست. اگر در این ظرف کارهای خوب پر کنی مبارک است و اگر کارهای بد پر کنی شر و نحس می شود.
🛑ضمنا اگر کسی مدام تلقین کند که فلان ماه نحس است ممکن است به خاطر این منفی بافی ها اثر بد ببیند❗️ چرا برخی ها با القاء منفی روح و روان خود و دیگران را به هم می ریزند و آرامش خود و بقیه را به هم می زنند؟!
جالب اینجاست که لقب ماه صفر، صفرالخیر و صفرالمظفر است ولی به عکس آن را نحس و شر می خوانند. به هر حال ماه صفر قطعا نحس نیست و مرحوم شیخ عباس قمی ره نیز نفرموده نحس است بلکه نوشته معروف است به نحوست، که این فقط به خاطر اعمال زشت بنی امیه و یزیدیان در این ماه است.
البته صدقه و نماز و دعای اول ماه در هر ماهی خوب است و مخصوص ماه صفر نیست.
اما تخم مرغ شکستن خرافات و اسراف و گناه است.
سعی کنیم عقل خود را در مسیر دین به کار بیندازیم و هر مطلبی را پخش نکنیم.
📙کتاب فرار از خرافات نوشته ابوالفضل سبزی
🖼موسسه آسمان مهر منجی↙️
🆔 @Baranetrat
┄┅┅❅♥️❅┅┅┄
کد سوال : ۱۴۰
موضوع : عقاید، احکام ، ماه صفر
پاسخ گو : کارشناس دینی ابوالفضل سبزی
📝سوال شما
سلام از پیامتون در رابطه با ماه صفر ممنونم، ببخشید پس این که می گویند ماه صفر ماه سنگینی است مفهومی ندارد؟!
📝پاسخ ما
سلام علیکم، البته این معنا در روایات نیست بلکه شاید از این جهت نسبت سنگینی به این ماه داده اند که در این ماه اتفاقات دردناکی همچون شهادت رسول خدا صلی الله علیه وآله و اسارت خاندان عصمت علیهم السلام روی داده است که به یقین این مصائب سنگین است.
اما گذشته از این مصیبت ها کسی که بنده ی خدا باشد هیچ روز و ماهی برایش سنگین نیست و کسی که خودش نحس نباشد و عمل نحسی نداشته باشد هیچ روزی برایش نحس نخواهد بود و بلکه طبق فرموده آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام کل یوم لایعصی الله فیه فهو عید، هر روزی که در آن گناه نشود عید است، یعنی مبارک و گرامی است. پس این خود ما هستیم که لحظه هایمان را می سازیم، یا زیبا می سازیم یا زشت، به همین جهت امام هادی علیه السلام فرمودند: به روزگار بد نگویید که گرداننده روزگار خداست، آنچه بدگویی دارد عمل بد خود شماست.
به هر حال ما حتی یک روایت نداریم که گفته باشد ماه صفر نحس است، و این دعایی را هم که در گروه ها پخش می کنند که برای رفع نحوست صفر بخوانید ساختگی است و سندی ندارد. مرحوم علامه مجلسی رضوان الله علیه نیز در کتاب زادالمعاد به صراحت نوشته است : "من در احادیث امامیه چیزی که دلالت بر نحوست این ماه داشته باشد نیافته ام."
بنابراین این که می گویند این ماه نحس است یا خرافاتی همچون تخم مرغ شکستن و این حرفها را مطرح می کنند از صراط مستقیم خارج است.
📙توضیح بیشتر در کتاب فرار از خرافات، نوشته ابوالفضل سبزی
مرکز پاسخ به سوالات موسسه آسمان مهر منجی
🖼موسسه آسمان مهر منجی↙️
🆔 @Baranetrat
┄┅┅❅♥️❅┅┅┄
🌷یار امام زمانت باش تا عزیزش گردی
روزی در مکه هشام بن حکم خدمت امام صادق علیه السلام شرفیاب شد در حالی که فضلا و دانشمندان به نام شیعه از قبیل حمران اعین شیبانی و محمد بن نعمان و هشام بن سالم و قیس ماصر در مجلس شرف حضور داشتند.
با اینکه همگان از نظر سن از او بزرگتر بودند حضرت او را مقدم بر همه فرموده و در صدر مجلس و بالاتر از همه نشانید.
اصحاب از این احترام نمودن، متعجب شدند وقتی امام چهره حاضران را دید فرمود:
«هذا ناصرنا بقلبه و لسانه و یده» این جوان با دل و زبان و دست یعنی با تمام وجود ما را یاری می کند.
📗 یاران امام زمان علیه السلام نوشته ابوالفضل سبزی
🖼موسسه آسمان مهر منجی↙️
🆔 @Baranetrat
┄┅┅❅♥️❅┅┅┄
✨
کد سوال : ۱۸۲
موضوع: #حدیث، #دین، #تحقیق #عقاید #عرفان #وسواسی #صراط_مستقیم
پاسخ گو: ابوالفضل سبزی
📙سوال شما
سلام و درود، ببخشید ما همیشه شنیده ایم که دین ما ما را به تحقیق و تفکر و تدبر در امر دین فراخوانده با این حال مقصود روایت زیر که در کتاب نهج الفصاحه آمده چیست؟
پیامبرصلی الله علیه و آله فرمود:
«إيّاكم و التّعمق في الدّين فإنّ اللَّه تعالى قد جعله سهلا، فخذوا منه ما تطيقون فإنّ اللَّه يحبّ ما دام من عمل صالح و إن كان يسيرا.»
از فرو رفتن در امر دين بپرهيزيد زيرا خداوند دين را آسان قرار داده است، بنابراين از مسائل دين آنچه را طاقت داريد فرا گيريد زيرا خداوند كار نيک بادوام را دوست دارد اگر چه اندک باشد.» ممنون از پاسخگویی شما.
📗پاسخ ما
سلام علیکم
شرح این روایت مفصل است اما به صورت اختصار باید بگویم اسلام با تحقیق و تدبر و شناخت و معرفت افزایی مخالف نیست بلکه ما را در این جهت تشویق نموده است، اما آنچه در این روایت بیان شده منظور تدبر و تحقیق نیست بلکه پیشی گرفتن از آموزه های اهل بیت علیهم السلام در بعد عقاید و احکام دین است؛ در واقع در بحث عقاید اهل بیت علیهمالسلام همواره از ما خواستهاند که از مسیر قرآن و عترت خارج نشویم و تنها به همان چیزی بسنده کنیم که اهل بیت علیهمالسلام بیان نمودهاند. مثلاً در باب توحید از ما خواستهاند که در ذات خدا فکر نکنیم که از مصادیق بارز «من ما لا تطیقون» است یا در برخی مباحثی که امثال فلاسفه و عرفای اصطلاحی، جدای از مکتب اهل بیت مطرح میکنند وارد نشویم و به همان معارفی اکتفا کنیم که اهل بیت علیهمالسلام بیان فرمودهاند. در روایت دیگری وجود نازنین پیامبر مهربان ما فرمود: «انِّ قوماً یَتَعَمِّقُونَ فی الدین یمرقُون منه کما یَمرقُ السِّهم من الرمیة»؛
«برخی از مردم بیش از حدی که لازم است در دین فرو رفته و تعمّق میکنند؛ آنان از دین خارج میشوند همان گونه که تیر از چلهکمان خارج میشود.» همچنین امیرمؤمنان صلوات الله علیه در این زمینه میفرمایند: «غایة کلّ متعمّق فی معرفة الخالق سبحانه الاعتراف بالقصور عن ادراکها»؛
«سرانجامِ تلاش هر کس که در معرفت خداوند سبحان تعمّق ورزد، این است که به ناتوانی خود نسبت به ادراک معرفت خدا اعتراف میکند.» و در روایت دیگر امام سجاد سلام الله علیه تصریح میفرمایند : «فمن رام وراء هنالك فقد هلك»، کسی که بخواهد بیش از آنچه بیان شده بداند خود را به هلاکت می افکند. یعنی در باب توحید و عقاید، آیات قرآن و کلام معصومان علیهم السلام برای هدایت کافیست و بیش از آن گمراهی است.
همچنین در وادی احکام، منظور از این روایت، این است که هرچه را خدا برای ما سخت نگرفته ما هم بر خود سخت نگیریم و به عبارت دیگر گرفتار وسواسی یا ریزه کاری هایی که ضرورتی ندارد نشویم و دین سهل و آسان را بر خود سخت نسازیم. به عنوان مثال حضرت موسى بن جعفر سلام الله عليه فرمودند: «لاتعمّق فى الوضوء»؛ در وضو خیلی تعمق نکن، یعنی اینقدر حساس نباش و نیاز نیست با ذره بین ببینی که مبادا جایی خشک نمانده باشد. یا مثلا برخی از کسانی که دنبال سیر و سلوک هستند در بحث اعمال و اذکار و اوراد افراط می کنند یا به اعمالی رو می آورند که مأثور از اهل بیت علیهمالسلام نیست این هم یک نمونه از فرو رفتن در وادی سرگردانی است، حضرت میفرمایند: اگر همان اعمال واجب و مستحب یقینی را به صورت کم اما مداوم انجام دهی بهتر است از کارهایی که به ظاهر زیاد یا چشمگیر باشند ولی مورد تایید نباشند.
بنابراین این روایت ما را دعوت به اعتدال و صراط مستقیم مینماید و ما را از ورود در افکار و اعمالی که از ناحیه معصومان علیهم السلام صادر نشده باز می دارد. پرتوفیق و سلامت باشید.
🖼مركز پاسخ به سوالات موسسه آسمان مهر منجی
🆔 @Baranetrat
┄┅┅❅♥️❅┅┅┄