eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج و گردو کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مدل مرغ به روشهای دیگه هم پخته می شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیکه کارتون زیاده بهترین گزینه است طرز تهیه..... سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه های مرغ را با این ادویه پوشش دهید برنج را دانه تر ابکش کنید کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید دم کردن....... شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مافین خرمالو مخصوص پاییز😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگو سوخاری با سس مخصوص ابتدا کمر میگو ها را پاک کرده و میگو ها را شسته و بعد با پیاز و نمک و زرد چوبه و یک عدد سیر رنده شده مزه دار کنید. خب حالا باید آرد هم مزه دار کنیم درون ارد هم کمی نمک و زرد چوبه و نصف ق غ پودر شنبلیله خشک بریزید و هم بزنید. میگو ها را ابتدا درون ارد مزه دار شده بریزید . تمام قسمت های میگو همه جاش رو اردی کنید بعد یه تیکه کوچولو از دم میگو رو بلند کنید و اروم بزارید توی یک لیوان پر از آب و سریع بردارید و بزارید توی ظرف ارد سوخاری.( من از آرد سوخاری مارک پانکو استفاده کردم طعم پاپریکا که تند نباشه) پس شد آرد ،آب ،آرد سوخاری و بعد سرخ کردن. من از ارد سوخاری مارک پانکو استفاده کردم رنگش نارنجی رنگه بینهایت میگو ها رو ترد و سوخاری کرد. از سوپر مارکت ها تهیه کنید بعضی از پودر ها بی نهایت تند هستن اونا عکس فلفل روشه حواستون باشه. پشت پاکت نوشته طعم پاپریکا هم خوشرنگه هم تند نیس. عاشقش میشید حتما درست کنید و لذت ببرید. من از ارد سفید مخصوص کیک استفاده کردم ارد نانوایی هم میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🧇 😋👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🥯 😋 🔸ابتدا یک کیک شکلاتی هر مدلی که دارین رو پودر کنین بعد بهش مقداری گردوی خرد شده اضافه کنین به همراه یک موز پوره شده خوب ورز بدین بعد مقداری گاناش(ترکیب شکلات تخته ای اب شده و خامه صبحانه) اضافه میکنین و خوب ورز میدین تا جاییکه خمیر منسجمی بدست بیاد بعد مواد رو داخل پلاستیک فریزر لوله میکنین و میگذارین یکساعتی داخل فریزر باشه تا خودشو خوب بگیره بعد از فریزر خارج میکنین و برش میزنین و با مقداری شگلات آب شده و پودر پسته تزیینش میکنین، به همین راحتی و خوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ٣عدد ▫️ارد ٧٥گرم ▫️نشاسته ذرت ٢ق س یا ٢٥گرم ▫️بگینگ پودر ١/٤ق م ▫️وانیل کمی ▫️پودر قند ٨٥گرم 🔸زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده را با نصف پودردقند زده تا کاملا فرم بگیره .زرده را بابقیه پودر قند به همراه وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه اردو بکینگ پودر رو با هم سه مرتبه الک میکنیم ودر سه مرحله آرد و سفیده رو به زرده اضافه میکنیم.یعنی اول کمی مخلوط آرد به زرده اضافه کرده دورانی مخلوط میکنیم بعد کمی سفیده بعد دوباره کمی آرد و به همین ترتیب تا مواد تمام شه. دورانی و ارام هم میزنیم سینی را کاغذ روغنی انداخته مواد رو با قیف در سینی ریخته روی انها پودر قند میریزیم در فر از پیش گرم شده با دمای ١٧٥ درجه به مدت ١٥ دقیقه میپزیم. بعداز خنک شدن با خامه پر میکنیم و پودر پسته. و یا کاکائو می‌ریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥔🥕🌽🥒 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب اومدیم با یه شیرینی دیگه که برای عید عالیه همزن و پودر قند وکره و قالب نمیخواد شیرینی با روغن مایع مخصوص عید شکر دو سوم لیوان روغن دو سوم لیوان تخم مرغ دو عدد دو سوم لیوان نشاسته ذرت وانیل یک پنس بکینگ پودر دو ق چ برای دو رنگ شدن از پودر کاکائو و زعفرون استفاده کنید تخم مرغ وانیل و شکر و توی ظرفی بریزید و بک دقیقه هم بزنید بعد روغن و اضافه کنید و پنج ثانیه هم بزنید در اخر مخلوط ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید بعد خمیر و سه قسمت کنید. و یک قسمت و سفید و قسمت بعدی کاکائو ب بعدی زعفرون بزنید ورز بدید خیلی کم حالا لوله کنیدبا چنال طرح بدید و با چاق هم اندازه برش بزنید روش پخت شعله پخش کن بزارید توی تابه کاغذ روغنی بندازید و درب اون دم کنی بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
ترفند درمان بی خوابی🤔 نیم ساعت قبل از خواب کاهو بخورید ! 👈🏻کاهـــــو دارای ماده‌ی خواب‌آوری به نام لکتوکاریوم است که میتواند شما را مثل یک بچه بخواباند درست مثل تأثیر داروهای مسکن ! ─┅─═इई❄️ईइ═─┅─ ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و همزن خیلی خوشمزه و آسون و بی درد سر که ۱۵ دقیقه ای داخل تابه آماده میشه پس تا آخر کلیپ با من همراه باش ❤💋 مواد لازم: آردبرنج:۲ لیوان(۲۵۰گرم) زرده تخم مرغ:۱عدد روغن جامد یاکره هم دمای محیط:(۱۰۰گرم) پودرهل: نصف ق چ پودر قند:۳/۴ لیوان(۱۰۰گرم) زعفران غلیظ دم کرده:۱ق غ گلاب:۲-الی۳ ق غ (درصورت نیاز اگر خمیر پودری شد ۲یا۳ ق غ شیر) ✅فر گازی:۱۸۰درجه ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه ✅فربرقی:۱۵۰درجه ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه ✅شعله پخش کن حتما ۱۰ دیقه از قبل گرم بشه ✅تابه معمولی حتما دم کنی بزارید. ✅زرده تخم مرغ:هم دمای محیط ✅خمیراصلا ورز ندید ✅آرد زیاد نریزید که شیرین موقع مهر زدن ترک میخوره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و همزن خیلی خوشمزه و آسون و بی درد سر که ۱۵ دقیقه ای داخل تابه آماده میشه پس تا آخر کلیپ با من همراه باش ❤💋 مواد لازم: آردبرنج:۲ لیوان(۲۵۰گرم) زرده تخم مرغ:۱عدد روغن جامد یاکره هم دمای محیط:(۱۰۰گرم) پودرهل: نصف ق چ پودر قند:۳/۴ لیوان(۱۰۰گرم) زعفران غلیظ دم کرده:۱ق غ گلاب:۲-الی۳ ق غ (درصورت نیاز اگر خمیر پودری شد ۲یا۳ ق غ شیر) ✅فر گازی:۱۸۰درجه ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه ✅فربرقی:۱۵۰درجه ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه ✅شعله پخش کن حتما ۱۰ دیقه از قبل گرم بشه ✅تابه معمولی حتما دم کنی بزارید. ✅زرده تخم مرغ:هم دمای محیط ✅خمیراصلا ورز ندید ✅آرد زیاد نریزید که شیرین موقع مهر زدن ترک میخوره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو روزای شلوغی که برای خونه تکونی دارین انتخاب ی غذایی که سریع آماده بشه کمک زیادی بهتون می‌کنه👍 از غذاهایی که علاوه براینکه طعم خوبی داره خیلی سریع آماده میشه😍🤤🤤🤤 ⭕احتیاج داریم به: گوشت چرخ‌کرده:۳۰۰ گرم پیاز رنده شده:ی عدد برای داخل گوشت : نصف قاشق غ نمک فلفل زردچوبه به مقدارلازم کره:۲۵گرم یا روغن ☑️سس: پیاز رنده شده:دو عدد نعناع خشک:یک تا دو قاشق غ رب انار:دوتا سه قاشق زردچوبه نمک فلفل به مقدارلازم آب:دولیوان 🟢پیاز را برای داخل گوشت آبش رو بگیرید 🟠 شده رو نیم ساعت تا ی ساعت داخل یخچال بذارید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پارت2 ✍ کامل با تمام نکات ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوفته مرغ و سیب زمینی کریسپی کوکو مرغ و سیب زمینی . مواد لازم: مواد مخلوط مرغ👇 500 گرم سینه مرغ خرد شده 1 پیاز کوچک 1 حبه سیر رنده شده 1/2 هویج رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر فلفل قرمز و هر ادویه دلخواه مواد سیب زمینی👇 3 سیب زمینی بزرگ 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذا خوری آب نمک،پاپریکا،پودر چیلی،ادویه کاری،پودر سیر طرز تهیه در یک غذاساز مرغ خرده شده،پیاز،سیر،هویج و ادویه ها را با هم میکس کرده و بصورت کوفته ها یک اندازه مطابق ویدیو شکل دهید،سپس همه کوفته ها را در یخچال قرار دهید و در این فاصله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید(با رنده درشت)یا مطابق ویدیو سیب زمینی ها را ورقه ای خیلی نازک برش بزنید و با چاقو خیلی ریز خرد کنید،سپس سیب زمینی های رنده شده را شسته و آبکش کنید بعد دریک کاسه بریزید و با آرد، نشاسته،دو قاشق آب و ادویه ها مخلوط کنید،در مرحله بعد کوفته ها از یخچال خارج کنید و با سیب زمینی رنده شده کاور کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید(حتما باید روغن داغ باشد)تا دو طرف آن برشته و کریسپی شود،نوش جان🧡 . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔😍 . . تجربه جالبی بود حتما امتحانش کنید 🥰🙌🏻 . . 🥖 موادلازم خمیر : . آرد : ۳۰۰ گرم شکر : ۱۰ گرم خمیر مایه : ۱۰ گرم نمک : ۵ گرم روغن زیتون : ۲۰ گرم آب ولرم : ۲۰۰ گرم . . 🥩 موادلازم همبرگر : . گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد نمک ، فلفل ، پودر سیر : به میزان لازم . . نکات : . 🔸ممکنه خمیر یکم سفت بشه که با ورز دادن درست میشه اگر دستاتون درد میگیره میتونید از خمیرزن استفاده کنید . 🔸آب پیاز حتما باید گرفته بشه تا موادتون هنگام سرخ شدن وا نره . 🔸 میتونید خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید و داخل فر بزارید بعد از پخت همبرگر رو وسطش قرار بدید . 🔸قبل ازینکه روی نان همبرگر کنجد بریزید با آب یا روغن روی نان رو رومال کنید . . . .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥔🥕🌽🥒 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب اومدیم با یه شیرینی دیگه که برای عید عالیه همزن و پودر قند وکره و قالب نمیخواد شیرینی با روغن مایع مخصوص عید شکر دو سوم لیوان روغن دو سوم لیوان تخم مرغ دو عدد دو سوم لیوان نشاسته ذرت وانیل یک پنس بکینگ پودر دو ق چ برای دو رنگ شدن از پودر کاکائو و زعفرون استفاده کنید تخم مرغ وانیل و شکر و توی ظرفی بریزید و بک دقیقه هم بزنید بعد روغن و اضافه کنید و پنج ثانیه هم بزنید در اخر مخلوط ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید بعد خمیر و سه قسمت کنید. و یک قسمت و سفید و قسمت بعدی کاکائو ب بعدی زعفرون بزنید ورز بدید خیلی کم حالا لوله کنیدبا چنال طرح بدید و با چاق هم اندازه برش بزنید روش پخت شعله پخش کن بزارید توی تابه کاغذ روغنی بندازید و درب اون دم کنی بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔😍 . . تجربه جالبی بود حتما امتحانش کنید 🥰🙌🏻 . . 🥖 موادلازم خمیر : . آرد : ۳۰۰ گرم شکر : ۱۰ گرم خمیر مایه : ۱۰ گرم نمک : ۵ گرم روغن زیتون : ۲۰ گرم آب ولرم : ۲۰۰ گرم . . 🥩 موادلازم همبرگر : . گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد نمک ، فلفل ، پودر سیر : به میزان لازم . . نکات : . 🔸ممکنه خمیر یکم سفت بشه که با ورز دادن درست میشه اگر دستاتون درد میگیره میتونید از خمیرزن استفاده کنید . 🔸آب پیاز حتما باید گرفته بشه تا موادتون هنگام سرخ شدن وا نره . 🔸 میتونید خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید و داخل فر بزارید بعد از پخت همبرگر رو وسطش قرار بدید . 🔸قبل ازینکه روی نان همبرگر کنجد بریزید با آب یا روغن روی نان رو رومال کنید . . . .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم قارچ خرد شده یک پیمانه فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری رب یک قاشق مربا خوری روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ماست ۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده دو حبه پاپریکا یک قاشق مرباخوری مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛