eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
23.4هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
غذای سالمندان پلو کدو حلوایی 🔹طبع غذا: گرم و مرطوب 🔸مواد لازم: برنج ۲ پیمانه/گوشت چرخکرده ۲۵۰گرم/پیاز ۲عدد/کدوحلوایی پوست کنده، خرد شده ۳۰۰گرم/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده، نمک و فلفل با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به شکل دایره‌های کوچک درآورید. تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و گوشت‌های گرد شده را بپزید. کدو حلوایی را به همراه پیاز خرد شده به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. برنج را که از قبل خیس کرده‌اید، در قابلمه‌ی حاوی آب جوش بریزید تا به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بجوشد. سپس آبکش کنید. برای دم کردن پلو، مواد را به صورت لایه لایه در میان پلو بریزید و حرارت را کم کنید تا دم بکشد. می‌توانید زعفران را به پلو اضافه کنید. سپس آن را سرو کرده و نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
هدایت شده از میوه دل من
┄━━•●❥-☀️﷽☀️-❥●•━━┄ نوک بادکنکی😄😍 یه اسباب‌بازی با مزه برای کوچولوهای خوشمزه😘😍 وسایل مورد نیاز⏬ مقوا رنگی چسب پنج سانتی بادکنک ماژیک روی مقوا دو لایه با یه دایره بزرگ(سر) و یه بیضی(بدن) دو تا مثلث کوچک (بال) و یک دایره کوچک(نوک) یه جوجه کوچولو بکشید🧑‍🎨 چشم جوجه هم که با ماژیک دو تا دایره توپر مشکی بکشید🤓 کلا روی جوجه رو چسب پنج سانت بزنید🩹 بعد دور تا دورش رو با قیچی ببرید✂️ نوک جوجه کوچولو رو خالی کنید⭕️ بادکنک(نیازی به باد کردن نیست فقط سر بادکنک رو گره بزنید) رو با چسب روی لایه پشت بچسبونید و بعد دور تا دور دو لایه رو با چسب پنج سانت محکم بچسبونید🙃 جوجه ما آماده شد😉 حالا لُپ‌های جوجه کوچولو رو به داخل فشار دهید😊 با هر با فشار دادن بادکنک از نوک جوجه شبیه یک آدامس که باد میشه بیرون میزنه و خیلی بامزه و جذابه و کوچولوهای دوست داشتنی رو شاد میکنه😇😍 این عروسک رو می‌تونید با حیوانات دیگه هم تجربه کنید😉 ╭┅───🌸—————┅╮ @tavalodtahaftsalegy ╰┅───🌼—————┅╯ ┄┄┅✧🌜•◦❈☀️❈•◦🌛✧┅┄┄
طبع و مزاج غذاها
┄━━•●❥-☀️﷽☀️-❥●•━━┄ نوک بادکنکی😄😍 یه اسباب‌بازی با مزه برای کوچولوهای خوشمزه😘😍 وسایل مورد نیاز
خانم های نمونه👌 کدبانوهای خونه👏 حالا که ماشاالله همه زرنگند😍 و برای تغذیه خانواده زحمت می کشند😃 و این مدت غذاهای خوب و مقوی و پرانرژی برای خانواده تدارک دیدند و کلی انرژی گرفتند☺️ حالا بیاین توی کانال میوه ی دل من @tavalodtahaftsalegy و انرژی هاتون رو با بازی و شادی با بچه ها تخلیه کنید💪👏 🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂ راستی توی چالش امروزشون هم حتما شرکت کنید.👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رولت خرما و گردو 🔸مواد لازم: خرما ۳۰۰گرم/آرد سبوس‌دار ۲۵۰گرم/شکر قهوه‌ای ۱/۲ پیمانه/زعفران ۲ قاشق غذاخوری/گلاب ۲ قاشق غذاخوری/هل سبز، پودر شده ۱ قاشق چایخوری/مغز گردو، نیم‌ کوب‌ شده ۱۵۰گرم 🔹طرز تهیه: ابتدا پوست و هسته‌های خرما را جدا کنید. خرما را با پشت قاشق کاملا له کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید. آرد را درون تابه الک کنید. شکر، ۱ پیمانه آب و زعفران را در قابلمه‌ای دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید. شربت آماده‌ شده را به‌ آرد اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. خرما را در تابه‌ای روی حرارت ملایم هم بزنید تا خرما نرم شود. سپس هل را اضافه کنید. کف یک سینی را با سلفون بپوشانید. خرما را به صورت یکدست روی سینی پهن کنید. روی خرمای یک لایه پلاستیک قرار داده و با وردنه پهن کنید. مواد آردی را روی لایه خرما بریزید و با وردنه پهن کنید. گردو را روی آن بریزید و آن را رول کنید. رولت‌ها را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
🔥لیست تعدادی از غذاها با طبع گرم نوش جان☺️❤️ https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ✾•┈•✦●•◎🔥◎•●✦•┈•✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده سوپ هویج و عدس 🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب رو به گرمی 🔸مواد لازم: پیاز ۱ عدد/ساقه کرفس ۱عدد/سیر له شده ۲ حبه/هویج خرد شده ۳ عدد/آب سبزیجات ۴ فنجان/عدس ۱۰۰گرم/جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا یک قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و کرفس خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سیر و هویج را اضافه کنید. آب سبزیجات را اضافه کرده و هم بزنید سپس عدس را اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید. پس از این که هویج و عدس کاملا پخته شدند، سوپ آماده است. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک سوپ لوبیا 🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب 🔸مواد لازم: کدو حلوایی ۲ تکه‌ی کوچک/هویج ۱ عدد/لوبیا پخته شده ۱/۲ فنجان/سینه مرغ پخته شده ۷۵ گرم/آب مرغ ۱ فنجان 🔹طرز تهیه: در تابه‌ای کوچک، ابتدا هویج و کدو حلوایی را بپزید تا کاملا نرم شوند. سپس مواد پخته شده را داخل قابلمه مناسب بریزید و به آن‌ها آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی بپزند. پس از حدود ۳۰ دقیقه که سوپ کاملا پخته شد، می‌توانید آن را با مخلوط‌ کن پوره کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنر دست کاربران خلاق 😊😍 سلام و خسته نباشید به شما این نان خرمایی رو با رعایت نکات تغذیه ای شما برای مدرسه بچه هام درست کردم.
🔥🍂لیست تعدادی از میوه‌ها با طبع گرم و خشک نوش جان🥥 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff •┈•✦●•◎🍂🔥◎•●✦•┈•
لیست تعدادی از غذاها با طبع معتدل و مرطوب نوش جان☺️❤️ https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ✾•┈•✦●•💦•●✦•┈•✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه دوران بلوغ ماش پلو 🔹طبع غذا: گرم و مرطوب (رو به معتدل) 🔸مواد لازم: برنج ۲ پیمانه/ماش ۱ پیمانه/گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم/کشمش ۱ پیمانه/پیاز ۲عدد/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا ماش را در قابلمه مناسب بریزید و به همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا مغز پخت و نرم شود. گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید. از مایه به اندازه‌های کوچک بردارید و به شکل کوفته ریزه درآورید. تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و کوفته ریزه‌ها را بپزید. یک عدد پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و روی حرارت قرار داده تا نرم شوند. سپس کشمش و زعفران را اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و تابه را از روی حرارت بردارید. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار داده و چند لیوان آب داخل آن بریزید. برنج را که از قبل خیس کرده‌اید، اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد. برنج را باید زمانی که دانه‌های آن نرم و مغز آن سفت است، آبکشی کنید. در قابلمه‌ای مقداری از برنج بریزید. سپس کوفته ریزه‌ها و کشمش را ریخته و لایه بعد برنج بریزید. سپس حرارت را ملایم کنید تا به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
سلام علیکم سلامت باشید ان شاءاللّه🙏🏻☺️ تو این دستور، دستور اصلی غذا قرار داده شده و شما باید جایگزین رب گوجه، هر رب طبیعی رو که خواستید متناسب با ذائقه و طبع و مزاجتان، استفاده کنید. مثل؛ رب آلو، رب بِه، رب انار، رب سیب، رب میوه نسترن👌🏻🌺 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
💦 لیست تعدادی از میوه‌ ها با طبع سرد و تر نوش جان🍊 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff •┈•✦●•◎☘💦◎•●✦•┈•
لیست تعدادی از غذاها با طبع معتدل نوش جان😊❤️ https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ✾•┈•✦●•☘•●✦•┈•✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه آقایون در مشاغل خاص بادمجان شکم پر 🔹طبع غذا: گرم و خشک (رو به اعتدال) 🔸مواد لازم: بادمجان ۱ کیلو/گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم/دال عدس ۱ پیمانه/پیاز ۲عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/نمك دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید. شکم بادمجان‌ها را برش دهید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید و صبر کنید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. بعد از حدود ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را شسته و با دستمال تمیز خشک کنید. بادمجان‌ها را در تابه بپزید. سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مناسب قرار دهید. دال عدس را به همراه ۱ لیوان آب روی حرارت ملایم بپزید. پیاز خرد شده را روی حرارت قرار دهید تا سبک شود. گوشت را اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کنید. شکم بادمجان‌ها را به آرامی با مواد آماده شده پر کنید. در تابه‌ای ۱ لیوان آب جوش بریزید. مقداری نمک و رب آلو اضافه کرده و صبر کنید به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و بادمجان‌های شکم پر را داخل تابه بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
❄️🍁لیست تعدادی از میوه‌ها با طبع سرد و خشک نوش جان🥝 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff •┈•✦●•◎🍁❄️◎•●✦•┈•
❄️لیست تعدادی از غذاها با طبع سرد نوش جان☺️❤️ https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ✾•┈•✦●•◎❄️◎•●✦•┈•✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای بیماری سرماخوردگی آش شلغم 🔹طبع غذا: گرم و مرطوب (رو به اعتدال) 🔸مواد لازم: برنج نیم دانه، خیس خورده ۱ پیمانه/گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم/عدس پخته ۱/۲ پیمانه/ماش پخته ۱/۲ پیمانه/پیاز ۲عدد/شلغم ۵ تا ۶ عدد/سبزی آشی ۲۵۰گرم/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا یک پیاز را رنده کنید. گوشت چرخکرده، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید. از مایه به اندازه‌های کوچک بردارید و به شکل کوفته ریزه درآورید. یک عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمه‌‌ی مناسب روی حرارت قرار دهید. سپس کوفته ریزه‌ها را به پیاز اضافه کرده و بپزید. برنج را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. شلغم‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. وقتی آب قابلمه به جوش آمد، شلغم‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. سپس عدس و ماش پخته شده و سبزی را به آش اضافه کنید. پس از این که شلغم‌ها کاملا پخته شدند، آش آماده است. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا