دسر گل آفتابگردان
دوستای گلم باید چند نکته در مورد این دسر توضیح بدم که بتونید یک دسر خوب درست کنید. توی این دسر چون از آب پرتقال استفاده شده یک رگه تلخی داره که شما میتونید شکر این دسر را زیادتر بریزید. توی این دسر از پودر کاکائو استفاده شده که میتونید یا حذف کنید ویا کمتر بریزید. میتونید به جای آب پرتقال از ژله پرتقال هم استفاده کنید. برای درست کردن این دسر باید تمام مواد رو آماده کنید بزارید کنار دستتون، تا یک لایه از دسر کمی خنک شد اون لایه دیگه آماده شده باشه وگرنه اگه لایه ها زیاد سفت بشن دولایه بهم نمیچسبه وموقع برش از هم جدا میشه. اگه در هرقسمت از لایه مواد سفت شد کمی شیریا آب اضافه کنید. قالب سیلیکونی رو حتما توی یک بشقاب بزارید وبعد مواد رو داخل قالب بریزید. من توی فیلم مواد رو خلاصه نشون دادم تا سرعت کلیپ زیاد نشه.
فکر کنم تمام نکات رو گفتم 🤗😍
#دسر_گل_آفتابگردان
قالب سیلیکونی رو خیس کنید.
(آب تو قالب نباشه)
مواد قسمت اول :
1 استکان آب انار(حدود100گرم) (میتونید از ژله انار هم استفاده کنید)
1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته گندم
1تا2 قاشق سوپخوری شکر (میتونید بیشتر بریزید)
مقداری دانه انار برای وسط گل ☘️تمام مواد رو مخلوط وبزارید رو حرارت تا غلیظ شود وبعد روی دونه های انار که وسط قالب چیده اید بریزید تا کامل سطح وسط قالب رو بپوشونه.
مواد قسمت دوم:
4 لیوان مخلوط آب پرتقال وآب نارنگی
1تا2 استکان نشاسته گندم (حدود60تا70گرم)
4تا5 قاشق غذاخوری شکر
همگی را مخلوط وبزارید رو حرارت تا مواد غلیظ شود توی کلیپ غلظت رو نشون دادم وبعد بریزید توی قالب روی سس انار و کمی خودش رو بگیردو کمی سفت شود،تا این لایه پرتقالی خنک شود مواد پودینگ رو آماده کنید.
مواد لایه آخر:
2لیوان آب
2 لیوان شیر
1 استکان شکر (70گرم)
1/5 استکان نشاسته گندم
1 بسته پودینگ شکلاتی
1تا2قاشق غذاخوری پودر کاکائو ☘️همه مواد را را باهم مخلوط وبزارید رو حرارت تا مواد غليظ ویکدست شود وبعد بریزید روی مواد پرتقالی ووقتی از حرارت افتاد بزارید در یخچال برای چند ساعت تا ببندد وسفت شود.
بعد برای خارج کردن دسر از قالب فقط لبه های دسر را از قالب جدا کنید وکمی باز کنید تا هوا وارد قالب بشه وبعد قالب را در سینی مورد نظر برگردونید وقالب را جدا کنید وبه دلخواه تزئین کنید به همین راحتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خمیر_جادویی
خمیر معرکه و همه کاره که برای پخت پیتزا ، پیراشکی، انواع نان ها و .... کاربرد داره .
آرد سفید قنادی 225 گرم( 1.5 لیوان)
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب ولرم 120 میلی ( نصف لیوان )
شکر 1 ق چ (این شکر جزیی و در مقدار کمه برای به عمل اومدن خمیر مایه یا از شکر یا از آرد استفاده میشه )
نمک 1 ق چ
روغن مایع 30 میلی (3 ق غ)
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) (لوازم قنادی ها ،برخی سوپری ها ونانوایی ها دارند)
آب ولرم رو با شکر مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو ریختم توش ، در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
توی ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد . روغن و نمک رو بهش اضافه کردم و هم زدم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم، حالا آرد رو که الک کرده بودم رو به تدریج اضافه کردم . آرد رو هم تا زمانی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبه ، اگه میچسبه آرد بهش اضافه کنین ، زیادی هم نریزین که خمیرتون رو سفت میکنه . پنج تاده دقیقه ورز میدم ، بعدهم خمیر رو صد بار روی صفحه کارم میکوبم .
خمیر رو توی ظرف تمیز گذاشتم و روش پارچه تمیز کشیدم جای نسبتا گرم بمونه یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت حجم خمیر میشه دو برابر .
حالا با این خمیر هر چی که دوست دارید می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک رولی بیسکوییتی
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
100 گرم کره آب شده و سرد شده
1 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ آب شده (به دلخواه)
برای داخل کیک:
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید ، با 1 لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد، یا میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید)
1.5 لیوان پودر نارگیل
برای روی کیک:
شکلات آب شده یا سس شکلاتی
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید و داخل ظرفی بریزید. وانیل ، کره آب شده و سرد شده و شیر را به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید. شکلات آب شده را اضافه کنید و باز هم بزنید. کرم شانتی و شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد (میتوانید به جای پودر کرم شانتی و شیر از خامه قنادی استفاده کنید) پودر نارگیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید و شکل مستطیل بدید روی مواد بیسکوییتی سلفون بکشید و با وردنه باز کنید. مخلوط خامه و نارگیل را روی مواد بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش و صاف کنید. سپس با کمک سلفون از قسمت عرض مستطیل رول کنید و با سلفون بپوشانید. در یخچال بذارید تا سرد شود. سپس بیرون آورید و شکلات آب شده را روی کیک بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_بدون_فر
آب ولرم(نه سرد نه گرم)یک لیوان
آرد حدود چهار گرم (سه لیوان شاید کمی بیشتر )آرد قابل اندازه گیری نیست بعضی از آردها آبخوری زیادتر یا کمتر دارن زیاد آرد بخوردش ندید که خمیر سفت شه حتما از آرد شیرینی پزی استفاده کتید آرد نانوایی کیفیت رو میاره پایین
یک قاشق مرباخوری نمک
شکر یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ یک عدد
خمیرمایه یک قاشق سوپ خوری سر صاف
روغن مایع یک چهارم پیمانه
خمیر مایه لوازم قنادیا با نانوایا دارن همه مواد رو با هم قاطی کنید جز آرد با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شه سپس آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم وقتی از حالت چسبندگی دراومد حتما به تخته کار انتقال دهید وکم کم آرد بپاشید روش تا خمیر نرم ولطیفی بدست میآید حدود ده دقیقه ورز دادن میخواد با کف دست ورز بدید یعنی خمیر رو رو تخته کار به جلو وعقب بکشید اونو دوباره به ظرف انتقال بدید و روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر بشه،حدود چهل دقیقه تا یک ساعت وقت میخواد زیاد گرم نپوشونید بعدا بوی ترشیدگی میده یک ماهی تابه یا یه قابلمه بزارید رو شعله گاز با حرارت . آب نمیخواد قابلمه هیچیش نمیشه ،کاملا داغ شه ومثل فر عمل کنه .سینی پیتزا روکمی چرب کنید وخمیر رو روش پهن کنید وبا چنگال سوراخ کتید به این دلیل سوراخ بشه موقع که خمیز پف میکنه بالا نیاد. وبزارید تو قابلمه که رو گازه ،درشو بزارید به مدت ده الی پانزده دقیقه تا پخت اولیه انجام بشه(حتما پخت اولیه انجام بشه) وسپس بیرون بیارید سس گوجه فرنگی روش بریزید وکمی پنیر پیتزا ومواد دلخواه وبقیه فیلم گویای نوشتن منه پیتزا رو تو ماهی تابه بزارید ودرشو بزارید شعله کم باشه مدت زمان پخت بستگی به نازکی وضخیمی خمیر داره خودتون زود زود نگاه کنید سعی کنید از در شیشه ای استفاده کنید تا دید داشته باشید
عزیزان پیتزای بدون فر روی پنیر مثل پیتزای تو فر هیچ وقت طلای نمیشه وای بسی خوشمزس واسه عزیزانی که فر ندارن این روش عالیه، شعله پخش کن نمیخواد درصورتی که شعله گاز تا حد مورد نظر نتونید کم کنید شعله پخش کن بزارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلیپ_کتلت_سنگدون
موادلازم:
سویا(خیس کرده و کاملا آب گرفته شده):1 پیمانه
سنگدان مرغ: 500 گرم
تخم مرغ:2 عدد
سیبزمینی(رنده شده و کاملا آب گرفته شده:1 عدد متوسط
پیاز(رنده شده و کاملا آب گرفته شده):1 عدد متوسط
سیر رنده شده:2 حبه
جعفری خردشده:2 تا 3 ق غ
نمک:به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
پودر کاری:1 ق چ
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
اول از همه سنگدان و شسته و خشک کرده.
سویا رو از 2 ساعت قبل با آب جوش خیس کرده و ابکش میکنیم و کاملا آبش و میگیریم تا خشک بشه.
سنگدان و سویا رو 3 بار از گوشت چرخ رد میکنیم تا کاملا له و یدست بشه.
ادویه ها و جعفری خردشده و سیر رنده شده و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و باهم مخلوطشون میکنیم تا کاملا یه دست بشه.
مواد کتلت و یه ساعتی میزاریم یخچال تا استراحت کنه.
تابه رو میزاریم رو اجاق و داخلش روغن میریزیم تا داغ بشه و از مواد کتلت به اندازه یه نارنگی برمیداریم و با دست بهش شکل میدیم و تو تابه میزاریم تا دو طرفش سرخ بشه.
با قالب هم میتونید به کتلتهاتون شکل بدید.
نکته:
سیب زمینی رو همینکه رنده کردم زودی سیاه شد 😅
نیاید بگید سیب زمینی چرا سیاااااهه و فلان و بیسار !!!!!!😂😂😂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_لوبیا_چیتی_قارچ
برای هر نفر نصف پیمانه لوبیا در نظر بگیرید.
برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی و قارچ ابتدا لوبیا چیتی را شستم و برای اینکه نفخ اون از بین بره، شب قبل لوبیا رو خیسوندم وچند بار آب اونو عوض کردم. عده ای از دوستان برای لعاب انداختن از سیب زمینی یا آرد استفاده می کنند ولی وقتی لوبیا خیس خورده وخوب پخته شده باشه، خودش لعاب میندازه ودیگه لازم به اضافه کردن آرد یا سیب زمینی نیست.
من از قبل لوبیا رو پخته و فریز کرده بودم..
موادلازم :
3 لیوان لوبیا چیتی پخته شده
2عدد پیاز خلال یا خرد شده
1 قاشق چای خوری از هر کدام (نمک وفلفل وپودر زنجبیل وزردچوبه)
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
5 تا 6 عدد قارچ اسلایس شده
1تا 2عدد آب لیمو تازه
آب جوش به میزان لازم
طرزتهیه :
در تابه روغن ریختم وپیاز رو اضافه وتفت دادم، سبک که شد ادویه جات و رب را اضافه وهمگی را یه تفت کوچیک دادم وبعد قارچ را اضافه وگذاشتم آب قارچ کشیده بشه ولوبیا رو به همراه آب جوش ریختم وزیر شعله رو کم کردم وگذاشتم که خوراک لوبیا پخته ولعاب بندازه ودرآخر هم آبلیمو را اضافه کردم وبعد نیم ساعت از رو حرارت برداشتم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستیل_خونگی
یه نکته بدون قالب هم می تونین توی یه ظرف بریزین و بعد برش بدین.
پودر ژله نصف بسته
پودر ژلاتین نصف ق غ (لوازم قنادی ها و سوپری ها دارند )
گلوکز 1 ق م (لوازم قنادی ها دارند . می تونین نریزین و حذف کنین ولی توی کشدار کردن موثره)
آب سرد یک سوم لیوان .
من از سه تا رنگ در واقع سه نوع پودر ژله استفاده کردم و همش رو نصف بسته از هر کدوم استفاده کردم . خواستین یه بسته و یه رنگ درست کنین همه مواد بالا رو دو برابر کنین .
من نصف پودر ژله لیمو سبز رنگ ، نصف پودر ژله انار قرمز رنگ و اون یکی هم پودر ژله کولا نوشابه هست که خیلی طعم پاستیل نوشابه های بیرونی شده بود .
پس هر کدوم رو جدا گانه درست کردم
نصف بسته پودر ژله هر رنگ که خواستین و پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد بهش گلوکز اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد از حرارت از روی بخار کتری برداشتم .
قالب سیلیکونی توی این مورد خیلی خوبه راحت بیرون میاد ازش ولی اگه قالب های ریز پلاستیکی مثل قالب یخ هم میشه ولی در آوردن سخته ازش .
یه کم قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و داخل قالب از مواد ریختم و توی فریزر حدود یه ربع تا 20 دقیقه قرار دادم و بعد به راحتی بیرون آوردم .
برای اینکه پاستیل ها هم بهم نچسبن کمی دستتون رو آغشته به روغن مایع بکنین و کمی به پاستیل ها رو توی دستتون بغلتونین .
این هم از پاستیل های رنگی و شکل های مختلف بنده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#رول_تست_صبحانه
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم.نوش جان 😉😋 من متاسفانه نان تست هام تازه نبودم خوب رول نشدن.بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_شکلاتی
(مناسب برای رویه و میان کیک)
کرم شکلاتی که برای رویه کیک و حتی ما بین کیک می تونید استفاده کنید کرم خوشمزه و عالی هستش☺😋 .
من نسبت کم درست کردم مواد رو هر چند برابر که دوست دارید می تونید بکنید دو برابر سه برابر و .... .
نشاسته ذرت 6 گرم (1 ق م)
آرد سفید 10 گرم ( 1 ق غ)
شیر نصف لیوان
شکر 40 گرم (حدودا 2 تا 3 ق غ) (البته این میزان رو به دلخواه نسبت به این که شیرین تر و یا تلخ تر دوست داشته باشید زیاد و کم می تونید بکنید .)
پودر کاکائو (2 ق غ ) (میزانش دل به خواهی )
کره 20 گرم
شکلات تخته ای مقداری
نشاسته رو با کمی آب سرد مخلوط کردم .
همه مواد رو جز کره داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم .
مدام روی حرارت هم زدم تا به غلظت فرنی برسه و کمی غلیظ بشه . آخر هم کره رو اضافه کردم و بعد از روی حرارت برداشته بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش پخت شامی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز خرد شده: 1/2 لیوان
سیر: 4 لوش
تخم مرغ هم زده: 2 عدد
آرد سخاری: 1 لیوان
نمک: کمی
فلفل: کمی
پودر ریحان: 1 قاشق
پودر پونه: 1 قاشق
پودر جعفری: 1 قاشق
فلفل قرمز
پنیر موزارلا
آرد: 2 لیوان
تخم مرغ: 4 عدد
آرد سخاری: 3 لیوان
گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش گوجه🍲🍅 .
مواد لازم:
سبزی آش: 0.5 کیلوگرم
گوجه فرنگی: 2 کیلوگرم
سیب زمینی: 2 عدد
سیر: 2 بوته
پیاز: 1 عدد
برنج نیم دانه: 1.5 لیوان
نخود: 3/4 لیوان
لوبیاچیتی: 2/3 لیوان
عدس: 1/2 لیوان
بلغورجو: 1/3 لیوان
ترشی آلوجنگلی: 1 قاشق غذاخوری
نعناع: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب می ریزیم.
سیب زمینی ها را نگینی کوچک ریز می کنیم.نخود و لوبیاچیتی را جداگانه با چند لیوان آب می پزیم.داخل قابلمه، سبزی آش، بلغورجو، برنج، سیب زمینی و عدس را همراه با مقداری آب حدود یک ساعت می پزیم، بعد پخت مواد، لوبیاچیتی و نخود پخته شده را اضافه و هم می زنیم.گوجه فرنگی ها را برای دقایقی ابتدا داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ می ریزیم و پوست گوجه ها را می گیریم و نگینی ریز می کنیم و داخل آش به همراه آب جوش می ریزیم، بعد از حدود دو ساعت و جا افتادن آش، ترشی آلو و نمک را اضافه می کنیم.پیاز را نگینی ریز کرده و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم، پس از کمی طلایی شدن پیازها سیر را اضافه و به همراه پیاز سرخ می کنیم، فلفل سیاه، زردچوبه و نعناع را ریخته و تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
نکات:
مواد این آش برای هشت تا ده نفر کافی هست.
به جای ترشی آلوجنگلی از آبغوره می توانید استفاده کنید.
سبزی آش شامل جعفری، گشنیز، جعفری و اسفناج هست که به جای اسفناج از برگ چغندر هم می توانید استفاده کنید.
آش گوجه به علت داشتن بلغورجو و برنج لعاب زیادی می دهد و سفت می شود، به همین دلیل بعد له شدن گوجه ها به مقدار کافی آب جوش اضافه کنید.طعم آش گوجه به سیرداغ، پیازداغ و نعناع داغ آن هست در ریختن این مواد خساست به خرج ندهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_اسفناج_و_لپه
پیش غذای عالی 👌
میتونید مواد رو نصف یا دوبرابر کنید
مقدار لپه بیشتر از عدس وبرنج هستش
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
لپه یک لیوان
عدس دوسوم لیوان
برنج نیم دانه دوسوم لیوان
اسفناج شسته وپاک کرده وخرد شده، نیم کیلو
ماست سفت دو لیوان پر (یک کاسه )اگه ماستتون شل بود بیشتر بریزید
پیاز یک عدد،ارد یک قاشق غذاخوری روغن+زردچوبه+نمک+فلفل+به میزان لازم
پیاز داغ ونعنا داغ 👉سرو آش
لپه وعدس رو جداگانه بپزید
برنج رو خیس کنید(نپزید)
اسفناج رو جداگانه (پنج دقیقه) بدون روغن تفت بدید
پیاز داغ درست کنید آرد +زردچوبه+فلفل سیاه وفلفل قرمز رو باهاش تفت بدید لپه پخته؛عدس پخته؛برنج خیس خورده رو بهش اضافه کنید واب قلم یا اب مرغ رو اضافه ودرشو بزارید تا با هم دوباره بپزن نیم ساعت آخر اسفناج رو ونمک رو اضافه میکنیم آگه دیدید آبش کمه کمی آب جوش روش بریزید ودرشو بزارید تا بپزه ولعاب بندازه اواخر پخت ماست رو با هم زن دستی بزنید تا صاف ویکدست بشه وبه آش واضافه کنید گم کم بریزید و مدام هم بزنید تا ماست نبره وقتی ماست رو ریختی هم بزنید تا مخلوط بشه وماست گرم بشه توجه نکنید ماست جوش نزنه فقط گرم بشه وبا آش همدما بشن کافیه گاز رو خاموش کنید وتو ظرف سرو بریزید وبا پیاز داغ ونعنا داغ نوش جان بفرمایید
عزیزان مواد این آش باید کاملا بپزه ولعاب بندازه
از برنج هندی و پاکستانی سعی کنید استفاده نکنید از برنج ایرانی استفاده کنید
اسفناج اختیاریه تفت بدید یا نه
ماست نه خیلی شیرین نه خیلی ترش باشه من آز ماست خونگی استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا لقمه ای
#خمیر_پیراشکی
اول دو لیوان آرد رو داخل کاسه بریزید
نصف قاشق غذاخوری شکر ونصف قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر خمیر مایه فوری قاطی ارد کنید وبا قاشق مخلوط کنید
وسط ارد رو گود کنید و یک عدد تخم مرغ 5 قاشق غذاخوری ماست نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان آب ولرم ریخته باز با قاشق خوب مخلوط کنید یک کاسه ارد بغل دستتون بذارید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا زمانیکه احساس کردید خمیر جمع شده شروع کنید با دست ورز دادن حدود 10 دقیقه باید خوب ورز بدید وارد زیاد به خمیر نزنید چون خمیر سفت میشه و کیفیت خمیر خوب نمیشه پس سعی کنید خمیر لطیفی باشه اگه کمی هم چسبندگی داشت زیاد مهم نیست با چرب کردن دست اداره کنید
حتما یک ساعت خمیر رو تو دمای آشپزخونه استراحت بدید اگه زیاد بمونه بوی ترشیده میده
بعد از عمل اومدن خمیر با نوک انگشتتون پف خمیر رو بگیرید ولی زیاد ورز ندید
این خمیر کیفیت عالیه داره وبرای انواع پیراشکی و نون و پیتزا می تونید استفاده کنید
#خمیر_پیراشکی
خمیر رو با وردنه باز کنید وبا قالب کوکو که گل 5 برگ هستش و بزرگه خمیر رو قالب بزنید
قالب پایین رو برعکس کنید وخمیر قالب زده رو روی قالبها مثل فیلم پهن کنید وبا چنگال روشون رو سوراخ کنید تا موقع پخت پف نکنه
ده دقیقه داخل فر 180 درجه بزارید تا خمیرها نیم پخته بشه
واز فر خارج کنید
میتونید این خمیر نیم پخته رو فریز کنید و موقع استفاده بزارید یخش باز بشه و استفاده کنید
البته من از یه روز قبل خمیر رو پختم
وروز مهمونی توش رو با مواد پر کردم
پیاز داغ کردم وگوشت چرخکرده و قارچ و فلفل دلمه و آویشن و ادویه و رب و نمک زدم وتفت دادم
رو ی خمر هارو سس زدم واز مایه گوشتی روش ریختم و پنیر پیتزا و کنسرو ذرت و گوجه گیلاسی روش گذاشتم و دوباره چند دقیقه داخل فر گذاشتم تا هم خمیر کاملا پخته بشه وهم پنیر پیتزا آب بشه و طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛