eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری کیکات خوب پف میکنه❗ . اینم از نوع المنت فر من موقع پخت کیک و شیرینی و نون که همیشه براتون سوال بود😁👍 ‌. نوع المنت تو پف کردن کیک خیلی تاثیر داره. (المنت بالا رو هیچ وقت روشن نکنید مگر تو فرهای گازی ۳ دقیقه آخر برای گریل) . هر سوالی داری در مورد پخت کیک و شیرینی و نون توی فر برقی، گازی ، سولاردوم و ماکرو تو کامنتا بپرس حتما جواب میدم🥰🤗 . تو پیجم کلی آموزش کیکای خوشمزه دارم🤗👍 حتما سر بزن: @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian . دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
دیگه شکلات چیپسی نخر آموزش شکلات چیپسی خانگی با کمترین مواد و با کمترین هزینه😍پس حتما سیو کنید و امتحانش کنید @Shiriin.kadeh @Shiriin.kadeh مواد لازم: پودر قند : ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو :۲ قاشق غذاخوری نمک : نوک قاشق چای خوری آب : ۲ قاشق غذاخوری (به آرامی اضافه کنید) من کمتر از دو ق غ ریختم ♦️تا اندازه ایی آب بریزید که مواد نه شل باشه ،نه خیلی سفت من کمتر از دو قاشق غذا ریختم ♦️وقتی شکلات چیپسی کامل خشک شد بذارین داخل یخچال هر وقت‌خواستین استفاده‌کنید ♦️از شکلات چیپسی برای تزیین کیک و کوکی و داخل فیلینگ کیک خامه ایی استفاده میشه 😍 @Shiriin.kadeh @Shiriin.kadeh دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ارشیو اشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظرم یکی از بهترین و راحت ترین پیش غذا، غذا و مزه های سینی مهمونی و دورهمی ها و تولد هاتون میتونه باشه ؛ حتی برای بچه ها چه سرد و چه گرم. مخصوصا الان که کلاس های تفریحی تابستونی رو هم شروع کردن.🏃‍♀️💃🏻 حتی وقتی هیچ ایده ای برا عصرونه یا شام نداری، یا وقتی دیرت شده و داری میری به قرارات برسی 👩‍❤️‍💋‍👨 یا در طول مسیر کارت و ادارت 👩🏻‍✈️👩🏻‍💼👩🏻‍💻یا وقتی تو آرایشگاه 💇‍♀️و مطب دکتر 🧖‍♀️منتظری نوبت بشه تا میکاپ بشی 💅🏾یا ویزیت بشی😅🤦‍♀️ برای یک بسته خمیر یوفکا/؛ 🌮 ۱۰۰ گرم کره 🧈رو ذوب کنید با یک تخم مرغ 🥚و نصف لیوان شیر 🍼مخلوط کنید و روی هر لایه رومال تخم مرغ🥚بزنید. برای هر دانه بورک از دو تا سه دونه خمیر یوفکا استفاده کنید. و روی هم بذارید و مابقی رو با پارچه ی نخی نم دار 💧بپوشونید. تا خشک نشوند. مواد میانی که من زدم /؛ یک مدل ترکیب ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای 🧀و دو مشت 😉👊🏻 جعفری و پیازچه 🥬🥦خورد شده. @yeganesadat.recipe @yeganesadat.recipe و یک مدل دیگه/؛ ۵تا ژامبون خورد شده 🥩🥓و پنیر موزارلا 🧀 خمیر رو هر طور که دوس دارید بپیچید. روی خمیر ها رومال تخم مرغ بزنید. من چند تا رو داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه المنت پایین و کانوکشن زدم. و در آخر ۵دقیقه گریل رو. چند تا رو داخل ایرفرایر یا همون سرخ کن بی روغن 🌭🍾در دمای ۱۶۰درجه به مدت ۱۳ دقیقه گذاشتم. و چند تا رو که شکل سمبوسه کردم سرخ کردم.🍯 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ارشیو اشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک لیوان شکر و نصف لیوان شیر و یک‌قاشق خامه ،شکلات درست کن 😍😍😍 خوشت اومد ؟؟ .عالیه😍 @salade.shik67 . . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمز کردن خامه کپشن پر از نکته اس👇 اینم پست قرمز کردن خامه بدون رنگ پودری و با رنگ ایرانی😍 👇😍 @Shiriin.kadeh @Shiriin.kadeh ♦️دقدقه خیلی از شما اینه که موقع اضافه شدن رنگ خامتون دفرمه میشه ولی اگه خامه به خوبی فرم گرفته باشه چنین مشکلی پیش نمیاد ♦️رنگ ها شیمیایی هستند و برای سلامتی مضر هستند، بخصوص برای بچه ها برای همین بهتره کیک را با خامه سفید فیلینگ و کاور کنید و بعد با خامه رنگی با یک لایه نازک کاور کنید و موقع سرو از بدنه کیک جدا بشه ♦️با رنگهای خارجی مثل فو، شف مستر و امریکالر و... رنگ کمتری مصرف میشه ♦️میتونید کنار رنگ ژله از رنگ پودری هم استفاده کنید ♦️من برای رنگهای تیره بیشتر از خامه گلرود طلایی استفاده میکنم فقط برای کاور و دیزاین ♦️خامه رو با لیسک هم بزنید ♦️بعد از چند دقیقه رنگ خامه چند درجه تیره تر میشه حداقل زمانی که رنگ خودشو کامل نشون بده بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هست ♦️اینکه مقدار رنگ چقدر باشه بستگی به حجم خامه داره ♦️حتما رنگ رو داخل یخچال نگهداری کنید
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
كوبيده مرغ پاكستاني😋 . سلام دوستای نازنینم.🙌 واااااای دلم براتون تنگ شده بود. حال و احوال؟😍 امروز كوبيده_مرغ رو آموزش ميدم،البته به سبك پاكستاني و پر از ادويه. اول اينو بگم كه در اين غذا گراماسالا هست كه نوعي ادويه پر كاربرد در هند و پاكستانه كه ميتونيد از عطاريها يا فروشگاههايي كه ادويه هاي مختلف دارن تهیه کنید. . مواد لازم: مرغ چرخكرده سيصد گرم،پياز رنده شده كه آب اضافشو گرفتيم يك عدد متوسط،گراماسالا يك ق غ سر پر،برگ گشنيز ساطوري سه ق غ،فلفل قرمز يك ق مرباخوري،آب ليموي تازه يك ق غ،كره ذوب شده دو ق غ،نمك و زردچوبه . طرز تهيه : تمام مواد رو مخلوط و خوب ورز بديد(كره هم با مواد مخلوط ميشه،پياز خيلي ريز رنده بشه،گشنيز كاملا ساطوري). حالا سيخهاي چوبي رو برداريد،دستتون رو با آب مرطوب كنيد و از مواد به سيخ بزنيد ،تابه داغ رو با قلمو چرب كنيد(با كره) و كبابها داخلش بذاريد تا بپزه و برشته بشه.در حين پخت كبابها رو بچرخونيد و روي كباب با قلمو كره بزنيد. اين كباب هم با برنج و هم نان سرو ميشه؛ دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلاسه Azam.azarniaa منبع پیج دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام ستایش خانم در مورد پخت فسنجون سر می رفت اول پیاز متوسط رو خورد می کنیم بعد ادویه رو اضافه می کنیم یکم که ادویه ها عطرش در اومد مرغ خورد شده را اضافه می کنیم بعد از تفتش دو استکان آب بهش اضافه می کنیم می ذاریم نیم ساعت بپذه. در ظرف دیگری روغن می ریزیم وگردو خورد شده رو تفت می دهیم و بعدش رب انار و کمی رب گوجه می زنیم تفت می دیم بعد دو استکان آب بهش می زنیم می ذاریم نیم ساعت بپذه. بعد از نیم ساعت گردوها رو به مرغمون اضافه می کنیم. درش رو می گذاریم تا آرام آرام با هم بپذه. حدود یک الی دو ساعت. اگر شیرین دوست دارین شکر بهش بزن با کمی نمک. بستگی داره چجوری دوست داری😊 من برای اولین بار درست کردم عالی شد👏 خانومی میگفت روز پاتختم گریه میکردم شوهرم گفت قول میدم هرروز ببرمت خونه بابات اینقدر گریه نکن گریه م شدید تر شد دوست صمیمیم اومد گفت دیونه تو که خونه ت تو محله بابات ایناست چرا اینقدر گریه میکنی؟حالمونو بهم زدی گفتم بیشعور من برای خونه بابام گریه نمیکنم برای این گریه میکنم از فردا باید ناهار و شام بپزم 😭بدم میاد هیچیم بلد نیستم کی حوصله داره صبح پاشه نخوابه صبحونه اماده کنه؟😭 میگفت دوستم اونقد خندید که نگو😂🤦‍♀ گفت دست ننه ت درد نکنه با این دسته گلش😁 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
برای خواهری که قیمه هاش خوب نمیشه. 1) کلا برای قیمه یا قرمه اول گوشت رو با پیاز تفت می دیم 2)دارچین و رب یادمون نره درکنار ادویه هایی که می زنیم و سرخ می کنیم 3)می ذاریم گوشتمون تقریبا بپذه 4)برای قیمه لپه هامون رو در روغن تفت می دیم بعد اضافه به گوشتمون می کنیم 5)برای قرمه سبزیمون رو در روغن تفت می دیم بعد اضافه به مواد می کنیم. اینجوری خورشتامون خوشمزه و مجلسی می شن😍😊 خانومی میگفت روز پاتختم گریه میکردم شوهرم گفت قول میدم هرروز ببرمت خونه بابات اینقدر گریه نکن گریه م شدید تر شد دوست صمیمیم اومد گفت دیونه تو که خونه ت تو محله بابات ایناست چرا اینقدر گریه میکنی؟حالمونو بهم زدی گفتم بیشعور من برای خونه بابام گریه نمیکنم برای این گریه میکنم از فردا باید ناهار و شام بپزم 😭بدم میاد هیچیم بلد نیستم کی حوصله داره صبح پاشه نخوابه صبحونه اماده کنه؟😭 میگفت دوستم اونقد خندید که نگو😂🤦‍♀ گفت دست ننه ت درد نکنه با این دسته گلش😁 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
تستر چون با المنت کار می کنه خیلی نباید از درجه های بالا استفاده کنیم. من خودم برای کیک یا پیتزا می زارم روی درجه 100یا 120 خانومی میگفت روز پاتختم گریه میکردم شوهرم گفت قول میدم هرروز ببرمت خونه بابات اینقدر گریه نکن گریه م شدید تر شد دوست صمیمیم اومد گفت دیونه تو که خونه ت تو محله بابات ایناست چرا اینقدر گریه میکنی؟حالمونو بهم زدی گفتم بیشعور من برای خونه بابام گریه نمیکنم برای این گریه میکنم از فردا باید ناهار و شام بپزم 😭بدم میاد هیچیم بلد نیستم کی حوصله داره صبح پاشه نخوابه صبحونه اماده کنه؟😭 میگفت دوستم اونقد خندید که نگو😂🤦‍♀ گفت دست ننه ت درد نکنه با این دسته گلش😁 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام روزتون به خیر خانومهای گل در مورد ضررهای رب گوجه زیاد شنیدیم، من مصرفم خیلی زیاده متاسفانه مثلا برای ماکارونی، استانبولی، لوبیاپلو و..‌ برای اینکه رنگش قرمز باشه رب زیاد میزنم حالا اگه بخوام رب گوجه را حذف کنم یا کم کنم توی این غذاها چی استفاده کنم که بدرنگ و سفید نباشه؟؟ آیا رب به یا رب های دیگه از نظر رنگ جایگزین رب گوجه میشن؟؟ کلا نظرتونو راجع به خوشرنگی غذاها بگین ممنون😊 خانومی میگفت روز پاتختم گریه میکردم شوهرم گفت قول میدم هرروز ببرمت خونه بابات اینقدر گریه نکن گریه م شدید تر شد دوست صمیمیم اومد گفت دیونه تو که خونه ت تو محله بابات ایناست چرا اینقدر گریه میکنی؟حالمونو بهم زدی گفتم بیشعور من برای خونه بابام گریه نمیکنم برای این گریه میکنم از فردا باید ناهار و شام بپزم 😭بدم میاد هیچیم بلد نیستم کی حوصله داره صبح پاشه نخوابه صبحونه اماده کنه؟😭 میگفت دوستم اونقد خندید که نگو😂🤦‍♀ گفت دست ننه ت درد نکنه با این دسته گلش😁 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم یه روزه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول سیب و دارچین😍 اونایی که پای سیب دوست دارن اینو دیگه میپرستن😄😋 فردا آموزش کاملشو میذارم براتون مواد لازمش ایناست: آرد: ۳۰۰ گرم( ۲ و نیم لیوان) من از آرد بربری استفاده کردم. خمیر مایه فوری: ۵ گرم ( ۲ ق چ سر صاف) شیرخشک قنادی: ۷ گرم (۲ ق چ پر) تخم مرغ: ۱ عدد شیر ولرم: ۲/۳ لیوان (این مقدار حدودیه بستگی به آرد داره) پودر شکر: ۳ ق غ روغن مایع: ۲ ق غ سر پر . @fatemeh_faghanian مواد میانی: سیب رنده شده: ۲ تا کره: ۲ ق شکر: ۲ ق پودر دارچین: ۱ ق سیب و ۱ ق شکر و کمی کره رو رو حرارت تفت میدیم تا ابش کشیده شه بعد از خنک شدن با مابقی کره و شکر و دارچین مخلوط مکنیم تا خمیر شه. @fatemeh_faghanian . رومال: یدونه تخم مرغ با ۱ ق شیر . طرز تهیه خمیر: همه مواد خشک خمیر رو باهم مخلوط کنید بعد تخم مرغ و بعد شیر و کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر یه گلوله بشه چسبنده است و با ورز از بین میره. بعد کم کم روغنو اضافه کنید و ورز بدید (حدود ۱۵ دقیق) بعد چونه کنید و روشو نایلون چرب شده بکشید بذارید بیست دقیقه استراحت کنه. بعد بازش کنید به شکل مستطیل و مواد میانی رو بمالید روش و به صورت نوار ببرید و رول کنید با فاصله بذارید تو سینی فر و بعد رومال و بعدشم روشو نایلون بکشید ۴۵ دقیقه استراحت نهایی بدید و بعد تو فر از قبل گرم شده یه کاسه آب جوش بذارید طبقه پایین و سینی رو بذارید طبقه وسط. دمای فر: ۲۰۰ گازی و ۱۸۰ برقی طبقه وسط به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه. . بعدشم با شهد یا عسل رقیق شده و پودر پسته و بادوم تزیین کنید نوش جون.😍🌸 ترفند و ایده ها 👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری فوتی ترین خفن ترین شام🥺👇🏻 @minarostaie @minarostaie نون،سس مایونز کاهو تخم مرغ آبپز خیارشور ژامبون و همه رو رول و برش میشه ساندویچ تخم مرغ قرتی😂 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم و نکات مهم حلوای لبو: لبو پخته: ۲ عدد متوسط آب لبو: نصف لیوان آب: ۱ لیوان گلاب: ۴ ق غ شکر: ۱ لیوان آرد: ۱ لیوان کره: ۱ ق غ روغن مایع: ۱/۴ لیوان پست بعدی رو ببینید آموزش کیک حلوای لبوئه👍 @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian آرد رو الک کنید رو حرارت کم حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش بره ولی نباید تغییر رنگ بده. بعد کره و روغن اضافه کنید و یکم دیگه تفت بدید و بعدشم پوره لبو که آماده کردیم. تقریبا یک و نیم لیوان پوره لبو لازمه. حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم رو به کم داغ بزنید تمام‌. بعد از آماده شدن میتونید بریزید تو قالب و بذارید یخچال بعد ۳ ساعت قالبو برگردونید. من چون میخواستم روی کیک بمالم الکی ریختم تو قالب و سریع برگردوندم که فقط عکسشو بگیرم و خوب فشرده نکردم بخاطر همین یکم ترک داره. @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian فیلم کیک لبو رو گذاشتم که با این حلوا یه کیک حلوای بی نظیر بتونید درست کنید🥰 🌺❤️😍 این حلوا برای درست کردن حلوا بوتیکی هم عالیه یا به راحتی‌هایی میتونید قیف بزنید. چون خیلی لطیفه. یه پست هم قبلا گذاشتم بیسکو حلوا زعفرونی میتونید پایه بیسکوییتی اونو درست کنید و از این حلوا روش قیف بزنید‌. ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کباب سنگی پختم تمام فامیل انگشت به دهن موندن،،مزه ش با کباب بازاری مو نمیزد،خیلی نرم وآبدار وبرشته😋😋 دستورشو از سمیه جون گرفتم فقط ببینید چقد راحته،فقط باید از رودخونه سنگ بیارید یا سنگ،نونوایی سنگک بگیرید. دستورش از پیج: Somayeh.1391 ┄┅✿😍ایده بگیر👇✿┅┄ 💗 https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
گل رز با سیب زمینی😋 Salade.shikپیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل رز با سیب زمینی😘😘😘😘 Salade.shikپیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
از واجب ترین وسایل مورد نیاز فریزر برچسبه خصوصا برای من که چند بار سبزی کوکو رو اشتباهی تو سوپ ریختم. دیگه روی همه چی برچسب زدم حتی هویجم مشخص کردم :) ‍‌‌‍‌‎‌ ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست برای کسایی که عاشق دسرای فوری بی‌دردسر و فوق العاده خوشمزن🥰😍😋 👩🏻‍🍳مواد لازم : شیر ۵۰۰ میل شکر ۱ پیمانه نشاسته ذرت نیم پیمانه نسکافه فوری یا قهوه ۲ ق غ ‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌ ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
از واجب ترین وسایل مورد نیاز فریزر برچسبه خصوصا برای من که چند بار سبزی کوکو رو اشتباهی تو سوپ ریختم. دیگه روی همه چی برچسب زدم حتی هویجم مشخص کردم :) ‍‌‌‍‌‎‌ ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 یسکوییت پتی بور ۱ بسته خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پنیرخامه‌ای ۱۵۰ گرم قهوه فوری ۱ ق غ ابجوش یه لیوان موز به دلخواه دارچین به دلخواه گردو به میزان دلخواه پودرکاکائو به دلخواه پارت اول Mitnikakeمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc