eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹 براي مرينيت كردن جوجه ،فقط از اب ليمو ترش و نمك استفاده كنيد،حداقل٢ساعت تا٢٤ساعت بزارين مزه دار شه،هرچي بيشتر بمونه درنهايت اكبر جوجه خوشمزه تري خواهيد داشت! مخلوطي از روغن و كره حيواني رو داخل قابلمه بريزيد و اجازه بدين تا كاملا داغ شه بعد جوجه هاي مزه دار شده رو با حوله خشك كنيد وداخل روغن قرار بدين و حرارت شعله رو كم كنيد. اولش مرغ اب ميندازه،هيچ مشكلي نيس طبيعيه!!!خيالتون راحت دراخر كه اب مرغ ها تبخير شد بصورت يكدست سرخ ميشن. تقريبا حدود يك الي دوساعت زمان ميبره تا مرغ پخته و سرخ شه. براي سس انار هم،كمي پياز داغ و رب انار و اب نار با چندتا الو بخارا كه ازقبل خيس كردين مخلوط كنيد حدود٢٠دقيقه اجازه بدين بجوشه سس رو ملس تر يا شيرين دوس داشتين كمي شكر اضافه كنيد جوجه ها رو با رب انار تزيين وبرنج سرو كنيد! نكته: در غذاي اكبرجوجه اصل، از ادويه و زعفرون و پياز داغ استفاده نميشه! اگه دوست داشتين به سليقه خودتون اين مواد رو بهش اضافه كنيد. براي تهيه اكبر جوجه،حتما بايد جوجه باشه اگه دردسترس نبود از مرغ كوچك استفاده كنيد و دونيم كنيد،و اصلا پوست مرغ رو جدا نكنيد!!! نوش جان😊 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
اکبر جوجه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
۴ عدد ماهیچه گوسفند ۱ عدد هویج ۲ عدد ساقه کرفس ۱ عدد پیاز ۳ حبه سیر ۲ ق س رب گوجه فرنگی ۱ ق س روغن‌زیتون به میزان لازم برگ بو ۱ ق چ پودر سیر نوک ق چ پودر رز ماری و تخم گشنیز به میزان لازم نمک و فلفل قرمز طرز تهیه چلو ماهیچه خوشمزه ۱ مهم‌ترین قدم درست کردن ماهیچه، آماده‌سازی یا به قول خارجی ها مرینیته. باید بدونی چطور گوشت رو برای پختن آماده کنی که بوی زهم نده و وقتی در قابلمه رو باز می کنی همه از پای میز فرار نکنن. گوشت بالاخره بو میده، طبیعتشه خب؛ اما تو باید بلد باشی چطور این بو رو برطرف کنی و به جاش بوی خوب رز ماری و سیر بپیچه توی خونه. خب قبل از هر کاری باید مرینیت کنی. ۲ روغن‌زیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و برگ بو رو بریز تو مخلوط‌کن. بعد که همه موادت خوب مخلوط شد، باید بریزی روی ماهیچه‌ها. موادت رو روی ماهیچه خوب پخش کن و بذار ۳ تا ۵ ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوب به خوردش بره. این مرحله خیلی مهمه ۳ حالا پیازت رو نگینی خرد کن و توی یک قابلمه مناسب تفت بده. هویج ها رو به صورت حلقه ای خیلی نازک ببر و با پیاز تفت بده. کرفس ها رو هم نگینی خرد کن و بریز روی بقیه موادت. ۴ ‌حال ماهیچه های مرینیت شده رو از یخچال در بیار و بریز تو قابلمه و خوب روی حرارت کم تفت بده. حرارت مهمه ها. اگه زیاد باشه ماهیچه ها می سوزن و طعمش تلخ میشه. تازه ادویه و روغن‌زیتون هم توش هست، هیچی دیگه همه بوها باهم قاطی میشن یه وضعی درست میشه که نگو. ۵ ‌وقتی ماهیچه ها رو تفت دادی، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کن و کمی تفت بده. حالا یک لیوان آب جوش بریز روی ماهیچه، حرارت رو کم کن و بذار حدود ۳ ساعت واسه خودش بپزه. کاریش هم نداشته باش. بعد از ۳ ساعت هم ماهیچه ها رو بکش تو یه ظرف قشنگ و سروش کن. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
چلو ماهیچه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
انجیر 1 کیلو شکر 700 گرم آب 1 لیوان آبلیمو 1 قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری 💟طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید. حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود. 💟نکته ها : بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد ، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد ؛ انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد ؛ در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود. اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مربای انجیر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد اولیه : تخم مرغ (آب پز) 10 عدد رنگ غذا (رنگ های دلخواه) به مقدار لازم سرکه (برای هر رنگی که استفاده میکنید) 1 قاشق چای خوری آب به مقدار لازم سس مایونز 1/2 فنجان طرز تهیه: تخم مرغ ها را پوست کنده و آن ها را از طول به دو نیم کنید سپس زرده های تخم مرغ را از داخل آنها در بیاورید و آنها را داخل یک کاسه قرار دهید. به تعداد هریک از تخم مرغ ها یک لیوان روی میز قرار دهید و درون هر کدام به میزان لازم آب خنک بریزید و درون لیوان ها سه قطره از رنگ مورد نظرتان و یک قاشق چای خوری سرکه بریزید و بعد سفیده های تخم مرغ را داخل هریک از لیوان ها بیندازید. پس از رنگ گرفتن سفیده ها، آنها را روی یک سینی که از کاغذ حوله ای پوشیده شده است قرار دهید. زرده ها را به وسیله چنگال له کنید و با سس مایونز مخلوط کنید و در آخر داخل هریک از سفیده های تخم مرغ یک قاشق از مخلوط زرده و مایونز بریزید و سرو نمایید. نوش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
اردو تخم مرغ رنگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم : پودر قند صد و پنجاه گرم روغن صاف قنادی یا کره صدگرم تخم مرغ دو عدد.شیر هشتاد گرم‌ .آرد قنادی دویست و هشتاد گرم‌ روغن مایع سی گرم .بکینگ‌ پودر یک ق چ. پودر کاکائو یک غ سرخالی .گردو خرد شده صد و ده گرم کشمش صد و ده گرم .وانیل یک چهارم ق چ. . طرز تهیه : ابتدا روغن صاف یا کره رو با وانیل و پودر قند پنج دقیقه با همزن بزنید تا کاملا پوک بشه بعد بهش روغن مایع رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و هر کدام رو سی ثانیه بزنید بعد شیر رو اضافه کنید در آخر هم مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنید و اضافه کنید وقتی مایه کوکی یکدست شده گردو و کشمش رو اضافه کنید و هم بزنید سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و مایع رو به وسیله یه قاشق کوچک با فاصله روی سینی بریزید در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کوکی کشمش و گردو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم : کیک شکلاتی 500 گرم خامه 1 پیمانه شکلات کیبوردی 200 گرم چوب آب‌نبات به تعداد لازم ترایفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا کیک شکلاتی را مطابق دستور‌های پیشین تهیه نمایید. پس از اینکه کیک به دمای محیط رسید کیک را به کمک دست پودر کنید. برای این منظور می‌توانید از میکسر نیز کمک بگیرید در این صورت از گلوله نشدن پاپ کیک مطمئن خواهید شد. در مرحله بعد خامه را به کیک پودر‌شده اضافه نمایید و به خوبی را مواد ترکیب کنید. از خمیر حاصله توپ‌هایی به اندازه یک اسکوپ جدا کنید و مابین دستانتان به خوبی گرد نمایید. بهتر است سایز توپک‌ها همسان باشد و خیلی بزرگ نباشند. سپس توپک‌ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند. در صورت تمایل می‌توانید برای کاهش زمان استراحت توپک‌ها را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. در این فاصله شکلات (نوع شکلات را بسته به ذائقه خود انتخاب نمایید) را به روش بن‌ماری و یا در مایکروویو ذوب نمایید. چوب آب‌نبات را در شکلات ‌ذوب‌شده بزنید و سپس درون پاپ‌کیک فرو کنید. پاپ‌کیک را در شکلات غوطه‌ور نمایید و در اسفنج ثابت کنید تا شکلات اضافی آن چکه کند. پاپ کیک را بسته به سلیقه خود با ترایفل‌های رنگی، شکر رنگی، اکلیل خوراکی، مروارید و یا شکلات و مغز‌های تست‌شده تزیین نمایید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
پاپ کیک شکلاتی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
توت فرنگی شکلاتی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
😍😍   میتوانید با استفاده از نمک و رنگ های خوراکی به میز غذای خود بخصوص در مهمانی زیبایی خاصی ببخشید.   برای رنگ کردن نمک ابتدا نمک را داخل کاسه ای بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمک ها بریزید و سریع مخلوط کنید تا نمک ها رنگی شوند سپس نمک رنگ شده را داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم ( مانند حرارت بخاری ) چند دقیقه هم بزنید تا نم نمک ها گرفته شود سپس داخل نمکدان بریزید.   میتوانید از رنگ های خوراکی یا انواع رنگ های طبیعی ( آب سبزی ، آب آلبالو ، آب کلم قرمز و … ) استفاده کنید فقط دقت داشته باشید که مقدار بسیار کمی اضافه کنید تا نمک حل نشود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
نمک رنگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آرد...... 2 پیمانه شکر .......1پیمانه تخم مرغ...... 4 عدد ماست .......3/4 پیمانه روغن....... 1/2 پیمانه شیر...... 1/2 پیمانه وانیل...... 1 قاشق چای خوری  بکینگ پودر......1قاشق غذاخوری موادمیانی: دارچین...... 1 قاشق چای خوری شکر...... 1 قاشق غذاخوری پودرنارگیل ......1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: تخم مرغ ها را آنقدر با هم زن میزنیم تا کف کنه. شکر و وانیل را اضافه کنید و به هم بزنید تا کرم وکشدارشود. ماست،شیر،روغن را هم به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب راچرب و آردپاشی کرده نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته موادمیانی راهم باهم مخلوط کرده روی مایه کیک ریخته باقی مایه کیک راهم روی مخلوط میریزیم. قالب رادرفر ازقبل گرم شده دردمای 180درجه به مدت 45دقیقه درفربگذارید . وقتی ازفر خارج شد بعد از خنک شدن تزیین کنید. نكته : من دو قاشق غذاخوری گردوى خرد شده هم با پودر نارگیل ودارچین اضافه کردم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کیک سینا بون اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 مواد لازم: 100 گرم کره به دمای محیط رسیده 1 لیوان کرم شکلات بادام زمینی(حدود 150 گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر(حدود 70 گرم) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1 پنس نمک حدود 1.5 لیوان آرد شکلات شیری آب شده و فیله بادام زمینی برای تزیین طرز تهیه: ابتدا کره و کرم شکلات بادام زمینی(با مارک سارله در بازار موجود است) را در ظرفی خوب هم بزنید سپس شکر را اضافه کرده هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید . وانیل ، آرد ،نمک و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید (آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود). برای اینکه خمیر راحت شکل بگیرد نیم ساعت در یخچال بذارید. خمیر را در ظرف دردار و یا داخل سلفون بذارید. سپس تیکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بذارید. بعد از 7 یا 6 دقیقه با پشت قاشق مرباخوری وسط خمیر را کمی فشار بدین . و کمی دیگر در فر بپزید. کمی که طلایی شد بردارید(حدود 15 یا 20 دقیقه). بعد از خنک شدن وسط قرابیه شکلات۵ آب شده و فیله بادام زمینی بذارید . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
قرابیه بادام زمینی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 طرز تهیه ۱. بادمجون رو توی اب نمک خیسوندم. حداقل یک ساعت بمونه ۲. مواد میانی که من درست کردم شامل پیازداغ و گوشت چرخکرده و قارچ خیلی ریز خردشده است و بک قاشق رب گوجه. میتونید فقط گوشت چرخکرده و پیازرنده شده و ادویه رو مخلوط و قلقلی و سرخ کنید و بذارید وسط بادمجونا هر جور باب ذائقه تون هست درست کنید. ۳. سس قرمز رنگی که بقچه ها رو توش چیدم تا بپزه ترکیب دو قاشق رب گوجه و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و اب هست. میتونید سرکه هم بزنید تند و تیزتر بشه سس رو گذاشتم بجوشه بعد بادمجونا رو توش چیدم. و درشو گذاشتم. حدود یک ربع که توی سس بپزه کافیه کمی از سس هم روی بادمجونا میریختم تا همه اش مزه دار بشه. . ۴. من بادمجونا رو پوست نگرفتم بنطرم شکیلتر بود سلیقه ایه شما میتونید پوستشو بگیرید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
بقچه بادمجان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
سلام🤗🤗من اومدم با يه دسر شكلاتي فوقالعاده تخم مرغ ٢ عدد شير ١ ليوان خامه قنادي ٣٠٠ گرم شكلات تخته اي ٢٠٠ گرم پودر ژلاتين ٢ ق غ كاكاو ٢ ق غ شكر نصف پيمانه بيسكويت مادر عسلي ١ بسته طرز تهيه:شير و شكلات و پودر كاكاو و پودر ژلاتين رو ميزاريم روي حرارت تا باز بشه ولي نجوشهو ژلاتين حل بشه بعد تخم مرغ ها رو زرده و سفيده رو جدا ميكنيم سفيده رو ميزنيم تا پوك بشه و از ظرف نريزه و ميزاريم يخچال تا اب نندازه و بعد خامه قنادي رو ميزنيم تا فرم بگيره و زرده ها رو با شكر ميزنيم تا كرم و كشدار بشه مخلوط زرده رو ب مواد شيري اضافه ميكنيم و سريع هم ميزنيم بعد خامه و سفيده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و بيسكويتي رو ك پودر كردم ب مواد اضافه كردم و توي قالب ميريزيم و ميزاريم يه شب تا صبح توي يخچال بمونه نگران نباشيد راحت از قالب جدا ميشه بپزيد و لذت ببريد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
موس شکلاتی بیسکوییتی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
خدایا... به عشقت پرده صبح را از پنجره ی احساسم که رو به بیکرانه های آسمان توست باز میکنم آرامش را از تو استمداد میکنم پس به یادت میگویم زندگی سلام😍 صبح بخیر🌸 @ashpaziykhs
مواد لازم گوشت پانصد گرم روغن مايع به میزان لازم فلفل دلمه ای یک عدد سس کچاپ 2 ق غ پیاز 2 عدد نمک و فلفل و آویشن خمیر يوفکا 1 بسته تخم مرغ یک عدد کنجد یا سیاه دانه در صورت تمایل ابتدا پیاز را داخل کمی روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و نمک و فلفل و آویشن و سس کجا و را اضافه کنید و خاموش کنید (اگر جعفری خواستید اضافه کنید تو این مرحله اضافه کنید و خاموش کنید که من نريختم) مایه را کنار بگذارید تا خنک شود روغن یا آب اضافی هم نباید داشته باشه یک لایه خمیر يوفکا را با برس روغن بمالید و از مواد روی لبه طولی خمیر ریخته و رول کنید و به این صورت ده رول آماده کنید بعد از آماده شدن رولها تخم مرغ را با چنگال بزنید تا یکدست شود یک ورق يوفکا را روی سینی فر چرب شده باز کنید و رویش با برس چرب کنید و لایه دیگری خمیر روی آن قرار دهید این بار روی خمیر تخم مرغ بمالید و چهار عدد از رولها را روی خمیر قرار دهید و روی رولها تخم مرغ بمالید و سه تا از رولها رو روی اونها چیده و باز تخم مرغ بمالید و بعد دو عدد روی سه تای قبلی و باز تخم مرغ و بعد رول آخر راس بقیه رولها قرار دهید و تخم مرغ بمالید.حالا از یک سمت خمیر دو لایه زیری را به روی رولها برگردانده و رویش تخم مرغ بمالید و اینکار را با سمت دیگر هم.انجام دهید طوری که کل رولها با خمیر يوفکا محصور شوند.حالا روی بورک تخم مرغ رومال بزنید و سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
بورک گوشت لانه زنبوری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
باقلوای پسته مواد لازم دارچین ۱ قاشق مربا خوری وانیل خالص ۱ قاشق چای خوری عسل ۱/۲ پیمانه آب ۱ پیمانه پسته کوبیده شده ۴۵۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم کره ۲۳۰ گرم خمیر باقلوا ۴۸۰ گرم طرز تهیه ۱- فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. ۲- داخل یک سینی فر مستطیل شکل به ابعاد 22.5 در 33.5 سانتی‌متر، کره می‌مالیم. به طوری که تمامی کف و دیواره‌های آن به کره آغشته شود. حواستان باشد که برای درست کردن باقلوا, در استفاده از کره دست و دلباز باشید. ۳- پسته را کوبیده و دارچین را روی آن‌ها می‌پاشیم و مخلوط را کنار می‌گذاریم. ۴- برش‌های خمیر را نصف می‌کنیم به طوری که هر قطعه آن به اندازه ظرف فر باشد. روی ورقه های خمیر که استفاده نشده پارچه نمداری می‌اندازیم تا از خشک شدن آن‌ها در حین انجام کارهای دیگر جلوگیری شود. ۵- دو ورقه از خمیر را داخل ظرف فر آماده شده، می‌اندازیم و روی آن را کامل کره می‌مالیم. باز هم دو لایه‌ دیگر گذاشته و کره می‌مالیم. این کار را آنقدر انجام می‌دهیم تا هشت لایه خمیر روی هم قرار گیرد. ۶- سپس دو تا سه قاشق غذاخوری از مخلوط پسته و دارچین را روی سطح آن‌ها پاشیده و کامل به طور یکدست پخش می‌کنیم. روی مواد را دو لایه دیگر خمیر قرار داده و روی آن را باز هم کره می‌مالیم. از مخلوط پسته روی آن ریخته و کامل سطح خمیر را با پسته می پوشانیم. ۷- باز هم دو لایه دیگر خمیر روی آن قرار می‌دهیم و کره مالی می کنیم و مخلوط پسته را روی آن پخش می کنیم و در نهایت 6 تا 8 ورقه از خمیر برای آخرین لایه باقلوا بماند. یعنی آخرین لایه باید به ضخامت 6 تا 8 ورقه خمیر باشد. ۸- به کمک یک چاقوی مناسب، باقلوای داخل سینی فر را به شکل لوزی یا مربع برش می‌زنیم. سپس آن را به مدت حدود 50 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا پخته شده و روی آن طلائی و ترد شود ۹- تا زمانی که باقلوا در فر می‌باشد، شهد آن را آماده می‌کنیم: شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر کامل در آب حل شود. ۱۰- سپس وانیل و عسل را به آن اضافه می‌کنیم و مواد را به مدت 20 دقیقه روی حرارت به آرامی مخلوط می‌کنیم تا شربت قوام بیاید. ۱۱- باقلوا را از فر خارج کرده و سریع شهد را روی آن می‌ریزیم و آن را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. ۱۲- مقداری هم پودر پسته روی باقلوا پاشیده ونوش جان می کنید. سایر نکات اگر خمیر فیلو ندارید می‌توانید از خمیر هزارلا استفاده کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
باقلوای پسته اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم📝 گوشت قرمز چرخ کرده: ۴۰۰ گرم جعفری: به اندازه دلخواه پیاز رنده شده: ۱ عدد آرد (آرد نان فطیر یا معمولی): ۳تا ۴ قاشق غذا خوری تخم مرغ: ۱ عدد نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه: به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس📝 گوجه فرنگی: ۳ عدد پیاز:۱ عدد سیر: ۳ حبه فلفل دلمه ای قرمز رنگ: نصف یک عدد روغن: ۳تا۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: ۱قاشق غذاخوری نم، فلفل سیاه و شکر: به مقدار لازم مشخصات ✍️طرزتهیه: مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم. از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهی تابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود. ✍️طرز تهیه سس: فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی‌های رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱