37.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلا قاتق
مواد لازم:🍱
روغن یا کره ۱ ق غ🧈
سیر رنده شده ۴ حبه🧄
باقلا گرم۳۰۰
نمک به مقدار لازم🧂
فلفل به مقدار لازم
زرد چوبه ۱ ق چ
شوید خشک۱/۲ ق غ
آب جوش یک و نیم لیوان💧
تخم مرغ ۱ عدد🥚
طبع:
#گرم_و_تر
#آشپزی
#بدون_گوجه
#بدون_رب_گوجه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
📃شکست شیطان . ▫️اصحاب عاشورا فاتح مطلق بودند. ▫️شما برترید اگر ایمان داشته باشید. ▫️کجا سراغ دارید ک
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙رزقهای مجالس سیدالشهداء علیهالسلام
.
▫️خداوند در عمر ما فرصتهایی قرار داده، که نسیمهای رحمتی به ما میوزد.
▫️بهره مندی و شکرگزاری نعمتها، جزو وظایفی است که خدای متعال از ما خواسته است.
▫️همه به اندازه ظرف خودشان به رزقهای محافل عزاداری امام حسین علیهالسلام میرسند.
▫️شیطان مترصد انسان است که اگر خیری به او رسید، نگذارد این خیر به مقصد برسد.
#امام_حسین_علیه_السلام
#استاد_میرباقری
#پادکست
#رحمت
#رزق
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
منابع غنی از آهن حیوانی🥩 ۱)گوشت قرمز 🖇گوساله 🖇گوسفند ۲)مرغ و سایر پرندگان 🖇ران مرغ 🖇گوشت بلدرچین
منابع غنی از آهن حیوانی:
1. گوشت قرمز:🥩
🖇 گوشت گوساله: یکی از غنیترین منابع آهن حیوانی است و به دلیل سطح بالای آهن موجود در آن، برای افرادی که از کمخونی رنج میبرند، بسیار مناسب است.
🖇گوشت گوسفند: منبع دیگری از آهن حیوانی است که بهویژه در رژیمهای غذایی سنتی توصیه میشود و برای تقویت خون و افزایش سطح انرژی بسیار مفید است.
✍استاد سید روح الله حسینی
مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات
خانواده بزرگ طبیبِ جان
#فوت_و_فن
#آهن
#آهن_حیوانی
#آهن_گیاهی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پذیرایی شیک
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای سوهان
شیرهی حلوا شامل:
آب 🍶 یک پیمانه💧
شکر 🍚 یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
آرد سنگک 🥡 یک پیمانه
شیر 🥛 یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
#روش_طبخ:👩🍳
شکر🍚، گلاب، زعفران دم کرده و آب رو با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر داخل آب حل بشه و یه کوچولووو بجوشه تا شهد یه کم به قوام بیاد.
بعد از اینکه به این مرحله رسید شعله رو خاموش کنید و بذاریدش یه گوشه که کم کم واسه خودش خنک بشه..
آرد🥡، شیر🥛 و روغن رو قبل از اینکه روی حرارت بذارید با هم مخلوط کنید، بعد روی شعلهی خیلی ملایم بذارید و مرتب هم بزنید.
اول شیر🥛 کم کم به خورد آرد میره، بعد آرد شروع به روغن انداختن میکنه و بعد از روغن انداختن آرد مرحله به مرحله تغییر رنگ میده..
وقتی آرد به رنگ مورد نظرتون رسید توی دو سه مرحله شیره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شیره کامل جذب آرد بشه..
این مرحله زیاد طول نمیکشه، بعد از دو سه دقیقه حلوا خودشو جمع میکنه و آمادهست.
نوش جان😋
#حلوا
#حلوا_سوهان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj