9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه میان وعده مقوی😋
مواد لازم🍱
خرما
بیسکوییت
گردو
تزیین به دلخواه( پودر نارگیل، پودر پسته، کنجد)
طبع:
بین #گرم_و_خشک تا #معتدل
(بسته به نوع تزیین)
#نکات_سلامتی💚
🌷میان وعده خرما برای زنگ تفریح بچهها مخصوصا با طبع سرد و ضعیف بسیار مقوی خواهد بود، اول صبح هم یکی و دو تا میل کنند.
🌷طبایع گرم و عزیزانی که غلبه گرمی دارند، به تعادل استفاده کنند.
🌷به جای بیسکوییت صنعتی از سویقها یا بیسکوییتهای سویقی استفاده کنید در این صورت طبع میان وعده شما همراه با پودر پسته #گرم_و_تر و خونساز خواهد بود.
#آشپزی
#میان_وعده
#خرما
#کودکان
#خونساز
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ منظور از غذای زنده چیست؟ ۱)منظور گیاهخواری و خام خواری است.🥗 ۲)منظور غذاهایی است که با گو
احسنت👏
پاسخ صحیح:
گزینه شماره 3⃣
توضیح بیشتر رو اینجا ببینید👇😊
هدایت شده از طبیبِ جان 🇮🇷
❇️بیشتر وعده های غذایی شما را غذاهای آبکی تشکیل دهد
🔸خوراک و غذای آب دار برای بدن مفيد است مثل سوپ، آش، آبگوشت، خورشت و... چرا که اينها غذاهای زنده اند.
🔹انسان را سر زنده و داراى مزاج سالم ميکند و بهترين تناسب اندام را برای شما می آورد.
🔅اينکه مردم گذشته عمرشان طولانی بود چون غذای زنده (یعنی غذای آبکی خانگی) ميخوردند. مردم امروز غذاهای #جامد و #کنسروی مصرف ميکنند که باعث کاهش عمر، چاقی شکمی و باعث بيماری هایی همچون ديابت است.
#تغذیه
#دیابت
#تهزیل
#اصول_تغذیه
#چله_اصلاح_تغذیه
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسون و قشنگ🥰
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
یه صبحانه محلی
دوست خوبمون از خراسان جنوبی برامون فرستادن👇😊
مواد لازم🍱
کشک زرد
پیاز🧅
سیر🧄
زردچوبه
فلفل
سیاهدانه
آب
دنبه گوسفندی
روش تهیه کشک زرد:👩🍳
عشایر خمیرکشک زرد را با آرد، ماست، شیر تازه گوسفندی، زردچوبه و روغن تهیه میکنند.
وقتی خمیر ترش شد تکه تکه میکنند و روی سفره پنبهای پهن میکنند و دوباره تکه ها رو کوچکتر و روی پشت بوم خونه ها جلوی آفتاب میگذارند تا کمی خشک شود و دوباره با دست این خمیرهایی که نیمه خشک شدند رو خردتر میکنند تا خوب پودر بشه و در آخر الکش می کنند
و پودری زرد خشک بدست میآید که این
پودر رو در این غذا استفاده میکنند👇
روش طبخ صبحانه محلی:👩🍳
پیاز و سیر فراوان را با هم تف داده و به آن ۲ ق کشک زرد، ۲ ق ادویه (زردچوبه و فلفل و سیاهدانه) اضافه کرده و تفت که خورد آب بهش اضافه میکنیم.
و بعضیها سیب زمینی و گوجه میزنند که ما به جاش ازتکه های سرخ شده، دنبه گوسفندی استفاده میکنیم و بعد که خوب تفت خورد آب رو آرام آرام اضافه و مرتب هم میزنیم تا کشک آردی گوله نشه و خوب جوش بخوره تا غلیظ بشه و جا بیفته.
نوشجان😍
طبع کشک زرد:
#گرم_و_تر
طبع صبحانه محلی:
#گرم_و_خشک
#آشپزی
#صبحانه
#محلی
#کشک_زرد
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
.
#لیست مواد غذایی که باعث به وجود آمدن لک صورت می شوند
🌕مواد قندی و شیرینی جات
🌖مواد غذایی مملو از چربی های غیر لازم
🌗مصرف بیش از حد گلوتن(مانند گندم و جو)
🌘مصرف بیش از حد چای و قهوه
🌑مصرف نمک به میزان بیش از حد
🌚نوشیدنی های الکلی
🌖نوشیدنی های گاز دار
🌗مواد غذایی فرآوری شده
🌘فست فودها
#لیست
#پوست
#لک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
کدام یک از گزینههای زیر جز مواد سه شیره نیست؟
۱)شیره خرما، شیره انگور، شیره توت
۲)شیره خرما، شیره انگور، شیره انجیر
۳)شیره سیب، شیره خرما، شیره انجیر
اینجا پاسخ بدین:👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/56dum
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj