eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
تغذیه دوران بلوغ دمی بلغور جو 🔹طبع غذا: معتدل رو به گرمی 🔸مواد لازم: بلغور جو ۱ پیمانه/عدس ۱/۳ پیمانه/برنج ۱/۳ پیمانه/پیاز ۱عدد/اسفناج، جعفری، تره و گشنیز خرد شده ۲۵۰گرم/نعناع خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. بلغور جو را در یک قابلمه مناسب بریزید و آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید بپزند. پس از پخت، سبزی‌ خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه‌ای روی حرارت قرار دهید. نمک، فلفل و نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید. سپس پیاز و نعناع را داخل قابلمه بریزید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب دمی خشک شود. زمانی که آب قابلمه بخار شد، درب قابلمه را ببندید تا کته دم بکشد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای بیماری پوکی استخوان سوپ هویج و نخود 🔹طبع غذا: 🔸مواد لازم: هویج خرد شده ۵۰۰گرم/نخود پخته ۳۰۰گرم/آب مرغ ۴ پیمانه/ترخون خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید. سپس با مقداری آب بپزید. یک قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کنید. هویج‌ها را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. آب مرغ، نخود پخته شده، روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. پس از پخت، ترخون خرد شده را اضافه کنید. سوپ را درون مخلوط کن بریزید و پوره کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 حلوا برنجی 🔸مواد لازم: آرد برنج ۱ پیمانه/شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه/آب ۲ پیمانه/هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری/روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری/گلاب ۱/۲ پیمانه/زعفران دمکرده ۴ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. هل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. پس از این که کمی قوام پیدا کرد از روی حرارت بردارید. در ادامه آرد برنج را الک کنید و داخل تابه، کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آرد را کمی با روغن هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی یکدست شد، شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد. سپس از روی حرارت بردارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎃 مواد لازم جو دو سر پرک اسیاب شده ۱/۵ پیمانه معادل۱۳ قاشق غذاخوری معادل۱۵۰ گرم(بعد از اسیاب اندازه گیری کنید) گردو۳ عدد شیره انگور یا خرما ۱/۳ پیمانه معادل۸۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد پوره کدو حلوایی۱ پیمانه معادل۲۲۵ گرم معادل ۵ قاشق غذاخوری پودر دارچین۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ هارو با همزن دستی خوب میزنیم بعد شیره و پوره کدو و دارچین و بکینگ پودر و دراخر جو دو سر اسیاب شده رو اضافه میکنیم مقداری از گردوهای خرد شده رو داخل مواد میریزیم قالب ها رو با ارده چرب میکنیم و از مواد داخلشون رو پر میکنیم و روشو گردو میریزیم. فر رو از قبل گرم میکنیم و کاپ ها رو با دمای۱۸۰ و‌ به مدت۳۰ دقیقه داخلش قرار میدیم حتما با سیخ چوبی چک کنید که پخته باشه این موادو داخل قابلمه و روی گاز هم میشه پخت اگر کاپ کیک ها کاملا خنک بشن کاغذ به راحتی ازش جدا میشه، موقع سرو میتونید کمی عسل روش بریزید. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر اگر از تو نگوید همه عصیان باشد زنده در گور غزل‌ های فراوان باشد. فرا رسیدن میلاد با سعادت فخر آسمان و زمین، پیام آور رحمت،خاتم الانبیاء،حضرت محمد مصطفی(ص) و همچنین شیخ الائمه رئیس مذهب تشیع حضرت امام جعفر صادق(ع) را به محضر نورانی حضرت حجت بن الحسن العسکری(عج) و شیعیان آن حضرت تبریک و تهنیت عرض میکنیم. (ص) (ع) 🌿 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
طبع غذا: گرم و تر مواد لازم : پیاز قرمز یا سفید زردک تخم مرغ روغن زیتون زعفران، فلفل سیاه‌، دارچین، زنجبیل ▪️طرز تهیه: پیاز را در روغن زیتون تفت داده. بعد زردک رنده شده را اضافه کرده تا بوی خامی آن گرفته شود سپس ادویه‌ها را اضافه کرده. بعد تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌شود. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذاى بيمار طبع: گرم و مرطوب عصاره گوشت: گوشت گوسفندی بدون چربى، ظرفى دردار كه درش محكم بشود، مانند شيشه‏هاى دردار مربا و غيره كه بخار را در خود نگه‌داری كند. دستور پخت: گوشت را ريز از قيمه‏اى، ریزتر کرده، بدون آب در شيشه ريخته درش را محكم بسته در قابلمه و مانند آن كه آب ريخته باشید، بگذارید. قابلمه‏ را روى شعله بگذارید. دقت كنید كه شيشه را در آب داغ و آب جوش نيندازند كه می‌تركد و در آب سرد يا ولرم بگذارید كه آب و شيشه با هم گرم شوند. اين شيشه بايد در ميان آب ظرف كه ملايم می‌جوشد، بماند و بعد از آن بيرون آورده، درش را باز كنید و آبى كه در شيشه جمع شده است خالى نموده و استفاده كنید. «اين آب از خود گوشت در شيشه جمع می‌شود و براى بيمارانى است كه دچار ضعف شديد شده‌اند، يا كسانى كه از زير عمل جراحى و بيمارى‏هاى سخت بيرون آمده و آن‌هابى كه اصولاً داراى ضعف عمومى می‌باشند.» براى هر نوبت 200 تا 300 گرم گوشت، كفايت می‌كند و اين عصاره‏ايست كه هر دفعه‏اش به جاى چندين آمپول تقويت اثر دارد. چنان‌چه بيمار زياد ناتوان باشد می‌توانید از اين عصاره با قطره‏چكان به حلقش بچكانید؛ اين همان مصداق ضرب‏المثلى است كه می‌گفتند: «آنى را كه می‌خواهى به طبيب بدهى به بيمار بده زودتر خوب می‌شود.» براى كم‏غذاها و افرادی که بنیه‌ی ضعیفی دارند، می‌تواند پيش‌غذايشان باشد. @Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه سس خانگی و ارگانیک جایگزین سس های مضر صنعتی 🔸مواد لازم : ارده: یک قاشق غذاخوری سیر: یک حبه نخود پخته: شش قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک لیوان نمک: یک قاشق چای خوری فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری آب لیموترش تازه: یک دوم لیوان 🔹روش تهیه: تمام مواد را باهم در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یکنواختی بشود. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد👌 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ╰┈➤❀●•۰▬▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شوربای شلغم: طبع: گرم و مرطوب مواد شوربا: برنج نیم‌دانه؛ یک پیمانه/ عدس قهوه‌ای؛ یک پیمانه/ شوید خرد شده؛ ۱۰۰ گرم/ شلغم؛ ۲۵۰ گرم/ آب‌نارنج (ماست ترش)؛ نصف پیمانه/شوید خشک؛ ۱ق.غ/ نمک و فلفل؛ به مقدار لازم مواد کوفته: گوشت چرخ‌کرده مرغ یا بوقلمون ۲۵۰ گرم/ پیاز متوسط رنده شده؛ یک عدد/ ماست چکیده؛ ۱ق.غ/ پودر سیر؛ نصف ق.چ/ پودر مغز نان سبوس‌دار؛ یک چهارم پیمانه/ پودر پیاز؛ ۲ق.غ / نمک و فلفل؛ به مقدار لازم دستور تهیه: گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، ماست چکیده، پودر پیاز، پودر سیر، پودر مغز نان، نمک و فلفل را در کاسه‌ای بریزید و با دست ورز دهید تا کاملاً مخلوط شوند. مخلوط گوشت را با دست به صورت کوفته‌هایی به اندازه یک فندق درشت شکل دهید. کمی روغن در تابه‌ بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس کوفته‌ها را در آن قرار دهید تا اطراف آن‌ها طلایی شود. عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند مرتبه آب آن را عوض نمایید، سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. پس از شستن با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نیم پز شود. برنج را پس از پاک کردن، بشویید و به عدس نیم پز اضافه کنید. شلغم خرد شده و شوید خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج و عدس کاملاً بپزند و نرم شوند. وقتی شوربا غلیظ شد، آب نارنج، شوید خشک و کوفته‌ها را به آن اضافه کنید و ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا شوربای شلغم کاملاً جا بیفتد. اگر آب شوربا در زمان پخت کم بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. @Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای کودک پوره به 🔹طبع غذا: گرم و مرطوب 🔸مواد لازم: میوه به ۲عدد/کره ۵۰ گرم/شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا به‌ها را شسته و پوست بگیرید. هسته‌های به را جدا کرده و ریز خرد کنید. سپس به همراه شکر و ۱ لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۱ ساعت بپزد. پس از پخته شدن و نرم شدن، به‌ها را پوره کنید. در مرحله آخر، کره را به پوره اضافه کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲آش جو طبع غذا؛ معتدل رو به گرمی 🍱مواد لازم بلغور جو: یک پیمانه روغن کنجد: به میزان لازم گردو: دو پیمانه پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ بلغور گندم: دو قاشق غذاخوری لوبیا سفید، لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی: یک پیمانه عدس یا باقلا: یک دوم پیمانه جوانه ماش: یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم طرز تهیه حبوبات را از قبل خیس کرده. لوبیاها را به همراه آب و کمی زردچوبه می‌پزیم مدتی که از پخت آن‌ها گذشت عدس، ماش، بلغور جو و گندم را به همراه آب و کمی نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه، به لوبیا اضافه کرده و کاملاً می‌پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه کاری و پودر زیره تفت می‌دهیم در آخر گردوی کوبیده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. 😍مفید برای کبد چرب، ضد چربی خون و ملین 💞 @Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای سالمندان سوپ باقالی 🔹طبع غذا: 🔸مواد لازم: باقالی ۱ پیمانه/سیب زمینی ۱عدد/پیاز ۱عدد/هویج ۲عدد/شوید، جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/آب مرغ ۲ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا باقالی را نیم پز کنید. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از این که پیاز سبک شد، هویج خرد شده را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده اضافه کنید. باقالی نیم پز شده را اضافه کرده و آب مرغ را روی مواد بریزید و اجازه دهید به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید تا سبزیجات پخته شوند. در آخر پخت، شوید و جعفری خرد شده را اضافه کرده و سوپ را از حرارت بردارید. می‌توانید سوپ را با گوشتکوب پوره کرده و نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥩طرز تهیه همبرگر خانگی 📹 از این به بعد به جای همبرگرهای بازاری، خودتون توی منزل همبرگر خوشمزه و بهداشتی درست کنید و از خوردنش لذت ببرید 💞 @Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━