#پیام_شما 👆👆
🔺وظیفه اصلی طلاب در جامعه اسلامی، به روزکردن اسلام و استخراج دیدگاه اسلام در موضوعات مختلف فردی و اجتماعی است.
🔺بنا به دیدگاه صحیح امام و رهبری، برای رسیدن به این هدف، چند مقدمه لازم است: ۱- تحصیل (اجتهاد) ۲- تهذیب ۳-بصیرت ۴-کارآمدی
🔺کسی که در مرحله تحصیل مقدمات باید تمام وقت خود را صرف این کار بکند که زودتر به نتیجه برسد. و پس از کسب مقدمات باید ببیند که متناسب با شرایط جامعه، تلاش در چه عرصه ای برای او تکلیف می شود.
🔺اگر آن موارد تمام وقت طلبه را پر نکند، باید هر کدام از وظایف طلبگی که عمدتا ترویج دین و تلاش در راستای اهداف نظام و انقلاب بر اساس طراحی مقام معظم رهبری است، را انجام دهد.
🔺البته در همان مرحله مقدمات، وظایفی همچون تبلیغ، فعالیت های انقلابی و سایر واجبات را باید از باب رعایت اهم و مهم و موسع و مضیق انجام دهد.
#مشاوره_مجازی_تحصیلی
@fater290
#پیام_شما 👆 👆
✅برخی از وجوه کارآمدی روش تحصیلی استاد فرحانی عبارتند از:
🔹واقع بینانه: منظور از واقع بینانه بودن این است که با شرایط فعلی حوزه و زندگی طلبگی سازگار است.
🔹زودبازده: با روشی که ایشان توضیح می دهند در مدت زمان کمی می توان به نتایج خوبی رسید. اگر علاوه بر روش با محتوای تدریس های ایشان هم کار شود، آثار بیشتری خواهد داشت.
🔹تجربه شده: این روش، بیش از ده سال است که در حوزه تجربه شده و نتایج قابل توجهی داشته است.
🔹مستدل: اگر صوت های مجموعه #طلبه_موفق را شنیده باشید، متوجه شده اید که دیدگاه های ایشان نقل قولی و خاطره ای نیست، بلکه استدلالی و تحلیلی است.
🔹همه جانبه بودن: برنامه و نگاه استاد به گونه ای است که شخص طلبه همه جانبه رشد می کند و فقط به بعد درسی و یا تهذیبی به تنهایی نمی پردازد.
🔹انقلابی: اهدافی که ایشان برای یک طلبه ترسیم می کنند، در راستای تامین نیازهای انقلاب و حکومت اسلامی است و صرفا اهداف شخصی علمی و معنوی نیست.
🔹جهادی: ایشان تبیین می کنند که امروز برای رسیدن به اهداف انقلاب و حوزه، به صورت جهادی درس خواند و تلاش کرد.
#مشاوره_تحصیلی_مجازی
@fater290
♨️بیشتر فقه را مطالعه کرده ام/ فقه در راس برنامه های حوزه و مورد احتیاج همه است.
🔰امام خمینی (ره)
🔅[ - از رشته های مختلف علوم کدام یک را بیشتر مطالعه کرده اید؟ چرا؟]
✅بیشتر در فقه و آنچه مربوط به آن بوده. و دلیلش علاوه بر آنکه در رأس برنامه های حوزه های علمیه بوده، مورد احتیاج خود و همه است.
📚صحیفه امام ج ۸ ص ۳۲۱
#در_مدرسه_امام_خمینی #فقه #حوزه_و_روحانیت
@fater290
♨️قواعد منطقی تحصیل علم
🔰گفتاری از استاد علی فرحانی در بکارگیری قواعد منطق در تحصیل علم
⬇️لینک دانلود صوت👇👇
🌀1.04مگ
⏰4:20دقیقه
🆔 ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/ghavaede-mantegh-dar-tahsile-elm.mp3
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
📝 #متن_بیانات 👇
🔸یاد بگیرید که از قواعد منطق علاوه بر تبدیل مجهول به معلوم، در تحصیل علم نیز استفاده کنید. این قسمت از منطق که قواعد مربوط به تحصیل علم است، مغفول مانده است.
🔸فرق سیر از مجهول به معلوم با علم این است که در حل مجهول، یک سری گزاره های مسانخ را پیدا می کنیم و آن را حل می کنیم. اما در علم، سلسله مجهولات مترتب بر هم هستند. چون علم یک هندسه ای دارد و بین سوالات ربط وجود دارد. منطق، هم قواعدی برای تبدیل یک تک مجهول به معلوم دارد و هم برای تبدیل مجهولات متسلسل و مرتبط با هم قاعده دارد. در قیاس، قیاس مرکب را خواندیم که مربوط به یک سری قیاسهای مرتبط به هم هستند و در برهان می گفتیم که یک سلسله اطلاعات داریم که باید به بدیهی بالذات رجوع کند.
🔸ثمره عملی این نگاه این است که موقعی که در فضای تحصیل علم قرار می گیریم، ادب تحصیل علم با موقعی که در مقام حل یک مجهول هستم، تفاوت می کند. برخی می خواهند علم را یاد بگیرند، اما در بهترین شرایط که می خواهند آداب منطقی را رعایت کنند، آداب کسب تک مجهول را رعایت می کنند. ادب تحصیل تک مجهول، پرسش و پاسخ است. سوال می کنید و جواب را می شنوید. ادب تحصیل یک علم، در مرحله اول، پیداکردن روابط بین تک مجهولهاست. یعنی کلیت و وجزئیت سوال ها مشخص می شود. برخی از سوالات تحت پوشش یک سری سوالات دیگر قرار می گیرند. یک سلسله ایجاد می شود که از کلی به جزئیات مرتب شده است. وقتی که این روابط کشف شد، در سوالات، یک هندسه و یک نقشه ایجاد می شود. و با حل سوالات کلی تر، شروع می کنیم و ادامه می دهیم.
🔸با این نگاه و روش، هم سرعت تحصیل علم به مراتب افزایش می یابد و هم میتوانید در آن علم به تولید برسید.
🔸علامه شدن (در چند علم صاحب نظر شدن) محال نیست اما راه آن، همین روش است. چون طبق این روش یادگیری هیچ علمی بیشتر از 3-4 سال طول نمی کشد. خیلی که شخصی کند باشد، نهایتا 7 سال می کشد. این علوم بشری و محدود هستند و با روش صحیح می توان همه آن را کسب کرد.
🔸لذا چون من شاگردان و طلاب را در فضای تحصیل علم می بینم، سوالاتشان را با یک سری سوالات مرتبط دیگر جواب می دهم. سعی می کنم که او قبل از اینکه دنبال جواب بگردد، ابتدا روابط بین این مجهولات را پیدا کند. در این محیط هر چه صبورتر باشید، زودتر به نتیجه می رسید.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
📌در تکمیل و تفصیل این بحث، صوت های زیر را #بشنوید
👇👇
✅منطق تولید و یادگیری گزاره های متسلسل و قوانین سیر محتوایی
🌀16.75 مگ
⏰64:20دقیقه
🆔 ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/040-manteghetolid-v-yadgiri-gozarehaye-elm@almorsalat.mp3
✅روش صحیح علم آموزی و کسب دارایی علمی
🌀25:52 مگ
⏰63:10دقیقه
🆔 ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/023-raveshesahiheelmamoozivkasbedaraeeelmi@almorsalat.mp3
#طلبه_موفق #پای_درس_استاد #مهارتهای_تحصیل_علم
@fater290
💢 متن پیاده شده و صوت اصول فقه مظفر (ره)
🎙استاد علی فرحانی
💠محدوده: از ابتدای کتاب تا ابتدای اجتماع امر و نهی
🔴 این جزوه پیاده شده صوت های اصول مظفر استاد علی فرحانی است که در سال 87-88 در مدرسه علمیه حقانی تدریس شده است.
⬇️لینک دانلود #متن 👇
b2n.ir/matne-osul-fegh-1
⬇️لینک دانلود #صوت 👇
soda96.ir/اصول-فقه-1-استاد-فرحانی
#پای_درس_استاد #استاد_علی_فرحانی #اصول
@almorsalaat
🏴 #اعلام_مراسم
🏴 #دهه_اول_محرم_۱۴۴۲
هیئــــــت فـــاطــــمـــیـــــون قـــــم
سخنران:
حـجــت الاســلام بــے آزار تـهــرانــے
بانواے:
حـــــاج مـــــهـــــدی ســـــلحشـــــور
کربلایی محمــــدجواد احـــــمـــــدے
زمان:
چــهــارشــنــبـه ۲۹ مـردادمــاه ۱۳۹۹
بـه مــــدت ۱۱ شـــب ســــاعــــت ۲۱
مکان:
مـــســجــد مــقـــدس جــمــکـــران
✅ کانال رسمے #هیئت_فاطمیون_قم
@fatemiyoun_ir
@fater290
#معرفی_کتاب
📚آفتاب در مصاف
🔰مجموعه بیانات رهبر معظم انقلاب در موضوع علل و ابعاد واقعه عاشورا
🔸موضوع عاشورا از همان روزهای پس از آن واقعه تا کنون منشأ بسیاری از قیام ها و فعالیت و الگوگیری ها شده است. در اندیشه امام خمینی و رهبر انقلاب نیز مسئله عاشورا از اهمیت ویژه ای برخوردار است و انقلاب را اسلامی را امتداد نهضت عاشورا می دانند. نگاه صحیح به مسئله عاشورا و عبرت گیری از آن امروز هم در جمهوری اسلامی اهمیت بسزایی دارد.
🔸از بین علمای معاصر بهترین کسی که به خوبی ابعاد اجتماعی حماسه حسینی را تحلیل و عبرتهای آن را تبیین کرده اند، رهبر معظم انقلاب است.
🔸کتاب آفتاب در مصاف، مجموعه بیانات ایشان در موضوع علل و ابعاد انقلاب حسینی است. این کتاب شامل شش بخش کلی با عناوین «کلیات، امام حسین، عاشورا، یاران عاشورا، دشمنان عاشورا، زیارت و ادعیه» است. و همین طور که در مقدمه کتاب آمده است: «این اثر در قالب کتاب مرجع به گونه ای سازمان یافته که بتواند مبنای پژوهش محققان این حوزه قرار گیرد، تا با مراجعه به آن بتوانند با توجه به دیدگاه های رهبری در این موضوع، تحقیقات خود را گسترش دهند.»
🔸ایام محرم فرصت خوبی برای مطالعه این کتاب و تبیلغ و ترویج آن است.
⬇️لینک دانلود کتاب👇👇
book-khamenei.ir/uploads/aftabkamel_1336.pdf
#کلام_ولی #اهل_بیت #محرم
@fater290
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
💠 تفاوت اسلام یزیدی و اسلام حسینی
🔰استاد علی فرحانی
✅قال امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»
#محرم #اهل_بیت #پای_درس_استاد #استاد_علی_فرحانی
@fater290
#بشنوید
♨️ مجموعه جلسات دهه اول محرم
✅موضوع: ابتلائات مومن
🔰استاد علی فرحانی
👈 جلسه #اول، شب اول محرم، پنجشنبه ۹۹/۵/۳۰
⬇️لینک دانلود صوت + روضه حضرت مسلم
🌀9.51مگ
⏰41:33دقیقه
🆔 http://www.ostadfarhani.ir/morsalat/maaref/ebtelaate-moamen-moharram99-booeenzahra/01-ebtelaate-moamen.mp3
#محرم #اهل_بیت #پای_درس_استاد #استاد_علی_فرحانی
@fater290
❄️اقوال در الگوی تولید علوم انسانی و عدم تفسیر صحیح دیدگاه امام خمینی
🔰استاد علی فرحانی
⬇️لینک دانلود صوت👇👇
🌀0.5مگ
⏰2:05دقیقه
🆔 https://b2n.ir/olgoo
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
📝 #متن_بیانات👇
🔅همین الآن در علوم انسانی چند تا فرقه داریم. برخی می گویند که استنباط علوم انسانی را باید بوسیله فلسفه انجام داد و این دیدگاه را هم به علامه طباطبایی و شهید مطهری نسبت می دهند. قطعا علامه و شهید این دیدگاه را نداشته اند و اصل این دیدگاه هم غلط است و با فلسفه نمی توان علوم انسانی را تولید کرد.
🔅عده ای می گویند، تولید علوم انسانی بر عهده عقل است. البته نه از این جهت که تولید علوم انسانی بر عهده علم فلسفه است، بلکه از این جهت که در منابع نقلی، چیزی برای تولید علوم انسانی نداریم. چون آنچه که قابل استفاده است، کتب اربعه است و کتب اربعه هم فقط می توانند در محدوده طهارت تا دیات پاسخگو باشند و اگر همه این روایات را هم بازبینی کنیم، روایات کمی برای موضوعات جدید بدست می آید. روایاتی که به درد ما می خورد در کتبی همچون علل الشرائع وجود دارد. اما علل الشرائع در مقام استنباط قابل استفاده نیست.
🔅برخی برای حل مشکل دسته دوم می گویند که نه! همه روایات در مقام استنباط به درد می خورند و انحصاری به کتب اربعه وجود ندارد. اما به این دسته جواب می دهند که این نگاه مستلزم فقه جدید است. اگر بگوییم که در روایات ما منابعی برای تولید علوم انسانی وجود ندارد، بهتر از این است که فقه جدید ایجاد کنیم.
🔅به دلیل همین نگاه ها، دیدگاه حضرت امام به خوبی تبیین نمی شود. دسته اول می گویند که امام اهل فلسفه و عرفان نظری بود و به گورباچف نامه نوشت و ... پس دیدگاه امام (ره) با ماست. به ایشان جواب می دهیم که درست است که امام به گورباچف نامه نوشت و گفت که برو فلسفه و عرفان بخوان. اما امام نگفت که از این علوم، می توان علوم انسانی تولید کرد.
🔅برخی می گویند که اگر آراء اصولی حضرت امام را ببینیم می فهمیم که امام از همه علما سنتی تر است. پس امام با ماست.
🔅برخی به نامه امام به آقای قدیری تمسک می کنند و می گویند امام در آن نامه حتی در اختراعیات تعبدی مثل وقف هم توسعه داده است.
❌اما باید بدانیم که دیدگاه امام (ره) در هیچ کدام از این قالب ها قابل تحلیل نیست.
#پای_درس_استاد #استاد_علی_فرحانی #علوم_انسانی_اسلامی
@fater290
♨️مقدمتین: مقدمه حدائق و مقدمه بحارالانوار
🔰استاد علی فرحانی
⬇️لینک دانلود صوت👇👇
🌀0.3مگ
⏰1:17دقیقه
🆔 https://b2n.ir/moghaddameh
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
📝 #متن_بیانات👇
✅محقق بحرانی در فقه، همانند بوعلی است. ایشان خیلی بزرگ بوده است. اگر مقدمه کتاب حدائق ایشان را در کنار رسائل بخوانید، مجتهد می شوید و نیازی به کفایه و من تبع کفایه ندارید. البته این نظر من است و شاید کسی هم این حرف را رد کند. مقدمه حدائق از خود حدائق مهمتر است.
✅مثل کسی که می خواهد رجال کار کند، اول باید مقدمه بحار الانوار را بخواند. مقدمه بسیار ارزشمندی است. برای رجال اول باید مقدمه بحار را بخوانید و بعد از آن خلاصه الاقوال علامه حلّی را بخوانید و بعد به سراغ سایر کتب رجال بروید. اگر این کار را کنید، بیمه می شوید و در رجال دچار انحراف نمی شوید.
#استاد_علی_فرحانی #پای_درس_استاد #فقه #اصول #رجال
@fater290
▪️آثار و اهمیت روضه و گریه بر اباعبدالله
🔰امام خمینی (ره) 58/7/4
✅این روضه و این گریه آدمساز است؛ انسان درست میکند. این مجالس روضه، این مجالس عزای سید الشهداء این آن تبلیغات بر ضد ظلم، این تبلیغ بر ضد طاغوت است. بیان ظلمی که به مظلوم شده تا آخر باید باشد. اساسی که همه چیز را تا حالا نگه داشته، سید الشهداست. پیغمبر هم فرمود که «انَا مْن حُسَینٍ» یعنی دیانت را او نگه میدارد، و این فداکاری دیانت اسلام را نگه داشته است، و ما باید نگهش داریم. روضهخوانی است که عواطف مردم را همچو تهییج میکند که برای همه چیز حاضرند. وقتی مردم دیدند که سید الشهداء جوانهایش را آن طور قطعه قطعه کردند و آن طور جوانهای خودش را داد، برای مردم آسان میشود که جوان بدهند. و با این حس شهادت دوستی این معنی را ملت ما پیش برد. و رمز همین معنایی بود که از کربلا منعکس شد به همه جهاتی که ما داشتیم، به همه ملت ما؛ و همه آرزوی شهادت میکردند؛ همان شهادتی که سیدش سید الشهداء بود.
#در_مدرسه_امام_خمینی #محرم #اهل_بیت
@fater290
♨️عصر نیرنگ و نفاق
🔰استاد شهید مطهری
🔺ملکه يا پادشاه انگلستان در چند سال پيش در سفري که به هندوستان رفته بود وقتي که ميخواست به تماشاي يک بتخانه برود، مردم وقتي ميخواستند داخل صحن آن بتخانه شوند کفشهايشان را ميکندند، او هنوز به صحن نرسيده کفشهايش را به #احترام کند و بعد، از همه آن بتپرستها مؤدبتر در مقابل بتها ايستاد. يک عده هم گفتند ببينيد! ملت #روشنفکر چقدر به عقايد مردم احترام ميگزارد! نميدانند که اين #نيرنگ استعمار است. (آینده انقلاب اسلامی ص۴۰)
🔺يک وقتي من با خودم فکر ميکردم که اساساً اگر عصر ما را از نظر انساني بخواهند ارزيابي کنند نه از نظر صنعتي، اگر يک جنبه انساني را بخواهند ملاک و مشخِص عصر و زمان ما قرار بدهند، بايد بگويند #عصر_نفاق. (پانزده گفتار ص۱۲۳)
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔹ترجمه توییت: اکنون که دوستان و همسایگانِ مسلمان ما دارند آغاز سال جدید اسلامی و همینطور فداکاری بزرگی که درماه مقدس محرم انجام شده را گرامی می دارند بیایید همه ما نیز با هم متحد شویم در مبارزه برای مهربانی، برابری و عدالت.
📌پ.ن: انشالله همین اندیشه #محرم و #فداکاری_عاشورایی همینطور که حکومت پهلوی را از بین برد، ریشه این جنایتکاران کت و شلواری را خواهد کند.
#اندیشه_مطهر #انقلاب_اسلامی
@fater290
❄️شهرت، ملاک حجیت است یا مرجّح؟؟
🔰استاد علی فرحانی
⬇️لینک دانلود صوت👇👇
🌀1.87مگ
⏰8:11دقیقه
🆔 https://b2n.ir/shohrat
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
📝 #متن_بیانات 👇
🔅شهرت یا عمل اصحاب، نزد عده ای از فقها ملاکِ حجیت است نه مرجّح. مرجّح در جایی بود که ما دو تا حجت داریم و واجد شرایط حجیت هستند به صورتی که اگر هر کدام به تنهایی بود و معارضی نداشت، به آن عمل می کردیم. لکن تنها مانع از عمل به آن حجت، وجود معارض است. آنگاه رفع تعارض به معنای اسقاط یکی از آنها از حجیت نیست. بلکه فقط یکی از آنها را ترجیح می دهیم و به آن عمل می کنیم.
🔅لذا اگر در آینده همین روایتی که الآن در تعارض با روایت دیگری، مرجوح واقع شد و به آن عمل نکردیم، مناسب برای یک موضوع دیگری قرار گرفت و در آن موضوع، معارض نداشت، می توان به آن عمل کرد. لذا روایت مرجوح را از کتب روایی حذف نمی کنند بلکه فقط عند التعارض، به آن عمل نمی کنیم. این مبنایی است که در مرجّحات داریم. این توضیح، مطلب مای مرجّح را تبیین می کند.
🔅در اصول فقه داشتیم که مرحوم مظفر فرمود که شهرت فتوایی حجت نیست اما شهرت عملی (در مقابل شهرت روایی) را مرجّح می دانند. پس شهرت را فقط عندالتعارض استفاده می کردیم. لذا در اصول فقه، می گفت که وقتی سند معتبر است می توان به آن فتوا داد. غایت الامر اگر با روایت دیگری تعارض کرد، یکی از مرحجات، عمل الاصحاب است و اگر هم معارض نداشت، می توانستیم به خاطر اعتبار سند به آن روایت فتوا دهیم و کاری هم به عمل الاصحاب نداریم. این می شود، مدل اصولی بزرگانی همچون محقق خوئی.
🔅اما الآن در ضمن این اقوال، یک قول این است که برای حجیت یک روایت (کاری هم به تعارض نداریم)، باید ببینیم که اصحاب عمل کرده اند یا نه؟ اگر مناط، عمل اصحاب باشد (به معنای اینکه حداقل یک نفر از فقها عمل کرده باشد) باید در کتب فقهی جستجو کنیم و یک نفر را پیدا کنیم که به این روایت عمل کرده باشد. اگر مناط، عمل مشهور باشد، باید ببینیم که آیا عمل به این روایت، شهرت دارد یا نه؟ پس طبق این مبنا اگر یک روایتی مورد عمل اصحاب نباشد، از حجیت ساقط می شود.
🔅حال باید بفهمیم که اگر ما علم اصول را از بین ببریم و حذف کنیم، بدبخت و پشیمان می شویم. همین الان در فقه این جمله بین فقها معروف است که می گویند: فلان روایت سندش صحیح است اما حجت نیست چون مورد اعراض مشهور است. این حرف به این معناست که شهرت را مناط حجیت می دانند. در حالی که گاهی فقیهی این حرف را می زند که خودش مناط حجیت را خبر ثقه می داند. متاسفانه این فقیه در فقه که آمده است، مبنای اصولی اش را فراموش می کند.
🔅لذا می بینیم که محقق خوئی بر اساس مبنایی که دارد، وقتی که سند روایت را معتبر می بیند، آن را حجت می داند و بر اساس آن فتوا می دهد و هیچ کاری هم به عمل اصحاب و شهرت ندارد. اما مشهور فقهای معاصر را می بینید که در علم اصول در بحث حجیت خبرواحد، مبنای نقش داشتن شهرت در حجیت را ابطال می کنند اما در درس خارج فقه، می گوید که این روایت چون مورد اعراض اصحاب است به آن فتوا نمی دهم و احتیاط می کنم. در حالی که وقتی در علم اصول، شهرت را در حجیت بخشی، معتبر نمی داند در فقه باید همان را اعمال کند.
🔅این مطالبی را که در مورد شهرت و غلظت نقش آن در حجیت روایت بیان کردم، شیخ در پایان تعادل و تراجیح به آنها اعتراف می کند. شیخ در پایان تعادل و تراجیح، شهرت را بر همه چیز حاکم می کند.
📌تدریس رسائل، حجیت خبرواحد
#پای_درس_استاد #استاد_علی_فرحانی #اصول #فقه
@fater290
#بشنوید
♨️ مجموعه جلسات دهه اول محرم
✅موضوع: ابتلائات مومن
🔰استاد علی فرحانی
👈 جلسه #دوم، شب دوم محرم، جمعه 99/5/31
⬇️لینک دانلود صوت + روضه
🌀9.30مگ
⏰40:39دقیقه
🆔 http://www.ostadfarhani.ir/morsalat/maaref/ebtelaate-moamen-moharram99-booeenzahra/02-ebtelaate-moamen-99.5.31.mp3
#محرم #اهل_بیت #پای_درس_استاد #استاد_علی_فرحانی
@fater290
#گزارش_تصویری
مراسم عزاداری دهه اول محرم با سخنرانی استاد علی فرحانی
بوئین زهرا، هیئت انصارالمهدی (عج)
@fater290
@h_ansaralmahdi
▪️مراسم عزاداری مجازی دهه اول محرم
▪️سخنران: حضرت آیت الله مصباح یزدی
با مداحی مداحان اهلبیت (علیهمالسلام)
▪️زمان: از جمعه اول محرم 1442
هر روز،پس از نماز ظهر و عصر
به مدت ده روز
📌آدرس اینستاگرام 👇 👇
https://instagram.com/mesbahyazdi_ir?igshid=q8fty19rn5fs
▪️مکان: #حسینیه_مجازی_مصباح_الهدی
🏴 @mesbahyazdi_ir
@fater290
🌐 #مضامین_ضرروی برای حیات اسلامی جامعه
🔰رهبر معظم انقلاب ۹۳/۱۱/۲۷
✅امروز ۱۳۰۰ سال یا بیشتر از شهادت حضرت اباعبدالله (علیهالسّلام) میگذرد و روزبهروز این داستان برجستهتر و زندهتر شده. این داستان در بطن خود دارای یک مضامینی است که این مضامین برای حیات اسلامی جامعه ضروری است. اگر این مضامین گسترش پیدا نمیکرد، از اسلام و از قرآن و از حقایق معارف اسلامی هم امروز خبری نبود.
#کلام_ولی #محرم
@fater290
❄️استفاده از نظر دیگران در خودشناسی
👈راهکاری عملی برای مراقبه
🔰استاد علی فرحانی
🔰🔰🔰🔰🔰
✅گاهی اوقات انسان در مورد خودش قاطع می شود که فلان حالت خوب نفسانی را دارد. اما اگر خودش را به محاکمه عرف بگذارد و نظرات آنها را بپرسد، جهل مرکبش از بین می رود و واقع بین می شود. مثلا بچه گاهی در مورد پدرش چنین نظر می دهد که پدرم همیشه عصبانی است و یا همیشه توی خودش است. از این جملات می توان به خود، شناخت بیشتری پیدا کرد. بعد می بیند که علاوه بر بچه، پدر، مادر، رفقا و ... همین مطلب را می گویند. این سبب می شود که قطع او و جهل مرکب او از بین برود و واقع بینی ایجاد شود.
⬇️لینک دانلود صوت👇👇
🌀0.5مگ
⏰2:19دقیقه
🆔 http://www.ostadfarhani.ir/morsalat/audio/akhlagh/estafade-az-orf-dar-khodshenasi.mp3
#استاد_علی_فرحانی #پای_درس_استاد #اخلاق_و_عرفان #مراقبه
@fater290
💢برنامه زندگی
👈قیام همگانی در هر روز و در هر سرزمین
🔰امام خمینی (ره)
🔺مگر نه آن است که دستور آموزنده «کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ اَرضٍ کَربَلاء» باید سرمشق امت اسلامی باشد. قیام همگانی در هر روز و در هر سرزمین، عاشورا قیام عدالتخواهان، با عددی قلیل و ایمانی و عشقی بزرگ، در مقابل ستمگران کاخنشین و مستکبران غارتگر بود و دستور آن است که این برنامه #سرلوحه_زندگی است در هر روز و در هر سرزمین.... این دستور آموزنده، تکلیفی است و مژدهای. تکلیف از آن جهت که مستضعفان، اگر چه با عدهای قلیل، علیه مستکبران، گرچه با سازوبرگ مجهز و قدرت شیطانی عظیم، مامورند چونان سرور شهیدان قیام کنند. و مژده که شهیدان ما را در شمار شهیدان کربلا قرار داده است؛ و مژده که شهادت رمز پیروزی است. ۱۷شهریور، مکرر عاشورا و میدان شهدا، مکررِ کربلا و شهدای ما، مکررِ شهدای کربلا و مخالفان ملت ما، مکررِ یزید و وابستگان او هستند. کربلا کاخ ستمگری را با خون درهم کوبید؛ و کربلای ما کاخ سلطنت شیطانی را فرو ریخت. اکنون وقت آن است که ما که وارثان این خونها هستیم و بازماندگان جوانان و شهدای به خون خفته هستیم از پای ننشینیم تا فداکاری آنان را به ثمر برسانیم.
📚صحیفه ج۹ص۴۴۵
📌پ.ن: ما در مجالس عزای اباعبدالله تبیین می کنیم که عاشورا در کربلا تمام نشد، بلکه هر روز و هر لحظه یا در صف یزیدیم و یا در صف اباعبدالله. اما باید این نکته را هم اضافه کنیم که تنها #امتداد_عاشورا، #انقلاب_اسلامی است و هر جریان دیگری چه حوزوی و چه غیرحوزوی که همراه با انقلاب نیست، در صف اباعبدالله نیست.
#محرم #در_مدرسه_امام_خمینی
@fater290