eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎کره سیب ُ جایگزین مربا کنید کره سیب بدون شکره، طعم ملس داره (البته به شیرینی خود سیب مربوطه چه نوعی باشه) و بافت لطیف و شبیه کره داره . مواد لازم : ۵ تا سیب ۴ تا خرما (یا بیشتر اگه دوس داشتین شیرین باشه) ۱ ق چ پودر دارچین ۱ ق چ پودر زنجبیل پودر جوز هندی هم خوب میشه آب نصف لیموترش نصف لیوان آب نیم ساعت با در بسته و بعد با در باز بپزه تا آبش کشیده بشه و به غلظت دلخواه برسه. توی ظرف دربسته شیشه ای توی یخچال تا یک ماه نگهدارید و توی فریزر تا یکسال فقط یک روز قبل از مصرف بذارید داخل یخچال 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪کوکی رژیمی مواد لازم: ۱۵۰ گرم آرد ۱ لیوان ارده نصف لیوان شیره انگور طرز تهیه: یک‌ لیوان آرد رو با یک لیوان ارده و نصف لیوان شیره انگور خوب مخلوط می‌کنیم، به اندازه یک گردو از خمیر بر می‌داریم و گرد می‌کنیم و با فاصله در سینی فر می‌چینیم و روی آن‌ها را مغزیجاتی مثل گردو یا مغز بادام میزاریم. داخل فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه میزاریم تا بپزه. نوش جان😍 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده خوراک لوبیا چیتی با گوشت 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: لوبیا چیتی ۱ پیمانه/گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم/پیاز متوسط ۱عدد/سیر ۱ حبه/رب آلو ۲ قاشق غذاخوری/لیمو ترش ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا لوبیا را از شب قبل در آب خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس لوبیاها را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته و نرم شود. پیاز خرد شده را در قابلمه‌ای، روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر خرد شده را اضافه کنید. گوشت را به همراه ۱ لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کاملاً پخته شود. پس از پخت، لوبیا پخته شده، رب آلو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید خوراک جا بیفتد. سپس آب لیمو ترش را به خوراک اضافه کرده و به همراه برنج نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎 شربت سیب مقوی معده و قلبِ ضعیف و آرام ‌کننده تپش قلب است و اشتها را تقویت می‌کند. طرز تهیه: ۵۰۰ گرم آب سیب تازه را روی شعله ملایم آن‌قدر بجوشانید تا نیمی از آن بخار شود. از پارچه صافی ریز بگذرانید و ۱۲ ساعت در حرارت معمولی مایل به خنک نگه‌داری کنید. سپس روی شعله ملایم قرار دهید تا نیمی دیگر کم شود باز هم از صافی ریز بگذارنید و مجدداً بجوشانید تا غلیظ شود. اگر می‌خواهید شیرین‌تر شود، ده دقیقه قبل از آماده شدن، مقداری شکر قهوه‌ای یا عسل به آن اضافه کرده و بگذارید تا قوام آید. پس از آماده شدن در جای خنک نگه‌داری کنید. 🍹مقدار مصرف آن در هر روز: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری است که در یک استکان یا یک لیوان آب حل کرده و میل کنید. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫕 یکی از غذاهای مغذی که سرشار از پروتئین گیاهی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است، حمص می‌باشد که در کشورهای عربی جزو غذاهای اصلی است. گیاه‌خواران حمص را جانشین گوشت می‌کنند. این غذا از نخود پخته و ارده به‌نام (طحینه) درست می‌شود. طرز تهیه: حدود ۳۰۰ گرم نخود را کاملاً بپزید تا نرم شود و تقریباً آب آن تمام شود. (بهتر است پوست‌های نخود را پس از خیس خوردن جدا سازید) آب دو عدد لیموترش را بگیرید و با نخود پخته داخل مخلوط‌کن برقی بریزید تا کاملاً له شود (با دست هم می‌توانید آن را بکوبید) سپس مقدار ۱۰۰ گرم ارده، یک‌چهارم سیر له شده، مقدار کمی فلفل، زیره، شوید، جعفری و نمک طبیعی، مقداری هم روغن زیتون به آن اضافه کنید، این مواد را به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. 🫔حمص را می‌توانید به‌صورت سرد برای ساندویچ، استفاده کنید. حمص حتی ناهار خوبی برای بچه‌هایی است که مدرسه می‌روند. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
تغذیه دوران بلوغ دمی بلغور جو 🔹طبع غذا: معتدل رو به گرمی 🔸مواد لازم: بلغور جو ۱ پیمانه/عدس ۱/۳ پیمانه/برنج ۱/۳ پیمانه/پیاز ۱عدد/اسفناج، جعفری، تره و گشنیز خرد شده ۲۵۰گرم/نعناع خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. بلغور جو را در یک قابلمه مناسب بریزید و آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید بپزند. پس از پخت، سبزی‌ خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه‌ای روی حرارت قرار دهید. نمک، فلفل و نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید. سپس پیاز و نعناع را داخل قابلمه بریزید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب دمی خشک شود. زمانی که آب قابلمه بخار شد، درب قابلمه را ببندید تا کته دم بکشد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای بیماری پوکی استخوان سوپ هویج و نخود 🔹طبع غذا: 🔸مواد لازم: هویج خرد شده ۵۰۰گرم/نخود پخته ۳۰۰گرم/آب مرغ ۴ پیمانه/ترخون خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید. سپس با مقداری آب بپزید. یک قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کنید. هویج‌ها را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. آب مرغ، نخود پخته شده، روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. پس از پخت، ترخون خرد شده را اضافه کنید. سوپ را درون مخلوط کن بریزید و پوره کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 حلوا برنجی 🔸مواد لازم: آرد برنج ۱ پیمانه/شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه/آب ۲ پیمانه/هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری/روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری/گلاب ۱/۲ پیمانه/زعفران دمکرده ۴ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. هل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. پس از این که کمی قوام پیدا کرد از روی حرارت بردارید. در ادامه آرد برنج را الک کنید و داخل تابه، کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آرد را کمی با روغن هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی یکدست شد، شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد. سپس از روی حرارت بردارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎃 مواد لازم جو دو سر پرک اسیاب شده ۱/۵ پیمانه معادل۱۳ قاشق غذاخوری معادل۱۵۰ گرم(بعد از اسیاب اندازه گیری کنید) گردو۳ عدد شیره انگور یا خرما ۱/۳ پیمانه معادل۸۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد پوره کدو حلوایی۱ پیمانه معادل۲۲۵ گرم معادل ۵ قاشق غذاخوری پودر دارچین۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ هارو با همزن دستی خوب میزنیم بعد شیره و پوره کدو و دارچین و بکینگ پودر و دراخر جو دو سر اسیاب شده رو اضافه میکنیم مقداری از گردوهای خرد شده رو داخل مواد میریزیم قالب ها رو با ارده چرب میکنیم و از مواد داخلشون رو پر میکنیم و روشو گردو میریزیم. فر رو از قبل گرم میکنیم و کاپ ها رو با دمای۱۸۰ و‌ به مدت۳۰ دقیقه داخلش قرار میدیم حتما با سیخ چوبی چک کنید که پخته باشه این موادو داخل قابلمه و روی گاز هم میشه پخت اگر کاپ کیک ها کاملا خنک بشن کاغذ به راحتی ازش جدا میشه، موقع سرو میتونید کمی عسل روش بریزید. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر اگر از تو نگوید همه عصیان باشد زنده در گور غزل‌ های فراوان باشد. فرا رسیدن میلاد با سعادت فخر آسمان و زمین، پیام آور رحمت،خاتم الانبیاء،حضرت محمد مصطفی(ص) و همچنین شیخ الائمه رئیس مذهب تشیع حضرت امام جعفر صادق(ع) را به محضر نورانی حضرت حجت بن الحسن العسکری(عج) و شیعیان آن حضرت تبریک و تهنیت عرض میکنیم. (ص) (ع) 🌿 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
طبع غذا: گرم و تر مواد لازم : پیاز قرمز یا سفید زردک تخم مرغ روغن زیتون زعفران، فلفل سیاه‌، دارچین، زنجبیل ▪️طرز تهیه: پیاز را در روغن زیتون تفت داده. بعد زردک رنده شده را اضافه کرده تا بوی خامی آن گرفته شود سپس ادویه‌ها را اضافه کرده. بعد تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌شود. 💞@Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذاى بيمار طبع: گرم و مرطوب عصاره گوشت: گوشت گوسفندی بدون چربى، ظرفى دردار كه درش محكم بشود، مانند شيشه‏هاى دردار مربا و غيره كه بخار را در خود نگه‌داری كند. دستور پخت: گوشت را ريز از قيمه‏اى، ریزتر کرده، بدون آب در شيشه ريخته درش را محكم بسته در قابلمه و مانند آن كه آب ريخته باشید، بگذارید. قابلمه‏ را روى شعله بگذارید. دقت كنید كه شيشه را در آب داغ و آب جوش نيندازند كه می‌تركد و در آب سرد يا ولرم بگذارید كه آب و شيشه با هم گرم شوند. اين شيشه بايد در ميان آب ظرف كه ملايم می‌جوشد، بماند و بعد از آن بيرون آورده، درش را باز كنید و آبى كه در شيشه جمع شده است خالى نموده و استفاده كنید. «اين آب از خود گوشت در شيشه جمع می‌شود و براى بيمارانى است كه دچار ضعف شديد شده‌اند، يا كسانى كه از زير عمل جراحى و بيمارى‏هاى سخت بيرون آمده و آن‌هابى كه اصولاً داراى ضعف عمومى می‌باشند.» براى هر نوبت 200 تا 300 گرم گوشت، كفايت می‌كند و اين عصاره‏ايست كه هر دفعه‏اش به جاى چندين آمپول تقويت اثر دارد. چنان‌چه بيمار زياد ناتوان باشد می‌توانید از اين عصاره با قطره‏چكان به حلقش بچكانید؛ اين همان مصداق ضرب‏المثلى است كه می‌گفتند: «آنى را كه می‌خواهى به طبيب بدهى به بيمار بده زودتر خوب می‌شود.» براى كم‏غذاها و افرادی که بنیه‌ی ضعیفی دارند، می‌تواند پيش‌غذايشان باشد. @Taghzieh_tabaie_amzaj 💞 ━━━━━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه سس خانگی و ارگانیک جایگزین سس های مضر صنعتی 🔸مواد لازم : ارده: یک قاشق غذاخوری سیر: یک حبه نخود پخته: شش قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک لیوان نمک: یک قاشق چای خوری فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری آب لیموترش تازه: یک دوم لیوان 🔹روش تهیه: تمام مواد را باهم در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یکنواختی بشود. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد👌 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ╰┈➤❀●•۰▬▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا