فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#آموزش دسر نوتلا و شیرعسلی🧑🏻🍳🍫🍯
#ترفندآشپزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزگار دو چیز
با ارزش رو از ما میگیره:
دوستهای خوب و روزهای خوب🌸
ولی هیچ وقت
نمیتونه یه چیزو از ما بگیره🌸
روزهای خوبی
که با دوستهای خوب گذشت🌸
تقدیم به شما عزیزان
با آرزوی بهترینها🌸
🌸روزتون بخیر و نیکی🌸
🍃🌸
#ژله_هندوانه_شکل
🔷مواد لازم👇
🔹ژله قرمز ۲ بسته (آلبالو تمشک انار)
🔹شیر ۱ لیوان
🔹ژله آلوئه ورا 1بسته
🔹ژله سبز1بسته ( لیمو یا طالبی)
🔹چیپس شکلات برای تزیین
🔆طرز تهیه👇
🔅اول دو بسته ژله قرمز رنگ را با ۲ لیوان آب جوش کاملا مخلوط کرده و سپس ۱ لیوان آب سرد و نصف لیوان شیر ولرم را به مواد اضافه کنید. شیر را به این علت اضافه می کنیم تا کمی از شفافیت ژله کم شده و شبیه گوشت هندوانه شود.البته میتوانید به جای شیر ۱.۵ لیوان آب سرد اضافه کنید.
قالب مورد نظرتان را آمده کنید و مایه را داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد.
وقتی ژله بست، می رویم سراغ تهیه لایه سفید:
یک بسته ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کرده و بگذارید کمی از دما بیفتد . سپس نصف لیوان شیر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید .
اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس روی ژله قرمز ریخته و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.
وقتی این لایه هم بست ژله سبز رنگ را آماده می کنیم:
برای تهیه ژله سبز رنگ ، یک بسته ژله سبز را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید و نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود و به قاب اضافه کنید.
در پایان هم با چیپس شکلات تزیین کنید و نوش جان کنید …
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗#شنیسل_مرغ
🔷مواد لازم👇
🔹فیله مرغ :•: 3 عدد
🔹نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
🔹پیاز 1 عدد
🔹روغن سرخ کردنی 2 قاشق غ
🔹آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹ادویه مخلوط به مقدار لازم
🔹گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین
🔆طرز تهیه👇
🔅برای تهیه شنیسل مرغ ابتدا پیاز را رنده کنید تا آب پیاز خارج شود سپس فیله های مرغ را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک ، فلفل ، ادویه و پیاز قرار دهید.
رنده کردن پیاز برای اینست که آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه می کند و بوی مرغ را کامل از بین می برد.
اگر مرغ ها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید.
داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود. سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید
تا هر دو طرف آن سرخ شود.در صورت تمایل مرغ را بعد از کوبیدن ابتدا نیم پز کرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نمایید.
برای خوشمزه تر شدن شنیسل مرغ مقداری زعفران پودری به آرد سوخاری اضافه کنید. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 #سالاد_مرغ_پاییزی
🔷مواد لازم👇
🔹سینه مرغ 2 عدد
🔹نمک و فلفل به مقدار کافی
🔹کاهو 1 دسته بزرگ
🔹گلابی 2 عدد
🔹زرشک 1 پیمانه
🔹گردو (بو داده شده) 1 پیمانه
🔹پنیر فتا خرد 1/2 پیمانه
🔶برای سس بالزامیک
🔸سرکه بالزامیک 3 قاشق غ
🔸سس خردل 1 قاشق غذاخوری
🔸سیر رنده شده 1 حبه
🔸روغن زیتون 1/2 پیمانه
🔸نمک 1/4 قاشق چایخوری
🔸فلفل 1/8 قاشق چایخوری
🔆طرز تهیه👇
🔅 ابتدا، سینه مرغ ها را تمیز کنید و به صورت طولی نصف کنید تا 4 لایه نازک مرغ داشته باشید. دو طرف مرغ را به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید. داخل یک تابه بزرگ 1 قاشق روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر طرف از ورقه های مرغ را حدود 3-4 دقیقه تفت بدهید. تا کاملاً پخته شوند. سپس آنها را به تخته گوشت منتقل کنید و بگذارید مرغ تا تهیه بقیه بخش های سالاد خنک شود. در آخر آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید.
در تابه دیگری، گردوها را حدود 5 دقیقه بو بدهید (مرتب هم بزنید) تا طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روی شعله بردارید بگذارید خنک شوند.
کاهو را بشویید و خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. گلابی را اسلایس کنید و به آن اضافه نمایید. پس از آن، زرشک، گردوی بو داده، پنیر فتا (خرد شده) و مرغ های خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را زیر و رو نمایید.
مواد لازم برای سس، یعنی سس بالزامیک، خردل، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و فلفل را در شیشه در دار بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را تکان دهید تا سس آماده شود. سس بالزامیک را روی سالاد مرغ بریزید و از آن لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_انار_3_بعدی
🔷مواد لازم:👇
🔹ژله قرمز : ۱ بسته
🔹دانه های انار : به میزان لازم
🔹ژله آلوئه ورا : ۲ بسته
🔹شیر: ۲ لیوان سر خالی
🔹۳ کاسه در ۳ سایز مختلف ( ترجیحا ته گرد)
🔆طرز تهیه:👇
🔅برای تهیه ژله به شکل انار سه لایه داریم که شامل لایه قرمز ، لایه سفید شیری، لایه شیری با دانه های انار
پس ۳ کاسه در ۳ سایز مختف آماده میکنیم.
اول پودر ژله قرمز را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و یک لیوان سر خالی آب سرد را به آن اضافه میکنیم.
تقریبا یک سانت از کف کاسه بزرگ رو ژله قرمز میریزیم و میذاریم تو یخچال تا یک مقدار خودشو بگیره.
وقتی ژله نیم بند شد ، بعد کاسه سایز متوسط رو پر از یخ یا آب سرد میکنیم و میذاریم وسط کاسه بزرگ و باز ژله قرمز رنگ میریزیم تا جایی که به لبه کاسه متوسط برسه و دوباره میذاریم تو یخچال تا ببنده. دقت کنید که ژله نباید خیلی سفت بشه …یعنی همین که بست ولی نرم بود مرحله بعد رو انجام بدین وگرنه در آخر کار طبقات ژله تون از هم جدا میشن.
ژله انار سه بعدی
ژله انار سه بعدی
وقتی لایه قرمز کاملا بست، ژله رو از یخچال خارج میکنیم و میاریم بیرون
یخ داخل کاسه رو خالی میکنیم و یک مقدار آب گرم میریزیم و کاسه وسط رو میکشیم بیرون تا بتونیم ژله سفید رنگمون رو بریزیم.
برای ژله شیری دو بسته ژله آلوئه ورا را با ۱.۵ لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و وقتی کمی خنک شد ، ۲ لیوان شیر ( همدمای محیط) به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
یکی دو سانت ژله شیری ساده خنک شده را به آن اضافه میکنیم و مجددا می گذاریم تا نیم بند شه،
وقتی نیم بند شد کاسه کوچک را پر از یخ و آب سرد کرده ومیذاریم وسط کاسه متوسط و مجددا لایه شیری رو میریزیم تا به لبه کاسه کوچک برسه و میذاریم تا ببندده
در مرحله آخر هم ژله شیری رو با دانه های انار کاملا مخلوط میکنیم . کاسه کوچک رو از ژله جدا کرده و مایه ژله اناری مون رو اضافه میکنیم و میذاریم ببنده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 #مافین_ساده_بادام_و_شکلات
🔷مواد لازم👇
🔹آرد 250 گرم
🔹پودرکاکائو 30 گرم
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹روغن مایع (نصف لیوان)
🔹آب جوش 125 میلی لیتر
🔹شیر 125 میلی لیتر
🔹ماست 2 قاشق غذاخوری
🔹بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
🔹شکر 200 گرم
🔹پودر بادام 100 گرم
🔆طرز تهیه👇
🔅روش آماده کردن این مافین کار بسیار ساده ای است. ابتدا آرد و کاکائو را 33 بار با هم الک می کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای گود می ریزیم و میان آن را باز می کنیم. تخم مرغ ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط می کنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق به هم می زنیم. وقتی که خوب مخلوط شدند به مدت شمردن 8 شماره مواد را با همزن برقی به هم می زنیم و داخل قالب مخصوص مافین که از قبل داخل آن را کپسول های کاغذی قرار داده ایم می ریزیم طوری که دو سوم قالب از مایه پر شود. مافین ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، می پزیم.
#نکات مافین جزو کیک و شیرینی مافین و کاپمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
مافین را می توانید در وعده صبحانه میان وعده دسر سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای8 نفر مناسب میباشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍊 #ترشی_کامکوات (پرتقال زینتی)
🔷مواد لازم 👇
🔹پرتقال ریز زینتی : ۲ کیلو
🔹سرکه : ۲ لیتر
🔹نمک : به میزان لازم
🔹شکر : ۲۰۰ گرم
🔆طرز تهیه
🔅ابتدا پرتقالها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آنها ایجاد کنید.برای گرفتن تلخی آنها را در آب سرد بگذارید و یک شبانهروز صبر کنید.بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید.در مرحله بعد پرتقالها را در قابلمه بریزید و با حرارت بالا به مدت پنج دقیقه بجوشانید و بلافاصله در آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا شکل خود را از دست ندهد.مرحله جوشیدن را میتوانید دو بار انجام دهید. ولی دقت کنید شکل آنها حفظ شود.پس از صافکردن بگذارید خنک شود و بعد در ظرف شیشهای مناسب بریزید و سرکه را همراه نمک و شکر به آن اضافه کنید.این ترشی در دمای معمولی به مدت بیست روزآماده میشود و بعد از آماده شدن آن را در یخچال نگهداری کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_سالاد_فصل
🔷موادلازم👇
🔹گل کلم :•: 3 لیوان خرد کرده
🔹هویج :•: 2 لیوان خرد کرده
🔹کرفس :•: 2 لیوان خرد کرده
🔹سیر :•: 6 حبه
🔹گوجه فرنگی :•: 3 کیلو
🔹فلفل سبز تند :•: 6 عدد
🔹سرکه سفید :•: 3 لیوان به ازای یک 🔹کیلو گوجه
🔹نمک و زرد چوبه3 ق غ
🔆طرز تهیه ترشی سالاد فصل
🔅برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشورید سپس با چاقو در قطعات بزرگ برش میدهید و در ظرف پلاستیکی قرار میدهید و اندکی نمک به آن می افزایید با دست گوجه ها را خوب و مداوم چنگ میزنید
سپس 15 ساعت صبر میکنید تا گوجه به همان شکل در جای خنک بماند.پس از آنکه 15 ساعت گذشت گوجه ها را از صافی رد میکنید و درون قابلمه ای میریزید و روی شعله اجاق قرار میدهید تا حرارت ببیند و بجوشد به مقداری که آب آن تبخیرشود و بصورت مایعی نیمه غلیظ شبیه رب گوجه فرنگی در بیاید.
سپس گل کلم و هویج و کرفس را تمیز میشوریم و میگذاریم آبشان برود وخردشان میکنیم و در داخل قابلمه ای که گوجه فرنگی ها در آن در حال جوشیدن هستند.زمانی که جوش آخر را برای نیمه غلیظ شدن گوجه دارد میزند.
گل کلم،هویج،کرفس خرد شده را میریزید،تا جایی که کمی مواد خرد شده حرارت ببینند کافی است،؛بعد نمک و زردچوبه و اگر دوست دارید ادویه ترشی و اندکی سرکه مقداری که شل نشود درون قابلمه بریزیدودر آخر زیر شعله را خاموش کنید
حبه سیر ها را نیز به مواد اضافه کنید و اگر دوست دارید ترشی سالاد فصل حسابی تند شود فلفل سبزها را برش دهید و به داخل مواد اضافه کنید اگر نه بصورت درسته آنها را داخل مواد بندازید و فرصت دهید تا ترشی سرد شود
داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در آن محکم ببندید و بمدت 2تا3هفته زمان میبرد تا ترشی فصل سالاد حسابی جا بیفتد ونوش مان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزا_قاسمی
🔷مواد لازم👇
🔹بادمجان شرین و قلمی = 4 عدد
🔹 سیر تازه = 1 بوته
🔹گوجه تازه و رنده شده 5 عدد
🔹رب گوجه = 1/2 قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل = به میزان لازم
🔹لیمو ترش = 1 عددد
🔹تخم مرغ = 4 عدد
🔹زرد چوبه = 1 قاشق چای خوری پر
🔆طرز تهیه
🔅ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.
گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید ؛ سپس 1 استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و 10 ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید.
بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس 1 دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.
سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود .
بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید.
میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر گل محمدی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس ترکیه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☕️ #هات_چاکلت
🔷مواد لازم برای ۴ نفر 👇
🔹پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان
🔹شکر : ۳/۴ فنجان
🔹شیر : ۳/۵ فنجان
🔹آب جوش : ۱/۳ فنجان
🔹وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری
🔆طرز تهیه👇
🔅پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی شما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید.
نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛