#کتلت_ترکیه ای
کتلت ترکیهای خوردی؟ اگه نه امتحانش کن😋
✅مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم
پیاز دو عدد متوسط
تخم مرغ دو عدد
برنج ۳/۴ پیمانه
آب سه لیوان
آرد سوخاری یک پیمانه
آرد سفید یک پیمانه
کتلت ترکی
تخم مرغ و خیلی کم هم بزنید تا کف نکنه
کتلت رو نازک نکنید این کتلت باید ضخیم باشه
شعله ملایم باشه که مغزپخت بشه
روغن داغ و فراوون باشه
هر ۳۰ ثانیه یکبار کتلت ها رو زیرورو کنید تا کامل پخته بشن.
پیاز رو حتما حتما خیلی ریز خرد کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #کروسان_بازاری 🥐😍
هم هزینه کمتری داره هم سالمتر و یه عصرونه جذابه😋
🌼مواد لازم برای خمیر
روغن مایع نصف لیوان
آب گرم ۱ لیوان
شیر گرم ۱ لیوان
شکر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
خمیر مایع خشک ۱ ق غ
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۴_۵/۵ لیوان (کنترل شده اضافه بشه)
شکلات تخته ای ،برای وسط نان(دلخواهه میتونه ساده باشه)
🌼مواد لازم برای رویه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۱ ق غ
زعفران کمی. دلخواه
🌼 همه مواد و به جز آرد باهم ترکیب کنید ، در آخر ارد و کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ،🥰 یک ساعت خمیر و استراحت بدین ، طوری که تو ظرف چرب شده بزارید و درش و ببندید یا حوله بندازید روش ، بعد از اینکه خمیر عمل اومد 💪دو برابر شد ، روی میز کار کمی ورز بدین تا پف خمیر گرفته بشه ، خمیر رو به ۹_۱۲ قسمت تقسیم کنید و هر چونه رو به صورت دایره ای پهن کنید و روی خمیر کره بمالید ، و روی هم قرار بدین لایه هارو🥰
اخرین لایه نیاز به کره ندارد ، دوباره با وردنه خمیر رو انقدر باز کنید تا نازک شود ، و به دوازده قسمت مثلثی برش بزنید و وسط هر کدوم رو شکلات بزارید و بپیچید ، در سینی فر یک ربع استراحت بدین و رویه زرده بمالید و تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید 😋
🌼 این نام چون کره داره تو یخچال نگداری بشه ، کمی سفت میشه ولی بیست دقیقه بعد از اینکه بیرون بیاد نرم میشه
🌼 دوازده تا با این روش نان کروسان دارید
🌼 شیر و آب ، در حدی گرم باشه که دست و نسوزونه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از لقمه 🌯
کارمندی⁉️
بچه مدرسه ای داری⁉️
دغدغه اینو داری که چی بپزی یا چی واسه #مدرسه َش بزاری‼️🤯
بیا تا ۷ تا لقمه ی #فوری و خوشمزه و راحت یادت بدم که روی هر کدومشونم بتونی یه جمله ی عشقولانه و پرانرژی واسش بنویسی‼️😍🤗
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb
آموزشش اینجاست🤩☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_صبحونه جذاب☺️
صبحونه مخصوص 👌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز😍
مواد لازم :
روغن مایع ۱ و ۱/۴ پ
نمک نصف ق چ
سس خردل ۲ ق غ
شکر ۱ ق چ
شیر ۲/۳ پ
آبلیمو ۱ ق غ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاتلیجان_دیبی😍😋
مواد لازم:
بادمجان 4 عدد
پیاز🧅 2 عدد متوسط
سیر🧄 2 حبه
فلفل سبز 🌶1 عدد
گوجه فرنگی 🍅1 عدد
گوشت چرخ کرده 🥩200 گرم
رب گوجه فرنگی🥫 نصف قاشق غذاخوری
سس چیلی نصف قاشق غذاخوری (دلخواه)
مواد میانی:
سیبزمینی🥔 بزرگ 1 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک🌶🧂
برای سس:
رب گوجه فرنگی🥫 1 قاشق غذاخوری
آب 💧1 لیوان
نمک🧂
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کپک نزدن رب
با این روش دیگه نگران کپک زدن و سمی شدن رب نباشید.
#ترفند
#نکات_خانهداری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری سالاد الویتون رو شیک تزیین کنید😍👌
چقدرم سفره مهمونی رو جذاب میکنه🥰
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #دسر و کلی طرفدار👌😋
این دسر به این خوشمزگی مگه میشه انقد راحت درست بشه😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #کیک_بادام_کشمش 😋😍
مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 300 گرم(۱/۵ پیمانه)
شیر : 200 گرم ( یک پیمانه)
روغن مایع : 100گرم (نصف پیمانه)
آرد : ۳۷۵ گرم (سه پیمانه)
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر بادام : 3 قاشق غذاخوری
کشمش : یک دوم پیمانه (اختیاری)
ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل
افزودن روغن و شیر
اضافه کردن ارد و ب پ
افزودن پودر بادام و کشمش
دمای ۱۸۰ فر گازی و ۱۶۰ فر برقی
مدت زمان ۴۵-۵۰ ( بسته به اندازه قالب و دمای دستگاهتون متغیره)
❌اگر قصد افزودن کشمش را داشتید باید کشمش ها رو با دو قاشق آرد خوب مخلوط و سپس به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
مایه کیک را در قالب توخالی 25 سانتی یا لوف ۱۰/۳۰ یا جردساده ۲۲ سانت که چرب و آردپاشی شده بریزید .
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
کارمندی⁉️
بچه مدرسه ای داری⁉️
دغدغه اینو داری که چی بپزی یا چی واسه #مدرسه َش بزاری‼️🤯
بیا تا ۷ تا لقمه ی #فوری و خوشمزه و راحت یادت بدم که روی هر کدومشونم بتونی یه جمله ی عشقولانه و پرانرژی واسش بنویسی‼️😍🤗
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb
آموزشش اینجاست🤩☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت کهکشانی🤩
خیلی خوشگل و خوشمزهاس🤤
مواد لازم :
شربت طعم دلخواه
خاکشیر
آبلیمو ۱ ق غ
تخم شربتی
گل پنیرک
یخ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه و جدید😍😋
سه سوته بدون گوشت👌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
کیک دارک چاکلت کافی شاپی
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
شیر ولرم🥛 ٣/۴ پیمانه
سرکه سفید🍇 ١ ق غذاخوری
باهم ترکیب کنید کنار بذارید تا قشنگ بریده بشه.
آرد سفید 🥡١/۵ پیمانه
پودر کاکائو🍫 ٣/۴ پیمانه
جوش شیرین🥄 ١/٢ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر🥄 ٣/۴ قاشق چایخوری
نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
باهم سه مرتبه الک کنید بعد بهش
شکر 🍚١/۵ پیمانه
روغن مایع🥃 ١/٢ پیمانه
آب گرم💧🔥 ٣/۴ پیمانه
باترمیلک یا همون شیر بریده شده
تخم مرغ🥚 ٢ عدد
وانیل🌸 ١/٢ قاشق چایخوری
اضافه کنید و پنج دقیقه با همزن بزنید.
کاملا که ترکیب شد داخل قالب مستطیل که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید
در فر گازی از قبل گرم شده ١٨٠ درجه
به مدت ٣۵ تا ۴٠ دقیقه بمونه تا بپزه.
خامه قنادی🧁 ٢٠٠ گرم
پودر کاکائو🍫 ١ قاشق غذاخوری
فرم بدید و بین لایه های کیک بریزید.
فوروارد یادتون نره😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
•
#کلوچه فوری بدون فر
🍪🍪
هم برای صبحانه و هم عصرانه میتونید میل کنید و لذت ببرید🥰🌹
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #کلمپه_نخودچی 😋😍
یه مدل شیرینی براتون آوردم که هم خیلی خوشگله هم خیلی خوشمزه س و هم خیلی آسون درست میشه دیگه چی میخواین👌
تمام توضیحات رو دادم کامل ویدئو هارو ببینید😍
مواد لازم برای خمیر :
کره:۱۰۰گرم
روغن جامد:۵۰گرم
پودرقند:۲ق غ
ماست :۱۲۰گرم
تخم مرغ:یک عدد
آرد نخودچی:۲۰۰ گرم(اول الک کنید بعد وزن کنید)
آرد سفید :۲۰۰ گرم
این خمیر یک ربع استراحت داره❤️❤️❤️
مواد میانی:
خرما پوست گرفته شده :۲۵۰ گرم
روغن مایع:یک قاشق
گردو خوردشده:نصف پیمانه
هل: یک ق م
گلاب:۲تا۳ قاشق
برای درست کردن مواد میانی خرما هارو که پوست گرفتید و دونه ش درآوردید با یک قاشق روغن مایع بذارید روی حرارت کمی تفت بدین تا خرما نرم بشه و بعد مابقی مواد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد بذارید یخچال تا کامل خنک بشه بعد دستتون رو با روغن مایع چرب کنید و به مقدار ۱۰گرم از مواد بردارید و گرد کنید.
حتما حتما مهرکلمپه رو آغشته به آرد کنید و بعد با چند ضربه آردهای اضافه ش رو بگیرید برای هربار استفاده باید اینکار رو انجام بدین
برای سایز بزرگ کلمپه ۵۰گرم از خمیر و برای سایز کوچکتر۲۰ گرم بردارید.
دمای فر۱۶۰ به مدت۲۵ دقیقه بازم چک کنید زیره شیرینی ها که طلایی شد کافیه و نوش جان😊
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#دسر_پاناکوتا
ببین عاخه دلبریای این دسرو😍❤️
نگاه به قیافه ش نکن،خیلی راحته
.
مواد لازم:
یک بسته ژله ی دلخواه
برای پاناکوتا:
یک لیوان آب سرد
چهار قاشق غذاخوری سر پر پودر ژلاتین
یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه
چهار لیوان شیر گرم(حتما حتما گرم باشه)
یک لیوان شکر
نصف قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه🍃
پودر ژله روبا یه لیوان آبجوش کامل حل کنین و بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنین و بذارین کنار
پودر ژلاتینو روی آب سرد بپاشین و مخلوط کنین تا اسفنجی بشه
حالا خامه رو تو قابلمه روی حرارت کم بذارین تا آب بشه بعد شیر گرم رو اضافه کنین و وقتی یکدست شد شکر رو اضافه کنین و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنین(نباید بجوشه)
حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و وقتی حل شد شعله رو خاموش کنین و وانیلو اضافه کنین
پاناکوتا و ژله باید کاملا خنک بشن
قالب رو با چند قطره روغن مایع و دستمال کاغذی چرب کنین(خیلی کم)
ژله رو بریزین و بذارین تو یخچال وقتی نیمبند شد پاناکوتا رو روش بریزین(نباید سفت بشه وگرنه لایه ها از هم جدا میشن هربار باید نیمبند بشه)
میتونین کل ژله رو یه دفعه بریزین و بعد کل پاناکوتا رو بریزین یا مثل من چندلایه تکرار کنین
آخر سر بذارین دسر تو یخچال چند ساعت بمونه و کامل ببنده
قالبو چند ثانیه تو آب داغ نگهدارین راحت دسر جدا میشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi