کیک جو دوسر
جو دوسر ۲۰۰ گرم
پرتقال یک عدد🍊
آرد 🥡 به اندازه یک خمیر متعارف
مخمر ۱ ق چ
کشمش نصف استکان
شیره ۲ ق غ
پودر پسته ۲ ق چ
عسل ۲ ق غ🧉
شیر۱۲۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
روش پخت:👩🍳
مواد رو با هم مخلوط کرده، به آن مخمر و آب اضافه میکنیم و ورز میدهیم. اجازه می دهیم ور بیاید.
سپس مواد رو داخل قالب می ریزیم و دوباره اجازه می دهیم پف کند.
سپس در ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه اجازه پخت می دهیم.
طبع کیک:
#گرم_و_تر
#آشپزی
#کیک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه هنری!👌
چه هنرمندی!🌺
🥒🥒🥒
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
عدس پلو کته ای
مواد لازم:🍱
عدس یک پیمانه
برنج ۳ پیمانه🍚
کشمش نیم تا یک پیمانه
پیاز یک عدد متوسط🧅
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم🥓
کره یا روغن حیوانی به مقدار لازم🧈
آب ۴_۳ پیمانه( بسته به نوع برنج)💧
طبع عدس پلو:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
🍴خیلی عالیه که عدس پلو را بصورت کتهای آموزش داده. کلا برنج کته سالمتر از برنج آبکش است و بر خلاف تصور عموم آبکش کردن برنج خاصیت چاق کنندگی اون رو کم نمی کنه، بلکه بیشتر میکنه، مواد مفیدش رو از دست می ده و سردی و رطوبتش که باعث چاقی میشه، باقی میمونه و بیشتر هم میشه.
🍴یه نکته جدید دیگه اینکه عدس بر خلاف نظر بسیاری، سرد نیست، بلکه طبیعت گرم داره😊
#آشپزی
#عدس_پلو
#کتهای
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
با کدو سبز چه غذاهایی طبخ می کنید؟ اینجا برامون بگید👇🍊 #چالش @FadayeHossein
ممنونیم از شما بزرگواران بابت همراهی با کانال خودتون🪴
#نظرات
#کدو
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
شیــره تــوت: شیره توت را معمولا از توت سفید بدست می آورند که این نوع از توت، سرد💙 است و اگر از تو
شیــره خرمــا : 🌴
طبیعت گرمی ❣دارد و خون ساز است.✅
گرمای آن به اندازه ای بالا است🔥 که در اثر مصرف زیاد شخص غلبه گرمی🥵 می گیرد.
#فوت_و_فن
#شیرهها
#خرما
#گرم
#غلبه_گرمی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj