پودینگ خرما
🔸مواد لازم:
خرما، بدون هسته ۲۰۰گرم/شیر ۴ پیمانه/آرد سبوسدار ۳ قاشق غذاخوری/نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری/شکر قهوهای ۳ قاشق غذاخوری/دارچین ۱ قاشق مرباخوری/مغز گردو به مقدار لازم
🔹طرز تهیه:
ابتدا پوستهای خرما را جدا کنید. سپس آنها را با ۱ پیمانه شیر داخل مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید. در مرحله بعد، ۳ پیمانه شیر را به همراه شکر، آرد، نشاسته ذرت و دارچین داخل یک قابلمه مناسب بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس پوره خرما را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. مواد را داخل لیوانهای مناسب بریزید و با مغز گردو تزئین کنید.
#جمعه_دسر
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
🤱غذای مادران باردار و شیرده
نرگسی اسفناج
🔹طبع غذا: معتدل رو به گرمی
🔸مواد لازم:
اسفناج ۵۰۰گرم/تخم مرغ ۴عدد/پیاز ۱عدد/سیر ۳ حبه/گردو، آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و سبک شوند. اسفناجها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی پخته شوند. سیر را خرد کرده و به پیازها اضافه کنید. اسفناجها را به پیازها اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. به آنها مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و بار دیگر هم بزنید. سپس تخم مرغها را به اسفناجها اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا تخم مرغها پخته شوند. بعد از آماده شدن، میتوانید مقداری گردوی آسیاب شده به غذا اضافه کنید.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک
پورۀ سبزیجات
🔹طبع غذا: سرد و تر
🔸مواد لازم:
کدو سبز ۱عدد/هویج متوسط ۱عدد/سیب زمینی کوچک ۱عدد/آب مرغ ۵ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه:
ابتدا داخل یک قابلمه کوچک، آب بریزید و بگذارید بجوشد. کدو سبز، هویج و سیب زمینی را خرد کرده و داخل قابلمه بریزید تا پخته شوند. پس از پخته شدن، آنها را همراه با آب مرغ داخل مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید. اگر لازم شد میتوانید آب مرغ بیشتری اضافه کنید.
#یکشنبه_کودک
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
هدایت شده از طبیبِ جان
📣خانمهای هنرمندِ دانشمندِ همه فن حریف کانال، بشتابید به یاری این مخاطب کانال ما☺️
♦️ایشون این موارد رو میخوان👇:
🔸غذاهای بدون رب و گوجه
🔹نحوه پخت غذای بدون رب
🔸روش آماده سازی و تزیین غذا
🔹لیست کامل غذای یک هفته
لطفا به آیدی زیر ارسال کنید تا به اشتراک بگذاریم
ارسال نظرات:
@Rahnama_Javaher
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
═══🦋 ⃟❖═══════════
طبع و مزاج غذاها
📣خانمهای هنرمندِ دانشمندِ همه فن حریف کانال، بشتابید به یاری این مخاطب کانال ما☺️ ♦️ایشون این موارد
سلام به همه ی مخاطبین عزیز🌹
توی کانال طبیب جان، داریم راجع به جایگزین های رب گوجه و روش های پخت غذا بدون رب صحبت می کنیم.☺️
مشتاق دریافت تجربیات شما بزرگواران هم در این زمینه هستیم😍
به گفتگوی ما بپیوندید👌
تغذیه دوران بلوغ
بریانی مرغ
🔹طبع غذا: سرد و تر رو به اعتدال
🔸مواد لازم:
برنج ۱/۵ پیمانه/مرغ، بدون استخوان ۱۵۰ گرم/پیاز ۲عدد/سیر خرد شده ۲ حبه/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/کشمش ۱/۲ پیمانه/چوب دارچین ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا ۳ فنجان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه به جوش بیاورید. برنج و چوب دارچین را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد. پیاز را خرد کرده و روی حرارت قرار دهید. پس از این که کمی سبک و نرم شد، سیر را اضافه کنید. سپس مرغها را اضافه کنید. مقداری زعفران به مرغ اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. یک پیاز را به صورت جداگانه داخل یک تابه روی حرارت قرار دهید. درب ظرف را بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. مرغ و کشمش را اضافه کنید. سپس برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
#دوشنبه_بلوغ
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه آقایون در مشاغل خاص
پیده گوشت
🔹طبع غذا: گرم و خشک
🔸مواد لازم:
آرد سبوسدار ۳ پیمانه/زرده تخم مرغ ۱عدد/شکر قهوهای ۱ قاشق غذاخوری/گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم/پیاز ۱عدد/سیر ۲حبه/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/کنجد ۱ قاشق غذاخوری/نمك دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
آرد، ۱ قاشق چایخوری نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس ۱ پیمانه آب ولرم اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید. خمیر را داخل ظرفی گذاشته و به مدت ۱ ساعت استراحت دهید. پیاز را ریز خرد کنید و روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند. گوشت را اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت قهوهای شود، بپزید. سیر له شده، رب آلو، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید. زمانی که خمیر آماده شد، آن را به ۵ قسمت تقسیم کنید. سطح کار را آرد بپاشید و به صورت کشیده خمیر را با وردنه پهن کنید. در وسط خمیر مواد میانی را قرار دهید و کنارههای خمیر را تا بزنید. یک زرده تخم مرغ را با قلمو روی نانها بکشید و روی آنها کمی کنجد بپاشید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا نانها پخته شوند و روی پیدهها طلایی شود.
#سهشنبه_مشاغل
#بدون_ربگوجه
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
طرز تهیه #رب_به 🍂
🔹روش اول:
سه کیلوگرم به را رنده یا چرخ کرده، میتوانید روی آن کمی شکرسرخ یا عسل بریزید، سپس به آن کمی آب (در حدی که به غوطه ور شود و میزان آب زیاد نشود) و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملا به پخته شده و له شود.
در طی پخت آن را هم بزنید. در صورتی که از رب به برای حالت تهوع در بارداری و غیر بارداری میخواهید استفاده کنید، به آن مقداری زنجبیل رنده شده در حین پخت اضافه کنید.
برای جلوگیری از کپک زدن رب، در یخچال نگهداری شود.
🔹روش دوم:
میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته و صاف کنید.
سپس با مقداری آب بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید.
میتوان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر، چند قاشق عسل به آن اضافه کرد.
#رب_ها
⏬⏬⏬