eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
19.3هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
🕵‍♂تغذیه آقایان در مشاغل خاص سارمای بادمجان ‌‌ طبع: 🔸مواد لازم: برای کوفته 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز متوسط 1 کاسه نان پودر شده یا آرد سوخاری 1 دسته جعفری 2 حبه سیر نمک ،فلفل سیاه ،آویشن،زیره 4 عدد بادمجان بلند 🔸برای سس: 2 ق غ رب آلو نمک ،فلفل سیاه 350 میلی لیتر آب 🔹برای رومالی: روغن زیتون 🔸طرز تهیه: ابتدا بادمجونها را پوست کنده و 30 دقیقه داخل آب نمک می‌گذاریم تا تلخیش گرفته شود. کوفته‌ها را آماده می‌کنیم پیاز و سیر و میکس کرده و همه مواد کوفته رو اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و داخل یخچال استراحت می‌دهیم .بعد اینکه بادمجان ها را خشک کردیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی توش پهن شده می‌چینیم پشت و روی آنها را با لیسک روغن زیتون می‌مالیم بعد روی آن نمک پاشیده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که سرخ بشن میپزیم. کوفته ها رو از یخچال در آورده و به اندازه گردو گرد میکنیم سپس داخل بادمجان‌ها می‌گذاریم و رول می‌کنیم سپس سس رو آماده می‌کنیم و روش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بمدت 40 _45 دقیقه می‌پزیم . https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱تغذیه مادران باردار و شیرده 🥣تلبینه 🔹طبع غذا: 🔸مواد لازم: شیرطبیعی گاو 2 لیوان آرد کامل جو یا گندم (یا هردو 4) قاشق غذاخوری عسل طبیعی 3 قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: شیر را داخل قابلمه ریخته و همزمان که آن‌را هم می‌زنیم، آرام آرام آرد را داخل آن می‌ریزیم.مقداری هم می‌زنیم تا آرد و شیر ترکیب شود. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. زمانی که به غلظت مناسب رسید و طعم و بوی خامی آرد گرفته شد شعله را خاموش می‌کنیم.آن‌را در ظرف مناسبی مناسبی می‌ریزیم و عسل را به آن اضافه می‌کنیم. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبع و مزاج غذاها
🤱تغذیه مادران باردار و شیرده 🥣تلبینه 🔹طبع غذا: #گرم_و_تر 🔸مواد لازم: شیرطبیعی گاو 2 لیوان آرد کام
🔰 نکاتی درمورد غذای تلبینه: ⚠️ نکته: به نظر می‌رسد بیشتر خاصیت تلبینه در میل گرم آن به صورت گرم است.پس بهتر است به صورت گرم میل شود . ⚠️ نکته: تلبینه نباید مثل ژله یا فرنی زیاد غلیظ شود و باید رقیق باشد. ⚠️ نکته: می‌توان عسل را از ابتدا به شیر و آرد اضافه کرد و همزمان روی شعله قرار داد.جوشیدن و حرارت دیدن عسل مطابق روایات مشکلی ندارد. ⚠️ نکته: عسل و شیر در روایات به عنوان درمان عمومی بیماری ها معرفی شده است.همچنین از جو نیز در روایات به عنوان درمان عمومی بیماری ها یاد شده است.پس بهتر است در تلبینه از آرد جو استفاده شود. ⚠️ نکته: برخی به جای آرد ، بلغور گندم یا جو به شیر اضافه می‌کنند و زمانی که بلغور پخته شد عسل اضافه می‌کنند که شاید روش دیگری برای پخت تلبینه باشد.برخی دیگر گندم را نصف روز همراه با آب روی شعله قرار می‌دهند تا پخته و نرم شود سپس آن مانند هلیم می‌کوبند و پس از آن با اضافه کردن شیر و عسل با آن تلبینه درست می‌کنند. 👈رسول الله (ص): لَوْ أَغْنَى عَنِ الْمَوْتِ شَیْ‏ءٌ لَأَغْنَتِ التَّلْبِینَةُ فَقِیلَ یَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا التَّلْبِینَةُ قَالَ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ وَ کَرَّرَهَا ثَلَاثاً. اگر چیزی بخواهد جلوی مرگ را بگیرد آن چیز تلبینه است گفته شد یا رسول الله (ص) تلبینه چیست؟ فرمود سوپی که با شیر پخته بشود.و سه بار این را تکرار فرمودند. 📚الکافی،ج‏6،ص321 - المحاسن،ج‏2،ص405 - مکارم الأخلاق،ص163 - وسائل الشیعة،ج‏25،ص 72 - بحار الأنوار،ج‏63،ص87 و ج‏63،ص96 👈امام صادق(ع): إِنَ‏ التَّلْبِینَ‏ یَجْلُو الْقَلْبَ‏ الْحَزِینَ کَمَا تَجْلُو الْأَصَابِعُ الْعَرَقَ مِنَ الْجَبِینِ. همانا تلبینه قلب انسانِ ناراحت و غصه دار را جلا می دهد، همانگونه که انگشت عرق پیشانی را می‌زداید. 📚 الکافی،ج‏6،ص320 - وسائل الشیعة،ج‏25،ص71 - بحار الأنوار،ج‏63،ص96 - المحاسن،ج‏2،ص405 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷سلام. الحمدلله خوشحالیم که از این مطالب استفاده میکنید بله، حتما رونق بیشتری به کانال میدیم 😊👌 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍉 ⃟●᪥᪥᪥════
🔹توت خشک منبع بسیار غنی از آهن و پروتین است و می ‌تواند در رفع کم‌خونی و نیز افزایش انرژی موردنیاز بدن، بدون نگرانی از چاقی و اضافه وزن موثر باشد. همچنین دارای آنتی اکسیدان ، فیبر ، انواع ویتامین، تانن، املاح معدنی، پکتین و سقز می ‌باشد و پرکالری است. جالب است بدانید که هر فنجان توت حاوی ۰.۹ گرم پروتئن است. 🔸↫ فواید توت : ▫️↫ بهترین قند طبیعی ▫️↫ کاهنده کلسترول بد خون ▫️↫ ضد سرطان و بیماری قلبی ▫️↫ سرشار از فیبر و ملین است ▫️↫ دشمن اضطراب و عصبانیت ▫️↫ حاوی آهن و داروی کم خونی ✅↫ بنابراین توت خشک را جایگزین قند کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🥜 ⃟●᪥᪥᪥════
بیدمشک یک گیاه آرامبخش و خواب آورِ ! ▫️بیدمشک تقویت‌کننده قلب، اعصاب و محرک قوای جنسی است و اشتها را افزایش میدهد. مهمترین خواص بیدمشک خاصیت آرامبخش و خواب‌آور است. جوشانده گل بیدمشک همراه با شکر، ناراحتی‌های عصبی، افسردگی و روماتیسمی را بهبود میبخشد ▫️۵۰ گرم بیدمشک خشک شده را در یک لیتر آب جوش ۲ دقیقه بجوشانید و ۱۰دقیقه دم کنید. سپس آنرا صاف کرده و هر روز ۳ بار هر بار یک فنجان از آنرا بنوشید. برای دم کرده گل بیدمشک، باید ۵۰ گرم گل بیدمشک را که خشک کرده‌اید در یک لیتر آب خیلی جوش ۱۲ دقیقه دم کنید و شیرین کرده، هر روز سه بار و هر بار یک فنجان از آن را قبل از صرف غذا بنوشید 🔹کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🎍 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸تخم شربتی بجز رفع تشنگی خاصیت‌های زیادی داره ! ▫️تخم شربتی علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه‌داشتن فشارخون و لاغرشدن بسیار موثر است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان سرفه و سرماخوردگی مفید است، برای درمان درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده میشود، ویتامین A موجود در تخم شربتی باعث بهبود رشد چشمها، ريه‌ها و قلب میشود و نیز باعث از بین رفتن بوی بد دهان میشود ▫️تخم‌های شربتی هنگامی‌که در آب خیسانده و مصرف شوند، بیشترین خواص تغذیه‌ای را دارند. شما میتوانید حدود ۲ قاشق چای‌خوری تخم شربتی را به مدت ۱۵ دقیقه در یک فنجان آب گرم بخیسانید. آب گرم باعث میشود که این دانه‌ها کاملا پف کنند. 🍱تخم شربتی: بذر ریحان، خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ و یا بهدانه 🍎کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🥤 ⃟●᪥᪥᪥════
🔴چرا در گذشته اینقدر سرطان رایج نبود ؟ 👈 در گذشته مردم از خوراکیهای حاوی افزودنی مجاز استفاده نمیکردند و محصولاتی مثل:برنج پاکستانی، روغن مایع، سوسیس، کالباس و غیره وجود نداشت 👈 قلیان میوه ای و سیگار بی کیفیت نبود 👈 لامپ کم مصرف وجود نداشت، چون جیوه داخل لامپ کم مصرف سرطانزاست 👈 امواج موبایل و پارازیت نبود چون سودا زاست و باعث سرطان میشود 👈 به لبنیات روغن پالم اضافه نمیکردند 👈 ظروف استیل و آلمینیومی نبود و مردم در ظرفهای مسی، چدنی، سنگی و غیره پخت و پز میکردند 👈 ظروف یکبار مصرف برای چای و غذا وجود نداشت 👈 در گذشته تحرک مردم بیشتر بود و زندگی ماشینی نشده بود، این ماشینی شدن باعث تنبلی مردم و آلودگی آب و هوا نشده بود 🍋کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ☘ ⃟●᪥᪥᪥════
⛔️نوشابه کلاً ضرر داره، پسوند رژیمیش فقط از عذاب وجدان مصرف‌کننده کم می‌کنه، نه از ضررش!!! 🔹کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ⭕️ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه مناسب دوران بلوغ اسکندر کباب 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: 400 گرم گوشت چرخکرده گوسفند/4 ق غ آرد سوخاری/ 1 تخم مرغ/ 1 پیاز /1 حبه سیر نمک دریا/ پودر زیره/ فلفل/جعفری مواد سس: 1 قاشق غذاخوری کره حیوانی/1.5 قاشق غذاخوری آرد/ 1.5 لیوان آب گوشت یا آب سبزیجات/ 1 قاشق چایخوری خردل/ جعفری خورد شده/ نمک دریا، فلفل سیاه و قرمز 🔹طرز تهیه: تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند، روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، کوفته ها را داخل تابه ریخته و اجازه دهید روغن بیندازد و تغییر رنگ دهند. بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره حیوانی و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی، و سبزیجات سرو کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌿 فواید  برای مقابله با بیماری‏ها👇 🔸 جوشانده اش یکی از قویترین آبزن ها در عفونت زنان 🔸حالت تهوع و استفراغ 🔸مشکلات و ناراحتی ‏های گوارشی به طوری که از ترش کردن معده جلوگیری می کند و برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است. 🔸جویدن نعناع و پونه برای بر طرف کردن سکسکه مفید است و ضد تشنج  و آرام کننده اعصاب است. 🔸به درمان اسهال و بیماری های روده ای کمک می کند  🔸به دلیل دارا بودن ترکیبات ضدباکتریایی، دارویی فوق العاده برای رفع عفونت های تناسلی، ادراری و گلودردهای چرکین بوده و مانند آنتی بیوتیک عمل می کند. 🔸سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم 🔸سرفه و سیاه سرفه 🔸گرفتگی بینی 🔸به دلیل داشتن ویتامین C بالا برای تقویت لثه ها نیز موثر است.  🔸بخور آن برای👇 🔸 درمان سینوزیت عفونی بسیار مفیدبوده و چای آن برای اسپاسم (گرفتگی) عضلات خاصیت دارد. 🔸پونه یک انگل زدای قوی است و اگر آن را با عسل بخورید، برای رفع کرم روده نیز موثر است. 🍋کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ☘ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ شربت عرق کاسنی و شاه‌تره برای روزهای گرم تابستان ✍ بر اساس آموزه‌های طب ایرانی اسلامی، کاسنی و شاه‌تره ضمن کاهش حرارت بدن و رفع تشنگی و گرمازدگی در تابستان، می‌تواند برای بهبود بیماری‌های زیر مفید باشد: 🔹 موارد تب، نقرس، اگزما، کهیر، جوش و خارش پوست، فشار خون بالا و عمده بیماری‌های کبدی و مرتبط با غلبه مزاج صفرا در بدن 🔰 مواد لازم برای شربت کاسنی شاتره: 🔹 عرق شاتره، عرق کاسنی: هر کدام یک لیتر 🔸 گلاب: نصف لیوان 🔹 عرق بیدمشک: نصف لیوان 🔸 سکنگبین: یک لیوان 🔹 آب لیمو ترش تازه: به مقدار لازم 🔰 طرز تهیه شربت کاسنی و شاتره 🔹 همه مواد را به غیر از لیمو با هم ترکیب کنید و هنگام خوردن به مقدار دلخواه لیموترش به آن اضافه کنید؛ مقدار مناسب برای مصرف روزانه این شربت بسته به نظر پزشک یا صلاحدید فردی شما در مورد وضعیت عمومی سلامت شماست که باید نیم ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا باشد. 🥒کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ☘ ⃟●᪥᪥᪥════
🔻 بهبود پیش از یکی از مواردی که خانم ها با آن روبرو هستند سندرم پیش از قاعدگی است که استروژن موجود در جوانه های همانند استروژن موجود در بدن زنان عمل کرده و به بهبود افراد کمک می کند. همچنین این ماده یکی از بهترین مواد غذایی برای کاهش علائم دوران یائسگی و ورم پستان در زنان نیز می باشد. ☘جوانه شبدر یکی از مهم ترین گیاهان در طب سنتی است که نیازهای فیبری بدن را برطرف کرده و در بهبود کم خونی، و و... موثر است ☘مصرف جوانه شبدر باعث بهبود گردش خون و همچنین می شود؛ به همین دلیل تاثیر بسزایی در درمان بیماری های کبد همچون دارد 🥗کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ☘ ⃟●᪥᪥᪥════
🍵دمنوش گل خنک کننده بدن است. این دمنوش قابض و تب بر بوده و برای درمان مزمن مناسب است. 🍋کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ☘ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍯 🔸مواد لازم: ۲ واحد عسل ۸ واحد آب ۱ واحد سرکه انگور نعناع تازه (دلخواه) 🔹طرز تهیه: برای تهیه سکنجبین عسلی کافی است ابتدا یک قابلمه (ترجیحا مسی در غیر این صورت قابلمه لعاب دار) را روی گاز قرار دهیم و سپس عسل و آب را درون آن بریزیم و با شعله ملایم اجازه دهیم تا حجم این مخلوط به نصف مقدار اولیه برسد. توجه داشته باشید که باید در حین حرارت دیدن، عسل را به آرامی هم بزنید و کفی که بر روی آب می‌آید را جمع کنید. پس از آن می‌توانید یک دسته نعنای تازه داخل مخلوط آب و عسل قرار دهید تا کمی همراه مخلوط بجوشید و پس از آن سرکه را به مخلوط اضافه می‌کنید و هم می‌زنید تا مخلوط باز هم نصف شود. پس از آن اجازه دهید تا مخلوط کاملا خنک شود و بعد آن را داخل یک شیشه تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ☘ ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧒غذای کودک سرلاک برنج 🔸غله برنج، یکی از رایج‌ترین غذاها برای کودکانه چون حساسیت‌زا نیست و به راحتی هضم می‌شه. تبدیل آن با یک بافت نازک به کودکان کمک می‌کنه تا رژیم غذایی‌شان به راحتی از غذای مایع به غذای جامد تغییر پیدا کنه. ◀️برای تهیه غله برنج به یک چهارم پیمانه، برنج قهوه‌ای، یک پیمانه آب و شیرمادر یا شیر خشک نیاز دارین. برنج را با میکسر پودر کنین. بذارین آب بجوشه و برنج را به آن اضافه کنین و هم بزنین. اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم بجوشه و همزدن را ادامه دهید تا بهم نچسبه. بعد از خنک شدن غذا، برای رسیدن به غلظت دلخواه شیر را اضافه کنین. این غذا را گرم به فرزندتان بدهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍚 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا