eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان گلم . این هم از رنگینک از نوع قالبیش 😊. حالا اگه قالب هم ندارین می تونید توی یه ظرف مستطیلی کفش کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش بریزین و بعد که بسته شد برش بدین . داخل قالب های ریز سیلیکونی هم به این صورت برای خودش هم یه جذابیتی داره و مدرن و لاکچری میشه 😀😉. من در حجم کم و تعداد کم درست کردم می تونید مواد رو هر چند برابر که بخواین بکنید . . مواد لازم برای 11 عدد قالب این شکلی آرد سفید یا آرد گندم 150 گرم (یک لیوان) کره 100 گرم (یا روغن جامد) پودر قند 20 گرم (2 ق غ) پودر دارچین 1 ق م پودر هل 1/2 ق چ خرما یا رطب 150 گرم ( حدودا 12 تا 13 عدد) گردو 100 گرم (حدودا 3 تا 4 ق غ خرد شده) آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه . بعد کره رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد پودر قند رو الک کردم و داخلش ریختم و دارچین و هل رو هم اضافه کردم و وقتی کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم . از رطب و یا خرما می تونید استفاده کنید . هسته اش رو در اوردم من از رطب استفاده کردم و پوستش رو هم در آوردم اما اگر از خرما استفاده می کنید و بهم چسبیده هست دیگه نیاز به پوست در آوردن هم نداره و تکه کردم . گردو خرد شده رو بهش اضافه کردم . داخل قالب( به قدر کافی روغن داره نیاز به چرب کردن قالب نیست خواستید می تونید چرب کنید ) مقداری از این مواد حلوایی ریختم و خوب فشرده کردم ( مواد خیلی داع نباشه یه کم از حرارت بیفته چون داخل قالب می ریزیم و همچنین خیلی هم سرد نشه) ، وسطش از مواد خرما و گردو قرار دادم و روش از مواد حلوا ریختم و خوب منسجم و فشرده کردم . گذاشتم یخچال به مدت یک ساعت یا توی فریزر به مدت 20 دقیقه و بعد از قالب خارج کردم . نکته 1 : اگر تعداد قالب هاتون کم هست و می خواین در حجم زیاد درست کنید وقتی یه سری رو از قالب خارج کردین بار بعدی مواد حلوایی تون خیلی خنک نشده باشه اگر خنک شده و گرمی نداره یه کم روی حرارت قرار بدین و مجدد کار رو شروع کنید . نکته 2 : قالب های ریز سیلیکونی در شکل ها و سایزهای مختلف در لوازم قنادی ها موجود می باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"بادمجان سوخاری" بادمجان شیرین و بدون تخم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری و ادویه های دلخواه روغن سرخ کردنی بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین ساقه ی تهشو جدا نکنین مثل شکل برش های خلالی بدین اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا کنین حالا لابه لای بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه بعد از نیم ساعت که موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمکاش بره تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد وقتی آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه در حد چند دقیقه کافیه حواستون باشه که له نشه با چنگال امتحانش کنین درحدی که کمی نرم باشه کافیه زود از آب جوش خارج کنین و زیر آب سرد آبکشش کنین بزارین آبش بره تخم مرغهارو تو یه کاسه بشکنین و خوب هم بزنین تا از لختی دربیاد تو یه ظرف دیگه پودر سوخاری و ادویه هارو مخلوط کنین تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه حالا بادمجونا که خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخاری بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 2 و نیم پیمانه(آرد قنادی یا آرد سه صفر) بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 5 عدد شکر 1 پیمانه من 2/3 پیمانه ریختم وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/2 قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ 1/2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل ریز 1 پیمانه میتوانید 1 پیمانه پودر بادام جایگزین کنید روغن مایع 1 پیمانه مواد رومال1 عدد زرده تخم مرغ+کمی زعفران دمکرده غلیظ+1 قاشق غذاخوری ماست غلیظ+1 قاشق چایخوری پودر قند . مواد شربت آب+گلاب مجموعا 1 پیمانه+1 لیوان شکر +1 تا 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده+نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو را روی حرارت کم بگذارید تا شکر حل شود و یکی دو دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش و شربت را کنار بگذارید تا در محیط خنک شود. شربت نباید غلیظ شود. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. کف قالب 25×35 سانت یا 20×30 سانت را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید. 4 عدد تخم مرغ کامل و سفیده تخم مرغ پنجم+وانیل+پودر هل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. زرده تخم مرغ پنجم را برای رومال کیک کنار بگذارید. سپس زعفران غلیظ و پودر نارگیل را افزوده وبا دور کند همزن یکی دو دقیقه مخلوط کنید. روغن مایع را افزوده و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید. در انتها مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و و آرام مخلوط کنید. خمیر کیک کمی سفت است.آنرا کف قالب یکنواخت پهن کنید. مواد رومال را با برس روی خمیر کیک بمالید. سپس برای 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید. معمولا در طول تایم پخت رویه کیک طلایی میشود اگر طلایی نشد چند لحظه گریل را روشن کنید ولی مواطب باشید رویه کیک نسوزد. سپس فر را خاموش و 20 دقیقه کیک در فر خاموش بماند سپس از فر خارج کرده دور تا دور آنرا آزاد کرده و در سینی برگردانید و کاغذ پشت کیک را جدا و دوباره به قالب برگردانید. به صورت لوزی یا مربع برش بزنید. صبر کنید کیک خنک شود سپس شربت خنک را روی آن بریزید. حتما کیک و شربت باید خنک باشند وگرنه کیک خمیری میشود. سپس 6 تا 8 ساعت استراحت دهید تا شربت جذب شود. میتوانید کیک را در زمان استراحت با سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل آش دوغ👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ تنوری مواد لازم :👇 ران مرغ 5 تکه(از هر قسمت مرغ میتونید استفاده کنید) پیاز خلالی شده 1 عدد فلفل دلمه کوچک خلالی شده 1 عدد سیر 3 حبه ورقه شده رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری مایونز 2 قاشق غذاخوری اگه مرغ پوست داشته باشه نیازی به اضافه کردن مایونز نیست پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1 قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی آلس پایس 2 قاشق غذاخوری چاشنی عشایری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری آب 1 لیوان برای رقیق کردن سس روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری دستور تهیه :👇 در ظرفی که گنجایش مرغ را داشته باشه روغن زیتون+مایونز+چاشنی زعفرانی+چاشنی عشایری+رب گوجه فرنگی را با هم میکس کنید. به ترکیب بالا پودر تخم گشنیز+پودر پاپریکا را هم اضافه و یک لیوان آب به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود و بعد سیر ورقه شده+پیاز+فلفل دلمه را اضافه کنید. سس را بچشید و اگر کم نمک بود مقداری نمک اضافه کنید. مرغ ها را در سس بخوابانید و روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل 4 ساعت در سس استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود. بهتر است مرغ یک شب در مواد بماند. سپس کف ظرف فر را کمی روغن ریخته مرغها را در ظرف بچینید. فلفل دلمه را از سس درآورده و مواد سس را صاف یا میکس کنید تا یکدست شود و سس را روی مرغها بریزید. و بعد فلفل دلمه ها را بهمراه چند عدد هویج کوچک داخل سس بیندازید تا همراه مرغ بپزند. روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای 1/5 تا 2 ساعت در فر 200 درجه بپزید. هر وقت مرغ کاملا پخت فویل را بردارید تا آب مرغ تبخیر شده و مرغ خوشرنگ و تنگ آب شود. میتونید مقداری از سس غلیظ شده را از ظرف بردارید و کنار مرغ به صورت جداگانه سرو کنید. ⭕سس ابتدا خیلی پررنگ نیست ولی با تبخیر آب آن،رنگ سس پررنگ تر شده و مرغ کاملا خوشرنگ خواهد شد. در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید و مدام از آب مرغ که در ظرف جمع شده با قلمو روی مرغها بمالید تا ضمن خوشرنگ شدن مرغ خشک نشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان پیشی با سبزیجات(عالی برای صبحانه و عصرانه) 👈مواد لازم 1عدد تخم مرغ 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(ده گرم) یا یک ق غ 1 استکان یانصف لیوان شیر ولرم نصف استکان یا یک چهارم لیوان آب ولرم 1عدد فلفل قرمز 5-4 عدد قسمت سبز پیازچه 1 مشت جعفری خرد شده پنیر سفید یا تبریزی یا لیقوان 1 قاشق مرباخوری نمک 3 لیوان آرد 👈طرز تهیه دو لیوان آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را باز کنید و شیر ولرم و آب ولرم و تخم مرغ و خمیر مایه را وسط آرد بریزید و از کناره های آرد شروع به مخلوط کردن و ورز دادن مواد و آرد با هم کنید . یک لیوان آرد باقی مانده دستور را کم کم و با کنترل آرد اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری نرم و با حداقل چسبندگی به دست آورید پنیر و سبزیجات ریز خرد شده را به خمیر اضافه کنید. به آرامی ورز دهید. از خمیر چانه ها یی به اندازه گردو را از خمیر بگیرید و آنها را گرد کنید. روی آنها آن را با دست فشار دهید ، صاف کنید و به آن ها شکل سیمیت یا حلقه ای دهید. روی آن ها را با پارچه بپوشانید و مدتی استراحت کنید تا پف کنند . بعد از اینکه استراحت کردند دو طرف آنها در روغن داغ سرخ کنید. حرارت گاز متوسط باشد که وسط نانهای پیشی خان نماند.نوشجان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کیک آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد آب نارنگی 1 لیوان روغن مایع 1/2 لیوان بکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1/4 ق چ رنده پوست نارنگی 1 ق چ مواد لازم برای سس نشاسته ذرت 1 ق غ آب 3 ق غ آب نارنگی 1/2 لیوان شکر 1/4 لیوان طرز تهیه کیک👇 آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا با روغن جداکننده خوب چربش کنید. تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو 5 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره. آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه. مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود یکساعت بزارید بپزه. طرز تهیه سس نشاسته ذرت رو در آب حل کنید، آب نارنگی و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. کیک که کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد سس گرم رو بریزید روش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⁦⬇️⁩قرابیه پسته پاره⁦⬇️⁩ . ⁦✔️⁩کره به دمای محیط رسیده 150 گرم ⁦✔️⁩پودرقند الک شده نصف پ⁦✔️⁩ آردسمولینا نصف پ⁦✔️⁩ تخم مرغ 1 عدد⁦✔️⁩ پودر پسته نصف پ ⁦✔️⁩بکینگ پودر 1 ق م⁦✔️⁩ وانیل کمی⁦✔️⁩ آرد سفید قنادی 2 الی 2,5 پ . ⁦⏺️⁩موادلازم برای شربت . ⁦✔️⁩شکر 2 پ⁦✔️⁩ آب 2,5 پ⁦✔️⁩ آب لیمو ترش 3 الی 4 قطره . ⁦⏺️⁩طرزتهیه . اول شربت رو اماده کنید شکر و اب رو بجوشونید و اب لیمو رو اضافه کنید پنج دقیقه بذارید تا بجوشه از روی حرارت بردارید موقع ریختن شربت سرد باشه و شیرینی داغ باشد ، برای خمیر هم همه ی مواد لازم شیرینی به غیر از آرد رو در ظرف مورد نظر بریزید مخلوط کنید ارد رو هم کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اوردید ، از خمیر به اندازه ی بزرگیه گردو برداشته گلوله کنید وسطش یک چاله باز کنید طبقه عکس شود در سینی فر ورق روغنی پهن کنید و شیرینی هارو با فاصله بچینید و فر رو از قبل گرم کرده با دمای 180 درجه بپزید بعد از پخت از فر که در اوردید پنج دقیقه بذارید بعدش روی شیرینی شربت سرد رو اضافه کنید بعد از اینکه شربت اش جذبش شد وسطش پودر پسته و خود پسته رو بذارید نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای سیب زمینی با کوفته قلقلی مواد لازم برای پای سیب زمینی 4عدد سیب زمینی آبپزشده 1قاشق غذاخوری روغن مایع 3لیوان ماست 2حبه سیر 1قاشق چایخوری نمک(میتوانید با توجه به ذائقه تون کم یا زیاد کنید) 2 عدد تخم مرغ برای کوفته قلقلی 100 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند 100 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 1عدد پیاز کوچک رنده شده 1حبه سیر نصف ق چ نمک نصف ق چ فلفل سیاه برای سس 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذا خوری روغن مایع 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1ق چ نمک برای روی پای نصف دسته یا چند ساقه جعفری خرد شده طرزتهیه برای کوفته قلقلی در یه کاسه گوشتها و مواد لازم کوفته قلقلی رو بریزید و با هم ترکیب کنید و ورز بدید.20 دقیقه در یخچال بزارید و بعد از این مدت تکه هایی از مایه گوشتی به بزرگی گردو بگیرید و گرد کنید.روی آنها را را کمی روغن مایع اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. برای سس در یک تابه کوچک روغن مایع و کره را آب کنید تا داغ شود رب و نمک را در روغن و کره بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود و خوش رنگ شود آن را سرخ کنید و بعد از روی گاز بردارید. برای پای سیب زمینی ;سیب زمینها را آبپزکنید له کنید و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه پوره سیب زمینی را با روغن مایع ترکیب کنید و گرم کنید روی آن ماست هم زده شده و تخم مرغ و سیر و نمک را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.در کاسه های پذیرایی پای سیب زمینی بریزید و روی آنها کوفته قلقلی بریزید و روی آنها سس را پخش کنید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حس خوب یعنی آدم با دستای خودش بتونه عروسک مورد علاقشو بسازه ... آموزش عروسک جذابمون رو از دست ندین... خوشگل تر از این مدل عروسکا هم مگه هست؟ برای دیدن نمونه های بیشتر بزن رو لینک زیر تا پاک نشده 😍👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4094558308C62d2755de7 https://eitaa.com/joinchat/4094558308C62d2755de7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی ماهی شیر چهار الی پنج تکه سبزی ۲۵۰ گرم ۲۰۰ گرم گشنیژ ۵۰ گرم شنبلیه یک قاشق هم شنبلیه خشک تمرهندی ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم تمر هندی مخصوص قلیه تو فیلم نشون دادم سیر یک بوته رنده شده پیاز یک عدد بارنده درشت رنده کنید زردچوبه وادویه قلیه وروغن به میزان لازم فلفل سبز تند دو عدد آرد برنج ویا آرد گندم یک قاشق خرما چند عدد اختیاریه در صورتی استفاده میشه که تمرهندی ترش باشه ماهی رو نمک بزنید یکساعت بمونه تمرهندی وخرما رو با مقداری آب خیس کرده چنگ بزنید تا تو آب حل بشه سپس از صافی رد کرده تا رگ وریشه جدا بشه سبزی رو ساتوری کنید و سرخ کنید.سبزی باید ریز خرد بشه سبزی تا حدی سرخ بشه که رنگش رو به سیاهی بره اما نه به حد قورمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی قلیه شامل گشنیژ وشنبلیله است که نسبت سه به یک هست شنبلیله رو زیاد نزنید که قلیه تلخ میشه ماهی حدود دویست گرم پیاز یک عدد بزرگ سیر یک بوته سبزی پاک شده وخرد شده 300 گرم مثلا 200 تا 250 گرم گشنیژ 50 تا 100 گرم شنبلیله تمر هندی یک بسته کوچک روغن،نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم آب گرم دو لیوان تمر هندی را در آب خیس کنید سپس چنگ بزنید تا هسته جدا بشه واز صافی رد کنید سبزی تازه داشتید چه بهتر من از سبزی فریزیر استفاده کردم سبزی را با کمی روغن تفت بدید آب سبزی که کشیده شد ماهی رو اضافه کنید که با سبزی سرخ بشه(شعله کم باشه تا سبزی وماهی آروم سرخ بشن ) ماهی که سرخ شد از داخل سبزی بیرون بیارید وکنار بزارید پیاز رو خرد کرده(رنده نکنید)وبا روغن تفت بدید سیر رو کوبیده یا رنده کنید وبه پیاز تفت داده شده اضافه کنید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وباهاش تفت بدید آب تمر هندی را اضافه کرده و شعله رو کم کنید وبزارید سبزی پخته بشه حدود نیم ساعت سپس ماهی رو اضافه کنید نمک بزنید ودرشو بزارید تا کم کم جا بیفته وقتی داره جا میفته شعله پخش کن بزارید و شعله خیلی کم باشه تا ریز قل بزنه وروغن پس بده نزارید زیادی آبش کشیده بشه وخشک بشه وبا کته نرم نوش جان کنید بعضی از کدبانوها ماهی رو جداگانه سرخ میکنن ولی این روش سالمتره فلفل رو حذف نکنید این غذا باید تند باشه پیاز قلیه نباید زیادی سرخ بشه اگر تمر هندیتون شور هست نمک کمتری بزنید عزیزان من تمر هندی مخصوص قلیه پیدا نکردم از تمر هندی خوراکی ترش استفاده کردم تمر هندی قلیه فکر کنم سیاه رنگه بعضی از عزیزان رب میزنن من نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما و بیسکوییت 👆🏻 (برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلی خوبی هم داره.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک بلوندی پنیری👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســ😊ـــلام و پراز زندگـــــے🌿🌺 🌿🌺امــــــــروز دراوج آسمان باش هرلحظہ را 🌿🌺 🌿🌺زندگے كن و را در مهمـــــــان كن🌿🌺 🌿🌺شادمانی وموفقیت راهتون🌿🌺 🌿🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر لبو مواد لازم :👇 (برای لایه ی اول «قرمزرنگ»): لبو متوسط پخته شده : 2 عدد شیر : 1/4 لیوان شکر : نصف لیوان ابجوش : 1/3 لیوان پودر ژلاتین : 2ق غ که با 5 ق غ آب بنماری میشه دستور تهیه :👇 اول از همه 2 ق غ پودر ژلاتین و با 5 ق غ آب سرد حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری و به روش بنماری حلش میکنیم تا خوب صاف و شفاف بشه. بعد میریم سراغ لبوهای پخته شده....خردشون میکنیم و میریزیمشون تو میکسر یا غذاساز . نصف پیمانه شکر و با 1/3 لیوان ابجوش حل میکنیم و به لبوها اضافه میکنیم،1/4 لیوان شیر و ژلاتین بنماری شده رو هم به لبوها اضافه میکنیم و همه این مواد و باهم به خوبی میکس میکنیم تا کاملا مخلوط و یدست بشه. قالبهارو اماده میکنیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل قالبها (دوستان پرکردن قالب سلیقه ایه،میتونید نصف بیشترش و پر کنید یا نصف قالب و از مواد لبویی پر کنید،من نصف بیشتر قالب رو از مواد لبویی پر کردم) وقتی قسمتی از قالبها از دسر پر شد میزاریمش یخچال تا سفت بشه و میریم سراغ مرحله بعدی که اماده کردن قسمت سفید دسرمونه راستی کمتر از 1 ساعت طول میکشه تا لایه اول دسرمون ببنده. مواد لازم :👇 (برای لایه دوم «سفیدرنگ»): پنیرخامه ای : 100 گرم وانیل : کمی شیر : نصف پیمانه خامه صبحانه : نصف پیمانه پودرقند : 4 ق غ پودر ژلاتین : 2 ق غ که با 5 ق غ بنماری میشه دستور تهیه :👇 برای لایه ی سفید رنگ،اول از همه 2 ق غ ژلاتین و با اب حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری تا بنماری بشه و کاملا صاف و شفاف بشه. یه ظرف گود برمیداریم و خامه صبحانه ‌پنیر خامه ای و شیر و پودرقند و وانیل و میریزیم داخلش و با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفت بشه،بعد ژلاتینی که بنماری کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یدست که شد اونوقته که اماده ست. دسر و از یخچال در میاریم و مواد سفید اماده شده رو میریزیم روش و باز میزاریم یخچال تا سفت بشه. وقتی مطمئن شدید سفت شده اماده ست و از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید و لذتش و ببرید،حتی نگاه کردن بهش لذتبخشه نکته :👇 من تو قالبهای سیلیکونی تکنفره این دسر و درست کردم،شما اگه دلتون خواست میتونید تو یه قالب بزرگ درست کنید. نیازی به چرب کردن قالب نیست،اگه دسر کاملا سفت بشه،راحت از قالب جدا میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛