#کاپ_کیک_کشمشی
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان)
شیر یا ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید ۲۰۰ گرم ( یک و یک سوم لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
کشمش نصف لیوان
زعفران در صورت دلخواه
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل رو هم اضافه کردم .روغن مایع و بعد از اون شیر رو ریختم و کمی هم زدم . زعفران هم ریختم ( ریختن زعفران کاملا دل به خواهی هست)همزن رو کنار گداشتم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . از این آرد یه قاشق برداشتم و داخل کشمش هام ریختم و مخلوط کردم . این کار به خاطراین هست که کشمش ها ته نشین نشند .
مواد ارد رو کم.کم داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .کشمش رو هم ریختم و خیلی جزیی در حد مخلوط شدن ترکیب کردم .زیاد هم زده نشه و خود زیاد هم زدن باعث میشه کشمش بازم ته نشین بشه . جای کشمش از گردو، شکلات چیپسی و هر نوع مغزی دلخواه هم میشه استفاده کرد.
از موادم داخل قالب کاپ کیک تا نصف ارتفاع قالب ریختم .از هر نوع قالب کاپ کیک و مافین می تونید استفاده کنید . فقط زیاد پر نشه جا برای پف کردن بزارید که موقع پخت داخل سینی تون مواد سرریز نشه .
فر هم از یک ربع قبل گرم کردم .داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط ، ۲۵ دقیقه قرار دادم .باز دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنید .
پ.ن : به راحتی همین کاپ کیک ها رو داخل فر دست ساز می تونید درست کنید که قبلا هم پست هایی پایین کاپ کیک داخل فر دست ساز رو بهتون نشون دادم و یا استوری هایلایت می تونید روش فر دست ساز رو ببینید .
در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
در مورد تعداد بسته به نوع و اندازه قالب کاپ کیکتون داره برای من ۹ تا این شکلی کاپ کیک شود .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_دال_عدس
سلام دوستان گلم . یه سوپ عااالی و خیلی خوشمزه🤗😋 . این روزها که خیلی می چسبه .
اگر استقبال کنید از این جور غذاهای راحت و ساده و تقریبا رژیمی بیشتر درست می کنم و میزارم براتون .
این سوپ خیلی راحته .
دال عدس میزان زیادی پروتین ، آهن ، کلسیم ، فسفر داره و سرشار از ویتامین A هستش .
یه گزینه عالی برای شام ، بدون گوشت با مواد راحت و دم دست هستش🙂😋 . خییییلی هم خوشمزه است .
برای ۳ نفر
دال عدس یک پیمانه
هویج متوسط یک عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
پیاز یک عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زیره و زنجبیل و آویشن در صورت تمایل
آب مرغ ۲ لیوان (عصاره مرغ هم میشه استفاده کرد)
آب لیمو به میزان دلخواه
پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . سیر رو رنده کردم و اضافه کردم و تفت دادم .هویج رو رنده کردم و ریختم . فلفل و زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه کردم . دال عدس خیس خورده رو هم ریختم .۲ لیوان آب مرغ و ۲ لیوان آب جوش ریختم و درش رو گذاشتم ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بمونه .
سیب زمینی رو پوست کندم و رنده کردم و یا می تونید خرد کنید و بعد سیب زمینی رو ریختم و گذاشتم ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دیگه هم بمونه و بپزه.
وقتی سوپ آماده شد نمک رو هم اضافه کردم . حواستون باشه اگر عصاره ریختید چون نمک داره نمک رو با احتیاط بریزید . کمی هم آب لیمو ریختم .
داخل کاسه ریختم و گشنیز و زرشک روش ریختم .
می تونید این سوپ رو داخل میکسر بریزید و یا با گوشت کوب فرقی له کنید و پوره کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_شکم_پر
برای ۸ تا ۹ عدد کوکو
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم
رب گوجه به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم .
مواد داخلش دل خواهی هست .
من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم .
سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین .
یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم کارامل از دسرهای خوشمزه ای است که من بخاطر کالری بالا نمیخوردم ولی این دستور را راحت وبدون استرس میخورم میتونید دوقاشق شیره کف قالب بریزید تا شیرین تر بشه یا موقع سرو روش بریزید کاملا سلیقه ایه
مواد لازم .....میتونید مواد را دوبرابر هم کنید
پيمانه هم میتونید از لیوان استفاده کنید
شیر ...کم چرب یا پرچرب بستگی به شما داره وفرقی نداره
شیر........یک پیمانه +یک سوم پیمانه
پودرژلاتین....یک قاشق سوپخوری
شیره خرما یا انگور......برای توی دسر یک قاشق سوپخوری
برای توی هر قالب هم یک قاشق سوپخوری
وانیل .....نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه......
اول یک چهارم پیمانه شیر هم دمای محیط را با پودرژلاتین مخلوط وکنار بذاربد
یک پیمانه شیر ویک قاشق سوپخوری شیره خرما و وانیل را مخلوط کرده بعد روی حرارت گذاشته ومرتب بهم بزنید اطرافش،که حباب زد ژلاتین را اضافه کنید وخوب مخلوط کرده تا ژلاتین توی شیر حل بشه چند دقیقه که جوش خورد از روی حرارت برداربد قالب یا استکان یا کاسه ای که تحمل حرارت گرما را داشته باشه توی هر قالب یک قاشق شیره خرما بریزید قالب را تکون داده تا کف قالب کاملا آغشته بشه بعد شیر داغ را توی قالب ریخته روش را فویل بوشید واطرافش را محکم کنید تابه یا قابلمه ای را روی حرارت بذارید مقدلری اب جوش بریزید وقالب را توی ابجوش بذارید تا نيمه قالب اب باشه درش را بذارید یه ربع بجوشه وبعد قالب را بیرون بیارید بذارید توی اشپزخونه تا کاملا خنک بشه بعد حداقل ۶ساعت توی یخچال بذارید وقتی بست اطرافش را ازاد وبرگردونید وباخیال راحت از خوردنش لذت ببرید سالم ومقوی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل ژله رولی👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
59.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ژله هندونه👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مربای به خوش رنگ وخوش عطر 😊
خیلیا پوست به رو نمیگیرن پارسال پوست نگرفتم به این نتیجه رسیدم پوست بگیرید خوش رنگتر میشه
به شسته وخرد شده یک کیلو
شکر یک کیلو
اب شش لیوان
به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید.
نکاتی در مورد مربا
مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره 🙂دوست دارید بریزید ازمن گفتن😆 پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید ☺
وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒
بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید 😊
اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه
اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن میوه
دستور کار :👇
خشک کردن میوه تو هوای شرجی چون کمی دیر خشک میشه شاید سیاه بشه ویا تا خشک بشه روش کپک بزنه بهتره با پنکه خشک بشه من این میوه ها رو جلو آفتاب خشک کردم
عزیزان هر میوه ای که دوست دارید میتونید خشک کنید هرکدوم طعم ومزه خوشمزه خودشو داره منکه عاشق موز خشک شدم
میوه ها رو پوست نگیرید با پوست خشک کنید سعی کنید قاچ ها نه زیاد کلفت نه زیاد نازک باشه پوست میوه ها رو به سینی باشه وگرنه میوه میچسپه به سینی
من امسال هلو آلو شلیل وزردالو وموز خشک کردم البته هنوز فصل سیب نرسیده سیب رو هم به همین روش خشک میکنیم هیچی نمیخواد فقط قاچ کن و بزارش جلو آفتاب چند روزه خشک میشه وقتی خشک شدن تو یک کیسه نخی میریزیم وجای خنک با میخ آویزون میکنم فریزیر نمیزارم
برای اینکه موز سیاه نشه موز رو حتما تو آبکش بزارید تا دو طرف بهش هوا بخوره وقتی که موز رو برش دادی وتو آبکش دونه دونه گذاشتی با نوک برس آغشته به آب لیمو روش بمالید خیلی کم فقط با نوک برس زیاد آب لیمو نزنید بوی آب لیمو نمیگییره نگران نیاشید فقط قسمتی که رو به بالا هست قسمت زیر نمیخواد
به یه نکته ای خوب توجه کنید روی موز کمی که خشک شد بعد از مدت چند ساعت باید حتما برگردونید وگرنه میچسپه به آبکش و جدا نمیشه
عزیزان آلو هم بعد از چند ساعت حتما برگردونید ظرف دیگه ش وگرنه به سینی میچسپه من یک سری رو رو گونی یا پارچه تمیز خشک کردم رو ابکش هم خشک کنید عالیه چون دو طرفش هوا بهش میخوره
وسیله ای که هسته الو لوازم قنادیا دارند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی
مواد رو میتونید نصف کنید. برای اینکه کالباس حالت خشک وشکننده نداشته باشه حتما از مخلوط سینه وران استفاده کنید
اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد به جای سیر پودر سیر بزنید
مخلوط سینه وران یک کیلو (بدون استخوان)
زرده تخم مرغ سه عدد
سیر سه حبه
آرد سفید قنادی یک قاشق
شیر خشک مخصوص قنادیه یک قاشق نداشتید به جاش ارد سفید رو دوبرابر کنید
روغن مایع چهار قاشق سوپ خوری
هویج نیم پز یک عدد متوسط
پسته ۲۰ گرم
نمک یک قاشق مرباخوری
زنجبیل تازه یک تکه کوچک نداشتید از پودر زنجبیل استفاده کنید یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم فاشق چایخوری
هل یک دوم قاشق چایخوری
تخم گشنیژ سائیده شده یک قاشق چایخوری
عزیزان چرخ کردن مرغ خیلی مهمه تو بافت کالباس اگه از چرخ گوشت استفاده میکنید باید سه الی چهار دفعه چرخ کنید اگر از غذا ساز استفاده میکنید باید اینقدر بزنید تا خمیری بشه تو فیلم نشون دادم که به چه شکلی باشه
مرغ را با زنجبیل تازه وسیر چهار بار چرخ کنید سپس جز هویج و پسته کل مواد رو بریزید حدود ده الی دوازده دقیقه با دست بزنید تا منسجم وچسپناک بشه
هویج نیم پز رو نگینی خرد کرده همراه پسته میریزیم ومخلوط میکنیم فقط در حد مخلوط کردن
وکیوم مخصوص کالباس( لوازم قنادیا دارن) یک سرشو با نخ محکم ببنید
مواد کالباس رو با قاشق یا قیف بریزید تو وکیوم و فشار دهید تا هوای موجود خارج بشه سرش دیگش هم محکم ببنید تو قابلمه آب بریزید و کالباس رو بزارید یکساعت با حرارت ملایم بپزه سپس از آب خارج کرده بزارید یک شب بمونه سپس استفاده کنید این کالباس هم به صورت خام هم به صورت سرخ کرده مصرف میشه من کمی رو سرخ کردم بچه ها خام رو بیشتر دوست داشتن
عزیزان حتما از زرده استفاده کنید تا کالباس لطیفتر باشه سفیده بزنید بعد از پخت دونه های سفیده توی کالباس مشخصه
عزیزان برای خوش رنگ شدن کمی آب لبو ریختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه عروس
برای پنکیک شکلاتی:
۲ عدد تخم مرغ
۱ استکان شکر
نصف استکان روغن مایع
نوک قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق مربا خوری وانیل
۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
۱ لیوان آرد (اگر مایع بنظرتون خیلی شُل اومد یکم بیشتر)
۲-۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
۱ لیوان شیر
برای داخلش:
۲ پاکت خامه زده شده سفت
برای تزیین:
پودر نارگیل
پسته یا هر مغز خورد شده دیگه
مواد رنگی تزیین کیک و شیرینی به سلیقه خودتون
سس شکلات
برای تهیه پنکیک تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و خوب بزنین تا یک دست بشه. مثل تصویر حدود یکملاقه توی یک ماهیتابه نچسب داغ و تخت ریخته و پنکیکها رو درست کنین.
خامه روحسابی بزنین تا سفت بشه و مثل تصویر روی نصف هر پنکیک تقسیم کنین، یواش هر کدوم رو کمی تا کرده و توی مواد تزیین فرو کنین
(دقت کنین که خمیرها باید انقدر نرم و نازک باشن که به راحتی بشه اینطوری تاشون کرد و باز نشن، پس حواسمون باشه که خمیر خیلی سفت و غلیظ نشه که ورقهها نرم و نازک بشن)
روي شيرينيها رو هم با سس شکلات تزیین کرده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفنجی شکلاتی
عزیزان این کیک مخصوص خامه کشی چه با خامه چه با گاناش تو دهن آب میشه حتماااا امتحان کنید
لطفا تو اندازه گیری مواد دقت کنید
مواد لازم
تخم مرغ درشت ۷ عدد
آرد ۳۲۰ گرم یا دو لیوان پر
شکر ۲۵۰ گرم ویا یک لیوان
روغن مایع نصف استکان
پودر کاکائو ۴۰ گرم ویا نصف استکان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر
شربت بار ویا عسل یک قاشق مرباخوری شربت بار همون شربت بامیه وزولبیا ست
پودر کاکائو رو الک کنید وبا روغن مایع مخلوط کنید
بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط والک کنید
کناره قالب رو چرب و آرد پاشی کنید وکفش کاغذ روغنی بندازید
قالب ۲۰ در ۳۰ ارتفاع قالب ۵ الی ۸ سانت کافیه
فر رو با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید
به این نکته توجه کنید واسه کیک اسفنجی تخم مرغ نباید به دمای محیط برسه حتما سرد باشه و داخل یخچال که در اوردید مسقیما استفاده کنید
کاسه همزن رو خوب شسته وعاری از چربی ورطوبت باشه
سفیده وزرده رو جدا کنید
سفیده رو بزنید تا پف کنه وبالا بیاد
شکر رو به صورت بارانی روش بپاشید تا شکر تو سفیده حل بشه
سپس دونه دونه زرده ها رو اضافه کنید هر زرده که میریزید ۳۰ ثانیه بزنید زرده بعدی رو اضافه کنید
سپس شربت بار ویا عسل ومخلوط روغن وکاکائو اضافه کرده ودرحد مخلوط کردن میزنیم
سرعت عمل داشته باشید
همزن برقی رو کنار بزارید همزن دستی به دست بگیرید آرد رو با دست چپ بگیرید وبا دست راست بت همزن دستی بزنید حدود ۲۰ الی ۳۰ ثانیه باید تموم بشه بریزید تو قالب وبزارید تو فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه سپس از فر در بیارید وبزارید خنک بشه ادامه فیلم رو پست بعدی میفرستم حدود ساعت ۳☺
عزیزان اگه عسل ویا شربت بار ندارید نزنید مشکلی نیست
عزیزان هم میتونید طبق فیلم عسل وکاکائو رو قبل از زرده بزنید هم مبتونید بعد از زرده بزنید مشکلی نیست
عزیزان این کیک رو بدون فر هم میتونید درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان خوشمزه
این نان واقعا خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنین🤗
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2 تخم مرغ
1.5 ق غ مایه خمیر خشک فوری
2 ق غ شکر
نمک تا دو ق چ
آرد به میزان لازم تا حدیکه خمیر به دست بیاید، بافت این خمیر بسیار نرم است.
تکه های کره که بر روی چونه ها گذاشته و ورز میدهیم(مانند ویدیو )
چون مایه خمیر فوری استفاده میکنیم احتیاج به عمل آوری جدا نیست، تمام مواد تشکیل دهنده برای خمیر با هم مخلوط می شوند. آرد به تدریج اضافه می شود تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر به مدت 40 دقیقه به استراحت نیاز دارد.
سپس خمیر را مانند ویدیو رول کرده و میپیچیم و مجددا ده دقیقه استراحت میدهیم. بر روی آن رومال زرده و شیر میدهیم.
در فر پیش گرم شده 200 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) تا زمانیکه روی آن طلایی شود میپزیم.
🍔 🍖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلات_چیپسی
کره نرم شده در دمای محیط 100 گرم
من طعم کره رو دوست ندارم همیشه مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین میکنم.
مارگارین رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید.
شکر سفید 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای لایت(روشن) 1/4 پیمانه
در این دستور از 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(رنگ روشن) استفاده شده
شکر قهوه ای باعث خوشرنگ تر شدن کوکی میشه و رنگ نهایی کوکی رو طلایی تر میکنه ولی شما میتونید فقط شکر معمولی استفاده کنید.
من هر کدوم از شکرها رو کمتر از 1/4 پیمانه استفاده کردم چون اصولا از چیزای خیلی شیرین زیاد خوشم نمیاد
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی حدود 1/2 پیمانه یا کمتر
آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید.
کره+شکر قهوه ای و سفید را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
تخم مرغ+وانیل را هم اضافه و 1 دقیقه دیگر بزنید.
سپس مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید.
در پایان شکلات چیپسی را اضافه و مخلوط کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق یا اسکوپ زن مواد کوکی را با فاصله در سینی قرار دهید.
سینی را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر سفت شود.
سپس در فر 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه بپزید.
با این دستور حدود 12 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت.
بعد از 12 دقیقه در فر رو باز کنید و با خلال دندان کوکی ها رو امتحان کنید اگه تمیز خارج شد کوکی آماده ست...اگر بعد از خارج شدن تمیز خلال دندان کوکیا رو بیشتر توی فر نگه دارید خشک و سفت میشن...
پس راز داشتن کوکی نرم همین هست که گفتم
در این دستور از هر مدل شکلات چیپسی نسوز یا معمولی میشه استفاده کرد.
رویه کوکی ترد و بافت وسط اون نرمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛