#کیک_تولد
یکی ازبهترین کیک های پایه تولد😍کیک شیفون هست👌که من برای این کیک استفاده کردم.
این کیک تولد نیازی به خامه کشی نداره چون در نهایت کل سطح کیک با پودر نارگیل پوشیده میشه و خوشگل میشه😍😍
میتونید پودر نارگیل رو با رنگ خوراکی ژله ای رنگ کنید و استفاده کنید یعنی چند قطره رنگ دلخواهتون رو توی کیسه فریزر بریزید و پودر نارگیل رو اضافه کنید وتکون بدین تا رنگی بشه.
♦️داخل فر دست ساز هم میتونید
این کیک رو درست کنید حدود ۵۰
دقیقه زمان میبره.
مواد لازم:👇
✅تخم مرغ ۴ عدد
✅شکر یک لیوان سرخالی
✅وانیل نصف قاشق چایخوری
✅روغن مایع ۱/۴ لیوان
✅شیر ۱/۴ لیوان
✅آرد یک و ۱/۴ لیوان
✅بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
✅خامه قنادی حدود ۵۰۰ گرم
✅پودر نارگیل به مقدار لازم
♦️برای فیلینگ گردو موزشکلات.....
تمام مواد کیک به دمای محیط
رسیده باشن.
♦️آرد و بکینگ پودر حتما سه بار
الک بشن.
♦️فقط کف قالب کاغذ روغنی پهن
کنید و دیوارها چرب نشه.
♦️برای اینکه کیک راحت راحت تر
برش بخوره بهتره سلفون بپیچید و
یک شب تا صبح داخل یخچال بمونه.
♦️خامه قنادی باید یخمکی باشه و
اول با دور کند حدود یکی دو دقیقه
بزنید بعد با دور تند همزن بزنید تا
فرم بگیره و رنگش مات بشه و خامه شروع کنه به پرت شدن به دیواره های ظرف،دیگه بیشترنزنید که خراب میشه.
✅این مقدار مواد برای قالب ۲۰
سانت با ارتفاع ۷یا ۱۸ سانت با ارتفاع ۱۰ مناسبه
📌برای فر گازی دمای ۱۸۰ فر از قبل
گرم شده حدود ۴۰ دقیقه الی یک
ساعت (دمای فرها متفاوته)
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ترشی گوجه تبریزی با طعم متفاوت و عالی
مواد لازم:
گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ
خیار ۱کیلو
هویج ۱کیلو
گوجه حدودا ۵کیلو
فلفل تند و شیرین
سیر ۶ بوته
سرکه
نمک
طرز تهیه:
❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک"
نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_شکلاتی
بجا شکلات اینجا👇نوشتم چی بزنی😋🍫
شما میتونید همشیرینی شکلاتی 😋صداش کنید هم نون شکلاتی🤤فرقی نداره مهم اینه دوسش داشته باشی و ازش لذا ببری😍 راستی میتونی بجای شکلات از ترکیب شکر و دارچین 🍯 استفاده کنی یا مربا بزنی یا حتی خرما یا نوتلا یا هرچیزی که دوست حتی کره بادام زمینی🥜 تازه اینم بگم این شیرینی با ۲ قلم مواد بدون فر اونمتو تابه دست میشه دیگه چی میخوای؟؟؟😉
مواد لازم:
خمیر هزارلا یک بسته🫔
شکلات صبحانه ۲ ق غ 🍫
براب رومال:
ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران🥚🍷
یا
زرده تخم مرغ و شیر و وانیل🥛🥚
یا
فقط شیر🥛
هرکدوم رو دوست داری میتونی براب رومال استفاده کنی😊
برای پخت در فر: فرو رو از قبل ۱۵ دقیقه گرم کن با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بدزش😉
برای پخت در تابه: شعله پخش کن رو بذار رو شعله کم تا گرم بشه بعد تابه که درش رو دم کنی گذاشتی رو بذار روش با شعله کم بذار ۳۰ دقبقه بپزه😊
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری با ته یه نوشابه کیک زبراتون رو راحت طرح بدین😍👌
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فوت و فن آشپزی
❌️یه کار اشتباهی که موقع #پخت_مرغ اکثرا انجام میدن 🍗🍗🍗
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
آسون ترین #کیک_رژیمی🥧
ببین چه کیکی شد👌😍
این تقریبا۲۲.۴گرم پروتئین
مواد لازم:👇
تخم مرغ دوعدد
آرد جو دوسر دو قاشق غ خ سر پر
کره بادام زمینی دو قاشق غ خ
وانیل یک قاشق چ خ
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خ
عسل یک قاشق غ خ(یاشربت افرا،یا استویا)
همه مواد رو با هم مخلوط کنید،بیکینگ پودر رو اخرسر اضافه کنید یک هم کوچیک بزنید یک دست بشه
اگه مواد شل بود میتونید یک قاشق دیگه بهش آرد جو دوسر اضافه کنید
ظرف کوچیک انتخاب کنید
ظرف مورد نظر رو با کمی روغن زیتون چرب کنید
من مواد رو دوبرابر کردم چون ظرفم بزرگ بود
داخل فر ۳۰تا۳۵دقیقه با دمای ۱۴۰
اگه سیخ چوبی زدین به کیک و خمیر بود میتونید پنج تا ده دقیقه دیگه اجازه بدین بپزه اما دمای فر رو کم کنید(من روی ۱۰۰گذاشتم)
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ زعفرانی بدون آب🍗
مواد لازم :
مرغ
پیاز
سیر
زعفران
ادویه طعم دار
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
👩🏻🍳آموزش #کلوچه_خرمایی 🤩
✨به زودی مدارس باز میشه و این کلوچه خرمایی ها میتونه یه تغذیه مقوی و خوشمزه برای بچه ها باشه☺️
کره ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۵ گرم ( ۱/۲ پ)
پودر قند ۱۲۰ گرم ( ۳/۴ پ)
وانیل ۱/۲ ق چ
آرد ۳۰۰ گرم ( ۲ پ+ ۱/۴ پ)
✅مواد هم دمای محیط باشه
✅من از پنیر کیبی استفاده کردم از پنیر خامه ای لبنه هم میتونین استفاده کنین
✅به جای کره میتونین از روغن صاف قنادی استفاده کنین
✅همه آرد رو یکجا نریزین چون ممکنه کمتر از میزان دستور مصرف بشه و به آبخوری آرد شما بستگی داره
مواد میانی👇👇
خرمای کبکاب ۴۵۰ گرم
پودر دارچین ۱ ق س
پودر هل ۱ ق س
کره نرم ۴۰ گرم ( ۲ ق س)
پودر نارگیل یا مغز دلخواه ۲۰ گرم
🔸خرما را میتونین چرخ کنین
🔸پودر نارگیل و مغزیجات سلیقه ایه و قابل حذف
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کاپ_کیک_قهوه_گردو 😋😍
اگه بدوني تركيب قهوه و گردو چقدر خوشمزه است محاله درستش نكني❤️
اين كاپ كيك يه بافت پنبه ايي و كرم مخصوص داره كه نميدونى چقدر كرمش كاربرديه ميتوني واسه كاور هر چيزي ازش استفاده كنى تازه به دست نميچسبه و فرم دهي عالي دار ه❤️
بريم مواد لازم :
تخم مرغ يك عدد
ارد ١١٥ گرم
گردو پودر شده ٥٠ گرم
گردو خرد شده با چاقو٥٠ گرم
پودر قند١١٥ گرم
شير نود گرم
پودر قهوه ١/٢ ق چ
كره نرم شده ٩٠ گرم
نمك ١/٨ ق چ
وانيل ١/٤ ق چ
بكينگ پودر ١ ق چ
🔴🔴🔴🔴
واسه كرم خوشمزه خامه قنادي١٥٠ گرم فرم بده
خامه صبحانه ٥٠ گرم
شكلات سفيد٥٠ گرم
نسكافه گلد ٢ گرم
ژلاتين مس ١٣ گرم
كرم شكلاتي براي وسط كاپ كيك من فرمند استفاده كردم
دماي فر برقي ١٦٠ گازي١٨٠
به مدت ٢٠ دقيقه بپزيد
نكته🔴بيشتر از دوسوم قالب پر نكنيد بزنه بيرون شكل كاپ كيك زشت بشه
ماسوره من سلطان بود
يه نكته راجب ماسوره سلطان بايد ماسوره بچسبه به كيك بعد پايپ كن
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
پخت برنج به سبک جدید♨️
⚜#برنج_کته_رنگی
برنج رو اینطوری رنگی رنگی و خوشرنگ درست کن😍👌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مرغ کره ای رو به شدت بهتون پیشنهاد میکنم👌هم فوقالعاده خوشمزس 😋هم یه گزینه ی عالی واسه میز مهمونیاتونه😍🤩
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
#مرغ_کره_ای
♦️فیله مرغ یک کیلو
♦️قارچ به تعداد فیله ها
♦️کره حدود ۱۰۰ گرم
♦️نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پولبیبر
♦️زعفران دم کرده دو تا سه قاشق غذاخوری
♦️پنیر پیتزا مقداری برای روی قارچ ها
✅️میتونید از شب قبل فیله ها رو آماده و داخل یخچال استراحت بدین.
✅️دمای فر ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فوت و فن قرمه سبزی جا افتاده
⚜#ترفند_آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مجلسی بدون پخت، فقط با ۳ قلم مواد
بهش میگن چاکلت آیس بِرگ (یا شکلات گدازه ای کوه یخ !!! )
🔶️مواد لازم :
🔵هر پیمانه رو 250ML میلی لیتر درنظر میگیریم 🔵
- شکلات 75 درصد : 450 گرم ، رنده شُدَش حدودا میشه 3 پیمانه
- شیر : 500 گرم یا 500 میلی لیتر یا 2 پیمانه
- میوه ی دلخواه: از میوه ای استفاده کنید که آب نندازه
☆ سایز قالب 15
🔸️طرز تهیه :
توی قالب کاغذ روغنی بذار
میوههای دلخواهت رو کف قالب بچین .
اگر از توت فرنگی میخواین استفاده کنید ، اول دور تا دور قالب توتهایی رو قرار بدین که از وسط نصف شده و وسط قالب توت های سالم و قاچ نخورده رو بذارید .
در ظرفی شکلات و شیر داغ ( دماش در حدی باشه که شکلات رو آب کنه کافیه ) رو مخلوط کنید و هم بزنید تا شکلات آب بشه .
حالا مخلوط شیر شکلات رو با احتیاط بریزید توی قالب .
و قالب رو برای چند ساعت در یخچال قرار بدید تا سفت بشه .
باکمک گرفتن از کاغذ روغنی دسر رو از قالب دربیارید ، لبه های کاغذ روغنی رو به سمت بالا بکشید....
یا این که از قالب کمربند دار استفاده کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_سالاد
💚🥒
این ایده برای تزیین سالاد خیلی خوشگله و خیلیم آسونه😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#مینی_پیتزا🍕🍕🍕🍕
مواد لازم خمیرمینی پیتزا
ارد کیک پزی ۵۰۰گرم
آب سرد ۲۷۵گرم
مخمرفوری۱۲گرم لوازم قنادیا دارن
شکر۱۰گرم
نمک ۷گرم
بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری
روغن مایع ۲۰گرم
شیرخشک قنادی ۲۰گرم بافت خمیروعالی میکنه
✅طرز تهیه:
تمام مواد لازم رو توی کاسه ریخته و هم بزنید
آب سرد رو کم کم اضافه کنید اگر با دست ورز میدین ۱۰دقیقه اگر دستگاه ۵دقیقه با دور کم همزن
بعد در چند مرحله روغن مایع رو اضافه کنید اونقدر ورز بدین
تا یکدست بشه
یه استراحت۱۵دقیقه ای بدید
بعد چونه کنید با پشت لیوان گود کنید دوباره بره برای استراحت۳۰تا۴۰ دقیقه
✅مواد گوشتی:
گوشت چرخکرده نمک فلفل پودر سیر اویشن پاپریکا پودر پیاز سس کجاپ سس خردل رو باهم ورز بدین
روی حرارت بزارین بدون روغن تفت بدین
بعد دو قاشق روغن بریزین سوسیس رنده شده رو اضافه کنید تفت بدین
وقتی از دما افتاد روی خمیرهای استراحت کرده سس بزنید پنیر پیتزا بریزین
از مواد گوشتی بزیزین
روش قارچ نازک اسلایس شده
فلفل دلمه ذرت وگوجه بریزین دراخر پنیر پیتزا
برن تو فر از قبل گرم شده درجه ی۱۸۰ بمدت ۲۰تا۳۰دقیقه.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi