امام جواد علیه السلام:
خدمت و نعمتی که مورد شکر و سپاس قرار نگیرد همانند خطائی است که غیر قابل بخشش باشد.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پخش فیلم سینمایی تکتیرانداز ( برگزیدهی سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ) در نوروز ۱۴۰۰ :
🔹فیلم سینمایی «تکتیرانداز» روز پنجشنبه پنجم فروردین ساعت ۱۵ از شبکه ۳
🔹 روز دوشنبه نهم فروردین ساعت ۱۱:۱۵ از شبکه ۱
#معرفی_فیلم
#تک_تیرانداز
👇👇
@Taammolate_talabegi
✍️ در عرصه دین پژوهی معاصر، سه گفتمان عمده قابل تعریف است:
🔻جریان متجمّد: مجموعه رویکرد سنتی در مطالعات دینی است که شاخصه اصلی این جریان، تصلب بر دریافت ها و ذخایر بازمانده از پیشینیان است، از نوآوری هراسناک و از تحول نگران است.
🔻جریان متجدّد: رویکردی که در مقابل این جریان سنتی با ادعای تجدد و رویکرد متأثر از معرفت غربی جدید وارد مطالعات دینی شده است،
🔻جریان مجدّد: گفتمانی در این میان پدید آمده که نه متصلب به مواریث موجود است و نه در مقام انقطاع از پیشینه و تجدید نظر طلبی دینی است. این جریان در کار گشودن راه سومی میان تصلب و تجدد است. وجه اشتراک جریان اول و دوم تقلید است، جریان نخست، مقلد قدماء و متقدمان است و جریان دوم، مقلد غربیان و متغربان. مطلع گفتمان مجدد، ظهور حضرت امام خمینی(ره) و حضرت علامه طباطبایی(ره) و کانون آن نیز قم است. جریان سوم سعی می کند در عین این که دستی در انبان اندوخته های پیشینیان (میراث سلف) دارد و از اندوخته و آورده ملل دیگر نیز بهره می گیرد و با اعتماد به نفس علمی بشری و ملی سهم گذاری کند، و لازمه نوآوری را نیز در رد و نفی و طرد و انکار کلی گذشته خود نمی داند.
📚علی اکبر رشاد، دین پژوهی معاصر، ص۵۲
🔹استاد خسروپناه:
این تیپ شناسی جریان های دین پژوهی گرچه از امتیازهای ویژه ای برخوردار است، لیکن ویژگی های ذکر شده برای این سه جریان، دارای ابهام و نقایصی هستند. برای نمونه، ممکن است جریان متجمد و متجدد ادعا کنند که ما مقلدانه از سنت ها يا غرب پیروی نمی کنیم و اگر در مقام پذيرش اندیشه های سنتی یا دیدگاه های غربی قرار داریم، نه از باب تقلید معللانه، بلکه زاییده منطق و استدلال است.
مطلب دیگر اینکه، شاخصه های پیش گفته، جنبه تبلیغاتی داشته و با بار معنای فرهنگی تعریف شده اند که چه بسا این گونه نسبت ها را جریانهای دیگر نیز به جریان رقیب نسبت بدهند.
#آسیب_شناسی_دینی
#کلام
#فلسفه_دین
#استاد_خسروپناه
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙نماهنگ «منو بشناس» اثری از موسسه ماوا با حضور چهل خواننده مطرح کشور به عنوان بزرگترین رویداد تاریخ موسیقی ایران منتشر شد.
🔹مقام معظم رهبری:
موسيقي را بايد به سمت هدف متعالی بکشانيد.
در زمينه موسيقی، بايد آثاري پديد آورد که براي ملت ها و انسان هاي صاحب انديشه و خردمند، راه گشا باشد.
#نماهنگ
#موسیقی
#هنر
👇👇
@Taammolate_talabegi
حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف:
فاطمه زهرا بهترین الگوی من است.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
🔹حسین شمقدری در سالهای اخیر با ساخت مستندهای بدون سانسور انقلاب جنسی و میراث آلبرتا مخاطب خود را همیشه راضی کرده است، از طرفی در هر مستند وی نتیجه گیری و سوالاتی کلیدی برای مخاطب ارائه میشود.
🚫حال مستند جدید او با عنوان حلال ممنوعه در خور توجه است که گفت و گوی هایی حول محور آن صورت می گیرد و در روز هایی آتی این مستند را هم در کانال معرفی خواهیم کرد.
📱علاقه مندان لایو امشب رو از دست ندهند.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
📲 لایو مشترک شیخ فرهاد فتحی و حسین شمقدری
🔹موضوع: مستند حلال ممنوعه(خوانندگی بانوان)
🔸با حضور حجت الاسلام همازاده
⏰جمعه، ۶ فروردین، ساعت ۲۴
#مستند
#لایو
#موسیقی
#هنر
👇👇
@Taammolate_talabegi
✍ لباس دین(۲۴)
💠تغییر لباس، فرآیند است نه اقدام
🔹تغییر لباس یک فرآیند است و هر چه عمیق تر و وسیع تر باشد، پیچیده تر می شود و زمان بیشتری را هم می طلبد. تغییر لباس روحانیت و نزدیک شدن آن به لباس امت، بی شک یکی از همان فرآیندهای پیچیده و زمان بر است. چرا که در حافظه ملی ما، روحانیت با همین لباس جا گرفته است و روان عمومی جامعه با آن عجین شده است. به ویژه که جامعه ما، جامعه ای یک دست نیست.
🔸طیفی مسجدی هستند که روحانیت را بدون این لباس برنمی تابند و قبول نمی کنند و طیفی وسیع هم، لباس فعلی را خوش ندارند و نسبت به آن واکنش منفی دارند. از سوی دیگر دشمنانی هم داریم که بدشان نمی آید از این مسأله مستمسکی برای تخریب روحانیت بسازند و اصلاحات و پیشرفتهای طبیعی و صنفی را، دستمایه برخی حرف و حديث ها قرار دهند. بنابراین تغییرات باید با ملاحظه همه ابعاد مساله اتفاق بیفتد. با این توضیح، روشن می شود که میان نظریه پردازی و اظهار نظر فقهی با تغییرات عینی و گسترده صنفی، فاصله زیادی وجود دارد و این طور نیست که امروز به یک فتوای متفاوتی برسیم و نظریه ای را تولید کنیم و از فردا دست به کار شویم. تأكيد میکنم؛ به خلاف مسائل فردی، تغییرات صنفی یک فرآیند است نه اقدام و عمل شخصی!
🔻بنابراین باید اتاق فکری ایجاد شود و روی این مساله بیندیشد که این فرآیند چگونه و در چند مرحله طی شود. مثلا این مساله نیازمند فرهنگ سازی برنامه ریزی شده است تا در جامعه، خواه مذهبی و خواه غير مذهبی، شوک ایجاد نکند و دچار سردرگمی نسازد و دستاویزی برای دشمنان نسازد. یا در آغاز باید دو لباسه بودن را جا بیندازیم و طلبه و روحانی با دو لباس در جامعه ظاهر شود و به جامعه خود تفهیم کند که او نیز باید زندگی کند و میان فصل زندگی و فصل کار، تفصیل قائل می شود.
#لباس_روحانیت
#لباس_دین
#تحول
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
💠 فهرست مجموعه پست های لباس دین که در کانال بارگذاری شد:
🔹نهی از شهرت(اصل عدم تمایز)
🔹ادله خروج لباس روحانیت از اصل عدم تمایز:
🔻لباس پیامبر اسلام
🔻لباس تبلیغ
🔻افزایش تاثیرگذاری در مخاطبان
🔻تاثیر مثبت در خود مبلغ
🔻مکاشفات و منامات
🔻تلاش دشمنان برای حذف لباس
🔹آسیب های اجتماعی لباس روحانیت:
🔻حجاب انداختن بین مردم و علماء
🔻انعکاس ضعف ها و پلشتی ها
🔻آخوند های سلبریتی
🔹آسیب های فردی لباس روحانیت:
🔻رانت منزلت و خودبزرگ بینی پنهان
🔻تقویت روحیه نفاق
🔻منزوی شدن
🔻کم تحرکی
🔹آسیب های خانوادگی لباس روحانیت:
🔻مشکل در ازدواج کردن
🔻اخلال در وظایف همسری
🔻اخلال در وظایف پدری
🔻محدودیت در کسب و کار
🔹طرح پیشنهادی
🔻رویکرد انتقادی مماشاةً للقوم
🔹تغییر فرآیندی لباس فعلی
#لباس_روحانیت
#لباس_دین
#تحول
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
May 11