eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
40.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
┅═ೋ❅🌹4⃣4⃣🌹❅ೋ═┅ ♦️لیست۱۵ 🔸دمپختک قمی 👈لپه باقالای زرد¤ برنج¤ زعفران دم کرده¤ پیاز¤ آب¤ زردچوبه¤ روغن ¤ نمک¤کره ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸پتله پلو 👈برنج¤رشته پلویی¤گوشت چرخ کرده¤پیاز داغ¤نمک ¤ پلته (گندم پوست کنده را پخته و خشک می‌کنیم) ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸اشکنه سیب زمینی 👈پیاز بزرگ¤تخم مرغ¤سیب زمینی¤نمک¤زردچوبه¤آب¤شنبلیله خشک¤روغن¤آرد گندم ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸قاقاناخ (دسر محلی) 👈تخم مرغ ¤آرد ¤ماست ¤بکینگ پودر ¤مغز گردو¤ پودر دارچین ¤ پودر هل ¤ آب ¤شیره انگور ¤ زعفران دم کرده ¤ اسانس وانیل ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸آبگوشت یخنی بادمجان گوشت¤عدس¤لوبیا چیتی¤ به ¤بادمجان ¤پیاز ¤آب انار ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸کوفته قمی 👈برنج پخته¤سبزی کوکویی تازه¤ شوید¤ترخون خشک¤شنبلیله خرد شده¤نخود فرنگی ¤گوشت چرخ کرده بدون چربی¤پیاز ¤رب گوجه ¤ روغن برای سرخ کردن¤آبغوره یا آب نارنج¤ سیر له شده¤پودر گشنیز¤پودر زیره¤ رازیانه¤ هل¤نمک¤فلفل سیاه ¤فلفل سرخ ¤ دارچین ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸ماش ماشک قم 👈ماش¤هویج قمی(زردک)¤پیاز¤گوشت¤نمک¤فلفل¤زردچوبه ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸ماشاب 👈ماش¤ لوبیا چشم بلبلی¤برنج ¤گندم¤سیب زمینی نگینی خردشده¤ کدو حلوایی نگینی خردشده ¤عدس¤ گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده¤پیاز سرخ شده¤زردچوبه ¤ نمک ¤فلفل سیاه¤آب گوشت¤ کشک ¤ نعنا ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸ترخینه‌ دوغ 👈بلغور گندم¤ماست ترش ¤زردچوبه¤فلفل سیاه¤زعفران¤پونه خشک¤ نمک ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸آبگوشت دوغ‌ دار 👈گوشت دم سینه گوسفند یا گردن¤بادمجان قلمی¤نخود و لوبیا سفید آبگوشتی¤ادویه آبگوشتی یا خورشی¤ زردچوبه¤کشک جوشیده غلیظ¤نعنا داغ¤ پیاز داغ و سیرداغ¤چغندر سفید خرد شده ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸برنج دیشو 👈برنج¤شیره انگور¤آب ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸بره پلو عربی 👈برنج ¤شکر ¤جعفری ساطوری شده  برگ مریم گلی ¤گوشت گوسفند  کشمش ¤بادام  ¤آب گوشت ¤ فلفل سیاه ¤فلفل هندی ¤ادویه ¤پیاز  ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸بلالیت (دسر محلی) 👈ماکارونی یا ورمیشل¤ شکر¤گلاب¤ روغن یا کره¤آب¤ هل¤ زعفران  ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸پودینی کوسه 👈فیله ماهی کولی(کوسه) ¤سیر رنده شده ¤پیاز رنده شده¤ گیشنیز و شنبلیه خرد شد¤پودر لیمو عمانی¤رب گوجه فرنگی¤ ادویه مخصوص ماهی ¤فلفل سیاه و قرمز¤نمک¤ زردچوبه ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸زیبون 👈ماهی¤پیاز¤برنج¤ ادویه¤زرد چوبه¤ گوجه فرنگی¤سیب‌زمینی¤نان ¸„ø¤º°¤ø„¸-۴۴-„ø¤º°¤ø„¸ @Taghzieh_tabaie_amzaj „¸ ¨°º¤ø„¸🌼¸„ø¤º°¨„¸
┅═ೋ❅🌹4⃣5⃣🌹❅ೋ═┅ ♦️لیست۱۶ 🔸آبگوشت هویج برگه 👈هويج قمي (زردك)/برگه/لوبيا قرمز/گوشت با استخوان/پياز/نمك/زرد چوبه/نعناع خشك ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸شله سفید یزدی 👈برنج/شکر/آب/گلاب/هل/روغن مایع/نمک ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸خوراک کدو ترش 👈كدو/پياز/سير/رب انار/آب نارنج/روغن حيواني/نمك/فلفل ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸مغز آبک 👈لوبیا چیتی/مغز گردو/پیاز/کشک/زردچوبه/ 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 🔸ترش آبک 👈سینه مرغ/نمک /فلفل سیاه/ زرد چوبه/رب آلوچه ترش/سیر/گوجه فرنگی/بادمجان/آب غوره /روغن/نعناع/گشنیز/تره/ترش واش ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸آبگوشت مزوره 👈پیاز/گوشت/لوبیا چیتی/گردو/برگ قیصی خشک شده/روغن ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸خورشت نخود آله 👈روغن /زعفران / فلفل /نمك/دارچین/پودر هل سبز/ نخود/پیاز/رب گوجه فرنگی/ گوشت (خورشتی و بدون چربی) لیمو عمانی/زردچوبه ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸آبدوغ انار 👈شیر /خامه /تربچه خرد شده/ گردوی خرد شده /سبزی خشک معطر ( نعناع، جعفری ،ترخون، مرزه، ریحون)/ خیار خرد شده/ پیازچه خرد شده / نمک / فلفل / کشمش پلویی /ماست/سبزی تازه خرد شده شامل پونه، ریحون و نعناع تازه /دوغ ترش ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸هزاری 👈ماهی /برنج /گرد لیمو / فلفل دلمه ای قرمز /پیاز ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸هواری 👈میگو /برنج/ پیاز/سیر/ سیب زمینی/لوبیا چشم بلبلی/گوجه فرنگی/ رب گوجه فرنگی /زیره سیاه/نمک /فلفل/ زردچوبه / آب مرغ ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸آبگوشت بزباش 👈گوشت /پیاز/سیب زمینی /لوبیا چشم بلبلی/سبزی(تره،جعفری,شنبلیله)  لیمو عمانی /نمک /فلفل/ زرد چوبه ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸آبگوشت فلفل همدانی 👈گوشت گوسفندی با استخوان و چربی/ نخود/فلفل سبز همدان/سیب زمینی/گوجه فرنگی/پیاز/ سیر/زیره سبز/زنجفیل تازه/آبلیمو /نمک /زردچوبه  ●❥••••••••••••••••••••❥● 🔸آبگوشت قورمه سبزی همدان 👈سبزی قورمه/گوشت گوسفند/لوبیا قرمز/لیمو عمانی/پیاز داغ عسلی /تخم مرغ سیب زمینی/زردچوبه/ فلفل/نمک ¸„ø¤º°¤ø„¸-۴۵-„ø¤º°¤ø„¸ @Taghzieh_tabaie_amzaj „¸ ¨°º¤ø„¸🌼¸„ø¤º°¨„¸
═ೋ❅🌼 غذاهای محلی ❅ೋ═ 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 (کاچی بجنوردی) 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 🍃 ¸„ø¤º°¤ø„¸--„ø¤º°¤ø„¸ @Taghzieh_tabaie_amzaj „¸ ¨°º¤ø„¸🌼¸„ø¤º°¨„¸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
╲\╭┓ ┄┅─✵🌼╭﷽ 🌼✵─┅┄ 🔆💎 🔻 ✍❓سلام ببخشید چرا در کانال طبع و مزاج غذا، غذاهای گرم و خشک سودازا و غذاهای سرد و خشک نیز صفرازا هم معرفی شده اند؟ آیا اینها با هم متضاد نیستند؟ 💠🗯 پاسخ: ↘️ سلام ⚠️دقت داشته باشد که طبع و مزاج غذاها متناسب با مواد مصرفی تعیین میشه. 👈🏻مثلاً غذا حاوی گوشت و پیاز تفت (کمی) داده است که این دم ساز است، در عین حال سیر و زردچوبه و فلفل و ادویه به مقدار زیاد👇🏻 (نسبت به حجم مواد اصلی و یا مایعات و رطوبت غذا) هم در آن استفاده شود 👈🏻اثر صفرازایی خواهند داشت. 📛ولی مثلاً همین غذا اگر مقدار ادویه کم باشد اثر صفرازایی ندارند. ✴️ماست؛ بلغم، هست و کشک؛ سودا است. خب وقتی این دو با هم مصرف شوند، بدون ترکیب شدن، در بدن شخص هم بلغم، تولید می کند و هم سودا 🌭فست فودی که مانده شود! مواد غذاییش هم صفرا دارند و هم سودا. 🔝اینها جزء اولیات علم طبع و مزاج است. 🚫این موردی که شما در کانال طبع و غذا می فرمایید متضادند!!! که البته متضاد هم نسیتند، در یک غذا بسادگی قابل جمع اند 👨🏻‍⚕بنده خدمت شما غذاهایی معرفی می کنم که اخلاط متضاد را تولید می کنند، هم صفرا و هم بلغم!!! یا دم و سودا. 👨‍🍳داستان طبایع و امزاج تغذیه خیلی مفصل است، مثل؛ کلاسهای شخصیت شناسی نیاز به دوره دارد✔️ و خیلی طبیعی است که این سؤالها برای شما پیش بیاید.😇 🥙برخی از مواد غذایی، حتی می توانند سه خلط یا هر چهار خلط را در بدن تولید کنند!!! 🍧مثلاً؛ مصرف سه شیره و ماست، با هم تولید خلط صفرا و بلغم می کند. 🥒یا خیارشور و ماست که صفرا و بلغم می آورد. ✵•••☀️•••✵══ @Javaher_Alhayat @Taghzieh_tabaie_amzaj ═══✵•••☀️•••✵
🍃🌹
🍃🌹
🍃🌹