eitaa logo
انجمن البرز
256 دنبال‌کننده
393 عکس
63 ویدیو
2 فایل
🍎انجمن تغذیه و سلامت استان البرز 🔸بهداشت و سلامت 🔸روش های تغذیه‌ی سالم 🔸روش درمان به سبک سنتی 🔸و... #اگرسلامتی‌فرزندانتان‌برایتان‌مهم‌است‌به‌ما‌بپیوندید 💠 🆔 @anjoman_alborz20 نظرات،پیشنهادات،انتقادات
مشاهده در ایتا
دانلود
شهرفرنگ نان، بزرگترها را بیش از بچه ها مجذوب خود کرده بود 🆔 @Jashnvare_Meli_Nan
26.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غرفه خمیر بازی بچه ها. پخت انواع نان های ایرانی در جشنواره ملی نان اما کار دست بچه ها😊 🆔 @Jashnvare_Meli_Nan
سرکار خانم طبریجی ؛ مدیر رویداد ملی خانواده و نماینده شورای فرهنگ عمومی کشور در بازدید از جشنواره ملی نان اعلام کرد : جشنواره ملی نان کرمان بعد از جریان سبک زندگی اربعینی ، بزرگ ترین اتفاق مردمی در حوزه سلامت و سبک زندگی سالم درکشور است . @Jashnvare_Meli_Nan
حضور دکتر علی اصغر زنده دل متخصص طب سنتی ایران در دبیرخانه نخستین جشنواره نان کشور که در کرمان درحال برگزاری است، حضور یافت. 🆔 @Jashnvare_Meli_Nan
حضور روسای شوراهای شهر از استان های کشور درنخستین جشنواره ملی نان در بوستان شورای کرمان رییس شورای شهر بیرجند گفت: جشنواره نان کرمان کاری شگفت درحوزه نان سالم بود که باید به دیگر نقاط کشور تسری داده شود. @Jashnvare_Meli_Nan
رییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در بازدید از ستاد برگزاری جشنواره ملی نان گفت: اقلیت افراد غیرمتخصص، مشکلات نان کشور را میدان داری می کنند. علی آقامحمدی گفت : نان متفاوت ترین خوردنی ها ومهم ترین بخش در مواد غذایی ماست. وی تصریح کرد: این گردهمایی از این جهت که در سلامت افراد مهم است، برای ما اهمیت دارد. وی بیان کرد:برای ایجاد اندیشکده ای درحوزه نان، کرمان را به برکت شهید سلیمانی پایلوت کار درنظر می گیریم و هرخدمتی به اندیشکده نان نیاز باشد ارائه می کنیم. آقا محمدی اظهار کرد: صنف نانوا، اکثریت افراد خوب وسالمی هستند و اقلیتی که خوب نیست میدان داری کرده و ایجاد مشکل می کنند. وی افزود: در گام اول باید 12هزار نانوای کشور را سامان دهی کرده آموزش دهیم. او تاکید کرد: حداقل 68مدل نان اگر در کشور درنظر بگیریم هریک برای فصل ومخیط واقلیمی هستند. رییس گرده اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری اظهار کرد: از12هزار نانوایی می‌توان با500تا کار شروع کرده و آن را توسعه داد. آقامحمدی خواستار ایجاد شهرنان در کشور شد وگفت: باید در هرشهری تنورهای متعددی وجود داشته باشد و مردم مرتبا بروند آنجا و نان های خودشان را بپزند. وی بیان کرد: اندیشکده سلامت را باید در بخش نان هم دخالت داد واگر قراراست قرارگاه نان ایجاد شود باید با سمت و سویی درست واصولی باشد. https://rubika.ir/jashnvare_meli_nan @anjoman_alborz
بازدید دکتر خزعلی معاونت امور زنان ریاست جمهوری از غرفه های جشنواره نان در کرمان خانم دکتر خزعلی : یکی از محورهای مهم در قوت غالب در سفره مردم ، نان از نانوایی های صنعتی تا محلی و حتی پخت نان در خانه باید مورد توجه دولت قراربگیرد و بر هیمن راستا کارهای آموزشی و ترویجی در حال انجام است . کرمان ، پیشتاز در این عرصه برای آغاز اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم شده است . ما نیازمند آموزش کودکان و بالا بردن اقبال به سمت استفاده از تغذیه سالم هستیم که در برنامه های جدی پیش رو خواهیم داشت . در ادامه باید از مجموعه های تولید نان در مناطق با توجه به جلوگیری از فعالیت خانم هایی که در تهیه نان سالم در منزل فعالیت دارند با آموزش و تامین آرد مورد نیاز، حمایت ویژه داشته باشیم 🆔 @Jashnvare_Meli_Nan @anjoman_alborz
فعال حوزه سلامت کشور 20هزار نانوا با طرح هدفمندی آرد ، آب رفتند ابراهیم نیک منش فعال حوزه سلامت کشور و از مجریان طرح نان سالم، در بازدید از ستاد برگزاری جشنواره ملی نان در کرمان گفت: سه کلمه ای که 15ساله است روی آن دربیت رهبری کارکردیم حمایت، هدایت ونظارت بود که در دولت ها شده تصدی گری، واین اشتباه است. او افزود: دولت قبل 7میلیون تن دانه روغنی وارد کشور شد که نیمی از آن نیاز کشور بود. او بیان کرد: خوشبختانه درتولید دانه های روغنی ویادانه های مهمی چون گندم امسال خودکفا شدیم. نیک منش تصریح کرد: زمان احمدی‌نژاد نیز به این وضعیت رسیدیم که برخی خناسان اوضاع را بهم زدند و اینها کسانی بودند که عاشق واردات بودند. او اظهار کرد:روز اول اجرای طرح هدفمندی آردجمعیت نانواها 90هزار تا بود که اکنون70هزارتا شد که مشخص شد برخی صوری نانوا بودند که حتی بعضا در صنوف ومشاغل نقش اصلی درکنار دولت دارند. او گفت: در جبهه مردمی، هدف شبکه سازی این جبهه است که شبکه ستاد راهبردی نان درکرمان واراک از آن بلندشد که باید تسری یابد. نیک منش یاداور شد : بحث رانت و مجوزها دادن ها بخشی اش این است که نان را از کیفیت انداخته اند وحتی اگر همین آرد گندم غیرسبوس دار را بخواهند اصولی بپزند نان خوبی می دهد. 🆔 https://rubika.ir/jashnvare_meli_nan @anjoman_alborz
🔶حکیم خیر اندیش در جشنوراه ملی نان کرمان : ✅ از نانی که بشر برای آن هزینه بسیار داده است نگهداری کنیم . ✅ برای زیست بهتر باید مردم آگاه و عامل بشوند. ✅ این بیست سال بسیار در حوزه نان کامل سعی کردیم و حرکت آغاز شده است. ✅ نان با افزودنی های متنوع اصلاح مزاج می کند . این گندم باید بصورت کامل آردگیری شود. ⭕️ نان کامل، غذای کامل است که در دولت های قبل پیگیری کرده ایم. ⭕️ نان کامل، مقوی افراد برای است و از امراض مختلف قبل و بعد بارداری جلوگیری می کند. ⚠️ حکیم خیر اندیش در ادامه افزود : 🔻🔻🔻 ✅ سفره ها باید بلحاظ کمی و حجمی کوچک تر و بجهت کیفیت عناصر تقویت شود که آن هم با اتفاق می افتد. ✅ جشنواره نان در کشور اگر به صورت مردمی ادامه پیدا کند باعث همگانی شدن خواهد بود. ✅ از همه کسانی که در ایجاد و تقویت این حرکت، همراهی و فعالیت دارند تشکر میکنم. ✅ از مجموعه های تولیدی آرد درخواست می کنم ضمن در نظر گرفتن مسائل اقتصادی، همراهی و بسترسازی را برای تولید آرد کامل فراهم نمایند. 🆔 @Jashnvare_Meli_Nan @anjoman_alborz
سید احمد عبودتیان ؛ دستیار مردمی سازی دولت : سلام رئیس جمهور محترم را به عزیزانی که در این جشنواره همراهی و تلاش داشتند ابلاغ می کنم اگر عزیزانی امروز در این وادی وارد می شوند سالها پیش نیت های پاک در حوزه سلامت رقم خورده است که این تلاش در عزیزانی همچون جناب رستمی نشان داده شده است. این مسئله نیازمند به همت خود مردم است و این اندیشه ای که شکل گرفته است و این حرکت نیازمند عزم حلقه های میانی مورد تاکید رهبری است . از تمام کسانی که در پشت صحنه نقش داشته اند بالاخص انجمن تغذیه سالم تشکرو قدردانی دارم . @anjoman_alborz
✅ جناب شکوهیان راد کارشناس حوزه امنیت غذایی: ⭕️ دانشگاه در ماموریت مبارزه با طرح جهانی کاهش جمعیت عقب هست. ⭕️ اهمیت شکل گیری چنین جشنواره ای توسط مردم بسیار بالاست. ⭕️ اسنادی در خصوص کنترل جمعیت با برنامه هایی با عنوان clean program در منطقه ی خلیج فارس و در زمان رژیم پهلوی شروع شده و نیز در حال ادامه در منطقه است. وی افزود : تاریخ ، اثبات تکرار چنین برنامه هایی را در ادوار گذشته نشان داده است که باید به این نکته توجه ویژه داشت و پدافند علمی دانشگاه ها در حمله های نوپدید باید نقش اساسی و اصلی داشته باشند . دانش و فناوری جدید در حال شکل دهی عرصه ای نو در موضوع امنیت غذایی است که مبتنی بر فیزیک نیست و مبتنی بر دانش سایبرنتیک است که نیازمند ورود دانشگاه ها در این عرصه هستیم تا با اطلاعات مشخص در کنترل میدانی وارد شود. این اقدام‌های دانشگاهی باید با دراختیار قراردادن نتایج تحقیقات به دستگاه های نظارتی در کنترل این دانش در کشور گام موثری برداریم
بسم الله الرحمن الرحیم ☀️بیانیه ماموریت قرارگاه مردمی احیای نان کامل و سرزمینی☀️ مشاهده حقایق آرمانی و واقعیتهای میدانی مرتبط با حوزه آرد و نان کشور در جامعه و بی توجهی به آسیبها و خطرات عدم استفاده از نان کامل و نانهای بومی در کشور وظیفه را بر دوش نیروهای انقلابی در این عرصه گذاشته است، که با نگاهی به دور از تکلفات و تعارض منافع، با آتش به اختیار بودن در این عرصه حضور پیدا کنند تا راه حل متناسبی با فرهنگ اسلامی و بومی مناطق مختلف کشور برای نظامات اجتماعی و غیر اجتماعی احصا کنند. لذا این قرارگاه مردمی با هدف احیای نان کامل به عنوان اثرگذارترین غذای جامعه و استراتژیک ترین محصول غذایی به عنوان نان رایج تمام خانواده های ایرانی می کوشد از طریق: 1- تحول در عرصه تصمیم گیری و برنامه ریزی و اجرا در بخشهای مختلف حاکمیتی و سیاست گذاری آرد و نان کشور با تشکیل قرارگاه ملی احیا نان کامل و با محوریت پیشران های مردمی 2-تشکیل و راه اندازی دبیرخانه های استانی قرارگاه نان کامل به منظور : الف ) ایجاد زیر ساخت لازم برای تولید آرد کامل و توسعه مراکز عرضه نان کامل در هر استان با بهره گیری از الگوهای موفق ب) ترویج گفتمان و فرهنگ استفاده از نان کامل در جامعه ت) تقویت گروههای مردمی برای احیای نان کامل این قرارگاه مرجعی برای مطالبه گری مردمی در عرصه احیای نان کامل و سرزمینی در بخشهای مختلف دستگاههای مرتبط با حوزه آرد و نان و یک بازوی قوی برای مردمی سازی دولت در عرصه آرد و نان است. باشد که این حرکت عمومی ، تاثیر گذاری عظیمی در سلامت و سبک زندگی مردم ایجاد کند. 🆔 @Jashnvare_Meli_Nan
همراهان عزیز به امید خدا میخوایم از فواید نان کامل و روش پخت آن در خانه در چند روز آینده بیشتر صحبت کنیم. در پستهای بعدی با ما باشید.🌸
❥༅❁࿐◍💖჻࿐❁❥ 🍂توی و در حال لذت بردن ازقشنگیاش اما یه مسأله ای هست👇🏻 اونم معضل خشک و چروک شدن پوست بدنه 😢 آخه پاییز یه فصل خشکه و نشونه هاش رو‌ بیشتر توی بدنمون می‌بینیم👇🏻 مثلا خشک شدن دست و صورت که مثل زخم میشه آخه اگه هوا رطوبت داشته باشه رو نرم و لطیف می کنه و باعث میشه صافی خودش رو حفظ کنه🙂 آب و هوای هر فصل تأثیرات بد یا خوبی روی میذاره مثلاً تو تابستون، رسیدگی به پوست آسون تره چون هوا (حتی در اقلیم های خشک‌تر) مرطوب‌تر از زمستونه @anjoman_alborz
🍁 توی هر فصلی استفاده از پوست لازمه خصوصا فصل سردِ پاییز به خاطر خشکی هوا و برای این‌که بهتر اثر کنه باید وقتی پوست یه کوچولو خیسه بزنی😊... مرطوب کردن لب و دور چشم هم با کرم مخصوص خودش حتما انجام بدید راستی به دنبال ای باشین که پایه اش آب باشه تا رطوبت بیشتری جذب بشه 🌺 🔖 راستی ویتامین c هم هست که برای این خواص رو داره👇🏻 😎ضدآفتاب 😇کلاژن ساز 😌 کمک به شفاف شدن 👌رطوبت بخش خونگی میتونید اول روی پوست گلاب اسپری کنید بعد برای اینکه این رطوبت بمونه روی پوست،روغن بنفشه بادام یا روغن بادام شیرین بزنید.🌸 حواستون باشه🧐 شما رابط بین دنیای درونی و بیرونی شماست. هوا در حال تغییره ومراقبت از هم باید تغییر کنه!!! @anjoman_alborz
💎نان و آب سرچشمه زندگی و معاش انسان می باشد. 👌🏻میخوایم چند روزی به موضوع نان که از نیازهای اساسی انسانِ بپردازیم. این کلیپ رو ببینید.👇
🌾آرد گندم کامل چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ برای آن که بدانید آرد کامل چیست باید مواد تشکیل دهنده ی آن را بدانید. آرد گندم کامل به آردی گفته می شود که تمام اجزای دانه ی گندم شامل آندوسپرم یا همان مغز، جوانه پنهان و سبوس را شامل می شود. ✅ سبوس چیست ؟ یا همان پوسته ی خارجی گندم بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های گندم دارد و شامل ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه A، B، C و E می باشد. علاوه بر این موارد سبوس میزان قابل توجهی فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان دارد. هر چه میزان سبوس آرد گندم بیشتر باشد رنگ آن تیره تر است. @anjoman_alborz
🔴با جدا کردن از آرد چه اتفاقی می افتد؟ 👈🏻موادی که به سبوس می چسبند عبارتند از: 1️⃣نطفه ی گندم که با الک کردن آرد آن را جدا میکنند و به این ترتیب فواید بیشماری را از آرد میگیرند.به همین دلیل هست که مولا علی (علیه السلام) فرموده اند :آرد را الک نکنید. 2️⃣سیلیس نیز که عامل ساختمانی دندانها و استحکام استخوانهاست وبا کمک اکسیژن هوا، قلب و کلیه ها را محکم میسازد و یکی از علل ایجاد مرض قند فقدان سیلیس میباشد. 3️⃣فسفر و منیزیم موادی هستند که برای استخوانها و مغز و سلسله اعصاب و جذب کلسیم ضروری است. 4️⃣آهن فلزیست که فقدانش باعث کم خونی است. 5️⃣سلولز مدفوع را غلیظ میکند، دفع را تحریک مینماید 6️⃣دیاستازهای مخصوص گندم که رنگ نان را در موقع پختن کمی خرمایی مینمایند 7️⃣ فلوئور یکی از شبه فلزات گرانبهاست و مینای دندان به آن بستگی دارد @anjoman_alborz
🌾سبوس گندم و 👆👆, امروز به عنوان اولین عامل پیشگیری و درمان سرطان و بیماریهای سخت است. @anjoman_alborz
💢 در پست های بعدی قصد داریم شما را با پروژه ی غنی سازی نان با مواد شیمیایی آشنا کنیم . 🌷لطفا با ما همراه باشید. @anjoman_alborz
غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر 🔷 در لیست افزودنی های مجاز خوراکی ، چندین ماده شیمیایی خطرناک، برای افزودن به آرد و نان معرفی شده است. در چند پیام آینده می خواهیم به بیان عوارض برخی از آنها بپردازیم: ❎آسکوربات پتاسیم نمک پتاسیم اسید سوربیک که به پتاسیم سوربات نیز معروف است یکی از مواد نگهدارنده پرکاربرد در صنعت می باشد. 🔺 اما بریم سراغ یکی دو تا از عوارض وحشتناک این ماده : موجب آسیب به کلیه ها و نارسایی کلیه ها می شود رسوب آهن در رگ ها و در نتیجه سکته قلبی می شود 🤦‍♂️جالب اینکه این ماده در کشورهای انگلستان و آمریکا بر خلاف ایران ، یک افزودنی غیر مجاز هست. ✅ این ماده با این عوارض وحشتناک فقط جهت افزایش ماندگاری نان به کار میرود. @anjoman_alborz
غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر 🔷 یکی دیگر از مواد افزودنی مجاز 🔴 بنزوییل پروکسید تهیه آرد سفید علاوه بر جدا کردن سبوس وجوانه که سرشار از مواد مغذی است؛ نیازمند سفید کردن یا blanching(رنگ زدایی) است. درست مانند زمانی که از مواد شیمیایی سفید کننده برای لباس ها استفاده می کنید. این عملیات توسط این ماده صورت می پذیرد که یک ماده اکسید کننده قوی محسوب می شود. 📈 طی تحقیقات که در سال ۲۰۱۱ بر روی حیوانات صورت گرفت ، مشخص شد این ماده سطح آنتی اکسیدان را در کبد به شدت پایین می آورد که خودتان نتیجه اش را می دانید، بدن به راحتی در معرض انواع قرار می گیرد هر چند کارخانه های تولید آرد موظفند به میزان مشخصی از این ماده برای سفید کردن آرد استفاده کنند ولی مصرف مداوم محصولات تولید شده با آردسفید درست مثل این است که هر روز کمی ماده سفید کننده لباس می خورید. @anjoman_alborz
غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر 🔷 اما میرسیم به یکی از عجیب ترین افزودنی های مجاز این لیست یعنی سم گاز فسفین که استفاده اون در آفت کش ها و قرص مرگبار برنج هست 🔴 خاصیت سمی آلومینیوم فسفیت ( یا همان قرص برنج ) به دلیل وجود گاز فسفین هست که از فعالیت آنزیم های سلول های حیاتی جلوگیری کرده و باعث نابودی بافت های بدن می شود. ✅ در دوزهای پایین یعنی همین مقداری که در نان ریخته می شود ، در طی زمان باعث بروز عوارض زیر می گردد. 1️⃣ بیماری های قلبی عروقی ، ایست قلبی 2️⃣ تخریب ریه و دستگاه تنفس ، تنگی نفس 3️⃣ تخریب دستگاه گوارش 4️⃣ افت فشار خون 5️⃣ یرقان 6️⃣ بزرگ شدن کبد 7️⃣ انسداد روده @anjoman_alborz
سلام دوستان در پست های قبلی با چند مورد از مواد افزودنی و عوارض آنها که در قالب پروژه ی غنی سازی آرد و اجرا شده ، آشنا شدیم . امروز هم با معرفی دو ماده ی افزودنی دیگر در خدمتتان هستیم . 💞 با ما همراه باشید @anjoman_alborz
🤔آهنی که به آرد می زنند چیست؟ 💢 آهنی که در آسیاب به آرد اضافه می شود پرمیکس نام دارد و ترکیبی است از 👇👇👇👇 فروس سولفات 👈 مصرف زیاد آن موجب تهوع، درد معده شدید، اسهال خونی و استفراغ می شود. اسید فولیک 👈 مصرف زیاد آن عوارض زیادی برای انسان ایجاد می کند.عوارضی مثل اسهال ، جوش های پوستی و اختلالات خواب و... نشاسته ذرت 👈 باعث ایجاد نفخ و گاز معده می‌شود و هضم و جذب مواد غذایی را به تاخیر می‌اندازد. @anjoman_alborz
⛔️ استفاده از جوش شیرین در تولید نان ، اثرات زيان بار فراواني به دنبال دارد. 💢 عوارض استفاده از جوش شیرین 👇 1⃣ جوش شيرين با اختلال در جذب آهن ، موجب كم خوني ميشود. 2⃣ جوش شيرين به تنهايي يك ماده ی قليايي است و موجب بالا رفتن pH محيط دستگاه گوارش شده و هضم و جذب را با مشكل مواجه مي سازد و در اصل بخش عمده اي از اثرات منفي اين ماده مربوط به اين پديده است. 3⃣ جوش شيرين مانع جذب كلسيم و درنتیجه باعث پوکی استخوان می شود. 4⃣ جوش شيرين داراي مقدار زيادي يون سديم است كه در بيماري هاي قلبي و عروقي موجب تشديد اين بيماري ها مي شود. ✅ در بسياري از كشورهاي دنيا با به اثبات رسيدن اثرات منفي جوش شیرین ، مصرف آن محدود و گاه ممنوع گرديده است. @anjoman_alborz