هدایت شده از اصرار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوان مصری:
اصلاً فکر کنید من احمقم اما میترسم خدا نه روزه، نه نماز، نه نماز تراویح و نه هیچ چیز دیگری را از ما قبول کند. چون ما در وضعی هستیم که... یعنی وقتی تو مردان و زنانشان را تماشا میکنی که زن و مردشان علوفهی دام میخورند و اگر همین را هم پیدا نکنند از گرسنگی میمیرند و این را هر روز میبینیم...
بزرگترین عبادت اینست که در این وضع کنار برادرت بایستی و تو میگویی روزه میگیرم و نماز میخوانم. من نمیدانم خدا از ما قبول میکند یا نه. به خدا نمیدانم.
فکر کن. خدا از ما قبول میکند؟
این کاری که میکنیم عادیست؟
قبول میکند وقتی ما روزه میگیریم و نماز میخوانیم و تماشا میکنیم؟
من میترسم. میترسم خدا از تمام ما اعراب، از تمام ما مسلمانان قبول نکند. حق دارم بترسم.
#شخص #مصر #فلسطین #مصیبت
@Esrar3
💢غزه؛ و البته هزاران مناسبت تقویمی و موسمی جور و واجور!!💢
🔹اگر بگویم آینده انقلاب اسلامی در نظم نوین جهانی امروز منوط به اتفاقات غزه است، بیراه نگفتهام.
امروز همه جبهه حق و همه جبهه باطل در غزه مقابل هم قد کشیدهاند و چه کسی است که نداند که سرنوشت و آینده انقلاب اسلامی نیز در آنجا رقم خواهد خورد.
امروز بزرگترین دلیل بصیرت پیر جماران که آمریکا را شیطان بزرگ خوانده بود، هر روز در غزه به بدیهی ترین شکل ممکن اقامه میشود.
امروز در غزه، هرآنچه ما دهه شصت و هفتادیها از غربشناسیهای فردید و داوری و میرباقری و کچویان و رجبی و مطهری و طباطبایی و حسینی و صدر، مبنی بر «غیرانسانی بودن مدرنیته» خواندهایم، به عیانترین شکل ممکن خود را هوار میزند.
امروز غزه، مرز میان انسانیت و توحش است....
🔹ولی چقدر حیف!
چقدر حیف!
چقدر حیف که در این 160 روزی که میتوانستیم به این حادثه بپیوندیم، در تقویم خود مناسبتها و برنامههای دیگری هم داشتیم که نتوانستیم از آنها چشم بپوشیم و یا لااقل رنگی از غزه به آنها بزنیم؛
➖بالاخره که نمیتوان به جام ملتهای آسیا نپرداخت پای غرور ملی در میان است؛
➖جشنهای باشکوه نیمه شعبان هم که اصلاً نمی توان کاری کرد بالاخره ما کاری مهمتر از انتظار آقا کشیدن مگر داریم؟!
➖ انتخابات هم که همواره در رأس امور است؛
➖از بعد از آن هم داریم خود را آماده میکنیم برای مهمانی توأمان خدا و خلق خدا؛ رمضان و نوروز؛ چه تلاقی زیبایی !
🔹چقدر در زمانهای که بیش از همه نیاز به ایستادگی داریم، زمان راحت ما را با خود میبرد؟!
نمیدانم چرا ما بچه انقلابیها و حزباللهیها اینقدر مناسبتزده و پروژهای با مسائل مواجه میشویم؟!
اصلا چطور می توان در دل این رنج و محنت بی حد و حصر مردم فلسطین، اینقدر بیخیال بود و اینقدر منظم رفتار کرد؟! ..
🔹خدا رحمت کند حضرت امام ره را پیام نوروزی عید 1341 را با «انا لله و انا الیه راجعون» شروع کرد و آن عید را عزا اعلام کرد تا مؤمنین را از خطری که قران و ملت قران را تهدید میکند، آگاه کند (صحيفه امام، ج1، ص: 154)
خدا رحمت کند حضرت امام ره را نوروز 1342 را نیز عزا اعلام کرد و به حضرت بقیه الله عج تسلیت گفت. (صحيفه امام، ج1، 156)
خدا رحمت کند حضرت امام ره را که در 13 تیرماه 1357 به جشنهای سوم و نیمه شعبان واکنش داد و آن را تحریم کرد و از علما خواست بدون تشریفات عید در میان مردم حاضر شوند و خطر حکومت شاه را به همه برسانند. (صحيفه امام، ج3، 426 )
➖ ای کاش اینقدر موسمی نبودیم!
➖ ای کاش حادثهها را این همه بریده بریده نمیفهمیدیم!
➖ ای کاش میتوانستیم اهم و مهم کنیم!
➖این کاش میتوانستیم تفاوت مسئلهها را درک کنیم!
➖ ای کاش میتوانستیم درک کنیم که همانطور که غزه از ماست، ما نیز از غزهایم و هیچ حادثهای در این چند دهه مانند غزه نتوانسته است وجدان عمومی بشر را متوجه ارزشهای الهی ـ انسانی جبهه انبیاء الهی کند؛ هیچ حادثهای مانند غزه نتوانسته بر چهره نفاق و دورویی غرب، پنجه بکشد و کثافت و تعفن واقعی آن را به همگان نشان دهد..
➖ای کاش یاد میگرفتیم که مناسبتهای تقویمی را باید با صبغه ایام الله واقعی طعمدار کرد!
➖ ای کاش سر به دیوار دعا و اضطرار، نه صرفا برای کمک به غزه، که برای پیوستن به جاری زلال و پاک کننده غزه راهی میجستیم و خود را به آن میرسانیدیم ...
🔹خدا حفظ کند حضرت آقا را وقتی امسال درخت هم که میکاشت برخلاف سالهای گذشته یک درخت بیشتر کاشت و فرمود:
«نکتهی آخر اینکه امسال ما سه درخت غرس کردیم؛ برخلاف [بعضی] سالهای قبل که دو درخت غرس میکردیم، امسال تعداد درختهایی را که غرس شده افزایش دادیم، به معنای اهتمام بیشتر به درختکاری. و یکی از این سه درخت هم درخت زیتون است؛ این به معنای اظهار همبستگی و همدلی با مردم فلسطین است ــ که مرکز زیتون آنجا است ــ و میخواهیم به این مردم مظلوم و عزیز و بسیار مقاوم، از دور سلام بدهیم و بگوییم ما همه جور به یاد شما هستیم، از جمله اینکه درخت زیتون را به یاد شما غرس میکنیم.»
🔹و البته به تقویم که نگاه میکنم #روز_قدس نزدیک است؛ نمیدانم باید خوشحال بود یا ناراحت؟ ...
#عقلانیت_انقلابی
#جنگ_حق_وباطل
#نظم_نوین_جهانی
#غزه
#مناسبتهای_تقویمی
#روز_قدس
#ایام_الله
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1657
💯 «عظیمی و اندیشه جهادی او»
📜 مجموعه عکس نوشت؛
بازخوانی سطرهایی از زندگی و اندیشه والای سردار بزرگ جهاد سازندگی مهندس حاج #حسینعلی_عظیمی
تولید شده در کتابخانه و دفتر ترویج فرهنگ جهادی کانون سنگرسازان بی سنگر
بمناسبت ۲۵ اسفند چهارمین سالروز ارتحالش
#معلم_جهاد
#پیشگام_احیای_جهاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه حاج محمود کریمی به حمایت از مقاومت مردم مظلوم و مقتدر غزه و کمک نقدی به آنها در مراسم مناجاتخوانی حرم مطهر رضوی(ع) در تاریخ ۲۷اسفند ماه:
"حداقل یک/سیام ماه رمضونتون رو افطار رو.. ببینین هزینهاش چقدر میشه.. پرداخت کنین و بهشون میرسه.. به کوری چشم دشمنان اسلام..."
هدایت شده از حامد کاشانی
بسم الله الرحمن الرحیم
إنَّ اللهَ یُدافِعُ عَنِ الّذینَ آمَنوا
بنده در این سالهای متمادی، از استاد معظم حاج آقای صدیقی، جز سلامت نفس، ندیدنِ خود، تلاش برای خدمت، تقوا، نیت خالص، عدم رغبت به دنیا و مناصب آن وتولی وتبری خالصانه، چیزی ندیدهام.
و تا روشن شدن کامل موضوع اخیر، دوستان اهل بیت علیهم السلام را درباره قضاوت بدون علم درباره این مرد ربانی، بیهوا و روضهخوان سیدالشهداء علیه السلام دعوت به احتیاط میکنم.
البته بنده از جزئیات، درباره خطای فرد یا افراد دیگر مرتبط با پرونده که سرمایهی آبروی ایشان را به خطر انداختند، اطلاعی ندارم و امیدوارم با تشکیل فوری دادگاه و تسریع در روند دادرسی، حقیقت روشن شود.
خدایا تو شاهدی از این که کار به جایی رسیده است که روسیاه بیچارهای مثل من بخواهد از ایشان دفاع کند، شرمسارم و نیک میدانم که به واسطه نوشتن این متن، ممکن است خود نیز در معرض اتهام و ناسزا قرار بگیرم.
والله العالم
حامد کاشانی
💢چرا برای غزه کم تحرکــیم؟💢
🔹تصمیم گرفتم اولین و دومین یادداشت امسال رو برای غزّه بنویسم و نه حتی برای شعار سال!
🔹بعد از یادداشت «غزه؛ و البته هزاران مناسبت تقویمی و موسمی جور و واجور!!» که در آن به نقد رفتار فرهنگی دوستان حزباللهیمان پرداخته بودم، برخی از دوستان گفتند که مردم ایران حاضر به همراهی با مردم غزه نیستند و افکار عمومی ما کشش طرح مسئله کمک به غزه را ندارد!
🔹بگذارید همین ابتدا نظر خودم را عرض کنم. این تحلیل از مردم ایران از اساس یک تحلیل غلط، انحرافی و تقلیل گرایانه است. مردم ایران همواره در طول قرنها جزو عدالتطلبترین ملتها بودهاند و برای رسیدن به آن، هزینههای هنگفت دادهاند. چطور میشود که چنین ملتی که حتی مخالفین حکومتش هم برای همراه کردن مردم ناچارند که بر روی عدالتطلبی دست بگذارند و حجاب قانونی را مصداق ظلم نشان دهند تا بتوانند جوانان و نوجوانان را برای مقابله با حکومت به خیابانها بکشانند، به یکباره چنان تحولی پیدا میکند که نسبت به یکی از بزرگترین جنایتها و نسلکشیهای آشکار تاریخ معاصر کرخت و سرد شوند؟! این تحلیل غلط اندر غلط است ...
🔹ریشه عدم تحرک کنونی مردم ایران را باید در جایی دیگر دنبال کرد؛ اولین ریشهی این بی تحرکی در فراگیر شدن این تلقی است که «الان کمک به غزه یک کار تخصصی و نظامی است که مردم عادی نمیتوانند نقشی در آن داشته باشند»؛ دومین ریشه این بی عملی را باید در این تلقی دنبال کرد که «راهپیماییهای کلیشهای دردی از مردم غزه دوا نمیکند و اقتضائات بیرونی و میدانی به حدی قدرتمند است که این راهپیماییهای داخلی، تأثیری بر روی تصمیم گیری مسئولین سیاسی و نظامی کشور در مواجهه با مسئله غزه نمیگذارد.»
🔹حاصل جمع این دو تلقی این است که مردم ایران علیرغم تأسف و تأثری که از جنایتهای بی حد و مرز اسرائیل دارند و احیانا اشکی که شبها پای اخبار کودککشیها و زجرکشیدنهای مردم غزه میریزند، راهی را برای کمک در جلوی خود باز نمیبینند و ناگزیر برای فرار از فشار روحی آن، خود را به بیخیالی میزنند. خیلی فرق است که کسی بیخیال مسئلهای باشد و کسی از روی ناچاری و بن بست عملی و قاعدتاً برای فرار از فشار شکنندهی روحی مسئلهای، خود را به بیخیالی بزند؛ حال اکثر مردم ایران، حال دومی است.
🔹از اینرو، راه برافروخته نگه داشتن ابر مسئلهای به نام فلسطین در جان و فکر و رفتار مردم ایران، پخش عکسهای جنایتهای شنیع اسرائیل و نسلکشیها و کودککشیها و رنجها و زجرهای فلسطینیان نیست، بلکه راه اصلی «بازآفرینی فناوریهای اجتماعی استحصال اراده جمعی مردم ایران در راستای حضور واقعی در واقعه فلسطین» میباشد.
🔹خلاصه اینکه:
➖ امروز مشکل مردم ایران «نبود تحریک» نیست، بلکه مشکل، «فقدان بستر تحرک» است.
➖ امروز مشکل مردم ایران «ندانستن ظلم اسرائیلیان» نیست، بلکه مشکل، «نداشتن راهی برای حضور و تأثیر واقعی» است.
➖امروز مشکل مردم ایران «نخواستن کمک به غزه» نیست، بلکه مشکل، «تصور ناتوانی از کمک کردن» است.
🔹گسست زبانی با منطقه و جهان، بیرون بودن از مناسبات عربی و ترکی، بیگانگی با اقتضائات جامعه اهل تسنن، فشل بودن سامانه خبر در کشور و البته انسداد ذهنی خواص شتابدهنده، همه و همه دست به هم دادهاند تا فناوریهایی زندهی چند دههی گذشتهی جامعهی انقلابی ایران یعنی #راهپیمایی به امری صرفا داخلی و کلیشهای تنزل یابد و تخلیه معنایی شود ...
اگر راهی برای تحرک مردم ایران هست که حتما هست، آن را باید در بسترسازی کنش عمومی، از طریق احیاء فناوریهای اجتماعی با سابقه و یا خلق فناوریهای اجتماعی جدید جستجو کرد ...
🔹در یادداشت بعدی توضیح خواهم داد که در ماجرای کم نظیر غزه چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم؛ ان شاء الله ....
#عقلانیت_انقلابی
#غزه
#عدالتطلبی
#راهپیمایی
#فناوریهای_اجتماعی
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1671
💢 با غزه چه میتوان کرد؟💢
صفحه1 از 2
🔹عنوان را «با غزه چه میتوان کرد؟» گذاشتم نه «برای غزه چه میتوان کرد؟»
واقعیت این است که امروز غزه، بیش از اینکه کمک بخواهد، دستگیر همه جهان شده است. دست نوشته شهروند آمریکایی را باید جدی گرفت که بر روی کاغذی نوشته بود: «دنیا فکر میکند که غزه توسط اسرائیل اشغال شده، بلکه حقیقت آن است که کل دنیا توسط اسرائیل اشغال شده به غیر از غزه».
ما با اتفاق غزه فرصتی داریم تا دوباره به خود بیاندیشیم. خود را مرور کنیم و به افقهایی که قبلاً چشم دوخته بودیم، نگاهی دوباره کنیم. مسیر طی شده خود را مرور کنیم و در میانهی آینده و گذشته، امروز خود را خودآگاهانه بازخوانی و بازآفرینی کنیم.
ما امروز به شدت نیازمند بازخوانی و بازآفرینی فناوریهای اجتماعی خود هستیم.
این امر حیاتی البته توضیحش کار بسیار سختی است و از عهده کوچکی چون من بر نمیآید.
اما به قدر ناچیز خود تلاش میکنم دو نمونه «کمک کردن مالی به غزه» و «دعای برای خلاصی مردم غزه» را در قالب بازآفرینی فناوریهای اجتماعیمان توضیح دهم:
1️⃣ نمونه اول: غزه به شدت نیازمند کمکهای مالی است.
هر مقدار کمک مالی به مردم غزه، میتواند حیاتی و نجاتدهنده باشد. این کمکها تبدیل به کالا میشود و از طریق کاروانهای بشر دوستانه وارد غزه میشود و یا اینکه به صورت ارز (عمدتا پول مصر) وارد غزه میشود. الان به علت قحطی قیمت اجناس در غزه بسیار بالاست و تعداد قابل توجهی از ساکنان آن توان خرید حداقلها را هم ندارند.
راه اندازی کمپینهای جمع آوری کمکهای مالی در حال حاضر ضروری است.
ولی مشکل اصلی این این کمکها که کم هم نیستند، این است که تولید ارزش جمعی اجتماعی نمیکند.
بنا به وظیفه انسانی، هر فردی پولی را به حسابی میریزد و عمدتاً این حسابها در نهایت در یک نقطه تجمیع میشود و به شکلی به دست مردم غزه میرسد، ولی مشکل اینجاست که این کمکها هویت جمعی ما را به اندازه لازم تقویت نمیکند و بهتر بگویم، اساساً مبتنی بر هویت جمعی ما این کمکها شکل نمیگیرد.
خیلی فرق است بین این نحوه کمکی که الان انجام می شود با زمانی که در مساجد یک محله یا شهر یا استان و یا حتی در سراسر کشور اعلام بشود که همزمان با میلاد مبارک کریم اهل بیت علیهم السلام یا مثلا روز هیجدهم ماه مبارک رمضان، مردم ایران روزه خود را با چای و خرما باز خواهند کرد و به جای آن، با هزینههای افطار خود، مردم در رنج ولی با شرافت مردم غزه را میهمان افطاری خود خواهند کرد. برای این کار، در هر مسجدی معتمد محله، مسئول جمعآوری کمکها و واریز آن به حساب دفتر مقام معظم رهبری میشد.
دعوت به سهیم شدن در رنج گرسنگی مردم غزه و در عین حال، میزبانی از آنها، آن اتفاقی است که میتواند کمک مالی به مردم غزه را که امروزه به صورت ساده و جدا جدا صورت می پذیرد را تبدیل به یک تحرک و کنش اجتماعی زنده و معنابخش کند. این کار میتواند حتی بعد از ماه مبارک رمضان، هفتهای یکبار تا برگشت آرامش نسبی به مردم غزه تکرار شود. این کار میتوان علاوه بر تقویت وحدت ملی و انسجام اجتماعی، به علت برکاتی که در کمک به مظلوم و ایتام، خدای متعال مقرر کرده، موجب احیاء هر چه بیشتر ذائقه معنوی ملت ایران شود.
ادامه دارد...👇
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1675
لینک قسمت دوم:
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1677
💢 با غزه چه می توان کرد؟💢
صفحه 2 از 2
2️⃣ نمونه دوم: دعا برای نجات مردم غزه لازم است
امروز مردم غزه در مصیبتاند. در مصیبت باید کنار مصیبتزده بود. این در کنار بودن، صوری نیست؛ ادا در آوردنی نیست؛ در کنار بودن سکینه آور است. سکینه از آسمان نازل می شود؛ سکینه امداد الهی به مصیبتزدگان است.
لذا برای سر سلامتی دادن باید در مصیبت مصیبتزده وارد شد. باید بی قرار شد و در این حال بیقراری قرار گرفت؛ باید در آن به استقرار رسید و چه تعبیر متناقضی است این قرار در بیقراری؟!😭
در این استقرار در اضطراب است که اضطرار حاصل می آید و حالت اضطرار نزدیکترین حالتها به مقام استجابت دعاست؛ «﴿أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ﴾ .
ما در خانههایمان همه برای مردم غزه دعاگوییم و بر هر چه اسرائیلی و اسرائیلدوست است لعنت میکنیم، ولی این تبدیل به کنش اجتماعی نمیشود؛ این تبدیل به یک حرکت جمعی نمیشود؛ چرا؟
چون فناوریهای اجتماعیمان را بروزرسانی نمیکنیم؛ چون رویههای تکرارپذیر اجتماعیمان را صبغه ایام الله نمیدهیم؛ در آن روح الله نمیدمیم.
شب قدر نزدیک است. ما ملت ایران بیاییم قرار بگذاریم که در شب شهادت امیرالمؤمنین علیهم السلام این شهید عدالت و مبارزه با ظلم، فقط و فقط دو دعا داشته باشیم؛ فقط از خدا دو درخواست کنیم؛ از همه خواستههای دیگر در این شب صرفنظر کنیم؛ از طلب شفای مریض بدحالمان گرفته تا طلب دیون سر رسیده چشمپوشی کنیم به خاطر درد و رنج مردمی که رنجشان داغی غیرقابل تحمل بر جگر ما گذاشته است؛ آن دو دعا این باشد؛ «خدایا امام زمان ما را برسان!» «خدایا شر اسرائیل و آمریکا و همپالگان آنها را از سر مردم مظلوم غزه کم کن!»
اینچنین است که یک دعای ساده میتواند با یک تصمیم جمعی، تبدیل به یک کنش اجتماعی و تحرک جمعی شود. این چنین است که میتوان یک اراده بزرگ خلق کرد و یک فعل بزرگ آفرید. این چنین میتوان ائتلاف قلوب درست کرد. این چنین میتوان زمینه تحقق وعدهی قرآنی را فراهم کرد؛ مگر آیت الله شاه آبادی نفرمودند: «خداوند عالم، قرآن را که حبل الله است از عرش الرحمن نازل فرموده بر عرش اخوت انسان، تا فهمیده شود که مستقرّ قران و نوامیس الهیه، جامعه اخوت مسلمین است و البته نمیتوان قران عظیم را به انفراد نگهداری نمود.»
اینچنین است که میتوان به سایر ملتها پیوست و البته برای آنها نیز زمینه پیوستن فراهم کرد. اصلا بیاییم این دو دعا را یعنی «دعای ظهور منجی الهی» و «دعای نابودی ظالمین» را در این شبهای قدر تبدیل به یک دعای جهانی کنیم. بیاییم از هر طریق که داریم تصمیم بگیریم ملتهای جهان را حول این دو دعای محوری به وحدت برسانیم؛ این یعنی پایهریزی یک ملت جهانی بر محور ظهور منجی الهی از طریق وحدت نظام انتظارات اجتماعی ...
🔹 در کنار این دو نمونه که عرض شد میتوان دهها نمونه دیگر از خلق حرکت ملی و امتداد بینالمللی آن در قالب بازآفرینی فناوریهای اجتماعی طرح کرد:
"از راهپیمایی زنان باردار و شیرخوارهدار در همبستگی با مادران غزه گرفته" تا "سفر علما و مراجع بزرگوار تقلید به کشورهای همسایه و دیدار با علمای کشورهای اسلامی" تا "طراحی کنش مشترک ورزشکاران کشورهای جهان در اعتراض به جنایاتهای اسرائیل" تا "جلسات گفتگوی دانشجویان کشورهای اسلامی و سایر کشورها در خصوص تبیین و توصیف فرآیندهای ناعادلانه نظم کنونی جهان و هماندیشی برای طراحی نظم نوین جهانی" تا "حرکت حقوقدانان و قضات کشور برای شکلدهی نظام قضای اسلامی برای محاکمه سران اسرائیل و آمریکا" تا "اعلام همبستگی معلمان ایرانی برای قرار دادن یک روز در هفته در خصوص افشای ماهیت متعفن تمدن غرب برای دانش آموزان تا پایان سال تحصیلی" تا دههای ایده کنش اجتماعی دیگر ...
🔹️سخن آغازین!
ما امروز بیش از هر زمانی دیگر، نیاز به جاری شدن داریم. ما امروز حالمان خوب نیست. کلافهایم؛ عصبانیایم، چون در بیقراری جبهه حق و باطل قرار نگرفتهایم. هر مناسبت و حادثهای مانند درمانگاه قرآن و عترت و حوزه علمیه ازگل و سکانس فلان فیلم به راحتی ما را با خود میبرد و در پی این رفتنهای بیحاصل، کلافهتر و کلافهتر میشویم.
یُسر مع العُسر، حاصل ایستادن در کانون زمانه است و زمانِ امروز، #بهوقت_غزه است ....
#عقلانیت_انقلابی
#فناوری_اجتماعی
#وحدت_ملی
#ملت_جهانی
#بهوقت_غزه
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1677
لینک قسمت اول
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1675
هدایت شده از اصرار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظاهراً شب گذشته در اردن راهپیماییهایی بوده که به سفارت اسرائیل هم هجوم بردهاند.
اوایل طوفان الاقصی هر جا تجمعی شد، شعارهای خاص خودش را هم به همراه داشت. روند شعارها جالب توجه است. اوایل طوفان الاقصی شعار اردنیها این بود:
«قالو حماس ارهابية، كل الاردن حمساوية»
(گفتند حماس تروریست است، همهی اردن حماسیست)
حالا تجمع اخیر اردن شعارش این شده: «يا غزه احنا آسفين، احنا كمان محاصرين».
(غزه ما متأسفیم، ما هم محاصره شدیم)
چیزی شبیه به جملهی آن مرد آمریکایی که نوشته بود «دنیا فکر میکند که غزه توسط اسرائیل اشغال شده بلکه حقیقت آن است که کل دنیا توسط اسرائیل اشغال شده به غیر از غزه».
اجازه بدهید برای یکبار هم که شده از خودمان بپرسیم آیا دلیل این احساس ناتوانی و عجز و نشدنها فقط حکومتها و قید و مرزها هستند؟ پس چرا هر کدام از ما در هر جغرافیا تا این اندازه در این حس مشترکیم؟
این چه حصاریست که همهی ما فارغ از هر تاریخ و گذشته و دین و زبانی آن را حس کردهایم؟
لابد باید چیزی جز حکومتها وسط باشد؟! چیزی که همیشه گفتنش به شدت سخت بوده و حالا به نظر گفتنیتر است.
#غزه #اردن
#ما_در_جهان #حکومت #حاکمیت
@Esrar3
هدایت شده از اصرار
من تصور می کنم که خودِ اسرائیل از میزان خیانتی که مردم ما در این جنگ متحمل شدند، شوکه شده. در وحشیانه ترین رویاهای او هم نبود که امت (مسلمان) را اینقدر ضعیف و مردمان را تا این اندازه سست عنصر ببیند. در واقع اسرائیل هرگز تصور نمی کرد که بتواند در مدت پنج ماه و قبل از ماه رمضان ۷۰۰ هزار انسان را روبروی چشم اعراب و مسلمانان محاصره کند، بدون اینکه با خشم و اعتراض مواجه شود.
به خدا قسم که این در زیباترین تصورات اسرائیل نبود.
#جهان #غزه
#ما_در_جهان #رمضان #مصیبت
@Esrar3
هدایت شده از اصرار
°
ابن ریاح روایت میکند مرد نابینایی را که در روز شهادت امام حسین(ع) در کربلا حاضر شده بود دیدم، کسی علت نابینایی او را سؤال کرد. او در جواب گفت: ما ده نفر رفیق بودیم که برای کشتن حسین(ع) به کربلا رفتیم، ولی من شمشیر و تیر و نیزه به کار نبردم. چون حسین(ع) کشته شد، به خانه بازگشتم و نماز عشا خواندم و به خواب رفتم. در عالم خواب شخصی نزد من آمد و گفت: رسول خدا(ص) تو را میخواند، برخیز و اجابت کن! گفتم: مرا با رسول خدا(ص) چه کار است؟ آن شخص گریبان مرا گرفت و کشان کشان نزد رسول خدا(ص) برد. دیدم پیغمبر خاتم(ص) در بیابانی نشسته و آستینهای خود را بالا زده و حربهای در دست گرفته و فرشتهای برابر او ایستاده و در دست او نیز حربهای است از آتش. نه نفر از دوستان مرا کشت و به هر کدام که ضربتی میزد سرتاپای آنها از آتش فرا میگرفت و میسوزانید. من نزدیک رسول خدا(ص) رفتم و مقابل او زانو بر زمین زدم و گفتم: السلام علیک یا رسولالله. ولی آن حضرت جواب نفرمود، و مدت زیادی مکث کرد. پس از آن سر خود را بلند کرد و فرمود: ای دشمن خدا! هتک حرمت مرا نمودی و عترت مرا کشتی و حق مرا رعایت نکردی...! گفتم: یا رسولالله به خدا قسم من در کشتن فرزندانت نه شمشیر زدم و نه نیزه به کار بردم و نه تیر میانداختم. پیامبر(ص) فرمود: راست گفتی ولی سیاهیلشکر کشندگان حسین را زیاد کردی. نزدیک من بیا. من نزدیک رفتم. دیدم طشتی از خون نزد اوست. به من فرمود: این خون فرزندم حسین است. پس از آن خون به چشم من کشید، چون بیدار شدم تاکنون چیزی را نمیبینم.
«لهوف سید بن طاوس»
#جهان
#ما_در_جهان #مصیبت #غزه
@Esrar3
هدایت شده از اصرار
°
امروز یک جهان قاتل غزه است.
شما می دانید جهان دقیقا کجاست؟
جهان شاید همه چیز است. از غذایمان گرفته تا چهره ها، اسم ها، کلمات، خاطرات و ...
جهان تمام چیزی ست که چشم و گوش و زبان مان آن را لمس می کند و کم کم به آن چنان خو می گیرد که فرزندی در شکم به مادر.
جهان ما آمریکایی ست و مأمنِ چیزی ناچیز به اسم اسرائیل.
می دانید؟ در جهان آمریکایی همه چیز با عادی سازی در گذر زمان پیش می رود. عادی سازی مگر چه چیز عجیب غریبی باید باشد؟ همیشه عادی سازی را در رده های سیاسی- فرهنگی و دیپلماتیک گفته اند اما من فکر می کنم همین که ما ۱۷۰ روز را با همین جفت چشم هایمان دیدیم و توانستیم غذا بخوریم و بیاشامیم و بخوابیم و نمیریم یعنی عادی سازی. همین که ما توانستیم ببینیم و کنارِ دیدن به همین یک بند مو زندگی نداشته ادامه بدهیم یعنی عادی سازی. دستکم باید می مردیم و نمردیم و نمردن این روزهایمان خبر تلخی شده برای تک تک مان.
باز هم فکر می کنم اسرائیل خیلی وقت است در ما عادی شده. آن مراحل دیپلماتیکش آخرین مرحله است که علنی می شود وگرنه قبلش راه های زیادی را طی کرده تا توانسته به پشت دروازهی چشم مان برسد.
من به همین جهانِ قاتل مان فکر می کنم. چون ما دیدیم و با همین یک جفت چشم مان بخشی از همین جهانی بودیم که ما را به این نقطه رسانده. جهان؛ آجر بر آجر چیدن است و ما با این چشمها، وسط این بنای نامیمون جهان، آجری شدیم بر آجرها. ما خودمان به چشم غزه کشته ایم. امروز قاتلِ غزه جهان است و چشم های ما تماشاچیان، سیاهی بر سیاهلشکریِ این جهان.
آن چشم و گوش و زبان و دهانی که دیگر این جهان را بر نمی تابد کجاست؟
آن چشمی که بپرسد کجاست، کجاست؟
روزی که قلب ساعتها چنان بایستد که دیگر زندگی قدم از قدم برندارد، آن روز با همه ی تلخی و سختی و دشواری اش بزرگ ترین خبر برای من خواهد بود.
آن روز یقین می کنم جهان مان در حال فرو ریختن است.
جای دوری هم نمی روم، من صدای شکستن جهانمان را در همین خانه، در خودم خواهم شنید.
#جهان #زمان #خبر
#آمریکا #زندگی #خانه #اصرار
@Esrar3
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 پیام محمد آقای محمد ضیف فرمانده گردانهای شهید عزالدین القسام به جوانان کرانه باختری، سرزمینهای اشغالی و النقب:
➖ امروز هر کس سلاحی در اختیار دارد، آن را به دست بگیرد و هر کس که سلاح گرم ندارد، سلاح سرد یا کوکتل مولوتوف به دست بگیرد یا آنکه با کامیون، بولدوزر و یا خودروی خود علیه دشمن وارد عمل شود.
➖ امروز، تاریخ با قلمی زرین، صفحات نورانی خود را گشوده است و کیست که نخواهد نام خود، خانواده و یا شهرش را در این کتاب ثبت کند.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar