فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه 😍😋
ترشی گوجه یا سالاد گوجه یا سالاد زمستونی؟
منکه بهش ترشی گوجه ای میگم😋 راحته و خوشمزه اس
میدونید تو ترشی گوجه شیرازی از کرفس استفاده میشه و چندتا ادویه داره
ولی بنظر من طعم خیار تو این ترشی بینظیره و اصلا این ترشی احتیاجی به ادویه نداره
طعم گوجه و سرکه باید خالص بمونه
پس حتما امتحانش کن چون مطمعنا عالی میشه😋👌
✅مواد لازم:
گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ
خیار ۱کیلو
هویج ۱کیلو
گوجه حدودا ۵کیلو
فلفل تند و شیرین
سیر ۶ بوته
سرکه
نمک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ ژله انار با شیر 😋
✍موادلازم:
پودر ژله 1 بسته
خامه صبحانه 1/2 پاکت
شیر 1/2 لیوان
شکر 5 الی 6 ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر ژلاتین 2 ق غ
تخم شربتی 1 ق غ
🍜طرزتهیه:
ابتدا پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش به روش بن ماری درست کنیدداخل ظرف مورد نظر بریزیدبعد قالب ژله رو بذارید یخچال پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب حل کرده و به روش بن ماری صاف کنید.
برای لایه بعدی خامه رو داخل ظرف روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید.
بعد شیر رو که جدا داخل ظرفی گرمش کردین به خامه اضافه کنید.
شکر و وانیل رو هم اضافه کنید.
مخلوط ژلاتین رو هم به مواد اضافه کنیدتخم شربتی رو از قبل با آب جوش مخلوط کنید تا لعاب بندازه.
تخم شربتی رو هم به مواد اضافه کنید.
این لایه رو پس از کمی خنک شدن روی لایه اول ژله می ریزیم به مدت ۵ الی ۶ ساعت درون یخچال بمونه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ساده😍😋
آرد:۸ ق غ
شکر:۶ ق غ
تخم مرغ:۲ عدد
ماست :۴ ق غ سرپر(یا شیر ۱/۳ لیوان)
وانیل:نوک ق چ
بکینگ پودر:۱ ق چ
روغن مایع:۱/۴ لیوان
این کیک رو داخل قابلمه یا تابه فردست ساز...هم میتونید درست کنید،من از قالب کوچیک استفاده کردم و داخل توستر به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم که بپزه دما ۱۸۰ درجه.داخل فر هم دما و درجه همینه.
داخل این کیک میتونید مقداری کشمش هم بریزید،یا برای تزیین از کنجد و مغزیجات استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماست_و_مارمالادی😍😋
3 عدد تخم مرغ
2 پیمانه شکر
1.5 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه ماست
4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند)
2 ق م سر پر. بیکینگ پودر
کمی وانیل
👈برای تزیین
مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید))
خلال پسته
، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس
با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترافل_شکلاتی ویژه #عیدنوروز 😍😍😍
مواد لازم برای 25 ترافل :
شکلات تلخ یا شیری 400 گرم
خامه صبحانه 1 پاکت 200 میلی لیتری
کره 40 گرم
پودر کاکائو 2 تا 4 ق س
پودر قهوه 1 ق م
فلفل قرمز و سیاه کمی
فندق در صورت تمایل 25 عدد
اسپرینکل
شکلات بن ماری شده
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیـریم✨
••••❥⊰🕸🐚JOiN👇🏻
💫➖➖➖➖➖➖➖💫
🏡 🏡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نازک_برنجی 😍😋
#شیرینی_عیدانه_با_طعم_فوق_العاده
🍶مواد_لازم:
✅آرد سفید:125گرم(یک لیوان سرخالی)
✅ آرد برنج:250گرم(دو لیوان سرخالی)
✅روغن صاف قنادی:190گرم(یک و نیم لیوان)
✅تخم مرغ:1 عدد🥚
✅شیر یا آب:37گرم(4 قاشق غ خ)
✅گلاب:37گرم(4 قاشق غ خ)
✅شکر:125گرم(3/4 لیوان)
✅وانیل:سر قاشق چ خ
✅رنگ زرد یا زعفران دم کرده(1ق چ خ)
✅مارمالاد هویج و شکلات و پودر پسته و پودر نارگیل به مقدار لازم
👨🍳طرز تهیه:
#مرحله1⃣
ابتدا شکر و گلاب و شیر و وانیل و تخم مرغ و رنگ زرد یا زعفران رو در ظرفی ریخته و قاطی کنین تا شکر حل بشه در مواد
تا شکر در مواد در حال آب شدن میریم مرحله بعد
#مرحله2⃣
ابتدا آرد سفید و آرد برنج و روغن صاف قنادی رو با هم قاطی کنین و با همزن به مدت حدود ۴ تا ۵ دقیقه زده شه تا حسابی پوک و سبک شه
#مرحله3⃣
خمیر پوک و سبک شده رو به ترکیب اولیه که (تخم مرغ و شکر و...)اضافه میکنیم و بصورت دورانی زیر و رو میکنیم تا یکدست شه
بیش از حد قاطی کنین خمیرتون سفت میشه پس حتما طبق ویدئو عمل کنین
#مرحله4⃣
در ۲ روش میتونین قیف بزنین
خمیرمون که یکدست شد با ماسوره ستاره دار قیف میزنین توی سینی و کف سینی نه کاغذ میخواد نه چرب کردن چون خود خمیر روغن داره
روش دوم بدون ماسوره قیف میزنیم
و با ته یک لیوان صاف ...ته لیوان رو در آرد میزنیم و روی خمیر مهر میکنیم تا کمی پخش شه در ویدئو آموزش براتون گذاشتم
و حتما حتما برای هر شیرینی یک بار ته لیوان داخل آرد بشه و بعد مهر کنین غیر این بزنین ته لیوان به خمیر میچسبه
#مرحله5⃣
⏲دمای فر180
⏰13تا18دقیقه
🔸⏲دمای توستر 150
⏰زمان پخت 15تا 20دقیقه
طبقه پایین هر دو المنت پایین و بالا روشن
دوستان توجه کنین دمای فر ها و توسترها باهم متفاوت طبق تجربه عمل کنین ....و وقتی که زیر شیرینی طلایی شد بعد ۱دقیقه در بیارین
در فیلم آموزش براتون عکس طلایی شدن رو گذاشتم
#مرحله_آخر دیزاین
مدل هایی که با ماسوره ستاره زدین میشه شکلات بن ماری کرد و روش خط شکلات برید
و مدلی که با روش ساده قیف زدین رو نصفشو برگردون کنین و مثل شیرینی مربایی جفت کنین روی هم و دیزاین با شکلات یا سلیقه خودتون عمل کنین
طعم این شیرینی بسیار خوشمزس و حتما امتحان کنین در اعیاد نوروز😋
#آموزشگاه_رایگان_قنادی
🎥🎂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کنجدی
موادلازم:
کنجد 1 فنجان
شکر قهوه ای تیره کاملا فشرده 1 فنجان
کره نرم شده 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
آرد نصف فنجان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرزتهیه:
درجه فر را روی 180 درجه تنظیم نمایید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سطح آن را به کمی روغن آغشته نمایید.
کنجدها را داخل ماهیتابه و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به رنگ طلایی مایل به قهوهای دربیایند.
کره را مدتی در فضای آشپزخانه نگه دارید و تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با شکر قهوهای کاملاً به هم بزنید تا یکدست شوند و پف کنند. سپس تخم مرغ را اضافه نمایید و به هم بزنید.
آرد و نمک و بیکینگ پودر را به هم بزنید و سپس آنها را به خمیر کره اضافه نمایید. مواد را کاملاً برای مدتی به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. در آخر کنجد و وانیل و آبلیموی تازه را نیز به خمیر بیفزایید.
خمیر آماده شده را به مدت سی دقیقه داخل یخچال قرار دهید. این سبب میشود راحتتر بتوانید خمیر را روی ورق روغنی بریزید.
برای تقسیم خمیر بهتر است از قاشق چایخوری استفاده نمایید. قاشق چایخوری را کاملاً از خمیر پر کنید و آنها را داخل سینی بچینید. توجه داشته باشید که بین آنها مقداری فاصله باشد تا فضای مناسب برای پف کردن شیرینیها موجود باشد.
حدود 15 دقیقه آنها را داخل فر قرار دهید تا زمانی که گوشه شیرینیها کمی قهوهای رنگ شوند. بعد از پخت، شیرینیها را سریع از سینی منتقل نکنید و صبر کنید تا برای چند دقیقه داخل سینی خنک شوند. بعد از مدتی، آنها را به ظرف دیگری منتقل کنید تا کاملاً سرد شوند.
_______________
🆔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه #کوفته_کشک اصفهانی
• گوشت چرخ شده 250 گرم
• برنج 1 پيمانه (بهتره برنج ایرانی استفاده کنید.)
• کشک 200 گرم
• سبزی کوفته (تره، نعنا، شوید، مرزه، گشنیز، جعفری، ترخان) 100
• نعنا خشـک 2 قاشق غذاخوری (سر خالی)
• پياز 3 عدد
• نمک به مقدار لازم
• فلفل سیاه (یا سفید) 2 قاشق چایخوری
• زردچوبه 2 قاشق چایخوری
• روغن به ميزان لازم
مرحله اول، پختن برنچ
برنج رو برای حدود 2 ساعت خیس کنید و به مقداری آب بریزید که روی برنج رو بپوشونه، سپس برنج رو با حرارت متوسط بپزید به طوری که برنج نیم پز بشه.
نکته مهم: دقت کنید که آب برنج باید به طور کامل کشیده بشه، در غیر این صورت ممکنه که کوفته کشک شل بشه یا وا بره.
مرحله دوم، آماده کردن مایه کوفته کشک
در این مرحله یک عدد پیاز رو ریز رنده کنید و آب پیاز رو جدا کنید. در ادامه گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده، ادویهها و سبزی خرد شده رو با هم مخلوط کنید و برای حدود 10 دقیقه مواد رو خوب ورز بدید. سپس نصف برنج نیم پز شده رو به مواد اضافه کنید و دوباره به مدت 5 دقیقه خوب ورز بدید.
مرحله سوم، آماده کردن کوفته
به اندازه یک نارنگی از مواد رو بردارید، دستتون رو کمی خیس کنید و کوفتهها رو گرد کنید به طوری که سطحی صاف داشته باشند.
مرحله چهارم، استراحت دادن به کوفته داخل یخچال
کوفتهها داخل سینی بچینید و روشونو بپوشونید و حدود 1 تا 2 ساعت داخل پخچال بذارید.
نکته مهم: گذاشتن کوفتهها داخل یخچال از باز شدن و وا رفتن کوفتهها هنگام پخت جلوگیری میکنه.
مرحله پنجم، طرز تهیه سس کوفته کشک
یک عدد پیاز رو به شکل خلالی خرد کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید. سپس مقداری یک قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل اضافه کنید. وقتی که خامی زردچوبه گرفته شد نعنا خشک رو اضافه کنید و کمی بعد نصف برنج نیمپز شده رو هم اضافه کنید و مواد رو کمی با هم تفت بدید.
نکته مهم: دقت کنید که نعنا خشک نباید زیاد تفت بخوره چون تلخ میشه.
مرحله ششم، پختن کوفته کشک
در ادامه حدود 4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و وقتی که آب سس کوفته شروع به جوشیدن کرد، کوفتهها رو یکی یکی و به آرومی داخل سس بیندازید. سس باید به طور کامل روی کوفتهها رو بپوشونه.
حرارت رو کم کنید و حدود یک ساعت به کوفتهها زمان بدید تا به طور کامل بپزن و برنج داخل آب کوفتهها وا بره و خوب لعاب کنه.
نکته: وقتی کوفتهها رو داخل سس قرار دادید، اجازه بدید حدود 10 دقیقه کوفتهها داخل قابلمه با در باز داخل سس بجوشن و بعد در قابلمه رو بذارید.
مرحله هفتم، اضافه کردن کشک
زمانی که آب کوفته خوب لعاب کرد و کوفتهها کامل پختن زمان اضافه کردن کشکه. کشک رو داخل آب کوفته بریزید و وقتی که کشک به طور کامل حل شد، کمی از آب کوفته بچشید و اگه نیاز داشت نمک اضاف کنید. یک عدد پیاز باقی مونده رو هم که با کمی زردچوبه سرخ کردهاید رو روی کوفتهها بریزید و درب قابلمه رو بذارید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان بدید تا ریز بجوشه و خوب جا بیفته.
نکته: مقدار کشک به ذائقه شما بستگی داره، اگه طعم کشک رو خیلی دوست دارید مقدار کشک رو بیشتر و در غیر این صورت مقدار کشک کمتری اضافه کنید.
میتونید با مقداری پیاز داغ و نعنا داغ کوفته کشک رو تزئین و با نون سنگک سرو کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پان اسپانیا
این مقدار مواد برای ۸ تا ۱۰ نفر
شیر ۴ لیوان (یک لیتر)
آرد سفید قنادی ۷۰,گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (سه چهارم لیوان) ( تا یک لیوان هم می تونین بریزین)
نشاسته ذرت یا گندم (فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) ۴۰ گرم ( ۳ ق غ)
گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (۴ ق غ)
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
موز ۲ عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) .
مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه .
توی قابلمه ای شیر و نشاسته و آرد و پودر کاکایو رو الک کردم و ریختم .
می تونین پودر کاکایو نریزین و سفید رنگ درست کنین می تونین مواد رو دو قسمت کنین یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکایو بریزین می تونین مثل من اینجا کاکایو بریزین .
مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم .
بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم .
بعد از روی حرارت برداشتم و خامه رو ریختم .
خامه صبحانه استفاده میشه من اینجا از خامه صبحانه کاکائویی استفاده کردم ساده هم میشه.
کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کرمی ( گرم باید باشه ) ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و باز کرم رو ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم .
می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین .
بعد هم توی یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من از روز قبل درست کردم که حسابی خوشمزه شده بود .
نکات : می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه .
کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_تی_تاب
مواد لازم👇
تخم مرغ ـــــ3عدد
ارد ـــــ 105گرم
پودر کاکائو ـــــ 15گرم
شکر دانه ریز ــــ90گرم
شير هم دمای محیط ـــ60گرم
روغن مایع ــــ60گرم
بکینگ پودرـــ یک قاشق چ خ
وانیل ــــ نصف قاشق چ خ
مواد لازم مغزی تیتاب👇
شکر ـــــ80
شیر ـــــ40گرم
خامه صبحانه ــــ یک قاشق غ خ
کره ــــ20گرم
پودر کاکائو ــــ یک قاشق غ خ
طرز تهیه مغزی تیتاب👇👇
شکر میزاریم رو حرارت ملایم اصلا قاشق نزنید
تا کاراملی بشه بعد که شکر اب شد با لیسک هم بزنید و کره رو اضافه کنید کره ذوب شد شیر و خامه رو که از قبل داخل یه ظرف دیگه ترکیب و داغ کردیم به شکر و کره اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم حتما باید شیر و خامه باهم ترکیب و داغ باشه وگرنه شکر سفت میشه
بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و کنار میزاریم تا سرد بشه
طرز تهيه 👇👇👇
زرده و سفيده رو جدا سازی کنید
سفیده ها رو میریزیم داخل همزن میزنیم تا کف کنه بعد نصف شکر رو بارانی بهش اضافه میکنیم بادور تند همزن میرنیم تا فرم بگیره بعد میزاریم یخچال
بعد زرده ها رو با وانیل و بقيه شكر 3 دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه
شیر و روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میرنیم مواد خشک رو سه بار الک کرده و اضافه میکنیم با دور کند همزن هم میزنیم تا گوله ای داخلش نباشه زیاد هم نزنید
بعد سفیده رو در سه مرحله اضافه میکنیم با لیسک به ارومی دورانی مخلوط میکنیم
سه قاشق از مواد رو برمیداریم یک قاشق غذا خوری ارد بهش اضافه میکنیم با لیسک مخلوط میکنیم برای تزیین روی کیک
بعد پودر کاکائو رو روی مواد الک میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم
داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم مواد رو در قالب 25 در 35 می ریزیم با پالت مواد رو خوب صاف کنید تا هوای داخل مواد از بین بره
و مواد رویه رو در قیف یکبار مصرف می ریزیم طرح میزنیم طرحی که میزنید باید دالبری باشه موادتون نباید خیلی شل باشه
بعد در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت180 به مدت 15 دقیقه میزاریم تا پختش کامل بشه
بعد پخت بزارید کامل خنک بشه بعد کاغذ روغنی جدا کنید با چاقو اره ای تیز از وسط برش بزنید یک قسمت کیک رو مغزی تیتاب روش بریزید با پالت صاف کنید و قسمت دیگه رو روش بزارید فیکس کنید بعد به اندازه های دلخواه برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیره_انگور
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست
۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند،
۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید،
۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست
شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم
۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید،
۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره
پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید،
۶.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق ژله ای 🤤
خیلی راحته
برای هر بسته ژله ی دلخواه
نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها
یک و نیم پیمانه آب
۱/۲ پیمانه شکر
دو سه ق گلاب اگر دوست دارید
دو ق هم روغن مایع
اول آب و شکر و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم و تمام امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با یه ساندویچ راحت و خوشمزه اومدم بریم سراغ درست کردنش 😍😊
#ساندویچ_مرغ_فانتزی
مواد لازم ؛
سینه مرغ پخته ۱ عدد
پیاز چه خرد شده ١/٤ پيمانه
جعفری خرد شده ١/٤ پيمانه
چیپس خلال ١ پيمانه
خيار شور خرد شده ١/٢ پيمانه
سس مایونز ١/٢ پيمانه
سس خردل ١ قاشق سوپخورى
نمک و فلفل به میزان لازم
نان همبرگری کوچک ۸ عدد
کاهو خرد شده ۲ پیمانه
گوجه ۲ عدد .
طرز تهیه ؛
سینه مرغ پخته شده رو تیکه تیکه های درشت خرد میکنیم و توظرفی میریزیم
بعد خیار شور ، چیپس خلال ، جعفری ، پیازچه ، نمک و فلفل و در آخر سس مایونز و سس خردل و اضافه و خوب مخلوط میکنیم ، نان همبرگری رو باز کرده و مقداری از مواد داخل نون میزاریم و بعد گوجه و کاهو میزاریم و یه ساندویچ راحت و خوشمزه آماده میکنیم به همین راحتی غذامون آماده میشه 😍حتما امتحان کنید طعمش عالیه 😋😋
.
نکته ؛ از هر نوع نانی میتونید استفاده کنید ، اگه پيازچه تو دسترس نبود پياز هم ميتونيد بريزيد ، ميتونيد ميزان سس و بيشتر يا كمتر كنيد ، حتما بزارید مرغ خوب سرد بشه چون این ساندویج سرده و اگه بعد از آماده کردن ساندویچ کمی تو یخچال هم بمونه خیلی عالی میشه حتماً درست كنيد و از خوردنش لذت ببرين 🤩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوكوى شكم پر
اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن.
سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش.
اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده،
راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ناردونی
مواد لازم :
ران مرغ
پیاز
سیر
آلو جنگلی
آلو بخارا
ناردون
رب انار
رب نارنج
شکر یک قاشق غذا خوری
زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک
گردو اختیاری
زعفران به میزان لازم
.
ابتدا تکه های مرغ رو با کمی پیاز ، نمک و فلفل سیاه
طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رونفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون
(انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه .
.
نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_شکلاتی #بدون_فر #بدون_تخم_مرغ #بدون_همزن
بچه ها اینم ویدئو خدمت شما😊🙏🏻
به نکات دقت کنین
مواد لازم :
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
آرد ۲ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
ماست پرچرب ۲ ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
کنجد
شکلات صبحانه
یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها
طرز تهیه :
کره و روغن مایع و ماست و پودر قند رو با چنگال حسابی هم میزنیم(کره حتما حتما به دمای محیط رسیده باشه و نرم شده باشه)،بعد با همزن دستی حسابی هم میزنیم که ترکیب مواد یکدست بشه،حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و در دو مرحله در مواد الک کرده و حسابی با چنگال یا قاشق یا حالا دست هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد،سرعت عملتون بالا باشه و حسابی هم بزنین،خمیر که یکدست شد یک ساعت داخل ظرف در بسته توی یخچال بزارین تا استراحت کنه ، بعدش که از یخچال دراومد،به اندازه یک مغز گردو یکم بزرگتر،از مواد برداشته و کف دست پهن کرده و یکم شکلات صبحانه وسطش ریخته و طبق فیلم که نشون دادم گردش میکنیم با دست و بعد یکم پهنش میکنیم،تابه ی رژیمی دو طرفه رو اون قسمتش که خط نداره رو چرب کرده و کاغد روغنی روش پهن میکنیم و کلوچه هارو توش میچینیم،زرده تخم مرغ رو زده و با فرچه روی کلوچه ها میزنیم و با چنگال روش حالت ضربدر ایجاد میکنیم مث فیلم ، و بعد روش کنجدپاشی میکنیم،واشر تابه رو حتما درمیاریم(نکته مهم)،شعله پخش کن روی شعله بزرگ گاز گذاشته و شعله رو کم رو به متوسط روشن میکنیم،تابه رو میذاریم روش،بهتره قبل از اینکه کلوچه ها داخل تابه قرار بگیره تابه یه پنج دقیقه ای خالی گرم بشه،بعد در تابه رو بسته و نیم ساعت اول اصلاااااا در تابه رو باز نکنین ، بعد از نیم ساعت چک کنین،بعد شعله رو کم کنین و یک ربع دیگه تایم بدین تا جایی که مطمئن بشین پخته ، هر موقع زیر کلوچه ها طلایی شد یعنی پخته و کامله.
اگه پاخل فر میپزید دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛