eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
• آش آبغوره مواد لازم برای هشت نفر: گوجه فرنگی پوره شده ۶۰۰گرم سبزی شامل؛تره ،جعفری ۶۰۰گرم پاک شده آبغوره یک لیوان برنج نیم دانه یک لیوان رب گوجه فرنگی یک ق سر پر پیاز سه تا بزرگ استاک (عصاره)قلم یا گوشت ۳ لیوان نعنا داغ به میزان لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی پخته یک لیوان 🔺حتما از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید 🔺آبغوره رو تست کنید که گس نباشه چون اگه گس باشه طعم و مزه آش و خراب می کنه 🔺مقدار تره و جعفری برابره من خیلی کم گشنیز هم به این آش اضافه می کنم چون ترکیب عطرش عالی میشه 🔺آموزش استاک قلم تو هایلات پیجم هست ببینید 🔺لوبیا چشم بلبلی رو حتما یه شب خیس کنید و سه بار آبشو عوض کنید و بعد با نمک بپزید تا خوب نرم بشه 🔺این آش چون گوجه و آبغوره داره حتما باید لوبیا جدا پخته بشه و تو آش بصورت خام خوب نمی پزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دل مرغ یک بسته قارچ ۱۰۰ گرم پیازیک عدد نمک وادویه به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه ایی یک عدد ابلیمو مقداری دل مرغ روبعدتمیزکردن وشستن باپیازوادویه دوساعت میزاریم تاکاملاپخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه چند نکته..... اول اینکه واسه هر نفر من یه مشت بسته لپه درنظر می گیرم که بازم سلیقه ها فرق داره ممکنه کسی پرلپه ویا کم لپه دوست داشته باشه چند ساعت قبل لپه را خیس می کنم لیمو عمانی واسه قیمه بایدلیموی رنگ روشن باشه که چند سوراخ می کنم وچند ساعت خیس می کنم تا تلخی لیمو گرفته بشه طرز تهیه ..... یه پیاز بزرگ را توی روغن تفت بدین کمی طلایی بشه حدود 300تا400گرم گوشت گوسفندی را اضافه با چوب دارچین وکمی تفت بدین بعد زردجوبه وفلفل سیاه وقرمز بزنید وگوشت را تفت دهید در این مرحله باید رب اضافه کنید که رنگ رب تاثیر خوبی توی رنگ قیمه شما داره من از رب گوجه با کیفیت وعالی امستریس استفاده کردم یک قاشق پر اضافه کردم وتفت دادم ورنگ خوبی بهم داد رب که رنگش باز شد پوره چهار تا گوجه را اضافه وصبر کنید تا اب گوجه کاملا کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریختم وگذاشتم گوشت نیم پز بشه لپه خیس خورده را با کمی روغن وکمی زردجوبه تفت دادم وبه گوشت نیم پز اضافه کردم وگذاشتم تا لپه کاملا پخته شد وبیست دقیقه اخر لیموی خیس خورده ونمک را اضافه کردم ودر ده دقیقه اخر زعفران وگلاب یه قاشق اضاف کردم در صورت تمایل میتونید یه قاشق ابلیمو هم در اخر اضافه کتید من نکردم وچند جوش زد حرارت را خاموش کردم اگر همه نکات را رعایت کنید یه قیمه جا افتاده وخوشرنگ داریم وکاملا به روغن افتاده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان 1 عددمتوسط سیر 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی نمک 1 قاشق چایخوری پر زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر هل ساییده نصف قاشق مرباخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری جوز هندی نصف قاشق چای خوری هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد پسته تازه 15 عدد فقط برای قشنگی هستش تو طعمش تاثیر نداره سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. پسته و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ساقه کرفس: ۱ کیلوگرم برگ کرفس: ۱۲۵ گرم نعناع: ۱۲۵ گرم جعفری: ۲۵۰ گرم گوشت: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد لیموعمانی: ۶ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری آرد: ۱ قاشق غذاخوری پر نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 لیموهای عمانی را داخل آب جوش خیس می کنیم. ساقه کرفس و به صورت نگینی درشت ریز می کنیم. نعناع، جعفری و برگ کرفس و با هم ریز می کنیم. ساقه کرفس و با کمی روغن و شعله زیاد تفت می دهیم و برمی داریم. مخلوط سبزی ها را با هم داخل تابه ریخته و بعد از کشیده شدن آب سبزیها، آنها را هم تفت می دهیم. پیاز ریز شده رو داخل روغن ریخته، پس از سبک شدن، گوشت را اضافه می کنیم، بعد تفت خوردن و تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل و آرد اضافه و تفت می دهیم، ساقه کرفس و مخلوط سبزی ها را به همراه چند لیوان آب داخل غذا می ریزیم، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار می دهیم و میزاریم خورشت با شعله کم بپزد. پوست و هسته لیموهای عمانی را می گیریم و به همراه نمک و آبغوره بعد از پختن گوشت و جا افتادن غذا داخل خورشت می ریزیم. نوش جان 😄😍 ⚠️نکات🔻 همانند قرمه سبزی با توجه به ذائقه می توانید لوبیاچیتی یا لوبیاقرمز به خورشت اضافه کنید. ریختن رب گوجه فرنگی داخل خورشت کرفس اختیاری هست. برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته های لیموعمانی را بگیرید. آرد باعث لعاب بهتر خورشت می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم برای قالب ۲۵ تا ۳۰ سانتی مواد میانی : 🔹سوسیس نگینی یک لیوان 🔹روغن مایع سه قاشق غذاخوری 🔹فلفل دلمه ای رنگی نگینی ۱/۲ لیوان 🔹قارچ در صورت دلخواه ۱۰۰ گرم ( من نریختم ) 🔹کره یک قاشق غذاخوری 🔹آبلیمو یک قاشق چایخوری 🔹آویشن یک قاشق چایخوری 🔹فلفل زردچوبه مقداری 🔹هویج آبپز و نگینی ۱/۲ لیوان 🔹آرد دو و ۱/۴ پیمانه 🔹روغن مایع ۳/۴ پیمانه 🔹ماست یک و نیم لیوان 🔹تخم مرغ ۶ عدد 🔹بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه : ابتدا مواد میانی را درست میکنیم قارچ را اسلایس کرده به همراه کره و آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب نندازه در ظرف دیگری سوسیس را در روغن تفت میدهیم و فلفل دلمه ای ، هویج و ادویه ها را هم اضافه کرده دو سه دقیقه تفت میدهیم و قارچ تفت داده شده را به مواد اضافه کرده کنار می‌گذاریم . مواد کیک را آماده میکنیم 👇 ابتدا تخم مرغها را با هم زن برقی خوب هم می‌زنیم سپس ماست ، روغن و نمک را اضافه میکنیم مجدد یک دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند در آخر مخلوط سه بار الک شده آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده هم می‌زنیم تا یکنواخت شوند مواد میانی را به مواد کیک اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم سپس قالب را به روغن جدا کننده ( یک قاشق غذاخوری آرد + یک قاشق غذاخوری کره به محیط رسیده + یک قاشق غذاخوری آرد که خوب باهم مخلوط شدن ) آغشته کرده مواد کیک را داخلش میریزم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت یک ساعت می‌پزیم . نوش جان 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده جالب برای عصرونه که هم برای خودتون مناسبه و هم برای بچه های عزیزتون. البته برای عصرونه تو مهمونی ها هم میتونه گزینه خوبی باشه. خوب بریم سراغ دستور: مواد لازم: موز: هر تعداد که لازم است. شکلات کاراملی:20عدد شیر:یک قاشق غذاخوری بادام یا فندق و یا گردو به مقدار لازم شکلات آب شده :به مقدار لازم . موزها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم.شکلات ها را داخل کاسه ای ریخته و شیر را به آن اضافه می کنیم.روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ها آب شود .سپس مواد آب شده را روی موزها ریخته و مقداری گردو یا فندق خرد شده روی آنها میریزیم و میگذاریم در فریزر تا خنک شود.در نهایت شکلات آب شده را مجدد روی موزها ریخته و دوباره موزها را داخل فریزر یا یخچال قرار دهید تا سرد شود و شکل بگیرد. دسر شما آماده است. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم ۴۰۰ میلی لیتر شیر یک لیوان+چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی شکر ۴۰ گرم دو الی سه ق.غ نشاسته ذرت ۴۰ گرم دو ق.غ پودر کاکائو ۲۰ گرم دو ق.غ پر ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای ،کره یک ق.غ پر سس شکلاتی : یک لیوان سر خالی خامه قنادی به دمای محیط رسیده از خامه ی صبحانه هم میشه استفاده کرد ولی باید شیرینیشو چک کنید ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای کره یک ق.غ ❌حتما اجازه بدین که سس شکلاتی از داغی بیوفته و بعد روی لایه ی اول بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیز کیک پایه کیک از کیک اسفناج استفاده کردم آرد یک پیمانه +دو سوم پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ سه عدد شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان برگ اسفناج شسته وبدون ساقه ۱۱۰ گرم بیکینگ پودر یک فاشق سوپ خوری سرخالی آب لیمو یک قاشق سوپ خوری اسانس وانیل چند قطره اسفناج شسته رو به همراه شیر وروغن پوره کنید هرچه بیشتر پوره بشه کیک خوش رنگتر تخم مرغ رو با شکر ۴ دقیقه بزنید وانیل و آب لیمو اضافه کنید سپس پوره اسفناج در حد مخلوط کردن بزنید آردو بیکینگ پودر که مخلوط والک شدن در دو مرحله اضافه کرده چند ثانیه آخر با همزن بزنید به اندازه دو سانت بریزید تو لیوان نشکن وبزارید تو قابلمه ای که ز قبل گرم شده با حرارت کم به مدت ۲۰ الی ۳۵ دقیقه مواد میانی😉 پنیر خامه ای میهن دویست گرم خامه صبحانه میهن دویست گرم شکر نصف پیمانه من تو فیلم یادم رفته این قسمت رو فیلم بگیرم آب یا آب میوه آناناس یک لیوان پودر ژلاتین دوقاشق سوپ خوری پودر ژلاتین رو روی آب میباشیم تا اسفنجی شه سپس روی بخار کتری یا ماکروفر روان میکنیم پنیر خامه ای و شکر رو حدود یک دقیقه میزنیم سپس خامه صبحانه رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا مخلوط بشن (حدود دو دقیقه )سپس ژلاتین روان شده وسرد شده رو بهش اضافه کنید سرعت عمل داشته باشید وگرنه زود میبنده(ژلاتین مخلوط بشه کافیه) سپس رو کیک بریزید وبزارید یخچال تا ببنده حدود دوسه ساعت طول میکشه مواد بالایی 👈ژله من از آب انار طبیعی میهن استفاده کردم آب انار دولیوان ونیم ورق ژلاتین ۶ ورق ویا پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری ورق ژلاتین رو بزارید تو آب سرد تا نرم بشه پودر ژلاتین داشتید رو یک چهارم پیمانه آب بپاشید آب انار رو به همراه یک چهارم لیوان شکر میزاریم رو حرارت تا داغ بشه ورق ژلاتین رو از آب درآورده و بهش اضافه میکنیم گاز رو خاموش کرده تا کاملا سرد بشه کمی از آب انار رو کرم پنیری ریخته انار دون شده میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعدش کمی آب انار روش ریخته دوبار میزاریم یخچال وقتی ژله خودشو گرفت به سلیقه خود تزیین کنید اگر حتی یک ذره هم ولرم باشه قاطی ولایه میانی میشه وژله کاملا سرد شده رو بریزید رو مواد پنیری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شاید درست کردن ژله ها زمان بر باشه وقتی که مهمون داری و می خوای زود کارت رو انجام بدی😌دیگه نیازی نیست زمان بدی و هر مرحله لایه لایه بریزی مواد لازم🔻 ۱۰ رنگ نیاز داشتم .ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم👇 ژله های آلوورا ( سفید) بلوبری ( آبی کم رنگ) بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم) لیمو (سبز) موز (زرد) پرتقال(نارنجی) هندوانه (صورتی کم رنگ) انار ( قرمز تیره تر) انگور ( بنفش) لواشک ( قهوه ای) طرز تهیه🔻 هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم . قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم . داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه .بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته .حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه.اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تهچین بدون فر با برنج کته این تهچین با این دستور العمل و مقدار مواد فوق‌العاده لذیذ میشه نکته ی مهم برای اینکه تهچین خوشمزه بشه اینه که پر ملات باشه😅 توی درست کردن تهچین نباید خسیس بازی در بیاریم باید دست و دلباز باشیم تا تهچین خوشمزه بشه، این اولین نکته شه. مواد لازم :👇 (برای چهار تا پنج نفر) برنج ایرانی ..... دو لیوان ک دو سه ساعت با دو لیوان اب و نمک خیس میکنیم و بعد کمی روغن اضافه و به شکل کته روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده با باقی مواد مخلوط میکنیم ماست سفت ..... یک لیوان سر پر زرده ی تخم مرغ ..... سه تا اگر کوچیک بود ۴ تا (من ۴تا ریختم) زعفران ..... دم کرده ی غلیظ ب مقدار دلخواه مرغ با استخوان ..... ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم (مرغ رو با پیاز و ادویه و نمک میپزیم بعد با چنگال به قطعات کوچک خردش میکنیم) بادمجان ..... دو عدد (به صورت حلقه ای برش زده و سرخ شده پیاز داغ ..... یک عدد متوسط زرشک ..... تفت داده شده مقدار دلخواه دارچین ..... کمی روغن یا کره ..... چهار ق غ . دستور تهیه :👇 زرده، ماست، زعفران، کمی نمک و دارچین، روغن رو مخلوط میکنیم بعد برنج رو اضافه و مخلوط میکنیم. سپس کف یک قابلمه نچسب چهار پنج ق غ روغن میریزیم، نصف مواد برنجی رو داخلش میریزیم و با پشت قاشق صافش میکنیم حالا پیاز داغ بعدمرغهای خرد شده و بعد زرشک و بادمجانها رو روی اون میچینیم حالا باقی مواد برنجی رو روش میریزیم و خوب صافش میکنیم و روی حرارت میذاریم حدود یکساعت تا دم بکشه دیواره ها که برشته شد مطابق فیلم آماده ست، حرارت را خاموش، چند دقیقه صبر کنید سپس در ظرف سرو برگردانید. . نکات مهم :👇 ۱_برای تهچین هیچوقت سفیده تخم مرغو استفاده نکنید به دو دلیل یکی اینکه بوی ضخم به ته چین میده و دوم اینکه باعث میشه تهچین خمیری بشه. ۲_نکته بعدی مقدار ماست هست یعنی نباید مقدار ماست کم باشه و اینکه ماست باید پرچرب و سفت باشه مثل ماست سون، اگر ماست ابکی بود یکی دوساعت در کیسه نخی بریزید تا اب اضافیش بره و کمی سفت بشه. ۳_حتما به مواد کمی دارچین بزنید چون طعم ته چین رو عالی می‌کنه تهچین رو در تابه دو طرفه رژیمی هم میتونید درست کنید هیچ فرقی نداره فقط تهچینتون باریک تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بدون همزن این دستور کیک ساده است که می تونین داخلش گردو و کشمش و هر نوع مغزی که دوست دارین بریزین . می تونین پودر کاکائو داخلش حتی بریزین کاکایوییش کنین . فقط مثلا ۲ قاشق پودر کاکایو خواستین بریزین همین میزان از ارد بردارین و جایگزین کنین . . تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱۲۰ میلی (نصف) (جای شیر می تونین ماست ، آب میوه ، آب استفاده کنین) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) (جاش کره هم میشه) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم(۱ ق م) همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی خیلی خوب زدم حدودا ۴ الی ۵ دقیقه ، با همزن دستی هم مثل همزن برقی باید این مرحله خوب زده بشه 😊 وانیل هم اضافه کردم . روغن رو هم اصافه کردم باز خوب زدم و بعد شیر رو ریختم . آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . حالا داخلش هر نوع مغزی دوست دارین گردو و کشمش هم می تونین بریزین . من گردو ریختم برای اینکه ته نشین نشه ، گردو رو با یه قاشق ارد مخلوط کردم و داخلش ریختم و فقط در حد مخلوط شدن ترکیب کردم . داخل قالب کفش رو کاغذ روغنی انداختم ، مواد رو داخلش ریختم . اندازه قالبم قطرش حدودا ۱۸ سانت هست با ارتفاع بلند . اما اندازه به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت هم خوبه . فر رو هم از یک ربع قبل روشن کردم توی فر ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داده حتما با خلال دندون تمانی قسمت ها چک بشه که پخته . بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم . و بعد آماده است .می تونین مثل من گاناش درست کنین بریزین . برای گاناش ۵۰ گرم خامه (فرقی نداره صبحانه یا قنادی) رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بعد داخلش ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . وقت از دما افتاد یه کم ، رویکیک ریختم . اون سفیده هم گاناش هست با شکلات سفید اما یه کم میزان خامه اش رو بیشتر ریختم کمی شل تر بشه. پی نوشت : بدون فر توی فر دست ساز و تابه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• چی بهتر از این؟ بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩 دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین به مواد اضافه و یکدست کنین کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین تا نصفشون از مواد بریزین لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره حتما درستش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی رب گوجه ۱ ق غ یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم . یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته . هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛