eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
تغذیه برای بیماری دیابت سوپ کدو سبز 🔹طبع غذا: معتدل رو به گرمی 🔸مواد لازم: کدو سبز متوسط ۴عدد/پیاز خرد شده ۱عدد/سیر ۳ حبه/هویج ۲ عدد/آب مرغ یا آب گوشت ۳ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: کدوها را شسته و خرد کنید. یک قابلمه متوسط را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و پیوسته هم بزنید. سیر پوره شده را اضافه کنید. کدو سبزها، هویج و سیب زمینی را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید. در این مرحله، آب مرغ یا آب گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سبزیجات به مدت ۲۰ دقیقه پخته و نرم شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
🥒 آب کدو سبز (کدوی مسما، خورشتی) برای بیماری دیابت مفید است و باعث کاهش قند خون میشود فرد مبتلا به دیابت، کافی است روزانه 1 استکان آب کدو سبز میل کند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای سالمندان خوراک مرغ 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: سینه و ران مرغ ۳عدد/رب انار ۱ پیمانه/پیاز ۱عدد/سیر ۱ حبه/گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/کره حیوانی ۵۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا پیاز و سیر را داخل قابلمه مناسب، روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند. مرغ‌ها را به همراه نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید. در ادامه، رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مرغ طعم دار شود. سپس ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ‌ها بپزد. سپس گردو خرد شده، کره حیوانی و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خوراک کاملا پخته و غلیظ شود. پس از این که مرغ‌ها پخته شد، از روی حرارت بردارید و در کنار برنج، نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلمپه سنتی 🔸مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/زرده تخم مرغ ۲عدد/شکر قهوه‌ای ۱/۲ پیمانه/خرما ۲۰۰گرم/گردو، خرد شده ۳/۴ پیمانه/کره محلی ۱۰۰گرم/هل، دارچین، زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری/زعفران دمکرده ۱/۲ قاشق غذاخوری/آب ولرم ۱/۲ پیمانه 🔹طرز تهیه: آرد را الک کنید. کره را اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرفی دیگر، زرده تخم مرغ، زعفران، هل، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. پوست و هسته خرما را جدا کنید. خرماها را با پشت قاشق نرم کرده و با گردو، زنجبیل و دارچین مخلوط کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده بگذارید و با وردنه باز کنید. با ته فنجان یا لیوان، به شکل دایره‌‌ای درآورید. مقداری از مواد خرمایی را وسط خمیر بگذارید. سپس یک دایره خمیری روی آن قرار دهید و دور آن را ببندید. روی آن‌ها را با کنجد یا پسته تزئین کنید. کلمپه‌ها را در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده کدو حلوایی با مرغ 🔹طبع غذا: گرم و خشک رو به معتدل 🔸مواد لازم: سینه مرغ، بدون استخوان ۱عدد/کدو حلوایی ۵ تکه‌ی بزرگ/پیاز ۱عدد/رب به ۱ قاشق غذاخوری/چوب دارچین ۱عدد/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/آلو ۸عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا کدو را پوست بگیرید و خرد کنید. پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا سبک شود. سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید. سپس به مرغ‌ها نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید. کدو حلوایی خرد شده را به همراه مرغ‌ تفت دهید. رب به، چوب دارچین و ۲ پیمانه آب جوش روی مواد بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شوند. آلوها را از قبل خیس کنید. پس از این که مرغ و کدوها پخته شدند، چوب دارچین را خارج کرده و آلوها را اضافه کنید و بگذارید خورشت کدو حلوایی غلیظ شود. سپس آن را به همراه برنج، نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای کودک پوره مرغ 🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب 🔸مواد لازم: تره فرنگی، ریز خرد شده ۱/۳ پیمانه/هویج ۱عدد/سیب زمینی شیرین ۱عدد/سینه مرغ، بدون استخوان ۶۰ گرم/آب مرغ ۲۵۰ میلی لیتر 🔹طرز تهیه: در تابه‌ای کوچک، تره فرنگی خرد شده را روی حرارت ملایم هم بزنید. هویج خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با هم بپزید. سپس سینه مرغ را اضافه کنید. سیب زمینی را همراه با آب مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. پس از این که مرغ و سبزیجات کاملا پخته شد، آن‌ها را با مخلوط کن پوره کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه دوران بلوغ خوراک بادمجان 🔹طبع غذا: گرم و مرطوب 🔸مواد لازم: گوشت چرخکرده گوسفندی ۲۵۰گرم/سیب زمینی ۲عدد/پیاز ۱عدد/آرد سبوس‌دار ۲ قاشق غذاخوری/بادمجان ۲عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/لیمو ترش ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی‌ها را حلقه کنید و در تابه‌ای، روی حرارت بپزید. بادمجان‌ها را حلقه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. پیاز را رنده کنید. سپس با گوشت، آرد، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید و با دست ورز دهید. در یک ظرف دیگر، رب آلو، آب لیمو ترش و ۲ لیوان آب جوش را مخلوط کنید. سیب زمینی‌ها را کف ظرف پخت بچینید و بادمجان‌ها را روی آن‌ها قرار دهید. سپس گوشت را تقسیم کنید و هر کدام را به اندازه‌ی بادمجان‌ها پهن کنید و روی آن‌ها قرار دهید. سس را که از قبل آماده کرده‌اید، روی بادمجان‌ها بریزید و درب ظرف را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════