eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
، نکات رو بگم حتما رعایت کنید 👇 ✅ کوکی ها تا وقتی داغ هستند کاملا نرم هستند . به اشتباه زمان پخت زیاد ندید چون باعث میشه بافت کوکی تون خشک بشه ✅بعد از پخت و از داغی که افتادن حتما کوکی ها رو تو ظرف دربسته نگه داری کنید تا هوا بهشون نرسه و تازه بمونن و خشک نشن . ✅میتونید بدون مغزی هم کوکی ها رو درست کنید ✅بافت کوکی نه مثل کیک نرم هست ، نه مثل بیسکوئیت خشک . یه بافت ترد و نرم داره ✅ میتونید توی خمیر کوکی گردو خرد شده یا مغزیجات دیگه به دلخواه اضافه کنید . ✅سایز خمیر کوکی ها رو من ۳۵ گرمی گرفتم و ۱۸ تا کوکی داشتم ✅هر چقدر سایز رو بزرگ تر بگیرید زمان پخت هم بیشتر میشه کره سرد یخچالی ۱۱۵ گرم شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم ( هر نوع شکر قهوه ای باشه میشه. شکر سفید هم میشه ولی کوکی با شکر قهوه ای طعم بهتری داره) تخم مرغ درشت و سرد یک عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد ۲۵۰ گرم جوش شیرین نصف قاشق چایخوری ( نه حذف میشه نه جایگزین چون واسه بافت کوکی لازمه و مقدارش خیلی کمه و اذیت کننده نیست ) شکلات چیپسی ۷۰ گرم شکلات سکه ای به مقدار دلخواه طرز تهیه توی فیلم کاملا مشخصه . اگه نتتون ضعیفه بگید تا اینجا طرز تهیه رو هم اضافه کنم . فر ۱۸۰ درجه مدت تقریبی پخت ۱۵ دقیقه ‌ اگه دمای فرتون بالاست ۱۷۰ درجه بزارید . اگه فر برقی دارید ۱۶۰ درجه بزارید . حتما قبل از پخت یکساعت خمیر کوکی رو تو یخچال بهش استراحت بدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
راستگو، با راستگويى خود به همان مى رسد كه دروغگو با حيله گرى خود. امام علی (ع) (غررالحکم) یه دسر درست کردم جاتون سبز .🌷 از اون جا که علاقه زیادی به توت فرنگی دارم دیگه فصل توت فرنگی بیاد من میرم سراع انواع چیزهایی که بشه باهاش درست کرد . این دسر رو هم خودم از ترکیب الگوی کیک یخچالی و دسرهای بیسکوییتی درست کردم و از نتیجه کار که لذت بردم😋😊 اینم مدل بنده . . شیر ۲ لیوان آرد سفید ۲ ق غ نشاسته (ذرت یا گندم پودری) ۲ ق غ شکر ۱۰۰ گرم نصف لیوان توت فرنگی حدودا ۵۰۰ گرم کره ۱ ق غ وانیل نوک ق بیسکوییت پتی بور ۱.۵ الی ۲ بسته گردو خرد شده به میزان دلخواه در صورت تمایل حدودا نیمی از توت فرنگی حدودا ۱۰ تا ۱۲ عدد توت فرنگی رو کلاهکش رو در آوردم و میکس کردم و به صورت پوره در آوردم . توی یه ظرفی شیر و نشاسته رو مخلوط کردم . آرد و شکر رو هم اضافه کردم پوره توت فرنکی رو هم اضافه کردم . روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا موادم روی حرارت به غلظت فرنی برسه اواخر بهش کمی کره و وانیل اضافه کردم و از حرارت برداشتم. کف ظرف مورد نظرم یه ردیف بیسکوییت چیدم و روش از موادم (گرم) ریختم و توت فرنگی خرد شده چیدم و به دلخواه کمی گردو و مجددا روش بیسکوییت و از مواد و توت فرنگی خرد شده و گردو . لا یه ها رو به همین صورت پر کردم . ظرفم رو در یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر هستش . حداقل ۸ ساعت بمونه و بعد سرو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چهار چیز است که روزی را زیاد می کند ،خوش خلقی ، خوش رفتاری با همسایگان ،آزار نرساندن به دیگران و کم کردن بی قراری . پیامبر اکرم (ص) توت فرنگی ۱کیلو شکر ۱ کیلو (تا ۹۰۰ گرم) آب لیمو ۱ ق م وانیل مقداری توت فرنگی ها رو شستم و کلاهک هاش رو جدا کردم . بهتره توت فرنگی های ریز استفاده کنین اگه درشتن می تونین نصف کنین . توت فرنگی های گل خانه ای اصلا برای مربا خوب نیستش ، اصلا مزه خوبی نمیده . بعد داخل قابلمه لعابی(مربا ها بهتره داخل قابلمه لعابی پخته بشن ، فقط مربا به توی قابلمه مسی بهتره) لا به لا توت فرنگی و شکر پاشیدم و گذاشتم یخچال تا 24 ساعت(به روز) بمونه . بعد که از یخچال بیرون آوردم حسابی آب انداخته و دیگه نیازی به اضافه کردن آب نیستش ، روی حرارت گذاشتم تا بجوشه و مدام کف روش رو بگیرین تا صاف و یکدست بشه. بعد از جوشیدن نیم ساعت برای پختن کافیه ، پخت زیادی رنگ مربا رو تیره میکنه ، حرارتتون زیاد نباشه خیلی کم هم نباشه ، زیاد بهش قاشق نزنین تا له نشه . در آخر هم کمی آب لیمو و وانیل ریختم نیازی هم به هیچ اسانس و یا باز وانیل و گلاب نداره می تونین نریزین . برای فهمیدن غلظت شربت هم مقداری از اون رو توی بشقاب بریزین و بعد از سرد شدن اگه بشقاب رو کج کنین دیگه خیلی سر نمیخوره . شربت👇👇 مقداری از شربت مربا رو برداشتم و به عنوان شربت کنار گذاشتم و میتونین داخل استکانی کمی شربت بریزین و بعد بزارین خنک بشه و یخ بندازین و آب بهش اضافه کنید اگه شربت با آب مخلوط نشد و کف استکان موند غلظتش خوبه . بعد از خنک شدن مربا رو داخل ظرف شیشه ای و شربت رو هم داخل ظرف شیشه ای بریزین . مربا توت فرنگی بعد از چند مدت کیفیتش رو توی بخچال از دست میده نهایتا تا یه ماه توی بخچال خوب بمونه بزارین توی فریزر ، هر وقت هم خواستین مقداری از فریزر بردارین بزارین یخچال مصرف کنین .اما توی فریزر تا یه سال با کیفیت می مونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لقمان به فرزندش گفت: حسود را سه نشانه است: پشت سر غيبت مى كند، روبه رو تملّق مى گويد و از گرفتارى ديگران شاد مى شود. امام صادق (ع) (خصال) سلام عزیزان ۵ ، ۶ تا هلو مونده بودن گوشه یخچال من هم اومدم باهاش یه دسر عالی 😋درست کردم . خونه ما میوه زیاد خورده نمیشه برخلاف من که میوه دوست هستم پدر و فرزند هر دو کم می خورن و این شده که ما میوه زیاد نمی خریم . سعی می کنم با میوه ها چیزهای مختلف درست کنم که مخصوصا پسرجان بخوره . از جمله این دسر که بسیار نرم و لطیف و عالی میشه، دوستانی که می خوان خامه مصرف نکنن می تونن توی این جور دسرها نریزن اما وجود خامه باعث میشه هم دسر راحت از قالب بیرون بیاد و هم دسر رو نرم و لطیف و خوشمزه می کنه . این دسر رو من قبلا هم درست کرده بودم منتها بدون خامه و کمی تغییرات جزیی دادم . هلو ۵ عدد (حدودا نیم کیلو ) شیر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ شکر ۳ تا ۴ ق غ ( میتونین کم یا زیادکنین بسته به ذایقه و همچنین شیرینی هلو داره ) آب سرد نصف لیوان خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ (بسته به ذایقه می تونین کم و زیاد کنین و یا حذف ) پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان آب ریختم و روی حرارت بخار کتری (غیر مستقیم ) قرار دادم تا ذرات ژلاتین حل بشه و بعد از اینکه حل شد گذاشتم توی محیط خنک بشه . هلو رو پوستش رو گرفتم و خرد کردم ( ۵ عدد هلو خرد نشده برابرحدودا نیم کیلو هلو ،و در صورت خرد شده و پوست گرفته حدودا ۲۵۰ گرم است ) هلو و شیر و شکر رو داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم ، مزه اش رو بچشین اگه شیرینی زیاد دوست دارین شکرش رو بیشتر بریزین . بعد ژلاتین حل شده و همچنین خامه رو ریختم و دوباره میکس کردم . داخل قالب (قالب من پلاستیکی) ریختم . توجه کنین اگر خامه رو حذف کنین قالب چرب بشه تا راحت از قالب در بیاد . اما اگر خامه می ریزین چون خامه خوش چرب هست مشکلی نداره اما اگر باز تمایل دارین می تونین قالب رو حزیی با روغن مایع چرب کنین . قالب رو گذاشتم یخچال تا ببنده حداقل ۷ الی ۸ ساعت بزارین . بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و داخل دیس مرطوب برگردوندم . اگر خامه نریزین یه کم ممکنه سخت از قالب در بیاد توی آب ولرم چند ثانیه بزارید و بعد از قالب در بیارید . نکته : جای خامه می تونید از بستنی هم استفاده کنید . اگر خامه قنادی استفاده کنید چون شیرینه حتما به میزان شکر توجه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فضائل اخلاقى و صفات پسندیده چه به سختى به دست می آیند و چه آسان از دست می روند . امام علی (ع) (نهج البلاغه) سلام مهربونا با یه غذای خوشمزه نظرتون چیه . بادمجون خور ها دستا بالا 🙋‍♀. . برای ۳ نفر بادمجان ۴ تا ۵ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم ماکارونی فرمی شکل (هر مدل که دوست دارین ) یک سوم بسته پیاز ۱ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم فلفل دلمه نصف عدد دل به خواهی نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجون ها رو شستم و کلاهک اش رو جدا کردم و بعد به درازا به ۳ تا ۴ قسمت برش و تقسیم کردم . می تونین پوستش رو هم بگیرین هر طور تمایل دارین موقع قالبی شدن پوستش دیده شدنی یه کم قشنگ تر میشه باز سلیقه ای 😉. حالا یا بادمجون ها رو توی اب نمک بزارین یا کمی روش نمک بپاشین و بزارین جلوی افتاب تا تلخی اش گرفته باشه باز هر طور تمایل دارین 😉 . باومجون ها رو با حداقل روغن ممکن سرخ کردم . من در تابه رو هم میزارم این طوری روعن کمتری می بره . ماکارونی رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و روغن گداشتم بجوشه و بپزه و بعد از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه آبکش کردم . یه پیاز رو هم خلالی کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت و دادم و مقداری هم دل به خواهی فلفل دلمه ای رو خرد کردم و داخلش ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . مواد گوشتی رو با ماکارونی مخلوط کردم . داخل قالبم بادمجون ها رو قرار دادم به صورتی که گودی ایجاد بشه ، بهتره قالب میان تهی باشه . بعد کمی پنیر پیتزا ریختم و روی اون مواد ماکارونی و گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا . بادمجون ها رو که ابتدا و انتهاش رو روی هم قرار دادم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد روی قالب یه دیس قرار دادم و برگردوندم . وسطش هم کمی ماکارونی ریختم . بدون فر در فر دست ساز ردی گاز درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر که خوش نیت باشد ، روزی اش افزایش می یابد. امام باقر (ع) (کافی) یک پای خوشمزه و مناسب فصل😀😍 . برای خمیر پای آرد سفید ۲۴۰ گرم حدودا یک و دو سوم لیوان کره خنک ۱۰۰ گرم شکر ۵۰ گرم حدودا ۳ ق غ نمک نوک قاشق شیر خنک (سرد) ۵ تا ۶ ق غ کره حتما برای پای باید خنک باشه و از یخچال بلافاصله در بیاد . حتی چند تکه کنین و می تونین مدتی بزارین فریزر . آرد الک شده به همراه شکر و نمک مخلوط . کره رو اضافه کردم و توسط نوک انگشتان مخلوط کردم حالت خرده هستش کم کم شیر رو اضافه کردم و با نوک انگشتان مخلوط کردم تا جایی شیر اصافه بشه که خمیر بشه . نکته بسیار مهم خمیر پای و تارت ها ورزدادن نمی خواد فقط در حد مخلوط شدن و توسط نوک انگشتان . خمیر حالت یکدست نیستش و کاملا طبیعی هست در پای . خمیر رو در کیسه فریزر قرار دادم و به مدت بک ساعت در یخچال استراحت داشته باشه . . برای مواد میانی زردآلو نیم کیلو (حدودا ۱۲ عدد) پودر شکر یا شکر ۸۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (بسته به شیرینی زردالو توجه بشه) آرد ذرت ۲ ق غ آب لیمو ترش ۱ ق غ پودر هل نصف ق چ بادام یا گردو خرد شده ۴۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) (ترکیب زردالو و بادام بهتر است ) روی زردالو ها آب جوش ریختم و چند دقیقه گداشتم موند و بعد راحت پوستشون رو جدا کردم . هسته هاش رو هم در اوردم و بعد میکس کردم و پوره بشه . پوره زردآلو رو همراه با پودر شکر و آرد ذرت پودر هل و آب لیمو مخلوط کردم . . خمیر رو بعد از استراحت با وردنه باز کردم نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم بعد داخل قالب به قطر ۲۴ سانت قرار دادم و پهن کردم و با چنگال کف قالب کمی سوراخی ایجاد کردم . از مواد میانی ریختم و بعد روش بادام ریختم . (پوست بادام ها رو من گرفتم کمی در اب جوش قرار دادم و پوستش رو گرفتم و خرد کردم ) مجدد مقداری از خمیر رو قالب زدم و روی مواد چیدم . یک عدد زرده تخم مرغ و با ۱ ق م شیر مخلوط و برای رومال خمیر زدم . قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام عزیزان یه خورش زنجانی این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن . برای ۳ نفر تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست . نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه . هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم . آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم . بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن . اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری کیک میکری معروف به کیک ۳ دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید 👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید ) اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با ۳ برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید ) مواد لازم تخم مرغ: ۱ عدد متوسط شکر: ۳ ق غ شیر: ۲ ق غ روغن: ۱/۴ پیمانه وانیل: ۱ ق چ آرد سفید (نول): ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ 🔈با این میزان مواد حدودا ۵ تا کیک میتونید داشته باشید طرز تهیه ۱.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید ۲.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا‌مثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه ۳.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن ۴. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ۵. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه ۶. در میکر رو ببندید و از ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود. پیامبر اکرم (ص) (خصال) سلام یه خوراک خوشمزه و عالی که حتی می تونید به صورت تک نفره و فینگرفودی هم درست کنید ☺️😍 بادمجان ۳ تا ۴ عدد سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد فلفل دلمه نصف عدد ذرت ۴ ق غ زیتون خرد شده ۳ تا ۴ ق غ پیازچه خرد شده ۳ ق غ سس مایونز یا ماست خامه ای ۲ تا ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم بادمجان ها رو ورقه ای خرد کردم . نیم ساعت توی آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره . بعد خشک کردم و توی تابه با مقداری روغن سرخ کردم ‌. برای این که کمتر روغن استفاده بشه در تابه رو گذاشتم و بعد از سرخ کردن روی دستمال جذب روغن قرار دادم . مواد میانی قابل تغییر هست ، من سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و له کردم ، بهش فلفل دلمه ای خرد شده ، پیازچه خرد شده ، زیتون خرد شده ، ذرت ، سس مایونز (یا ماست خامه ای) ، همراه نمک و فلفل ریختم و ترکیب کردم . این شارلوت رد می تونید هم به صورت تک نفره و فینگر فودی سرد کنید ، هم می تونید توی یک ظرف بزرگتر درست کنید . من از کاسه استفاده کردم و کف و دیواره رو از بادمجون ورقه ای سرخ شده چیدم ، از مواد سیب زمینی داخلش ریختم و فشرده کردم و روش مجدد بادمجان سرخ شده چیدم و فشرده کردم و بعد برگردوندم . نکته : چون بادمجون با روغن سرخ شده دیگه نیازی به چرب کردن ظرف نیست . نکته : مواد میانی قابل تغییر هست و می تونید از مواد الویه ، مواد گوشتی و هر نوع مواد دل (مثل قارچ ، پیاز سرخ شده ، انواع سبزیجات ، گردوی خرد شده ، خیار شور خرد شده ، هویج و .‌. ) استفاده کنید ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت لاهیجان سر نون بربری بیات شده ۲ تیکه گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم سیب زمینی پخته ۲عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد پیازه رنده شده و آب گرفته ۱ عدد سبوس نون مقداری نمک،فلفل،زرچوبه،پودر آویشن به میزان لازم . . دو تا تکه نون بربری داخل یک لیوان آب به مدت ۱ساعت خیس میدیم دو تا سیب زمینی میپزیم و اجازه میدیم خنک بشه و بعد رنده میکنیم ی پیاز هم رنده میکنیم و آبشو میگیریم . حالا سیب زمینی،گوشت،نون خیس خورده(که آبشو گرفتین) پیاز ،تخم مرغ و ادویه ها رو با هم مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم . داخل ظرفی کمی سبوس میریزیم،کتلت ها رو توی دست فرم میدیم،پشت و روی کتلتها رو داخل سبوس میزنیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم و بعد با خیارشور،گوجه،پیاز جعفری و زیتون پرورده ساندویچ میکنید و‌میل میکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩 دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین به مواد اضافه و یکدست کنین کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین تا نصفشون از مواد بریزین لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره حتما درستش کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤤جوجه چینی پفکی و ترد رستورانی رو با آسون‌ترین روش همراه با سس تارتار این مدلی درست کنید مطمئنم خوشتون میاد 😉😍 فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی😍😋 گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم الزاما پر چرب (میکس گوساله و گوسفند) سویا ۲_۳ مشت پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده۲ عدد بزرگ سیر ۲_۳ حبه تخم مرغ ۱ عدد نمک فلفل (پودر سوخاری۱ قاشق) پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری گوشت چرخ شده من کم چرب بود از دمبه گوسفندی واسه چرب شدن گوشت استفاده کردم اول سویا رو شستم بعد فشار دادم تا آب آن خارج بشه. همه مواد رو توی میکسر گذاشتم تا کاملا یکدست بشن . همبرگر ها رو قالب زدم و توی فریزر واسه ۲_۳ ساعت گذاشتم تا زمان سرخ کردن متلاشی نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی خوشمزه 🍗😋😍 این مرغ 🍗و بدون روغن 🧈هم میتونید درست کنید من فقط یه قاشق روغن زیتون🫒زدم که جزو چربی های مفید هست و برای رژیم هیچ موردی نداره و البته طعم‌مرغ رو عالی میکنه شما اگر رژیم ندارین میتونید از کره 🧈هم استفاده کنید. نگران نباشید بدون آب 🥛بد نمیشه چون با آب پیاز 🧅پخته میشه بسیار لذیذتر هم میشه یکبار امتحانش کنید 😋😉 مواد لازم مرغ 🍗😋 مرغ دو تکه ران با سینه 🍗 پیاز ۲ عدد متوسط 🧅 هویج یک عدد کوچک🥕 فلفل دلمه یک چهارم یک عدد 🫑 رب گوجه ۲ ق غ خ🥫 ادویه ها: نمک یک ق چ ، فلفل یک ق چ خ ، زردچوبه یک ق چ ، زنجبیل نصف ق چ خ، پاپریکا یک ق چ‌ خ ، پودر پیاز کمی(قابل حذف) 🧂🌶️ برگ‌ بو ۲ تکه🍃 زعفران ۳ ق غ خ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛