سلام با خربزه که هیچ طمع شیرینی نداره میشه چیزی درست کرد حیفه بریزمش دور
سلام من باکمی شکر و یک لیوان آب داخل مخلوط کن میریزم کامل که حل شد داخل ظرفی میریزم میذارم یخچال تاخنک بشه
این خوشمزه تر از دسرش هست
حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند.
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برنامه غذایی
☢شنبه ☣ غذاهای خورشتی:
خورشت قیمه، قورمه سبزی، بادمجان، گوشت چرخ کرده، ماست، بامیه، خورشت های مرغ: خورشت مرغ و هویج، مرغ و سیب زمینی، مرغ و کلم.
✴️یکشنبه✴️ غذا های نونی:
سالاد الویه، کوکوی سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکوجعفری، اسنک با سالاد سبزیجات، استیک گوشت، میگو دو پيازه، کشک بادمجان، میرزا قاسمی.
📳دوشنبه📳 غذاهای آبکی :
دیزی، خوراک عدس. خوراک لوبیا. خوراک ماش و جوانه گندم. انواع سوپ. آش سبزی و آش رشته.
🉑سه شنبه🉑
غذاهای فست فودی و سوخاری:
انواع پیتزا، لازانیا، انواع ساندویچ، سمبوسه، کوفته هرمی، بورک ترکیه ای، میگو توپی، میگو سوخاری، ماهی سوخاری.
🔸چهارشنبه🔸 غذاهای پلویی:
انواع لوبیا پلو، کلم پلو، هویج پلو، عدس پلو، باقالي پلو، رشته پلو، سبزی پلو، ماهی پلو، سیب پلو، میگو.
🔶پنجشنبه🔶 انواع ته چین و سالاد:
ته چین مرغ، ته چین ماهی، ته چین میگو، ته چین گوشت بدون استخوان، ته چین قارچ. دمپختک کازرونی. ماکارونی. انواع سالاد: فصل،شیرازی،سزار،سبزیجات،مکزیکی،ماکارونی، پاستا.
☣جمعه☣
انواع کباب و غذاهای شکم پر:
کباب سلطانی، کباب کوبیده، کباب برگ، کباب ماهی و...
شکم پر: ماهی شکم گرفته، مرغ شکم گرفته بوقلمون شکم گرفته و....
#برنامه_هفتگی_غذا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلال با طعم شیر و کره
حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند.
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استغاثه به امام زمان درهای آسمان را به روی این زن گشود
🔺این قسمت: اسب بالدار
🔹تجربه گر امروز: خانم اعظم السادات موسوی
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فیلم کامل این قسمت پست اخر این کانالمون👇
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت تلخی ابلیمو
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
علت تلخی ابلیمو ╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان
• سَ َ َلاااااام عزیزای دل ❤
حالتون چطوره؟🌹
الهی تنمون سالم و سفره هامون پر برکت و دلمون شاد باشه " آمین " 😍😘🙏🙏
@ashpazi.ba.elisa20
اینم از آبلیموهای تازه و خوشمزه امسال من🤗البته من اول استوریش کردم ولی به درخواست خیلی از دوستان که میپرسیدند چرا آبلیمو مون تلخ میشه لازم دونستم که پستش کنم که تمام نکته های مهمش رو بهتون بگم!
نکته اول اینه که برای آبگیری بهتره میون انواع لیموها از نوع لایم(lime) استفاده کنید که پوست نازک و آب فراوان داره و اول ضدعفونی کنید و بعد داخل یک تشت آب بزرگ بریزید تا هفت هشت ساعت بمونه که سم زدایی بشه!
در مرحله دوم بهتره پوست لیمو رو جدا کنید(اگه نتونستید اشکالی نداره با پوست باشه!)
در مرحله سوم با هر دستگاهی مثل آبمیوه گیری آب بگیرید و در تشت های بزرگ پلاستیکی بریزید و بذارید چند ساعت بمونه(۸ تا ۱۰ ساعت)
نکته طلایی برای تلخ نشدن اینه که بعد از این چند ساعت یک لایه کف سفید رنگ روی آبلیموتون ایجاد میشه که حتما باید به آرامی با یک ملاقه جداش کنید و مراقب باشید که با آبلیموتون قاطی نشه و تا آخرین تیکه رو بردارید و آبلیموی باقیمانده رو از یک تنظیف رد کنید و در ظرف های شیشه ای یا ظرفی که هوا نداشته باشه بریزید و در جای خنک بگذارید! در نتیجه با انجام این مراحل یک آبلیموی خوش عطر و طعم دارید که تلخ هم نیست حتما امتحانش کنید امیدوارم که لذت ببرید😋😋.
..
نوووش جاااان 😋
سلام دوستان عزیز برای پخت بلغور گندم مثل برنج همینقدر آب و جوشیدن میخواد؟ چون توی سوپ که خیلی بلغور گندم دیر میپزه
جواب
بلغور گندمو بعدپاک کردن یه کمی تفت بدید بعد بخیسونید یه دوساعت واگه خواسید دم پز باشه به اندازه برنج آب وجوشیدن میخواد
سلام
بلغوره اگه بابرنج باهم میخوایید آبکش کنید اول بلغورو بریزید دیدی پخت ویکم نرم شد بعد برنجو بریزید .
نگران نباشید اگه بلغور بجوشه وانمیره
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر پیاز خونگی
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است
و عطر خواستنت
دوباره گيج ميكند ثانيههای بيقرار را ...
تو كجای جهان منی
ای نزديك ترين دور !
كه من سالهاست
پنجشنبه را به انتظار نشستهام
و سهم چشمانم هميشه بیخبری ست.!
🍃🍂🍃🍂🍃
پ.ن
به نیت اموات همه اعضای کانالمون و مادر بنده یک گل فاتحه نثار کنیم
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند غوره با بطری
✋ #طیبات_لامسه :
تو زایمان طبیعی بگو بچه که به دنیا اومد بذارن روی سینه ت
حتی اگه خونیه
شما تا ۱۰ روز نمیخوای نماز بخونی بعدش هم پاک میکنی.
سریع بذارند این انس میگیره
بعد باهاش صحبت کنید. ☺️(خانم پرتو اعلم)
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🤰🤱👶👩🦰🤰🤱❅┅┅┄
@farzandbano
اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇
https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
✅طرز تهیه #خمیر_مایه در خانه
در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل میکند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیهی باکتریها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول میکشد.
🔸مرحلهی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. میتوانید با یکچهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آنها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال میکند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتریها و مخمرها بتوانند آن را بخورند.
🔸مرحلهی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث میشود فرآیند رشد و تکثیر قارچها و باکتریها در خمیر سریعتر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد.
🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا میدهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن میکند که نشانهی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان میشود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آمادهی استفاده شده باشد. یکی از راههای مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آمادهی استفاده است.
✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آمادهای که از مغازه تهیه میکنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعملهایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده میکنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمیکنید، میتوانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفتهای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید.
✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر میرسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه میکردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠زنی که قبر خود را دید و به دنیا برگشت!
🔺این قسمت: اسب بالدار
🔹تجربه گر امروز: خانم اعظم السادات موسوی
فیلم کامل این قسمت در این کانالمون👇
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🥕استفاده از تفاله های هویج 🥕
🍚 هنگام پخت برنج، با تفالههای هویج میتوانید تهدیگ هویج درست کنید. کمی از آنها را با ماست و تخممرغ🥚 و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکششده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کردهاید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید. تهدیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
کشک قالبی 🍥
⚜ اگه میخواید کشک رو همیشه تازه داشته باشید داخل قالب شکلات یا قالب های کوچک یخ بریزید و داخل فریزر بذارید تا یخ بزنه بعد از قالب جدا کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف در دار داخل فریزر نگه دارید هر وقت خواستید بیرون بذارید تا یخش باز بشه
⚜ ولی همونجوری یخ زده میشه روی آش بچینید و برای تزیین آش های مختلف ازش استفاده کنید
❄️ فریزر بهتره چون کشک تازه داخل یخچال مدت زیادی نمی مونه و کپک میزنه البته یه سری روش آب میریزن و داخل یخچال میذارن 👌اینم یه ایده ی دیگه😉
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#نشاسته_سیب_زمینی
#چالش_خودکفایی
سلام دوستان نشاسته درست کردن خیلی لذت داره مخصوصا با بچه ها 😉چون مراحل کار خیلی براشون جذابه
خب حالا بریم سراغ طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی های خام رو با رنده ریز رنده میکنید می تونید هروقت که خواستید کتلت درست کنید دست یه کار بشید😉 وقتی سیب زمینی ها رو رنده کردید با یه تنظیف خوب آبش رو می گیرید بعد درون یک ظرف میریزید و اجازه میدید تا کاملا ته نشین بشه بعد آبِ روی سیب زمینی رو می تونید بریزید دور یا به گلدون ها بدید یا به پوست تون بزنید و یا..... تفاله ها هم برای کتلت درست کردن 😉👌
آب سیب زمینی رو که اول میذارید ته نشین بشه
یه آب زرد رنگ میاد بالا و یه ماده سفید رنگ ته ظرف می شینه
اون آب زرد رنگ رو میریزید بیرون، اون ماده سفید رنگ که ته نشین شده نشاسته اس😉
مجدد روش یه کمی آب میریزید که کاملا آب زرد شسته بشه و دیگه اثری ازش نباشه
بعددوباره اجازه میدید تا نشاسته ته نشین بشه بعد آب رو به آهستگی خالی میکنید
حالا دیگه یه ظرف دارید که نشاسته ته نشین شده 😉
یه گوشه آشپزخانه قرار بدید
اگر ظرفتون کوچک باشه دو روز طول می کشه تا خشک ِخشک بشه ولی اگر ظرف بزرگ باشه یه روزه خشک میشه
بعد میبینید که خودش بعد از خشک شدن تَرَک میخوره و با یه ضربه کوچیک شکل نشاسته میشه 😉😁
به همین سادگی 😉
حالا داخل چه چیزهایی از نشاسته سیب زمینی استفاده کنیم 🤔؟؟
غذاهایی که نیاز به لعاب دارن مثل خوراک لوبیا،عدسی ،آش یا...
امیدوارم کامل توضیح داده باشم❤️
اگر از این دستور استفاده کردید وراضی بودید برای فرج آقامون دعاکنید 🤲
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
سلام
خانم ها جگر را میشه تو فریزر بگذاریم ؟
جواب
بله میشه
مثل گوشت و همه مواد غذایی دیگه میشه فریزش کنی ولی وقتی فریز میشه مثل همه مواد دیگه خاصیتش کم میشه
جگر باید سریع مصرف بشه
فوقش با فاصله یک روزه زود مصرف کنید
همسر من که میگه همون وعده اول همه شو درست کن بخوریم قوت بگیریم باز نذاری فریزر یخ بزنه😂
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ...
اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز