eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم جوجه یا مرغ کوچک به وزن ۹۰۰ تا یک و صد مواد مرینت: سرکه سفید و سرکه قرمز از هر کدوم نصف استکان باریک سویا سس دو ق غ روغن زیتون دو ق غ رزماری تازه یا خشک یک شاخه کوچک آویشن تازه دو شاخه یا پودر اویشن یک ق مریاخوری پودر پاپریکا یک ق مربا خوری سیر له شده یک ق مرباخوری رب فلفل یک ق چ نمک و فلفل سیاه طرز تهیه پوست مرغو تمیز میشوییم داخل شکمشو تمیز میکنیم از پشت کمر مرغ از پایین تا کمر شروع به بریدن میکنیم یک سانت دیگه جدا کرده تا بالا برش میزنیم ینی ستون فقرات رو کلا برش میزنین بعد با کمک کف دست رو قفسه سینه مرغ فشار میدیم تا سینه تخت بشه اگه احتیاج به شستن داره دوباره میشوریم بعد با نمک و فلفل مزه دار میکنیم حالا سس رو اماده میکنیم تمام مواد ذکر شده رو داخل میکسر میریزیم تا یکدست بشه بعد کل بدن مرغو با این سس مزه دار میکنیم حدود هشت ساعت تو این مواد بمونه طریقه پخت این مرغ روی زغال یا باربیکیو هست مرغو روی توری دوطرفه پهن کرده قفلشو ببندین روی زغال کم و با فاصله زیاد طبخ میکنین زمان زیادی میبره باید حوصله به خرج بدین تا مغز پخت بشه به هیچ وجه زغالو باد نزنین مگر در حال خاموش شدن در حین پخت از سس روی مرغو با برس میکشیم تا مزه بگیره من چون امکانش برام نبود تو فر کبابش کردم فقط اینم تایم زیادی میبره روش دیگه هم طبق معموله که داخل ظرف بزارین روشو فویل بکشین درجه ۱۹۰ به مدت دو ساعت نشانه پخت وقتی خلال دندان را عمیق داخل گوشت فرو میکنین آب پس نده و براحتی خارج بشه طعم این مرغ بینظیره حتما این طعم جدیدو امتحان کنید فقط حتما به سایز مرغ توجه کنین اگر درشت انتخاب کنین نتیجه مطلوب نمیگیرین ب ما بپیوندید👇 اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ زغالی استرالیایی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خیار شور فوری در منزل مواد لازم- خیار ریز و تازه: 2 کیلو، سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری: 250 گرم، سیر: یک بوته بزرگ، فلفل تند 5 یا 6 عدد، تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری، نخود خام: چند عدد برای ترد شدن خیارها، نمک: یک پیمانه، آب: 14 پیمانه، سرکه: یک پیمانه. طرز تهیه: ابتدا خیار و سبزی‌ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید. آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید. با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید. خیار‌ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید ولابه‌لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید. نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید. وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می‌شود اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خیار شور خانگی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
. . مواد لازم: گل کلم .......................... نصف یک گل کلم متوسط کلم بروکلی ..................... یک شاخه ی متوسط . مواد لازم گراتن: شیر ............................... 1 لیوان ماست ............................ 1 لیوان روغن زیتون .................... 1 فنجان تخم مرغ ........................ 3 عدد جعفری تازه ..................... 1 فنجان(خرد شده) آرد ................................ 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ................... 1 قاشق چای خوری نمک ............................. به مقدار لازم فلفل سیاه ...................... به مقدار دلخواه . مواد لازم روی گراتن: پنیر چدار ........................ 1 لیوان(رنده شده) .. طرز تهیه: گل کلم و را می کنیم( و یا با مقدار کمی می پزیم ) تا کمی نرم شود اما له نشود. را در آبکشی می ریزیم تا کمی شود. در ظرف مناسبی، ، ، ، ، ی ریز خرد شده، و را به خوبی با هم می کنیم سپس و بیکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. های کلم بروکلی و گل کلم را جدا کرده و به مخلوط سس اضافه می کنیم و به آرامی و با دقت، همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم طوری که تمام کلم ها کاملا به سس آغشته شود. مخلوط را در قالب مورد نظر که داخل آن را کاملا کرده ایم، می ریزیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا گراتن بپزد و روی آن شود سپس از فر خارج کرده و (یا هر پنیر کشدار دیگر) رنده شده را، روی تمام سطح گراتن می ریزیم و دوباره در فر قرار می دهیم تا زمانی که پنیر ذوب شده و کمی طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه استراحت کند سپس سرو می کنیم. . تون سالم، تون شاد و تون پر برکت. .اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
گراتل گل کلم اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم آرد دو پیمانه شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ چهارعدد نمک یک پینچ شیر یک پیمانه وانیل یک قاشق چایخوری روغن مایع سه چهارم پیمانه بکینگ پودر یک ق غ نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری پودر کاکائو نصف پیمانه ابتدا دو قاشق غذاخوری از مقدار آرد گفته شده رو برمیداریم و بجاش دوقاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو مخلوط کرده سه بار الک میکنیم . زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم ؛ زرده ها رو کمی با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد سپس نیمی از شکرو اضافه میکنیم و با دور متوسط میزنیم کمی بعد وانیل رو اضافه میکنیم حالا انقدر میزنیم تا غلیظ و کش دار و حجمش دو برابر بشه ، تو این مرحله شیر و روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم حالاکم کم مخلوط آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو به مواد اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم سفیده ها رو جدا گانه با شکر نیمی از شکر باقی مانده میزنیم تا حدی که چند برابر بشه و کاملا پف کنه طوری ک وقتی ظرف رو برعکس میکنیم از ظرف نریزه و با استفاده از لیسک یا قاشق چوبی به صورت دورانی با باقی مواد تا حدی که مخلوط بشه هم میزنیم حواستون باشه که زیاد هم نزنید تا پف مواد نخوابه . مواد رو درون قالب که چرب و ارد پاشی کردیم میریزیم و درون فر که از قبل گرم شده به مدت 40⩀الی 50 دقیقه با دمای 180 درجه میپزیم ؛ قبل از اتمام وقت با خلال دندان تست کنید . پ.ن: اگه مثل من حوصله دوباره شستن پره های همزنو ندارین اول سفیده تخم مرغ هارو بزنید بعد زرده تخم مرغ رو باهمون پره های آغشته به سفیده بزنید دیگه نیازبه شستن نیست ولی اگه زرده رواول زدید حتما پره هارو بشورید و کاملا خشک کنید . پ.ن: برای کاور کیک هم دویست گرم خامه ی صبحانه رو داخل یه قابلمه ریختم روی حرارت ملایم قرار دادم وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن دویست وپنجاه گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و خوب هم زدم تا شکلات داخل خامه ذوب شه و یکدست بعد هم کیک رو روی یه طوری پایه دار گذاشتم و گاناش رو روی کیک ریختم و صبر کردم ک شکلات اضافی کاملا بریزه و بعد کیک روبه ظرف دیگه ای منتقل میکنیم از خوشمزگی وبافت این کیک هرچی بگم کم گفتم محشررره اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک دبل چاکلت اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
برای اینکه بادمجون روغن کمتری موقع سرخ کردن جذب کنه سفیده یه دونه تخم مرغ رو بزنید و با برس روی ورقه های بادمجان بمالید بعد سرخ کنيد. رنگ ش طلایی میشه و روی طعمش هم تاثیری نداره. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ترک خوردن روی کیک دلایل مختلفی داره چندنکته 🎂 دمای فرتون زیاد بوده بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاد استفاده کردید شایدم فرم کیکُ طبقه وسط نذاشته بودید یا اینکه مواد کیک و زیاد هم زدید اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترفند_آشپزی اگرمواد غذایی سرد را درروغن داغ نشده و در یک ماهیتابه سرد بریزید غذا به سادگی روغن را قبل از اینکه داغ شود جذب می‌کند مجبورید دوباره روغن اضافه کنید و غذاتون چرب ميشه @ashpaziykhs
موادلازم: سینه مرغ پخته شده:۱عدد سیب زمینی پخته متوسط:۲عدد تخم مرغ:۱عدد پودر پیاز وپودر سیرونمک وفلفل پودر سوخاری چوب شور کنجد برای تزیین ✍طرز تهیه: .سیب زمینی پخته شده وسینه مرغ پخته شده وتخم مرغ وادیه جات رو همه رو باهم تو غذاساز میریزیم تا موادیکدست بشن بعد به اندازه یه نارنگی از مواد رو برداشته دور یه چوب شور موادو حالت میدیم وبسته به سلیقه مون توی کنجد یا آرد سوخاری و می غلطونیم ودر روغن سرخش میکنیم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱