eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
35هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 دسر سیب و به 🔸مواد لازم: سیب زرد ۱عدد/میوه به ۲عدد/شیره انگور ۱/۴ پیمانه/دارچین ۱ قاشق چایخوری/آب ۱ و ۱/۲ پیمانه/گردو خرد شده ۳/۴ پیمانه 🔹طرز تهیه: ابتدا به‌ها را نصف کنید و قسمت‌های اضافی را با قاشق جدا کنید. سیب‌ را پوست بگیرید. در ادامه سیب را رنده کرده و سیب رنده شده را درون   به‌های نصف شده بریزید. به‌ها را درون یک قابلمه مناسب قرار دهید. دانه‌های به و دارچین را اضافه کنید. گردو خرد شده و شیره انگور را به همراه آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به‌ها را به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزید تا کاملا نرم شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا به‌های نرم شده خنک شوند و نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک حلوای سیب و گردو 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: سیب ۲ یا ۳عدد/شکر قهوه‌ای ۱ قاشق چایخوری/کره حیوانی نصف قاشق غذاخوری/گردو آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا سیب‌ها را شسته و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در یک تابه، تکه‌های سیب و کره را اضافه کرده و تفت دهید و با پشت قاشق سیب‌ها را له کنید. مقداری آب اضافه کنید. سپس حرارت را کم کرده و مرتب هم بزنید. گردو و شکر را اضافه کنید و حلوا را به مدت ۱۰ دقیقه مرتب هم بزنید تا یکدست شود. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥐نان صبحانه مغزدار موادلازم: آرد سبوس دار ۲ لیوان روغن حیوانی یا زیتون یا کره حیوانی ۱۰۰گرم آب یاشیر نسبتا گرم به اندازه لازم گردو یا بادام خرد شده ۱۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۱عدد شکرقهوه ای ۲ تا ۳ ق غذاخوری خمیرمایه ۱ق م نمک طبیعی۱ق چ کنجد یاسیاهدانه برای تزئین درصورت نیار می‌توان پودرجوانه گندم ۲ق اضاف کنید. 👨‍🍳طرز تهیه: آرد، تخم مرغ و روغن را درظرفی ریخته و کره آب شده یا روغن را روی مواد میریزیم و پودر خمیر مایه را داخل شیر یا آب گرم و شکر میریزیم بعد از چند دقیقه ترکیب را به مواد آرد و گردو اضافه میکنیم و با دست خوب ورز داده تا جایی که به دست نچسبه اگر خمیر شل بود مقداری کمی آرد اضافه میکنیم خمیر را گرد کرده وسط ظرف چونه کرده و روی آن ۱ق روغن زده و پلاستیک میکشیم و دستمال روی خمیرگذاشته و جای گرم قرارداده بعد از ۲ تا ۳ ساعت خمیر آماده میشه، سپس چونه کرده به اندازه گردو یا به اندازه دلخواه نیم ساعت گذاشته بعد پهن میکنیم با دست یا وردنه و نیم ساعت دیگه میگذاریم تا ور بیاید روی نان‌ها را با چنگال یا انگشت شکل بدیم.میتونیم روی آن کنجد یا سیاهدانه با کمی شیر و زرده تخم مرغ روی چونه هارا تزیین کنیم . https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک برنج مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد درشت آرد برنج ۱۵۰ گرم آرد سفید ۱۴۰ گرم شکر ۱۹۵ گرم پودر نارگیل چرب ۴۰ گرم روغن ۷۰ گرم شیر ۱۲۵ گرم ماست ۵۰ گرم بکینگ پودر ۱۰ گرم پودر هل ½ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه: برای تهیه کیک برنجی نارگیلی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کش دار و حجم آن دو برابر شود. در ادامه شیر را به همراه پودر نارگیل، ماست و روغن مایع به کاسه اضافه می کنیم. در این مرحله مخلوط تخم مرغ را با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن ۲ دور هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. توجه داشته باشید در این مرحله هم زدن بیش از حد مایه کیک باعث می شود پف تخم مرغ بخوابد. در ادامه آرد قنادی را به همراه آرد برنج و بکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس الک را روی کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ قرار می دهیم و کم کم مخلوط آرد را درون آن ریخته و درون کاسه الک می کنیم ادامه در پست بعدی👇👇 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
━─━─• کیک برنج حالا مایه را به وسیله لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه درون قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم. در این مرحله قالب را چندین مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک کاملا خنک شد، آنرا به صورت دلخواه برش زده و روی اسلایس ها را با پودر پسته، پودر نارگیل و خلال پسته تزیین می کنیم. در نهایت اسلایس ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و سرو می کنیم. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
غذای سالمندان سوپ ماش و کوفته ریزه 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: ماش ۱/۴ پیمانه/گندم ۱/۴ پیمانه/گوشت چرخکرده گوسفندی ۲۰۰گرم/پیاز ۲عدد/سیر خرد شده ۳ حبه/هویج ۲عدد/شوید، جعفری، گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری/آب ۶ لیوان/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا ماش و گندم را از شب قبل خیس کنید. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید. یک پیاز خرد شده را اضافه کنید. سیر، هویج و نعناع خشک را اضافه کرده و بپزید تا هویج کمی نرم شود. ماش و گندم را اضافه کنید. آب را اضافه کرده و بگذارید به جوش آید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. در کاسه‌ای، پیاز رنده شده و گوشت را مخلوط کنید و ورز دهید و گرد کنید. سبزیجات خرد شده و کوفته ریزه‌ها را به سوپ را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا کوفته‌ها بپزند. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و سوپ را نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍎کره سیب ُ جایگزین مربا کنید کره سیب بدون شکره، طعم ملس داره (البته به شیرینی خود سیب مربوطه چه نوعی باشه) و بافت لطیف و شبیه کره داره . مواد لازم : ۵ تا سیب ۴ تا خرما (یا بیشتر اگه دوس داشتین شیرین باشه) ۱ ق چ پودر دارچین ۱ ق چ پودر زنجبیل پودر جوز هندی هم خوب میشه آب نصف لیموترش نصف لیوان آب نیم ساعت با در بسته و بعد با در باز بپزه تا آبش کشیده بشه و به غلظت دلخواه برسه. توی ظرف دربسته شیشه ای توی یخچال تا یک ماه نگهدارید و توی فریزر تا یکسال فقط یک روز قبل از مصرف بذارید داخل یخچال 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪کوکی رژیمی مواد لازم: ۱۵۰ گرم آرد ۱ لیوان ارده نصف لیوان شیره انگور طرز تهیه: یک‌ لیوان آرد رو با یک لیوان ارده و نصف لیوان شیره انگور خوب مخلوط می‌کنیم، به اندازه یک گردو از خمیر بر می‌داریم و گرد می‌کنیم و با فاصله در سینی فر می‌چینیم و روی آن‌ها را مغزیجاتی مثل گردو یا مغز بادام میزاریم. داخل فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه میزاریم تا بپزه. نوش جان😍 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━