مربای به
.
مواد اولیه: ⬇️
به ۵۰۰ گرم
شکر سرخ یا قهوه ای ۵۰۰ گرم
آب ۳۵۰ میلیلیتر
آبلیمو ۱ ق.غ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.به رو پوست کنده، هستههارو جدا میکنیم و اندازه بند انگشت برش میزنیم
۲.بههای برش خورده رو همراه آب داخل قابلمه میریزیم وقتی جوش اومد بعد از ۱۵ دقیقه شکر و آبلیمو رو اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد حرارت روبه حداقل میرسونیم و میذاریم ریز قل بزنه تا به بپزه و شهد قوام بیاد که حدودا این پروسه ۳ ساعت طول میکشه
۴.وقتی شهد قوام اومد مربا حاضره
۵.وقتی مربا حاضر شد با همون قابلمه مربارو ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه و بیرون از یخچال استراحت میدیم و بعد از ۲۴ ساعت داخل ظرف مورد نظر میریزیم و میذاریم داخل یخچال
.
✅نکات تکمیلی:
۱.برای نیم کیلو به میزان شکر بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ گرم میتونه نسبت به ذائقه شما متغییر باشه
۲.برای این میزان ۲ ۳ عدد هل هم میتونید اضافه کنید اگر عطر بیشتر براتون جذابه
۳.حتما بعد از پخت کامل ۲۴ ساعت استراحت بدید در همون قابلمهای که مربارو درست کردید
۴.با این روش مربا شکرک نمیزنه ولی باز اگر خواستید مطمئن بشید از شکرک نزدن مربا ۱ قاشق چایخوری جوهر لیمو بهش اضافه کنید
۵.مغز گردو هم میتونید به این مربا اضافه کنید
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مـــواد لازمــــ بـــرای تاســــ کبابــــــ :
پیاز دو عدد بزرگ
ران گوسفندی یک کیلو
هویج ۴ عدد
یک عدد بِه
سه عدد سیب زمینی
آلو ۸-۱۰ عدد
ادویه شامل: نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران اسیاب شده، گرد لیمو یا غوره.
روی حرارت خیلی خیلی کم به مدت ۳ الی ۴ ساعت تا زمانی که گوشت کامل بپزه.🤌
این غذا خودش آب میندازه همون یه ته استکان آب براش کافیه. 🌱
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ازبین_بردن_بوی_بد
با این روش بوی بد کف شوی آشپزخونه رو از بین ببرین برای حموم هم میتونید استفاده کنین😍
دوقاشق جوش شیرین ✅️
دوقاشق پودرماشین✅️
نصف استکان سرکه✅️
دولیوان آب جوش✅️
#ترفند
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده
.
مواد اولیه: ⬇️
زیتون بدون هسته نیم کیلو
گردو ۱۲ عدد
نعناع له شده ۲ ق.غ
سیر ۴ حبه
رب انار ۲ ق.غ
آب انار ۱ پیمانه
گلپر ۱ ق.غ
نمک ۱/۲ ق.چ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.نعناع و سیر رو خوب له میکنیم
۲.گردوی آسیاب شده، رب انار، نمک، آب انار و گلپر رو اضافه و مخلوط میکنیم
۳.زیتون بدون هسته و روغن زیتون اضافه کرده و مخلوط میکنیم و تمام
.
✅اصل سبزی زیتون پرورده چوچاق هست که سبزی محلی شماله و هر جایی پیدا نمیشه، جای چوچاق میتونید از نعناع استفاده کنید کار رو راه میندازه
.
.
.
#فرشادپز #زیتون_پرورده #زیتون #شمال #فرشاد_زیتون #گردو #نعناع #رب_انار #انار #گلپر #رستوران #خوشمزه #آشپز #آشپزی #دستپخت #دستور_پخت #ترفند_آشپزی #غذای_سالم #آشپزخانه #مزه #غذای_محلی #ادویه #چاشنی
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ترش گیلانی
.
مواد اولیه: ⬇️
چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد کوچک
سیر ۳ حبه
گردو آسیاب شده ۱/۲ پیمانه
رب انار ۱ ق.غ
رب گوجه ۱ ق.غ
سبزی معطر خشک ۱ ق.غ
گوجه ۲ عدد
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.یک دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم اواخر تفت دادن سیر اضافه میکنیم
۲.فلفل سیاه، زردچوبه، رب انار، رب گوجه، گردو، سبزی معطر خشک اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم کنار
۳.پیاز دوم رو رنده میکنیم و به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم به چرخکرده، ورز میدیم، پهن میکنیم کف تابه، خط میندازیم، یک قاشق روغن اضافه میکنیم و میذاریم روی شعله
۴.یک طرفش که پخت برمیگردونیم، سس رو اضافه میکنیم، گوجههای نصف شده رو میذاریم داخل تابه و درش رو میذاریم و نیم ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه و جا بیفته
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش انار شیراز
.
مواد اولیه: ⬇️
لپه ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
سبزی آش پاک نشده ۱ کیلو(تره، جعفری، گشنیز و کمی نعناع)
پیاز ۱ عدد
آب گوشت ۳ پیمانه
آب انار ۳ پیمانه
رب انار ۲ ق.غ
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه
مواد اولیه قلقلی: ⬇️
چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه
.
مواد تزئین: ⬇️
پیاز ۲ عدد
انار دون شده ۱ عدد
چند عدد از قلقلیها
نعناع داغ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز نگینی تفت میدیم
۲.فلفل سیاه، زردچوبه، لپه و برنج خیس خورده، آب قلم، آبجوش و نمک اضافه میکنیم
۳.پانزده دقیقهی بعد سبزی آش خرد شده و ۱۰ دقیقه بعد آب و رب انار اضافه میکنیم
۴.برای قل قلی چرخکرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه رو ورز میدیم، قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم
۵.یک ساعت بعد از اضافه کردن آب انار گوشت سرخ شده رو اضافه میکنیم و ۱ ساعت بعد آش ما خاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.لپه از شب قبل و برنج ۲ ساعت قبل خیس بخوره
۲.گوشت قل قلی و آب قلم بودنشون آش رو خوشمزه میکنه ولی نبودشون هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
۳.این میزان مواد حدودا برای ۱۵ نفر آش میده
.
#فرشاد_پز #فرشاد_آش #آش #آش_انار #شیراز #چله #شب_یلدا #سوپ #انار #رب_انار #غذا #فود #رستوران #خوشمزه #آشپز #آشپزی #غذای_خانگی #آموزش_آشپزی #دستپخت #دستور_پخت #بهترین_غذا #آشپزخانه #غذای_ایرانی #غذای_سنتی #غذای_مجلسی #ایده_غذا #آشپزی_خاص #لذیذ #فودبلاگر
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کرفس
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۲۵۰ گرم
کرفس نیم کیلو
نعناع و جعفری ساطوری ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک
آبغوره ۲ ق.غ
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو نگینی ریز خرد کرده و تفت میدیم
۲.پیاز که رنگ گرفت گوشت رو اضافه میکنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم و آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم با شعله کم بپزه
۳.ساقه کرفسی که دو سانت دو سانت برش زدیم رو تفت میدیم و از تابه خارج میکنیم
۴.سبزیها و برگ کرفس رو هم ساطوری میکنیم و سرخ میکنیم
۵.دو ساعت که از پخت گوشت گذشت نمک، فلفلو زردچوبه رو اضافه میکنیم
۶.ساقه کرفس و سبزیهای تفت داده شده رو هم اضافه میکنیم
۷.بعد از ۱ ساعت آبغوره اضافه میکنیم و بعد از ۱ ساعت خورشت ما حاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این میزان مواد حدودا برای ۳ نفر کافیه
۲.هر چقدر کرفس و سبزی بیشتر سرخ بشه خورشت خوشمزهتر میشه و هر چقدر کمتر سرخ بشه خورشت سالمتره، انتخابش با خودتون
.
.
.
#فرشادپز #خورشت #خورشت_کرفس #فرشاد_خورشت #کرفس #غذا #فود #رستوران #خوشمزه #شام #ناهار #آشپز #آشپزی #غذای_خانگی #آموزش_آشپزی #دستپخت #دستور_پخت #بهترین_غذا #کدبانو #آشپزخانه #غذای_ایرانی #چاشنی #خوردنی #غذای_سنتی #غذای_مجلسی #غذای_پلویی #لذیذ #فودی
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چَپلی کباب(شامی #افغانستانی )
.
❌پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۲۵۰ گرم
پیازچه ۶ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱/۲ عدد
فلفل تند ۱ عدد
تخم گشنیز ۱ ق.غ
آرد ۱/۲ پیمانه
گشنیز ساطوری ۱/۲ پیمانه
گشنیز برای تزئین
روغن
نمک
.
۱.تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم
۲.مواد رو به شکلی که دوست داریم فرم میدیم به ضخامت ۱ سانت و داخل تابهای که روغنش داغ شده سرخ میکنیم(هر طرف ۶ ۷ دقیقه)
۳.این شامی همراه گشنیز تازه و پیاز بنفش خیلی خوشمزه میشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این شامی باید تند باشه و تا حدی که براتون جذابه و قابل تحمل تندش کنید
۲.در دستور اصلی این شامی گشنیز ساطوری داخل مواد ریخته نمیشه ولی من ریختم دوست داشتم
۳.دستور این غذا رو از کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز نوشته نجف دریابندری برداشتم
۴.این میزان مواد تقریبا برای ۲ نفر کافیه
.
.
.
#فرشادپز #کتلت #شامی #چپلی_کباب #فرشاد_کتلت #فرشاد_شامی #غذای_افغانی #غذای_افغانستانی #افغان #افغانی #طالبان #همسایه #افغانستان #غذا #دستپخت #غذای_جدید #غذای_خارجی #غذای_نونی #تراول #سفر #گردشگری #توریست #توریسم #توریسم_غذایی #تور #تور_غذایی #غذای_گرم #غذای_ملل #نجف_دریابندری
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
بمب کلسیم🧋💪🏻💣
👈🏻۱۰عدد #بادام پوست گرفته شده
👈🏻۳عدد #خرما خیس خورده
👈🏻۱قاشق #کنجد بدون پوست
👈🏻۱سوم لیوان #آب
باهم مخلوط و بذارید یکساعت بمونه
بعد میکس کنید
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
🏴 عن الإمام الهادی علیهالسلام:
🟩 «مَن أطاعَ الخالِقَ لَم یبالِ بسَخَطِ المَخلوقِ.»
🟧 هر که آفریدگار را فرمان برد، از خشم و ناخشنودی مخلوق پروایی به دل راه ندهد.
📖 بحارالأنوار | ج۷۸ | ص۳۶۶ | ح۲
◼️ شهادت امام همام حضرت علی النقی هادی علیهالسلام تسلیت باد.
کانال چکیده طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
آش بلغور😍 یکی از خوشمزه ترین آشهای فصل سرماست
❄️
مواد لازم :👇🏻
بلغور گندم يك پيمانه
لوبيا قرمز، لوبيا چيتی و نخود نيم پز شده يك پيمانه
عدس نصف پيمانه
برنج تقريبا نصف پيمانه
پياز برای داخل آش يك عدد بزرگ
سبزی آش (جعفری، گشنيز، تره و اسفناج) نیم كيلو
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين
سير يك بوته
سبزيحات خشك نعناع
کشک
#آش_بلغور_گندم
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93