eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه سالخوردگان تغذیه مناسب در سنین پیری به عنوان یکی از ارکان بهداشت و سلامت مسنان بسیار حائز اهمیت است. در این متن، نکات مهمی از دیدگاه ابن سینا (پزشک بزرگ ایرانی در قرون وسطی) و اصول علمی مدرن در زمینه تغذیه سالخوردگان بررسی می‌شود. تغییرات فیزیولوژیک در سنین پیری: تغییرات در عملکرد معده: با پیشرفت سن، عملکرد معده ممکن است کاهش یابد. این موضوع منجر به افزایش زمان هضم غذا و کاهش قابلیت هضم مواد مغذی می‌شود. به عبارت دیگر، معده در سنین پیری نمی‌تواند به همان سرعت و بازدهی که در دوران جوانی داشت، عمل کند. این پست ادامه دارد... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفتند عاشقان، تو و ما نیز می رویم ای پرچم حسینیه باقی قوام توست لایوم کیومک یا اباعبدالله به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام و ادب و نور بزرگواران عزاداریهاتون قبول درگاه حق ان‌شاء‌الله محتواهای کانال رو براتون هشتگ‌گذاری کردیم😊 بفرمایید 👇🌸 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یخ❄️ در بهشت جایگزین بستنی در این روزهای گرم☀️🔥 مواد لازم:🍱 ۱ پیمانه آرد برنج🥡 ۴ پیمانه آب سرد💧 ۲ پیمانه شکر🍚 کمی هل نیم پیمانه گلاب ۱ پیمانه عرق بیدمشک مغز پسته (برای تزیین) زعفران (برای تزیین) طرز تهیه:👩‍🍳 یک پیمانه آرد برنج را در چهار پیمانه آب سرد حل کنید و از صافی بگذرانید تا توده‌های آرد حل شود. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و آرد برنج حل شده را به آرامی به جوش بیاورید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید و به آرامی مخلوط را به هم بزنید تا یکپارچه شود. به تدریج، ۲ پیمانه شکر، کمی هل، نیم پیمانه گلاب و ۱ پیمانه عرق بیدمشک را به مخلوط اضافه کنید. همزنی کنید تا شکر کاملاً حل شود و مواد به هم مخلوط شوند و مخلوط غلیظ شود. وقتی مخلوط به قوام فرنی یا کمی غلیظ تر رسید، زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مناسب بریزید تا خنک شود. بر روی مخلوط خنک شده، مغز پسته کوبیده و اندکی زعفران را بپاشید تا تزیین کنید. دستور را در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد و سرد و خنک شود. این دستور با استفاده از مواد طبیعی و ساده، یک دسر خنک و خوشمزه را فراهم می‌کند که برای روزهای گرم تابستان مناسب است. از آن به عنوان یک جایگزین سالم و خوشمزه برای بستنی لذت ببرید. طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
قول میدم اگه ورق برگرده و علی نمیره... جوری لالایی بخونم حرمله م گریه‌اش بگیره به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا