eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 3 نفر بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو) برنج 3 پیمانه گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه گوجه فرنگی 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم . بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین . بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید . پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه . توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولی آسان یه غذای سریع و راحت اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉. مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لبنانی مواد لازم برای 3 نفر :👇 300 گرم گوشت(ترکیب گوسفند و گوساله) 3 عدد پیازی ک تو مشت جا بشه ساطوری شده نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری جعفری ریز خرد شده 5 قاشق غذاخوری میتونید فلفل رو بنا ب ذائقتون کم یا زیاد کنید دستور تهیه:👇 تمام مواد رو با هم خوب ورز میدیم تا پیازا با گوشت فیکس بشن (حواستون باشه ک پیازا ساطوری بشن تو این کباب ب پیاز ریز نگینی شده نیاز دارید.) بهتره ک گوشت با پیاز 10 تا 15 دقیقه بمونه ک پیازا کمی نرم بشن بعد ب سیخ گرفت. این کباب خیلی راحت تر از کوبیده خودمون ب سیخ می ایسته واسه کوبیده هم توی پست کوبیده ک گذاشتم گفتم حتما گوشت رو ک روی آتیش میزارید مرتب زیر و رو کنید تا گوشت خودشو بگیره و نریزه. و ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی انسجام خوبی داره و کوبیده رو چرب میکنه. خیلیاتون پرسیدین ک چرا با اینکه تمام نکات کوبیده رو رعایت میکنیم اما گوشت سفت میشه، باید بگم ک ریز رنده کردن پیاز و چرخ کردنش باعث میشه کباب سفت بشه حتما پیاز رو با رنده درشت رنده کنید برای کوبیده ایرانی خودمون و آب اونو بگیرید سالاد مخصوص:👇 این سالاد با این کباب سرو میشه ک طعم فوق العاده ای داره و اصلا نیاز ب مخلفاتی ک برای کوبیدمون داریم نیاز نداره مث گوجه و یا ماست. ترکیب اصلی و اولیه این سالاد گوجه جعفری و پیاز هست اما توی رستورانا زیتون قارچ و لبو میزنن ک بازم اختیاریه این مواد میتونید نزنید یا چیزی ک دوس دارید اضافه کنید. گوجه 2 عدد نگینی شده پیاز دو عدد متوسط نیم خلال جعفری درشت خرد شده 1 لیوان قارچ 4_5 دونه هم میتونید قارچ خام هم پخته شده استفاده کنید. من با این مواد آماده کردم وقتی کبابمون آماده شد ب سالاد روغن زیتون و نمک اضافه میکنیم اگر زودتر اضافه کنیم سالاد خراب میشه و با نون و اون سالاد خوشمزه کباب رو سرو میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این ته چین خیلی عالی و خوشمزه و خوش خوراکه . برای 3 نفر برنج 3 پیمانه لوبیا سبز 1/5 پیمانه گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد زرده تخم مرغ 3 عدد ماست چکیده نصف لیوان روعن مایع یک سوم لیوان زعفران به میزان لازم نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه به میزان لازم لوبیا سبز رو پختم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و بعد بهش لوبیا رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه ( و هر ادویه ای که دوست دارین گلاب و یا پودر گل محمدی و زنجفیل و کلا دل به خواهی هست بر طبق ذایقه خونواده تون و علاقه مندی تون تنظیم کنین ) ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . برنج رو هم از قبل با کمی نمک خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . زرده تخم مرغ و زعفران و ماست و روغن مایع و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . قابلمه رو کف و دیواره اش رو کمی با روعن چرب کردم و نیمی از برنج زعفرانی رو ریختم و فشرده و صاف کردم . از مواد گوشت و لوبیا ریختم و بعد مابقی برنج رو خوب فشرده کردم و کمی روغن آب روش ریختم و در رو گذاشتم و روی حرارت به مدت 40 دقیقه قرار دادم تا بپزه و دم بکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میزان مواد در ویدئو مشخصه مقدار مواد ذکر شده برای 1 لیوان هات چاکلت هست بهتره برای داشتن هات چاکلت عالی از پودر کاکائوی تیره و معطر استفاده کنید به صورت نرمال 1 قاشق پودر کاکائو اضافه میشه ولی اگه بخواید غلیظ تر بشه میتونید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید. میزان تلخی شکلات به ذائقه شما بستگی داره ولی معمولا بهترین درصد برای شکلات انتخابی،شکلات 70 درصد هست. بنا به ذائقه 1 تا 2 قاشق شکر استفاده کنید...البته من معمولا شکر رو کلا حذف میکنم چون دوست دارم تلخی شکلات بیشتر خودشو نشون بده برای قوام بهتر و ایجاد بافت کرمی در هات چاکلت میتونید به دلخواه 1 قاشق غذاخوری کافی میت استفاده کنید یا کلا حذفش کنید(ممکنه بعضی دوستان بپرسن میشه شیرخشک استفاده کرد؟😉جواب خیر هست...چون روی طعم هات چاکلت اثر میذاره😊) اگه بخواید رژیمی تر بشه میتونید خامه رو حذف کنید حتما از خامه صبحانه استفاده بشه این دستور پایه هات چاکلت هست...شما بنا به ذائقه میتونید از مقداری وانیل یا پودر دارچین داخل هات چاکلت استفاده کنید. حتما دقت کنید که در طول مراحل تهیه شیر نجوشه چون روی طعم نهایی اثر منفی داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🍲 😋 🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس به آن عدس، جو و عدس قرمز (دال) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم، بعد از يك ساعت از پخت آش، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 2 پيمانه برنج 1 پيمانه لپه چند عدد آلو زرشک مقداری 1 پیمانه سبزی دلمه رب گوجه 4 تا 5 عدد فلفل دلمه 🔸ابتدا برنج رو آبکش کردم. لپه رو پختم و پیازداع کردم. لپه و زرشک رو اضافه کردم و رب زدم. برنج و سبزی اضافه کردم بعد تو فلفلها رو پر کردم از مواد. سس درست کردم گذاشتم توسس تا بپزه. البته توی سسم آلو ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍨 😋 🔸چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبحتون پر انرژی و نشاط ☕️🌹😊 سلامی ✋ به قشنگی بهشت 🥰 به زیبایی گلها 🌹 به ‌محکمی پیوند قلبها ❤️ و سلامی که یاد آور خوبیها است☺️ یکشنبه تون بخیـر و زیـبا 🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزهه😋 1 عدد سینه ی مرغ مکعبی خورد شده یک بسته نان تست 2 عدد تخم مرغ نصف فلفل دلمه نمک و فلفل به مقدار لازم 2 ق غ پنیر ماسکارپونه 1 ق غ سس مایونز 1 ق غ سس فرانسوی کاهو آرد سوخاری ابتدا لبه های نان تست رو بگیرین و دو‌عدد نان تست را روی هم بگذارید ( حتما دوتا نون تست روی هم بذارین وگرنه پف نمیکنه)و با وردنه صاف کنید با یک وسیله گرد دایره ای در بیارین سپس داخل تخم مرغ و آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید خیلی کم تا حدی که پف کنه داخل تابه کره بریزید و فلفل دلمه و سینه مرغ خورد شده و نمک و فلفل و پنیر ماسکارپونه و سس مایونز و فرانسوی بریزید و سپس هم بزنید نان های تست رو از وسط نصف کرد و داخلش کاهو و موادو بریزید😋 نکته خیلی مهم: دوستای گلم حتما حتما اولش دوتا نون تست باید رو هم بذارین و با وردنه صاف کنید و بعد کاتر بزنید با یه نون تست نکنید اینکارو که پف نمیکنه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سه رنگ مواد لازم :👇 تخم مرغ 3 عدد درشت (درشت نبودن 4 عدد بزنید) شیر 1 لیوان روغن مایع 2/3لیوان آرد 2 و1/2لیوان (یک ق غ پر از ارد را جدا کنید و کنار بگذارید ) شکر 1لیوان (سرخالی هم میشه ریخت) وانیل 1/4ق چ بیکینگ پودر 2ق چ استاندارد پر پودر کاکائو 1ق غ پودر نسکافه 1ق غ آرد 1ق غ دستور تهیه : تخم مرغهای همدمای محیط +شکر +وانیل را با همزن حدود 5 دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود، سپس شیر ولرم وروغن مایع را ازکنار ظرف اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن یکدست کنید، درنهایت مخلوط سه بار الک شده ارد وبیکینگ پودر را در طی دو سه مرحله بیفزایید وبا لیسک در حد یکدست شدن مایه هم بزنید، توجه کنید که مواد را بیش از حد هم نزنید چون دوباره قراره با پودر کاکائو و ... هم بخوره، دراینصورت پف کیک گرفته میشه وبافت اون سفت، مایه کیک را سه قسمت کنید (درون سه ظرف جدا) به یک قسمت 1ق آرد به قسمت دوم 1ق پودرکاکائو وبه سومی 1ق پودر نسکافه اضافه کنید وآرام درحد یکدست شدن مایه مخلوط کنید، هم زدن مواد در حد یکدست شدن کافیه دوباره تاکید می کنم زیاد از حد هم نزنید پف کیک گرفته بشه، کف قالب سایز 22_20را کاغذ روغنی انداخته مایه کیک ساده را کف قالب بریزید،مایه کاکائویی را وسط ان بریزید ومایه نسکافه ای را وسط قسمت کاکائویی سپس در فر ازقبل گرم 175 درجه حدود 45 دقیقه تا یک ساعت پخت دهید،چک کنید که مغز کیک پخته باشد،ممکنه زمان بیشتری برای پخت نیاز داشته باشه، این کیک بافتش خوب هست ولی نسبت به کیکهای دیگه کمی منسجمتره، به جای سه رنگ می تونید دو رنگ درست کنید . ضمنا بعضیا میپرسن چرا کیکمون گنبدی میشه، دلایل گنبدی شدن کیک اینکه قسمت وسط کیک بالا آمده و ترک خورده است : 1.مواد بیش از حد هم زده شده است 2.میزان آرد مورد استفاده زیاد بوده است ویا میزان مایعات کم 3.فر بیش از حد ممکن داغ شده است 4.اندازه قالب نسبت به میزان مواد کوچک بوده است 5. مایه در مرکز قالب نسبت به کناره ها بیشتر ریخته شده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته برنجی مواد لازم :👇 پیاز متوسط رنده شده 1 عدد گوشت چرخ کرده 500 گرم لپه پخته شده 1 پیمانه برنج کمی زنده 1/5 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شوید 4 قاشق غذاخوری مرزه 4 قاشق غذاخوری ترخون 3 قاشق غذاخوری زردچوبه 1/5 چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم برای سس : پیاز بزرگ نگینی خرد شده 1 عدد رب گوجه فرنگی 3 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم آب 5 لیوان دستور تهیه : پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه میکنیم ،برنج و لپه و سبزی ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم و حسابیییی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم داخلش آلو و زرشک قرار بدیم. برای تهیه سس : پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه 4 تا 5 لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره. بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم در حدود 1 ساعت بپزد. میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 60 گرم کره آب شده 65 گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. 3 عدد زرده تخم مرغ شیر 45 گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. 50 گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود 3-4 دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک 4 قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای 150 درجه حدود 42-50 دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 250 گرم (یک لیوان) کره 50 گرم شکر 50 گرم (حدودا 2 تا 3 ق غ) آب ولرم 60 گرم (یک چهارم لیوان) پودر خمیر پایه 7 گرم (1 ق غ سر صاف) آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا 375 گرم ( حدودا دو و نیم لیوان) شیر و کره و شکر رو با هم مخلوط روی حرارت گذاشتم تا گرم بشه و در حد حل شدن بمونه . وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم گداشتم کنار که از دما بیفته . داخل آب ولرم 1 ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه به عمل بیاد . داخل مخلوط شیر و کره کا از دما افتاده خمیر مایه به عمل اومده ریختم و ترکیب کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هستش ، حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . پس با احتیاط ریخته بشه ، چسبندکی کمتر بشه .خمیر رو 10 دقیقه ورز دادم . داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . بسته به اینکه چه سایز نون درست کنید می تونید تقسیم کنید 2 یا 4 قسمت و یا کوچیکتر . من 4 تا چونه برداشتم و بعد روی چونه ها رو پوشوندم یک ربع استراحت داسته باشه . هر چونه رو روی کاغذ روغنی باز کردم و پهن کردم . داخل سینی چیدم . با سر انگشت وسط خمیر طرح زدم و توسط یک استکان که سرش کمی روعن زدم روی خمیر مهر زدم و طرح ایجاد کردم و در آخر ته استکان هم کمی روغن زدم و وسط خمیر طرح زدم . فقط با فشار باشه که بعد از پخت پف می کنه خیلی محو نشه طرح ها . برای رومال ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شیر هستش که رومال زدم و روش کنجد پاشیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم و ظرف حاوی اب داخل فر برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نان ها قرار دادم . سینی رو طبقه وسط با دمای 190 درجه 25 الی 30 دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت گوسفند یا گوساله: 300 گرم لپه خام: 100 گرم پیاز: یک عدد بزرگ رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری چوب دارچین 1 عدد لیمو‌عمانی: 3 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه گلاب در صورت دلخواه: 1 قاشق غذاخوری قلم یا آب قلم در صورت دلخواه طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. وقتی که پیاز‌ها طلایی شد، گوشت و قلم را اضافه و تفت دهید رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حالا زردچوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس فلفل قرمز و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه اضافه کنید و همچنین چوب دارچین را اضافه کنید آب را اضافه کرده، لیمو عمانی را از قبل خیس کنید که تلخی آن گرفته شود حدودا دو ساعت قبل لیمو رو اضافه میکنیم به خورشت مون لپه رو از روز قبل حتما خیس کنید و آبش رو عوض کنید تا نفخ آن گرفته بشه لپه رو توی قابلمه‌ای جداگانه ریخته و دو لیوان آب میریزم و میگذاریم به جوش بیاید که کف سفید لپه رو بگیریم بعد از به جوش اومدن و قل زدن لپه را شسته و اضافه میکنیم به موادمون ( این کار برای این هستش که هم رنگ خورشت مون بهتر شه هم بوی بد لپه گرفته میشه ) لازم است که گوشت و لپه یک ساعت با آب بپزند قبل از اضافه کردن زعفران و نمک ، لیموعمانی‌ها را از خورش بیرون بیاورید و بعد اضافه کنید . حدود بیست دقیقه دیگر اجازه بدهید خورش روی حرارت ملایم بماند تا خوب جا بیفتد و غلیظ شود، در انتها یک قاشق غذاخوری گلاب یا نصف قاشق چایخوری گل محمدی به خورش قیمه اضافه کنید. خورش قیمه را با سیب‌زمینی خلالی سرخ شده تزیین و با برنج سرو کنید. ⚠️نکات: در صورت اضافه کردن پودر دارچین رنگ خورش شما تیره می‌شود. گلاب، باعث می‌شود خورش قیمه عطر و بوی فوق‌العاده داشته باشد. اگر به جای آب از آب گوشت استفاده کنید خورش قیمه زعفرانی مجلسی شما لذیذتر می‌شود. استفاده از گوشت گوسفند خورش را چرب‌تر و خوش‌طعم‌تر می‌کند. اما طرز تهیه خورش قیمه با مرغ هم به همین ترتیب است. خورشت قیمه را روی شعله بسیار ملایم گاز بپزید و حتما لیمو‌عمانی‌ها را از خورش جدا کنید تا طعم خورش تلخ نشود. برای عطر بهتر خورش، در صورت تمایل می‌توانید یک یا دو عدد هل در ده دقیقه انتهایی پخت به آن اضافه کنید. می‌توانید از بادمجان سرخ شده هم برای تزیین و هم طعم لذیذ آن با خورش قیمه استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پنج الی شش بادمجون متوسط گوجه فرنگی سه الی چهار عدد نسبتا بزرگ فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک سیر تازه یک بونه کوچک روغن به میزان لازم بادمجون وسیر وگوجه فرنگی رو کبابی کنید آگه حیاط دارید ومنتقل آگه خونتون اپارتمانیه ،رو گاز کبابی کنید رو گاز گوجه فرنگی و سیر الزامی نیست کبابی کنید بادمجون رو کبابی کنید کافیه بعد از کبابی کردن همه رو پوست بگیرید وبا ساتور بکوبید تا له بشن در یک ماهی تابه روغن بریزید وسیر را باهاش تفت بدید بادمجون رو اضافه کنید وبزارید آبش کشیده بشه گوجه فرنگی اضافه کنید نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه بزنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجا سرخ بشه وقتی که سرخ شد گوشه ای جمع کنید وتخم مرغ رو بریزید تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد همه رو با هم خوب مخلوط کنید شعله رو کم کنید تا ده الی پانزده دقیقه تا به روغن بیفته میتونید بعد از زدن تخم مرغ نیم ساعت رو بخار کتری بزارید خانواده من هنوز که آماده نشده سر سفره نشسته وهشت چشم بهم زل زدن ومنتظرن😆فرصت عکس گرفتن هم نداشتم 😑 عزیزان آگه میخواید میرزا قاسمی به قرمزی بزنه یک قاشق رب بزنید من نزدم زردچوبه طعم کبابی بادمجون رو میگیره بهتره نزنید تخم مرغ جداگانه نیم بند کنید واضافه کنید خوشمزه تره مستقیم بریزید طعم املت میگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سينه مرغ ١عدد پنير گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق پياز ١عدد سير ١عدد فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم نصف ليمو ترش ٣ق غ كره اب شده نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 😋😋😋😋😋😋😋 بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود) از وسط برشش بديد تا نازوك بشه سیر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه، سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه😜😜😜 يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه خيلييي خوشمزس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥔 😋 🔸سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛