eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
35هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه سالخوردگان تغذیه مناسب در سنین پیری به عنوان یکی از ارکان بهداشت و سلامت مسنان بسیار حائز اهمیت است. در این متن، نکات مهمی از دیدگاه ابن سینا (پزشک بزرگ ایرانی در قرون وسطی) و اصول علمی مدرن در زمینه تغذیه سالخوردگان بررسی می‌شود. تغییرات فیزیولوژیک در سنین پیری: تغییرات در عملکرد معده: با پیشرفت سن، عملکرد معده ممکن است کاهش یابد. این موضوع منجر به افزایش زمان هضم غذا و کاهش قابلیت هضم مواد مغذی می‌شود. به عبارت دیگر، معده در سنین پیری نمی‌تواند به همان سرعت و بازدهی که در دوران جوانی داشت، عمل کند. این پست ادامه دارد... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتند عاشقان، تو و ما نیز می رویم ای پرچم حسینیه باقی قوام توست لایوم کیومک یا اباعبدالله به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام و ادب و نور بزرگواران عزاداریهاتون قبول درگاه حق ان‌شاء‌الله محتواهای کانال رو براتون هشتگ‌گذاری کردیم😊 بفرمایید 👇🌸 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یخ❄️ در بهشت جایگزین بستنی در این روزهای گرم☀️🔥 مواد لازم:🍱 ۱ پیمانه آرد برنج🥡 ۴ پیمانه آب سرد💧 ۲ پیمانه شکر🍚 کمی هل نیم پیمانه گلاب ۱ پیمانه عرق بیدمشک مغز پسته (برای تزیین) زعفران (برای تزیین) طرز تهیه:👩‍🍳 یک پیمانه آرد برنج را در چهار پیمانه آب سرد حل کنید و از صافی بگذرانید تا توده‌های آرد حل شود. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و آرد برنج حل شده را به آرامی به جوش بیاورید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید و به آرامی مخلوط را به هم بزنید تا یکپارچه شود. به تدریج، ۲ پیمانه شکر، کمی هل، نیم پیمانه گلاب و ۱ پیمانه عرق بیدمشک را به مخلوط اضافه کنید. همزنی کنید تا شکر کاملاً حل شود و مواد به هم مخلوط شوند و مخلوط غلیظ شود. وقتی مخلوط به قوام فرنی یا کمی غلیظ تر رسید، زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مناسب بریزید تا خنک شود. بر روی مخلوط خنک شده، مغز پسته کوبیده و اندکی زعفران را بپاشید تا تزیین کنید. دستور را در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد و سرد و خنک شود. این دستور با استفاده از مواد طبیعی و ساده، یک دسر خنک و خوشمزه را فراهم می‌کند که برای روزهای گرم تابستان مناسب است. از آن به عنوان یک جایگزین سالم و خوشمزه برای بستنی لذت ببرید. طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
قول میدم اگه ورق برگرده و علی نمیره... جوری لالایی بخونم حرمله م گریه‌اش بگیره به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا