فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باگر_کیک 🎂
میتونید مایه کیک را در قالب ۱۸ سانت با ارتفاع ۹ سانت بریزید و بپزید یا مثل من کیک را در سینی رولت ۴۰*۳۰ سانت بپزید
🔹مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر دانه ریز ۱۰۰ گ
آرد قنادی ۱۰۰ گ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
آب جوش ۲ ق غ
عسل یا شربت بار ۱ ق غ
پودر تارتار ۱/۴ ق چ
🔹طرز تهیه :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید
سفیده و پودر تارتار را با دور تند همزن بزنید تا کف کند سپس نصف شکر دستور را قاشق قاشق از اطراف کاسه اضافه و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرید و به صورت قله نوک تیز درآید ظرف سفیده را در یخچال بذارید
زرده ها، وانیل و بقیه شکر را دو سه دقیقه با دور تند همزن بزنید تا رنگ زرده کمی روشن شود و بعد آب جوش را اضافه و به همزدن با دور تند ادامه دهید تا زرده ها کرمرنگ و کشدار شوند
در پایان عسل یا شربت بار را اضافه کرده و یکی دو دقیقه با دور تند مجددا هم بزنید
مخلوط مواد خشک و سفیده را به تناوب در سه مرحله به زرده ها اضافه و با لیسک به صورت دورانی فولد کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی راحت و خوشمزه😌🍰
مواد لازم :
گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت نصف ق غ
پودر دارچین ۱ ق چ
خمیر هزارلا ۱ بسته
سیب ۲ عدد
شکر ۱/۴ پ
آبلیمو ۱ ق چ
آب ۱/۴ پ
کره ۱ ق غ
مواد رومال :
تخم مرغ ۱ عدد
مقداری وانیل
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_پنیری جذاب
مواد لازم :
نون تورتیلا
کالباس
پنیر پیتزا
سس قرمز
خردل
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزیین
تزیین میوه و سبزیجات برای یه پذیرایی شیک و منحصر به فرد👌😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای با روکش شکلات😍😋
بدون قالب و فقط با سه تا مواد
مواد لازم :
طالبی
توت فرنگی
شکلات تختهای
موز
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #نوشیدنی دالگونا 🍓🍓
‼️اول از همه ب قهوه دالگونا احتیاج داریم
ک شامل:👇👇
- ۴ ق غ قهوه فوری
- ۴ ق غ شکر
- ۴ ق غ اب جوش
(اونهارو خوب مخلوط کنید تا جایی ک فومی شکل بشه)
‼️و همینطور احتیاج داریم به یک بسته شیر توت فرنگی دنت
‼️و یخ 🤤🧊
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سرکه انجیر 😊
با این سرکه میتونی یه سیر ترشی 🧄هفت ساله بندازی که خیلی هم مقویه
این سرکه دستساز برای دوستانی که میخوان چربی سوزی کنن فوقالعادهست
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود 🥪
مواد لازم!
نان تست ۱۲ عدد
پنیر ورقه ای چدار ۱۲ عدد
بیکن یا کالباس ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف لیوان
پنیر پیتزا
طرز تهیه!
1️⃣ نان و بذار تو سینی فر روش پنیر و بیکن و پنیر و بعدش نان
2️⃣ تو یه ظرف ۲ تا تخم مرغ و شیر قاطی کن و با هم مخلوط کن
3️⃣ تست هارو بزن تو مواد ۲ طرفش و دوباره بذار رو کاغذ فر پنیر پیتزا بریز روش
4️⃣ بذار با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک
۲۰۰گرم بیسکوییت رو کامل پودر میکنیم و با ۱۰۰گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم،کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی میندازیم و بیسکوییت رو روش کامل با گوشکوب سفت میکنیم و یکساعت میزاریم داخل یخچال،برای لایه اول۲۵۰گرمپنیر ماسکارپونه و ۲۵۰گرم خامه صبحانه و ۲ق غ شکر و کمی وانیل رو اونقدر میزنیم تا حجیم بشه،یک ق غ پودر ژلاتین رو تو یک سوم فنجون آب داغ حل میکنیم،شفاف که شد به مواد پنیری اضافه میکنیم و مخلوط کرده و روی لایه ی بیسکوییت پخش میکنیم و ۴ساعت تو یخچال میزاریم،برای لایه دوم ۲۰۰گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰گرم خامه صبحانه،۲ق غ شکر وکمی وانیل با دور متوسط میزنیم۲۰۰گرم شاتوت رو پوره میکنیمو مبا مواد مخلوط و دوباره هم میزنیم و دوباره یک ق غ ژلاتین رو با کمی آبجوش مخلوط و به مواد اضافه و هم میزنیم و روی لای اول میریزیم و۶ساعت میزاریم یخچال تا کامل ببنده،لایه بعدی،۲۵۰گرم مربای شاتوت رو با همون اندازه ژلاتین مخلوط میکنیم و روی لایه آخر میریزیم و ۴_۶ساعت میزاریم یخچال و تمام
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_شکلاتی
مواد لازم کیک خیس:
آرد:دولیوان معادل:۳۰۰گرم
تخم مرغ:۳عدد
شکر:۱/۵لیوان؛معادل:۳۴۵گرم
روغن مایع:۲۲۰گرم
شیر:۱لیوان نیم؛معادل۳۷۵گرم
پودر کاکائو:۴ق غ؛معادل ۵۰گرم
بکینگ پودر:۱ق غ
وانیل:۱ق چ
مواد گاناش:
۲۰۰گرم خامه صبحانه
۲۰۰گرم شکلات
میتونید شکلاتم کمتر بزنید که مواد گاناش رون ترباشه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قلیه_ماهی
از اون غذاهاست که یا خیلی طرفدار داره یا اصلا کسی دوستش نداره به نظرم حد وسطم نداره😉
✍مواد لازم
-ماهی(من از سرخو استفاده کردم ۳ تیکه)میتونید از تن ماهی هم استفاده کنید یا ماهی بدون تیغ دلخواه
سبزی قلیه(گشنیز ۴و شنبلیله۱)
نسبت سبزی باید ۴ به ۱ باشه مثلا اگر ۴ بسته گشنیز ۱ بسته شنبلیله کافیه(شنبلیله زیاد شه خورشت تلخ میشه)
نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پودرسیر،کاری
پیاز ۱ عدد بزرگ
تمرهندی نصف یک بسته کوچک
سیر۴ حبه (رنده شده بهتره)
رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
رب انار ملس(اختیاری)۱ قاشق غذاخوری پر
آرد برای مزه دار کردن ماهی
نکته 👇
برای یه قلیه خوشمزه و لعابدار حتما سبزی رو اول ساطوری و بعد قشنگ سرخ کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا فوری
یه پیتزای خونگی،کم هزینه و خوشمزه👌😉🍕
مواد لازم برای پیتزا باگتی
نان باگت
ژامبون گوشت خانواده ۵۰۰ گرمی
پنیر پیتزا
ذرت فراوون
قارچ
زیتون و فلفل دلمه
برای سس:کچاپ،روغن زیتون،پودر پیاز،آویشن
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک کافی شاپی😍
🎀مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شیر گرم ۱/۴ پ
روغن مایع ۱/۴ پ
شکر ۱/۲ پ + ۱.۵ ق غ
بکینگ پودر ۳/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق چ
پودر قهوه فوری نصف ق غ
وانیل ۱/۳ ق چ
آرد ۱ پ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
65.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل #کاپ_کیک_فوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ)
روغن ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ)
شیر ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)
آرد ۳۰۰ گرم ( ۲ پ+ ۱/۳ پ)
بکینگ پودر ۱ ق س
پودر پسته ۲۰ گرم( ۲ ق س)
پودر نارگیل ۲۰ گرم ( ۲ ق س)
توت فرنگی خورد شده ۳،۴ عدد
پودر کاکائو ۸ گرم (۱ ق چ)
تو فر برقی ۱۶۰ درجه یا گازی ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم بقیه مراحل کار هم داخل فیلم توضیح داده شده🥰
کاپ کیک توت فرنگی: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۲ قطره رنگ قرمز
کاپ کیک نارگیلی : ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق س پودر نارگیل
کاپ کیک شکلاتی: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق چ پودر کاکائو
کاپ کیک پسته: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق س پودر پسته و یه قطره رنگ سبز
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رنگینک_خرما😍
برای ایام محرم
مواد لازم :
🍥خرما1 بسته
🍥آرد ۲ لیوان🥡
🍥روغن مایع ۱ لیوان
🍥کره ۵۰ گرم🧈
🍥پودر هل
🍥دارچین
🍥پودر زعفران
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخکرده
پیاز🧅
نمک🧂
ادویه،فلفل،زردچوبه
زعفران
گوجه🍅
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل آبادانی😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#هویج_پلو🧡
یه غذای کاملا مجلسی😍
چیزایی که برای هویج پلو برای ۵ نفر میخواییم👇🏻
گوشت چرخکرده ۳۵۰-۴۰۰ گرم
پیاز یک دونه بزرگ رنده درشت بزنید و آبش رو بگیرید
ادویه های مهم گوشت: پودر سیر،پودر زنجبیل (حتما حداقل نصف.ق.چ استفاده کنید) فلفل سیاه و نمک ادویه های گوشت
۲/۵ق.غ سرخالی آرد نخودچی حتماااا استفاده کنید
خوب گوشت رو ورز بدید هرچی قلقلی ها کوچیک تر درست بشه بهتره
هویج ۶-۷ تا بزرگ یا رشته کنید یا رنده درشت یا حتی خیلی باریک خلالی کنید و داخل هویج اینارو بریزید
آب نصف لیمو تازه بزرگ
زست لیمو (پوست روی لیمو)
عرق سه گیاه(دارچین،هل،گلاب)
شکر به میزان دلخواه من ۱/۵ ق.غ ریختم
پیاز برای مواد هویج یک پیاز بزرگ خلالی
زرشک یا خلال پرتقال که دوست رو روش بریزید برای تزیین داخل مواد نریزید خیلی طعم غالبی میده وقتی باهم دم میاد
کره و روغن
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کره_بادوم_زمینی_خونگی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک
۲۰۰گرم بیسکوییت رو کامل پودر میکنیم و با ۱۰۰گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم،کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی میندازیم و بیسکوییت رو روش کامل با گوشکوب سفت میکنیم و یکساعت میزاریم داخل یخچال،برای لایه اول۲۵۰گرمپنیر ماسکارپونه و ۲۵۰گرم خامه صبحانه و ۲ق غ شکر و کمی وانیل رو اونقدر میزنیم تا حجیم بشه،یک ق غ پودر ژلاتین رو تو یک سوم فنجون آب داغ حل میکنیم،شفاف که شد به مواد پنیری اضافه میکنیم و مخلوط کرده و روی لایه ی بیسکوییت پخش میکنیم و ۴ساعت تو یخچال میزاریم،برای لایه دوم ۲۰۰گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰گرم خامه صبحانه،۲ق غ شکر وکمی وانیل با دور متوسط میزنیم۲۰۰گرم شاتوت رو پوره میکنیمو مبا مواد مخلوط و دوباره هم میزنیم و دوباره یک ق غ ژلاتین رو با کمی آبجوش مخلوط و به مواد اضافه و هم میزنیم و روی لای اول میریزیم و۶ساعت میزاریم یخچال تا کامل ببنده،لایه بعدی،۲۵۰گرم مربای شاتوت رو با همون اندازه ژلاتین مخلوط میکنیم و روی لایه آخر میریزیم و ۴_۶ساعت میزاریم یخچال و تمام
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده برای# تزئین صبحونه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi