eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
41.1هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
════════════✦✧ ⃟🌯 👩‍🍳 اِشکنه 🔸طبع غذا: مواد لازم: یک عدد پیاز متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۲عدد سیب زمینی رب انار؛ ۲ قاشق ادویه مخصوص، نمک دریا، فلفل، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم سبزیجات معطر (گشنیز، زیره، شمبلیله، تخم شوید پودر شده) کمی روغن زیتون یا کنجد دستور پخت: آب را به جوش می‌آوریم، پیاز را رنده می‌کنیم و داخل آب می‌ریزیم، کمی که جوش خورد، زرد‌چوبه، فلفل سیاه و دارچین و رب انار را اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی را نگینی خورد کرده و اضافه می‌کنیم. کمی روغن زیتون یا روغن کنجد، سپس سبزیجات معطر را اضافه می‌کنیم. بعد که جا افتاد، تخم مرغ‌ها را می‌شکنیم و داخلش می‌ریزیم. در نهایت هم زمان سرو، نمک دریا را اضافه می‌کنیم. و بعد هم نوش‌جان https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
🔰 پودر سنجد: 🔸کسانی که طبع سردی دارند و دچار مشکلات کمبود کلسیم هستند ، بهشون میفرمایند که کشک و ماست بخورید. درصورتیکه با مصرف این لبنیات برای تامین کلسیم، سردی شخص چندبرابر میشود و نتیجه آن ضعف حافظه، درد مفاصل بیشتر، احساس خستگی بیشتر و... ✅منابع غنی کلسیم و بدون عوارض: عسل ، سنجد، آفتاب(روزانه ۱۰ دقیقه پشت به آفتاب نشستن) سویق سنجد و... https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 سوپ شلغم 🔸طبع غذا: 📝 مواد لازم: آب، 2 لیتر جعفری و گشنیز، 100 گرم رب آلو یا رب انار ۱ قاشق غ شلغم متوسط، 3 عدد سیب‌زمینی، 1 عدد هویج، 1 عدد عدس یا دال عدس، ½ پیمانه پیاز، 1 عدد مرغ، 300 گرم برنج نیمه، ½ پیمانه آب لیموترش نمک و فلفل سیاه زردچوبه 📜 طرز تهیه: عدس و برنج نیمه را پاک کرده، بشویید و با آب ولرم بگذارید تا کمی خیس بخورد. پیاز را خرد کنید و شلغم، هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده کنید. پیاز، مرغ، برنج، عدس، شلغم، هویج و سیب‌زمینی را داخل قابلمه‌ای بریزید، حدود 2 لیتر آب به آن اضافه کنید و بگذارید با شعله‌ی زیاد تا به جوش بیاید. سپس زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا پخته شود. پس از حدود دو ساعت که مواد کاملا پخته شد شعله را کم کرده و مرغ پخته را خارج کنید. بعد از اینکه سرد شد آن‌را ریش‌ریش کرده و به همراه رب آلو به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ جا بیفتد. سبزی را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید. وقتی سوپ لعاب انداخت (15 دقیقه آخر)، سبزی‌ها را به سوپ اضافه کنید و در انتها آبلیمو را اضافه کنید و سرو کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👨‍🍳 رشته پلو 🔸طبع غذا: 🛎️ سرو: ۶-۴ نفر 🛒 مواد لازم: ۷۵۰ گرم گوشت سردست یا ران ۱/۲ پیمانه پیاز خردشده ۱/۳ پیمانه روغن کنجد ۱/۴ ق.چ. زردچوبه نمک، به میزان لازم ۳ ق.س. زعفران دم‌گرفته ۲ پیمانه برنج ۳۰۰ گرم خرما ۱/۲ پیمانه گردوی خردشده ۴۰۰ گرم کشمش پلویی ۲۰۰ گرم رشته پلویی 📋 طرز تهیه: برنج رو از ۲ ساعت قبل بخیسونین. گوشت رو درشت خرد کنین. پیاز نگینی داخل قابلمه متوسط به همراه گوشت بریزین و بگذارین تا رنگش برگرده و آبش کشیده بشه. زردچوبه رو اضافه کنین و آب گرم بریزین تا روی گوشت رو بپوشونه. در قابلمه رو ببندین و حرارت رو ملایم کنین. آخر پخت، نمک بریزین و زعفرون دم‌گرفته رو به دلخواه اضافه کنین. هسته‌ی خرما رو دربیارین و جاش گردوی خردشده بریزین و ۱ دقیقه داخل تابه گرم کنید و کشمش پلویی رو ۱۰ دقیقه با آب گرم خیس کنین، توی صافی بریزین و بعد از گرفته شدن آبش، به خرما اضافه کنین. رشته رو به اندازه‌های ۱۰-۸ سانتی‌متری خرد کنین. برنج و رشته رو توی آب بجوشونین تا وقتی که آبش بخار بشه( ترجیحا برنج آبکش نشود بهتر است). مخلوط رشته پلو رو روش بریزین. می‌تونین گوشت رو همراه زعفرون تو این مرحله اضافه کنین. در قابلمه رو ببندین و دم بگیرین. رشته پلو رو توی دیس بکشین و با گوشت، خرما و گردو تزیین کنین. در آخر روغن کنجد را روی غذا بریزید. 💚 نوش‌جون https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه نوشیدن آب؛ در حالت ایستاده در شب ممنوع است! https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👩‍🍳 اناربیج 😍 🔸 طبع غذا: ‌ 📝 مواد لازم: سینه مرغ، نصف عدد (یا گوشت چرخ‌کرده به همون اندازه) گردو، 250 گرم رب انار ترش (یا آبغوره)، 1 ق.غ. رب آلو، 1 ق.غ. پیاز، 1 عدد تره، 100 گرم جعفری، 80 گرم خالواش (همون پونه)، 50 گرم نعنا، 20 گرم (اگه خالواش ندارید، 70 گرم) نمک، 1 ق.چ. فلفل، ½ ق.چ. گلپر، 1 ق.غ. ‌ 📜 طرز تهیه: پیاز رنده‌شده را بهمراه گردوی آسیاب‌شده داخل ظرف بریزید تا رنگ پیاز کمی تغییر کند و آبش کشیده شود. سبزی‌ها رو خرد و اضافه کنید. گوشت مرغ خردشده مکعبی رو اضافه کنید (اگه گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌کنید، با پیاز رنده‌شده، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز بدید و قلقلی کنید داخل تابه جدا بدون روغن بریزید با شعله کم که آبش کشیده شود و خود گوشت تفت بخورد. بعد آب بریزید (به اندازه‌ای که گوشت رو بپوشونه). رب‌ها رو اضافه کنید. زمانی که خورش جوشید، پودر گشنیز رو اضافه کنید. نوش جان💚 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه 🥛🧀مصرف لبنیات همراه غذا و تا ۴۰ دقیقه بعد از آن ممنوع است❌ https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 🐣 کله گنجشکی با رب آلو 🔸طبع غذا: گرم و تر 🔻موادلازم: گوشت چرخ شده 300 گرم پیاز دو عدد سیب زمینی یک عدد کوچک برای داخل قلقلی ها و یکی دو عدد برای داخل خورشت آرد گندم یا آرد نخودچی دو ق غ نعنا، مرزه و ترخون و ریحون خشک شده دو ق غ رب انار یا آلو دو ق غ نمک دریا، فلفل به میزان لازم 🔻طرزتهیه گوشت چرخ شده، یک عدد سیب زمینی کوچک رنده شده، پیاز رنده شده، آرد، سبزی معطر و نمک و فلفل مخلوط کنید و حسابی ورز بدین و اندازه ی گردو قلقلی کنید و بزارین داخل یخچال (حدودا نیم ساعتی بمونه) پیاز دوم رو ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید تا آبش جمع شود و تغییر رنگ دهد و زردچوبه، رب آلو، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت بدین و بعد آب گرم اضافه کنید و بگذارین سس کمی بجوشه تو این فاصله قلقلی ها رو داخل تابه ای دیگه بدون روغن ریخته تا آبش جمع شود و تغییر رنگ دهد و سپس داخل سسی که درست کردین بریزین، سیب زمینی هم خرد کنید و به خورشت اضافه کنید و صبر کنید تا بپزه و لعاب دار بشه. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 👩‍🍳 🔸طبع غذا: تخم گشنيز آسياب شده كه طعم و عطر بي نظيري به كوبيده ميده و به راحتي در عطاري ها پيدا ميشه. مواد لازم ( ۵ الي ٦ نفر) ران مرغ >> نيم كيلو سينه مرغ >> نيم كيلو پياز >> ١ عدد بزرگ سير >> ٢ عدد جعفري خرد شده >> (٣ قاشق غ خ ) تخم مرغ>> ١ عدد زعفران دم كرده>> ٤ قاشق غ خ نمك >> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> ١ قاشق چ خ زرد چوبه >> نصف قاشق چ خ تخم گشنيز آسياب شده>> (نصف قاشق چ خ ) ليمو تازه>> ١ قاشق غ خ . گوشت ران و سينه مرغ رو ٢ بار چرخ كنيد. پياز و سير و چرخ كنيد و كاملا آبش رو بگيريد. حالا موادمون كه شامل گوشت، پياز و سير، جعفری، تخم مرغ و زعفرون ادويه‌ها و آب ليمو هست رو ۵ دقيقه ورز بديد، روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بگذاريد يخچال و دوباره ۵ دقيقه ورز بديد.‌ سپس دستتون رو با آب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد. براي اين كار سر و ته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب. اين كوبيده رو روي ذغال کباب کنید یا داخل تابه درون فر قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━