eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد سفید 2 پیمانه بیکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری(معادل 3 قاشق چایخوری استاندارد) ماءالشعیر بدون طعم خنک 1/5 پیمانه فیله ماهی 600 گرم در رسپی اصلی از ماهی haddock یا cod استفاده میشود و به دلیل عدم وجود این ماهیها در ایران بهترین جایگزین فیله ماهی تیلاپیا است. چاشنی بندری آلس پایس مخصوص ماهی حدود 1 تا 1/5 قاشق غذاخوری در رسپی اصلی فقط از نمک و فلفل برای طعم دهی ماهی استفاده شده...من از چاشنی آلس پایس استفاده کردم هم طعم فوق العاده به ماهی داد و هم بوی زهم ماهی رو کاملا برطرف کرد در صورت عدم دسترسی به چاشنی از کمی پودر سیر برای طعم دهی به ماهی استفاده کنید دو طرف فیله های ماهی را با چاشنی بندری آلس پایس مخصوص ماهی طعم دار کنید نیم ساعت به فیله ها استراحت دهید تا آب اضافی ماهی از بافت آن خارج شود سپس آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و به تدریج ماءالشعیر را اضافه و با همزن دستی سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا در ماءالشعیر باز و یکدست شود. مایه باید به غلظت ماست برسد. به دلیل تفاوت در جنس آردهای مختلف ممکن است میزان کمتر یا بیشتری ماءالشعیر استفاده شود بنابراین حتما ماءالشعیر را به تدریج اضافه کنید. روی کاسه محتوی مواد خمیری را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حباب بزند. روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. فیله های ماهی را در آرد سفید بغلتانید تا با آرد کاملا کاور شوند. سپس دانه دانه فیله ها را در خمیر فرو ببرید و کمی تکان دهید تا اضافه خمیر از آنها بچکد. بلافاصله در روغن داغ سرخ کنید. حتما روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشد تا ضمن طلایی شدن خمیر ،ماهی کاملا مغز پخت شود سپس ماهی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای من 19 تا کاپ کیک به این اندازه شد . تخم مرغ 3 عدد شکر 120 گرم (حدودا نصف لیوان) کره 100 گرم شیر 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان) شکلات صبحانه 100 گرم (3 ق غ) پودر کاکائو 2 ق غ آرد سفید 150 گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر 4 گرم (حدودا 1 ق م) وانیل 1/4 ق چ همه مواد به دمای محیط برسه. کره و شکر رو با همزن 4 الی 5 دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم . مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم . طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند 3 دقیقه زدم و بعد دور تند 3 الی 4 دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه . داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂. پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 دسر نوتلا و شیرعسلی🧑🏻‍🍳🍫🍯 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزگار دو چیز با ارزش رو از ما میگیره: دوستهای خوب و روزهای خوب🌸 ولی هیچ وقت نمیتونه یه چیزو از ما بگیره🌸 روزهای خوبی که با دوست‌های خوب گذشت🌸 تقدیم به شما عزیزان با آرزوی بهترین‌ها🌸 🌸روزتون بخیر و نیکی🌸 ‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌🍃🌸
ســـــ🌞ــــلام صبح پنجشنبه تون بخیر 🌞☕️😊 به پنجشنبه 18 شهریور ماه خوش آمدید 🌞 روزتـون پـر از خیر و بـرکت🌞 تنتون سالم و روزتون قشنگ
🔷مواد لازم👇 🔹ژله قرمز ۲ بسته (آلبالو تمشک انار) 🔹شیر ۱ لیوان 🔹ژله آلوئه ورا 1بسته 🔹ژله سبز1بسته ( لیمو یا طالبی) 🔹چیپس شکلات برای تزیین 🔆طرز تهیه👇 🔅اول دو بسته ژله قرمز رنگ را با ۲ لیوان آب جوش کاملا مخلوط کرده و سپس ۱ لیوان آب سرد و نصف لیوان شیر ولرم را به مواد اضافه کنید. شیر را به این علت اضافه می کنیم تا کمی از شفافیت ژله کم شده و شبیه گوشت هندوانه شود.البته میتوانید به جای شیر ۱.۵ لیوان آب سرد اضافه کنید. قالب مورد نظرتان را آمده کنید و مایه را داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد. وقتی ژله بست، می رویم سراغ تهیه لایه سفید: یک بسته ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کرده و بگذارید کمی از دما بیفتد . سپس نصف لیوان شیر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید . اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس روی ژله قرمز ریخته و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد. وقتی این لایه هم بست ژله سبز رنگ را آماده می کنیم: برای تهیه ژله سبز رنگ ، یک بسته ژله سبز را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید و نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود و به قاب اضافه کنید. در پایان هم با چیپس شکلات تزیین کنید و نوش جان کنید … ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗 🔷مواد لازم👇 🔹فیله مرغ :•: 3 عدد 🔹نمک و فلفل :•: به مقدار لازم 🔹پیاز 1 عدد 🔹روغن سرخ کردنی 2 قاشق غ 🔹آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم 🔹تخم مرغ 2 عدد 🔹ادویه مخلوط به مقدار لازم 🔹گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین 🔆طرز تهیه👇 🔅برای تهیه شنیسل مرغ ابتدا پیاز را رنده کنید تا آب پیاز خارج شود سپس فیله های مرغ را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک ، فلفل ، ادویه و پیاز قرار دهید. رنده کردن پیاز برای اینست که آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه می کند و بوی مرغ را کامل از بین می برد. اگر مرغ ها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید. داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود. سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود.در صورت تمایل مرغ را بعد از کوبیدن ابتدا نیم پز کرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نمایید. برای خوشمزه تر شدن شنیسل مرغ مقداری زعفران پودری به آرد سوخاری اضافه کنید. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 🔷مواد لازم👇 🔹سینه مرغ 2 عدد 🔹نمک و فلفل به مقدار کافی 🔹کاهو 1 دسته بزرگ 🔹گلابی 2 عدد 🔹زرشک 1 پیمانه 🔹گردو (بو داده شده) 1 پیمانه 🔹پنیر فتا خرد 1/2 پیمانه 🔶برای سس بالزامیک 🔸سرکه بالزامیک 3 قاشق غ 🔸سس خردل 1 قاشق غذاخوری 🔸سیر رنده شده 1 حبه 🔸روغن زیتون 1/2 پیمانه 🔸نمک 1/4 قاشق چایخوری 🔸فلفل 1/8 قاشق چایخوری 🔆طرز تهیه👇 🔅 ابتدا، سینه مرغ ها را تمیز کنید و به صورت طولی نصف کنید تا 4 لایه نازک مرغ داشته باشید. دو طرف مرغ را به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید. داخل یک تابه بزرگ 1 قاشق روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر طرف از ورقه های مرغ را حدود 3-4 دقیقه تفت بدهید. تا کاملاً پخته شوند. سپس آنها را به تخته گوشت منتقل کنید و بگذارید مرغ تا تهیه بقیه بخش های سالاد خنک شود. در آخر آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید. در تابه دیگری، گردوها را حدود 5 دقیقه بو بدهید (مرتب هم بزنید) تا طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روی شعله بردارید بگذارید خنک شوند. کاهو را بشویید و خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. گلابی را اسلایس کنید و به آن اضافه نمایید. پس از آن، زرشک، گردوی بو داده، پنیر فتا (خرد شده) و مرغ های خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را زیر و رو نمایید. مواد لازم برای سس، یعنی سس بالزامیک، خردل، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و فلفل را در شیشه در دار بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را تکان دهید تا سس آماده شود. سس بالزامیک را روی سالاد مرغ بریزید و از آن لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم:👇 🔹ژله قرمز : ۱ بسته 🔹دانه های انار : به میزان لازم 🔹ژله آلوئه ورا : ۲ بسته 🔹شیر: ۲ لیوان سر خالی 🔹۳ کاسه در ۳ سایز مختلف ( ترجیحا ته گرد) 🔆طرز تهیه:👇 🔅برای تهیه ژله به شکل انار سه لایه داریم که شامل لایه قرمز ، لایه سفید شیری، لایه شیری با دانه های انار پس ۳ کاسه در ۳ سایز مختف آماده میکنیم. اول پودر ژله قرمز را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و یک لیوان سر خالی آب سرد را به آن اضافه میکنیم. تقریبا یک سانت از کف کاسه بزرگ رو ژله قرمز میریزیم و میذاریم تو یخچال تا یک مقدار خودشو بگیره. وقتی ژله نیم بند شد ، بعد کاسه سایز متوسط رو پر از یخ یا آب سرد میکنیم و میذاریم وسط کاسه بزرگ و باز ژله قرمز رنگ میریزیم تا جایی که به لبه کاسه متوسط برسه و دوباره میذاریم تو یخچال تا ببنده. دقت کنید که ژله نباید خیلی سفت بشه …یعنی همین که بست ولی نرم بود مرحله بعد رو انجام بدین وگرنه در آخر کار طبقات ژله تون از هم جدا میشن. ژله انار سه بعدی ژله انار سه بعدی وقتی لایه قرمز کاملا بست، ژله رو از یخچال خارج میکنیم و میاریم بیرون یخ داخل کاسه رو خالی میکنیم و یک مقدار آب گرم میریزیم و کاسه وسط رو میکشیم بیرون تا بتونیم ژله سفید رنگمون رو بریزیم. برای ژله شیری دو بسته ژله آلوئه ورا را با ۱.۵ لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و وقتی کمی خنک شد ، ۲ لیوان شیر ( همدمای محیط) به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. یکی دو سانت ژله شیری ساده خنک شده را به آن اضافه میکنیم و مجددا می گذاریم تا نیم بند شه، وقتی نیم بند شد کاسه کوچک را پر از یخ و آب سرد کرده ومیذاریم وسط کاسه متوسط و مجددا لایه شیری رو میریزیم تا به لبه کاسه کوچک برسه و میذاریم تا ببندده در مرحله آخر هم ژله شیری رو با دانه های انار کاملا مخلوط میکنیم . کاسه کوچک رو از ژله جدا کرده و مایه ژله اناری مون رو اضافه میکنیم و میذاریم ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 🔷مواد لازم👇 🔹آرد 250 گرم 🔹پودرکاکائو 30 گرم 🔹تخم مرغ 2 عدد 🔹روغن مایع (نصف لیوان) 🔹آب جوش 125 میلی لیتر 🔹شیر 125 میلی لیتر 🔹ماست 2 قاشق غذاخوری 🔹بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 🔹شکر 200 گرم 🔹پودر بادام 100 گرم 🔆طرز تهیه👇 🔅روش آماده کردن این مافین کار بسیار ساده ای است. ابتدا آرد و کاکائو را 33 بار با هم الک می کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای گود می ریزیم و میان آن را باز می کنیم. تخم مرغ ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط می کنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق به هم می زنیم. وقتی که خوب مخلوط شدند به مدت شمردن 8 شماره مواد را با همزن برقی به هم می زنیم و داخل قالب مخصوص مافین که از قبل داخل آن را کپسول های کاغذی قرار داده ایم می ریزیم طوری که دو سوم قالب از مایه پر شود. مافین ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، می پزیم. مافین جزو کیک و شیرینی مافین و کاپمیباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد . مافین را می توانید در وعده صبحانه میان وعده دسر سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای8 نفر مناسب میباشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍊 (پرتقال زینتی) 🔷مواد لازم 👇 🔹پرتقال ریز زینتی : ۲ کیلو 🔹سرکه : ۲ لیتر 🔹نمک : به میزان لازم 🔹شکر : ۲۰۰ گرم 🔆طرز تهیه 🔅ابتدا پرتقال‌ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید.برای گرفتن تلخی آن‌ها را در آب سرد بگذارید و یک شبانه‌روز صبر کنید.بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید.در مرحله بعد پرتقال‌ها را در قابلمه بریزید و با حرارت بالا به مدت پنج دقیقه بجوشانید و بلافاصله در آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا شکل خود را از دست ندهد.مرحله جوشیدن را می‌توانید دو بار انجام دهید. ولی دقت کنید شکل آن‌ها حفظ شود.پس از صاف‌کردن بگذارید خنک شود و بعد در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و سرکه را همراه نمک و شکر به آن اضافه کنید.این ترشی در دمای معمولی به مدت بیست روزآماده می‌شود و بعد از آماده شدن آن را در یخچال نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(پرتقال زینتی) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷موادلازم👇 🔹گل کلم :•: 3 لیوان خرد کرده 🔹هویج :•: 2 لیوان خرد کرده 🔹کرفس :•: 2 لیوان خرد کرده 🔹سیر :•: 6 حبه 🔹گوجه فرنگی :•: 3 کیلو 🔹فلفل سبز تند :•: 6 عدد 🔹سرکه سفید :•: 3 لیوان به ازای یک 🔹کیلو گوجه 🔹نمک و زرد چوبه3 ق غ 🔆طرز تهیه ترشی سالاد فصل 🔅برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشورید سپس با چاقو در قطعات بزرگ برش میدهید و در ظرف پلاستیکی قرار میدهید و اندکی نمک به آن می افزایید با دست گوجه ها را خوب و مداوم چنگ میزنید سپس 15 ساعت صبر میکنید تا گوجه به همان شکل در جای خنک بماند.پس از آنکه 15 ساعت گذشت گوجه ها را از صافی رد میکنید و درون قابلمه ای میریزید و روی شعله اجاق قرار میدهید تا حرارت ببیند و بجوشد به مقداری که آب آن تبخیرشود و بصورت مایعی نیمه غلیظ شبیه رب گوجه فرنگی در بیاید. سپس گل کلم و هویج و کرفس را تمیز میشوریم و میگذاریم آبشان برود وخردشان میکنیم و در داخل قابلمه ای که گوجه فرنگی ها در آن در حال جوشیدن هستند.زمانی که جوش آخر را برای نیمه غلیظ شدن گوجه دارد میزند. گل کلم،هویج،کرفس خرد شده را میریزید،تا جایی که کمی مواد خرد شده حرارت ببینند کافی است،؛بعد نمک و زردچوبه و اگر دوست دارید ادویه ترشی و اندکی سرکه مقداری که شل نشود درون قابلمه بریزیدودر آخر زیر شعله را خاموش کنید حبه سیر ها را نیز به مواد اضافه کنید و اگر دوست دارید ترشی سالاد فصل حسابی تند شود فلفل سبزها را برش دهید و به داخل مواد اضافه کنید اگر نه بصورت درسته آنها را داخل مواد بندازید و فرصت دهید تا ترشی سرد شود داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در آن محکم ببندید و بمدت 2تا3هفته زمان میبرد تا ترشی فصل سالاد حسابی جا بیفتد ونوش مان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم👇 🔹بادمجان شرین و قلمی = 4 عدد 🔹 سیر تازه = 1 بوته 🔹گوجه تازه و رنده شده 5 عدد 🔹رب گوجه = 1/2 قاشق غذاخوری 🔹نمک و فلفل = به میزان لازم 🔹لیمو ترش = 1 عددد 🔹تخم مرغ = 4 عدد 🔹زرد چوبه = 1 قاشق چای خوری پر 🔆طرز تهیه 🔅ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند. گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید ؛ سپس 1 استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و 10 ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید. بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس 1 دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود. سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود . بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید. میرزا قاسمی هم اکنون آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☕️ 🔷مواد لازم برای ۴ نفر 👇 🔹پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان 🔹شکر : ۳/۴ فنجان 🔹شیر : ۳/۵ فنجان 🔹آب جوش : ۱/۳ فنجان 🔹وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری 🔆طرز تهیه👇 🔅پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی شما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید. نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛