eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
36.1هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 شیرینی نارگیلی 🔸مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۱ پیمانه/ شکر قهوه‌ای ۱/۲ پیمانه/گردو ۱/۳ پیمانه/نارگیل رنده شده ۱/۴ پیمانه/کره ۱۰۰گرم/پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه 🔹طرز تهیه: ابتدا آرد، شکر، گردو و نارگیل را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که گردو و نارگیل کاملا ریز شوند، با هم مخلوط کنید. می‌توانید از پودر نارگیل استفاده کنید. کره را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا زمانی که یک خمیر یکدست به دست آید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و به شکل توپ دربیاورید و با فاصله در سینی فر قرار دهید. سپس به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. در کاسه‌ای پودر نارگیل بریزید و شیرینی‌ها را درون آن بغلطانید، سپس نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
🤱غذای مادران باردار و شیرده خورش انار 🔹طبع غذا: گرم و خشک معتدل 🔸مواد لازم: گوشت چرخکرده گوسفندی ۳۰۰گرم/مغز گردو ۴عدد/پیاز ۱عدد/سیر ۲ حبه/رب انار ۲ قاشق غذاخوری/انار دانه شده ۱/۲ پیمانه/سبزی خورشتی ۳۰۰گرم/نمک دریا، فلفل سیاه‌ 🔹طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید. پس از این که سیر و پیاز نرم شدند، گوشت را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. سپس ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و رب انار را اضافه کنید. سپس مغز گردو را آسیاب کرده و به همراه دانه‌های انار به تابه اضافه کنید. در ادامه، ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید. وقتی گوشت نیم پز شد، سبزی را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط رب انار را به همراه نمک و فلفل به قابلمه خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک کته کدو 🔹طبع غذا: سرد و تر 🔸مواد لازم: برنج ۱/۲ فنجان/کدو سبز ۱عدد/آب مرغ ۱ لیوان/جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا برنج را خیس کرده و در قابلمه مناسب بریزید. کدو را شسته و به صورت حلقه‌ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. جعفری خرد شده را درون قابلمه بریزید. سپس ۱ لیوان آب مرغ یا گوشت روی برنج بریزید. حرارت را کم کرده و بگذارید به آهستگی بپزد. سپس غذا را با پشت قاشق کاملا له کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک سوپ تخم مرغ 🔹طبع غذا: 🔸مواد لازم: برنج ۲ قاشق غذاخوری/آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری/زرده تخم مرغ ۱عدد/آب سبزیجات ۱ لیوان 🔹طرز تهیه: ابتدا برنج را در آب سبزیجات بریزید و بگذارید با حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد. سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید. می‌توانید آرد یکی از غلات (گندم، جو، ذرت، جو دوسر) را داخل سوپ بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. پس از ۱۰ دقیقه، سوپ را از روی حرارت بردارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
°°°🕌🍚 هر روز غذای نذر؁°°° 🔵حتما براتون پیش اومده که وقتی غذای نذری میخورید، طعمـــــش براتون خیلی دلنشین تره! نَن جونم می‌گفت: غذاهای نذری اهل بیت علیه السلام تبرک شده هستن࣫͝ ... همون مواد و همون روش طبخ هست اما مزه اش زمین تا آسمون فرق می‌کنه... نَن جون می گفت: اسم اهل بیت که بیاد برکت و فراوونی هـــــم مـــیـــــاد... 🌸یه رسم حسنه‌ی قشنگ از شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به یادگار مونده که با اجرای این رسم هر روز غذای نذر؁ داریم... 💞خانومای محترم، مامانای دلسوز، شما که هر روز زحمت میکشید و غـــذاهـــای خوشمزه درست میکنید، بیایین با اجرای این رسم حسنه‌ی قشنگ به همین راحتی احیاگر هر چه بیشتر نام اهل بیت علیه السلام باشید. 🏡 خانواده بزرگ طبیبِ جان 👉 🍛•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه دوران بلوغ کوفته انار و پسته 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: پیاز ۲عدد/مرغ ۳۰۰گرم/پسته آسیاب شده ۱ پیمانه/سبزیجات معطر (جعفری، ترخون، گشنیز) خرد شده ۲۵۰گرم/تخم مرغ ۱عدد/رب انار ملس ۴ قاشق غذاخوری/دانه انار ۱/۲ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا یک پیاز رنده شده، پسته، سبزیجات معطر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را در ظرفی بریزید. مرغ چرخکرده و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و کاملا منسجم و یکدست شود. سپس از مواد برداشته و به صورت گرد شکل دهید. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید. یک پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. سپس رب انار ملس، نمک، فلفل و ۱ لیوان آب جوش را به تابه اضافه کرده و پس از این که به جوش آمد، دانه‌های انار را داخل تابه بریزید و کوفته‌ها را داخل تابه قرار دهید تا پخته شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ صفرازاها گوشت‌ها: گوشت شتر: صفرازا گوشت بلدرچین: صفرازا قلوه: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ حبوبات: دال عدس: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ادویه‌جات: آویشن: صفرازا اکلیل کوهی: صفرازا بادیان رومی (رازیانه): صفرازا برگ بو: صفرازا پونه کوهی: صفرازا جوز هندی: صفرازا خردل: صفرازا دارچین: صفرازا فلفل قرمز: صفرازا زردچوبه: صفرازا زعفران: صفرازا زنجبیل: صفرازا زنیان: صفرازا زیره سبز: صفرازا زیره سیاه: صفرازا فلفل سیاه: صفرازا هل: صفرازا میخک: صفرازا گلپر: صفرازا سیاهدانه: صفرازا انیسون: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ سبزیجات: مارچوبه: صفرازا مرزه: صفرازا شاهی: صفرازا شوید: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ مغزهای گیاهی: بادام هندی: صفرازا گردو: صفرازا بادام درختی: صفرازا بادام کوهی: صفرازا تخمه آفتابگردان: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ریشه‌ها: ترب سیاه: صفرازا پیاز: صفرازا سیر: صفرازا موسیر: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ صیفی‌جات: خربزه: صفرازا فلفل سبز: صفرازا بادمجان: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ میوه‌ها: آناناس: صفرازا انبه: صفرازا موز: صفرازا مویز: صفرازا نارگیل: صفرازا خرما خشک: صفرازا زیتون شور: صفرازا انجیر آدریاتیک: صفرازا انجیر کالی میرنا: صفرازا انجیر کینگ: صفرازا انجیر زرد شیرازی: صفرازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ترشیجات: ترشی فلفل تند: صفرازا https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🔥•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ سودازاها گوشت‌ها: گوشت گاو: سودازا گوشت بز: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ حبوبات: عدس: سودازا برنج هندی و پاکستانی: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ادویه‌جات: سماق: سودازا گلرنگ: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ سبزیجات: ریواس: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ لبنیات: دوغ ترش گاو: سودازا پنیر: سودازا کشک: سودازا سرشیر: سودازا قرا قروت: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ صیفی‌جات: گوجه فرنگی: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ میوه‌ها: کالک: سودازا آلبالو: سودازا آلو: سودازا آلوچه: سودازا انار ملس: سودازا سیب سبز: سودازا زیتون نارس: سودازا لیموترش: سودازا گریپ فروت: سودازا کیوی: سودازا غوره: سودازا ذغال اخته: سودازا زرشک: سودازا کنار: سودازا ┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅ ترشیجات: لیمو عمانی: سودازا سرکه‌های صنعتی: سودازا آبلیموترش: سودازا سرکه انگور: سودازا رب آلوچه: سودازا رب انار ملس: سودازا رب لیمو ترش (رب لیمو عمانی): سودازا رب نارنج: سودازا رب زغال اخته: سودازا ترشک: سودازا لواشک میوه‌های ترش و‌ ملس: سودازا لواشک زرشک: سودازا ترشی کلم: سودازا نکته: در صورت استفاده از فلفل تند زیاد در ترشیجات، خاصیت صفرازایی هم پیدا می‌کنند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ❄️•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬
تغذیه برای افراد شاغل دلمه کلم و انار 🔹طبع غذا: گرم و خشک معتدل 🔸مواد لازم: کلم برگ ۱عدد/گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم/پیاز ۲عدد/برنج ۱ پیمانه/رب انار ۲ قاشق غذاخوری/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/دانه انار ۱/۲ پیمانه/جعفری و گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا یک پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای، روی حرارت قرار دهید. سپس گوشت چرخکرده را درون تابه بریزید. برنج را دم کرده و به گوشت اضافه کنید. جعفری و گشنیز خرد شده را به همراه دانه‌های انار اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. کلم برگ را شسته و برگ‌های آن را جدا کنید. برگ‌های کلم را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کاملا نرم شوند. بعد از نرم شدن، از مایه‌ دلمه در آن‌ها بریزید و برگ‌ها را بپیچید. دلمه‌های آماده شده را در یک قابلمه قرار دهید. یک پیاز را رنده کرده و درون تابه بریزید. رب آلو، نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید. سپس آن را بر روی دلمه‌ها بریزید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید دلمه‌ها پخته شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════