eitaa logo
انجمن البرز
224 دنبال‌کننده
781 عکس
149 ویدیو
2 فایل
🍎انجمن تغذیه و سلامت استان البرز 🔸بهداشت و سلامت 🔸روش های تغذیه‌ی سالم 🔸روش درمان به سبک سنتی 🔸و... #اگرسلامتی‌فرزندانتان‌برایتان‌مهم‌است‌به‌ما‌بپیوندید 💠 🆔 @anjoman_alborz20 نظرات،پیشنهادات،انتقادات
مشاهده در ایتا
دانلود
یه کمی هم از مضرات کردن سبزی بگم 😁 فریز کردن سبزی باعث میشه بعضی خواصش از بین بره 👈🏻یا اینکه اثرش رو تغییر میده ❤️ مثلا به جای اینکه خونسازی کنه .... ❤‍🔥 خونسوزی میکنه 👈🏻یعنی صفرای بد تولید میکنه که خودش باعث کم خونی میشه 😧 🤦‍♂️ بعضی هم که رو تفت میدن بعد فریز میکنن ... 😞 😦 این دیگه بدتر، حکم غذای مونده رو داره 📌از آسیب های خوردن غذای مونده هم میگم برات 😕 عزیزم دقت کن به چیزی که میخوری 🌭 خداوند حکیم‌، توی قرآن گفته که 👇🏻 🌸فَلْیَنظُرِ الْانسَانُ إِلىَ طَعَامِهِ🌸 👀 یعنی نگاه کن چی میخوری دقت کن چی برات داره و چه تاثیری روت میگذاره🧐 @anjoman_alborz
🙃😉بیاین یه خوشمزه و مقوی واسه این فصل که کلی خاصیت داره بهتون یاد بدم لذتش رو ببرید 😋 💖طرز تهیه با 💖 مواد لازم برای چهار نفر 🍁پیاز: یک عدد متوسط 🍁روغن دنبه: به مقدار لازم 🍁زردچوبه: به مقدار لازم 🍁گردو: یک پیاله کوچک 🍁: ۵۰۰گرم 🍁نمک و ادویه:به مقدار لازم 🍁رب انار : یک استکان 🍁شکر: به اندازه ذائقه شما 👈اول پیازها رو قشنگ تفت بدید 👈 زردچوبه و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید 👈 رو نگینی خورد کنید و اضافه کنید 👈 بعدش بذارید با مقداری آب بپزند. 👈بعد از پخت کدوها رو له کنید 👈 گردوها رو تفت بدید و اضافه کنید. 👈بعد از دو سه ساعت که خورشت جا افتاد و روغن گردو دراومد رب انار و شکر رو اضافه کنید و بعدشم نوش جان 😋 👌راستی مصلح این خورشت خوشمزه زردچوبه هست 👌 طبع این خورشت به خاطر کدوی سرد و گردوی گرم در کنار هم متعادله☺️ این برای کسانی که منع مصرف گوشت دارن یه غذای مقوی و عالی هست ولی اگه خواستید گوشت اضافه کنید حواستون باشه کدو حلوایی نباید زیاد پخته بشه گوشت رو جدا بپزید؛ اواخر پخت کدوها رو اضافه کنید جا که افتاد نوش جان کنید👌😊 @anjoman_alborz
کدو داریییییم چه کدویی باقلوا 😋👌 خواصش رو که یادته شب یلدا گفتیم چقدر فوق العاده بود؟! الانم که فصلشه پس تا هست حسابی ازش استفاده که کمه سووووء استفاده کن 😁😁😉 دستور پخت کوکو و خورشت با رو تقدیم کردیم و حالا حلواش رو میخوایم درست کنیم موادش رو آماده کن و زود بیا 👇 🌷پوره ٫۵ لیوان 🌷 شکر طبیعی ۱٫۵ لیوان 🌷آب½ لیوان 🌷گلاب½ لیوان 🌷 آرد گندم سبوس دار ۱ لیوان 🌷روغن طبیعی ½ لیوان 🌷 زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری حالا مرحله به مرحله با من همراه باش ☺️👌 ✅مرحله اول چجوری پوره کدو رو آماده کنیم؟! 🤨 👈کاری نداره یه قابلمه رو تا نیمه آب میکنی میذاری جوش بیاد 👈 حالا کدوها رو خورد کن و بذار توی آبکش فلزی و بذار روی قابلمه که بخار پز بشن اگرم دستگاه بخار پز داری که حله دیگه خوش به حالت 😉😁 👈 وقتی پختن پوستشون رو بگیر و لهشون کن 👈 یک و نیم لیوان از پوره کدو رو بریز توی یه قابلمه و با حرارت کم هم بزن تا آبش قشنگ گرفته بشه 👍به همین راحتی پوره آماده شد حالا بریم سراغ مرحله بعدی حلوامون @anjoman_alborz
و مراحل بعدی 😉👇 ✅مرحله دوم حالا به اون پوره که روی حرارته، شکر به همراه زعفران دم کرده، گلاب و آب رو اضافه کن و بذار شکر خوب حل بشه و بعد قابلمه رو از روی حرارت بردار ✅ مرحله سوم حالا آرد رو الک کن و روی حرارت ملایم بذار و حدود ۳۰ دقیقه تفت بده تا خامیش گرفته بشه وقتی رنگ آرد تغییر کرد، روغن رو اضافه کن و خوب هم بزن ✅مرحله چهارم حالا مخلوط پوره کدو رو بهش اضافه کن و با صبر و حوصله حلوا رو هم بزن تا از دیواره های تابه جدا بشه و وسط تابه جمع بشه. ✅ مرحله پنجم هر وقت دیدی مثل گهواره توی تابه حرکت میکنه یعنی آماده شده و میتونی توی یه ظرف قشنگ تزئینش کنی و نوش جان 😋😊 راستی حواست باشه کلا برای آشپزی از ظروفی استفاده کنی که کمترین ضرر رو دارن😉 @anjoman_alborz
🌸 حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) : از دنیای شما محبت سـه چیز در دل من نهاده شد: ➊ نگاه به چهره پیامبر خدا ➋ انفاق در راه خــدا ➌ تلاوت قـــــرآن 💐 ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر مبارک باد ♡••♡••♡••♡••♡ @anjoman_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅گوشت بشه به تنت 🤔دیدی بعضیا همیشه کم خون و مریض و بی حالن؟ 🧐 ازشون در مورد پخت و پز غذاشون بپرس 😏 ببین به اینایی که میگم میرسی یا نه؟ 👈🏻🐑 اخه رو آدم برای چی میخوره؟! 🥩 غیر از اینکه این گوشت بشه گوشت تنت؟ 😉 تازه اگه گوشت خوب و سالم و تازه بخوری برات میکنه 😉 حتی باعث زیاد شدن عقل و خوش اخلاق شدنت میشه 👌🏻اینایی که گفتم همش روایته هاا🌸 🤦‍♂️منتهی ما از روی نابلدی و سبک غلط زندگیمون نعمت های خدا رو هدر میدیم. @anjoman_alborz
✅گوشت تازه،خونساز حالا خوب دقت کن 👇🏻 🐑 تازه خونسازه،ولی وقتی میگذاریش توی فریزر این خاصیت خونسازیش رو از دست میده و به جاش صفراساز میشه؛🤦‍♂️ این از این 😕👈🏻 واسه پخت هم که می گذاریش توی زود پز و باز اینم میشه صفراسازی دوبله 🤦‍♂️ 😥 خب حالا این صفرا که همش میره بالا خودش باعث از بین رفتن گلبول های قرمز و در نتیجه میشه و چهره ها زرررد 👧 😕تازه بداخلاق و عصبی هم میشی 😔 یعنی ببین چه میکنه این بشر تا چه حد میتونه اثر یه ماده رو کاملا خلاف ماهیتش کنه 😇دوست عزیز به قدر همون وعده ات یه کف دست گوشت بگیر بذار به مرور بپزه هم خوشمزه تره هم معجزه اش رو ببین برای منم دعا کن 😇 @anjoman_alborz
🍗گوشت گاو بخوریم یا نخوریم حالا این گوشتی که گفتیم این خواص رو داره آیا شامل هر گوشتی میشه؟🤔 🐮 نه! این مطالبی که گفتم هیچ کدومش به ربط نداره 🤨 😦 گوشت گاو اصلاً خوردنش خوب نیست مگر در موارد خاص برای درمان بعضی بیماریها مثل پیسی 👈🏻که اینم روایت هست و جای دیگه صحبتی نشده 🧐 ولی در کل گاو گوشتش بیماری زا هست. حالا چرا؟ 😯 چون سرد هست و سودای بالایی داره و خوردنش این بیماری ها رو به دنبال داره👇🏻 ✅ رنگ چهره رو تیره میکنه ✅ طحال رو بزرگ میکنه ✅ برای کبد بده ✅ باعث غلظت خون میشه ✅ باعث افسردگی و وسواس میشه ✨ یه روایت هم از پیامبر (صل الله علیه و آله) داریم که فرمودن : گوشت گاو بیماری زا ؛ شیرش دوا و روغنش شفاست. 🐄 😇 ائمه که بی دلیل حرفی نمیزنن 😉 😏حالا محققین زحمت کشیدن و به این نتیجه رسیدن که گوشت گاو اینقدر مضر هست👨🏻‍🔬 @anjoman_alborz
🍖بهترین گوشت چیه؟ 👌🏻🥩، که هم توی روایات بهش تاکید شده، و هم از نظر خواص، در بالاترین رتبه بین گوشت های دیگه هست🧐 👈🏻🐑 گوشت گوسفنده 👈🏻 منتهی، یه اشاره بکنم باز، همونطور که قبلا هم گفتم ☝🏻 ✅ گوشتی خاصیتش به طور کامل به بدن میرسه و مفید واقع میشه و حتی خاصیت درمانی داره 👈🏻 که هم تازه باشه، یعنی فریزری نباشه، 👈🏻 و هم درست پخته بشه، یعنی آرام و طبیعی ، نه توی زودپز چون غذای زود پز خصوصا گوشت، میاره و عمر رو کوتاه میکنه 😨 و البته هم بسته به نوع گوسفندش یعنی بز 🐐یا میش 🐑بودنش طبعش کمی فرق میکنه نه که مثل گوشت گاو سرد بشه هاا 🤨 درجه گرمیش کمتر و بیشتر میشه😉👌🏻 @anjoman_alborz
👌گوشت نشسته نخور!! 🥩 رو اگه میخوای چرخ کرده استفاده کنی 👇🏻 ✅👈🏻 حتما باید قبلش بعد چرخ کنی 🤨 🤷🏻‍♂️ هیچ قصابی گوشت رو نمیشوره همینجوری چرخ میکنن🤦🏻‍♂️ 😉گوشت رو بخر، ببر خونه، قشنگ خورد کن،😌 داخل آب بذار تا خونی که داخل گوشت هست بیرون بیاد، 😉 و اون هایی که لابه لای گوشته جدا کن، که منجر به بیماری نشه،🙃 بعد بذار آبش بره و چرخش کن😋 👈🏻 اصلا یه روایت داریم از پیامبر (ص) که گوشت نشسته خوردن باعث بیماریه 😟 😉 دکتر گفته کباب بخوری؟ مهمون داری؟ بچه ات بنیه نداره میخوای تقویتش کنی؟😁 🤦🏻‍♂️ پس یا کبابی محلت رو توجیه کن گوشت رو حتما بشوره 🤷🏻‍♂️ 😋 یا خودت تو خونه درست کن 🤨 بلد نیستی؟ خب حداقل کنجه بخور عزیزم😉 خیلی هم بهتر😌 @anjoman_alborz
😋 به به حالا که بحث گوشت پیش اومد بذارید یه غذایی بهتون معرفی کنم که دستور پختش رو خود خدا داده 😃 😌 بله یه همچین خدایی داریم🤭 قربونش برم دستور پخت غذا هم بهمون داده 😇 چقدر زشته که ناشکریش میکنیم اینقدر🙄 👈🏻 داستانش اینجوریه که یه روز یکی از انبیاء الهی به خدا شکایت کرد از ضعف بدنش ؛ خدا بهش رسوند که گوشت رو با شیر بپز و بخور که بدنت رو محکم میکنه. 💪😎 😉 اون غذا اسمش شده شیر🥛 گوشت🥩 ( با شیر گاو و گوشت گوسفند) شاید بعضی ها اولش به نظرشون خوب نیاد ما هم اصراری نداریم 🙂 😉 برای همین این شیر و گوشت رو اول توی غذاهای معمول بهتون میگیم که امتحان کنید تا کم کم بریم سراغ اصل 😋 😇 برای همین براتون حلیم با شیر رو آوردیم امروز 😋 👇🏻 @anjoman_alborz