#خاگینه_شیر_عسلی
موادلازم
ارد سه صفر 6 ق ع
تخم مرغ 3 عدد
شیر عسلی 1/2 قوطی 450 گرمی
پکینگ پودر 1 ق چ
هل 1 م خ
کره برای چرب کردن
مواد شربت
شکر 2 پیمانه
اب 1و1/2 پیمانه
زعفران به میزان لازم
طرزتهیه
✏️✏️✏️✏️
تخم مرع وشیرعسلی رو
نیم ساعت قبل دردمای
محیط باشه ظرف پیرکس
رو با کره چرب کنید وکنار
بگذارید تخم مرغها رودرون
ظرفی ریخته وانیل رو هم ریخته
کمی باهمزن بزنیدتا ازلختگی در
بیادوکمی کف کند حدود یک الی
یک ونیم دقیقه بعد شیرعسلی رو
اصافه کرده مجددبا دورکند همزن
بزنیدکمی سپس ارد پکینگ پودر رو
الک کنیددر3 مرحله به مواد اضافه
کنید وبا دور کند هم میزنیم میتوان
ازلیسک اسنفاده کردبرای هم زدن
با دمای 175 درجه حدود20 الی 25
دقیقه مدت پخت خاگینه اس اما
چک کنید سطح روی خاگینه بهتر
است که کمی طلایی وبرشته باشد
که بعدازریختن شربت خمیر نشود
بعد از20 دقیقه ابتدا بانوک انگشت
روی سطح خاگینه میزنیم اگر چسبناک نبود وبه دستمان نچسبید
اماده است سپس با حلال دندون
تست میکنیم تگر نمیز درامد خاگبنه
پخته است وظرف رو ازفردراورده کاملا
میگذاریم خنک شود اگر زودخاگینه
رو برش بدهیم متلاشی میشودبعد
لبه های خاگینه رو ازظرف جداکرده
وبا چاقو وبا چنگال از چند جا سوراخ
میکنیم تاشهد کاملا به خورد خاگینه
هابرود جای سوراخها رو بعدازریختن
شربت جاش مشخص نخواهدشد
شربت رو باید کمی ازداغی که افتاد
روی خاگبنه های سرد بریزبم
نکته خاگبنه ها باید کاملا سرد
یرد بشه بعد از روش شهد بریزیم
میتوان به شکل لوزی مربع مثلث
برش بدهیم سپس روش رو با گردو
خلال پسنه وبادوم تزیین میکنیم
نکته اگر خاگبنه رو قالبی درس کنیم
خاگینه ها رو برمیگردانیم وروش رو
تزیین میکنیم
ودر دستور اصلی زعفرون وهل نبود
ولی برای خوش رنگ وخوش طعم
شدنش اضتفه کردم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_المانی#کیک_بدون_روغن
این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره کیک ارزون و مناسبی در میاد
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۳۰۰ گرم
ارد ۳۰۰ گرم
ارد برنج۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ق سوپخوری
وانیل ۱/۴ق چ
شیر سرد ۱ لیوان
شربت ۱و ۱/۲ق سوپ خوری(برای تهیه شربت ۱/۲ پیمانه اب و۱/۲ پیمانه گلاب و۱/۲شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در اب حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوریه برسه)
حتما اجازه بدین شربت سرد بشه.
میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیکو تیره تر کنه فقط
زرده و سفیده تخم مرغهارو جدا کنید.سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم یک سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره
زرده رو بهمرا وانیل و مابقی شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه در حین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید و در اخر نصف مقدار شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید.
اردهارو مخلوط و با بکینگ پودر سه بار الک کنید
سفیده زده شده و اردهاروبه تناوب به زرده ها اضافه کنید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید
حتما با لیستک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله
نباید ارد داخل مواد گلوله گلوله بشه
نصف دیگه شیر سرد رو هم با مواد مخلوط کنید
و بازم با لیستک هم بزنید تا مواد یکدست بشه
مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و ارد پاشی شده با قطر ۲۵ سانت بریزید
با فر از پیش گرم شده در دمای ۱۸۵ درجه بمدت تقریبی ۵۵ دقیقه لطفا در اخر پخت با خلال چوبی امتحانش کنید اگر نپخته بود حدود ۱۰ دقیقه دیگه بهش زمان بدین
این کیک بافت پوک و نرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید چون یجورایی مثل کیکهای شیفون هست ته مزه ارد برنج داره که خیلی خوش بو و خوشمزه میشه البته اگه ارد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید.
در اخر بگم که چون قالب من کوچکتر بود من با ۴ تخم مرغ کیکم رو درست کردم
قطر قالب من در کف ۲۰ هست وقسمت بالاش ۲۴ میشه
حتما قالب کیکتون دیواره اش از ۷ سانت بیشتر باشه چون این کیک پف زیادی میکنه و ممکنه از قالب سر ریز شه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
____
#سکنجبین
شکر ۴لیوان
آب ۲لیوان
سرکه ترجیحا سفید نصف لیوان(اگر سرکه قرمز بود ۱/۴لیوان)
نعناع پاک شده و شسته شده ۱بشقاب غذاخوری
شکر و اب رو روی حرارت میذارم تا شکرش حل بشه و آروم بجوشه و غلیظ بشه کمی که قوام اومد(حدودا بیست دقیقه زمان میبره تا قوام بیاد) نعناع رو اضافه میکنیم میذاریم با حرارت کم بجوشه تا عصاره و عطر نعناع به شربت برگرده.وقتی غلظتش کافی بود سرکه رو اضافه میکنیم و بعد از چند جوش حرارت رو خاموش میکنیم.به این شربت از ۱ساعت به بالا استراحت میدیم تا خوب جابیفته، یه شب بمونه بهتره.بعد صاف میکنیم و درشیشه میریزیم .
میتونید همراه با سرکه خیلی کم زعفران دمکرده هم داخل شربت بریزید که خوشرنگ بشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شکلاتی_کوئیک_میکس
#مواد_لازم:
▫️تخم مرغ ۶عدد
▫️شکر ۲۵۰گرم
▫️آرد ۲۰۰گرم
▫️شیر نصف پیمانه
▫️روغن ۳چهارم پیمانه
▫️پودر کاکائو ۴ق.سوپخوری
▫️بیکینگ.پ ۱ق.چایخوری
#طرز_تهیه:
💢 همه رو باهم داخل همزن میریزیم و یک دقیقه میزنیم سپس در فر پیش گرم ۱۸۰درجه میپزیم. نیم ساعت یا بیشتر میدونید باید چک کنید دیگه.(مواد به دمای محیط رسیده باشن)من با نصف مواد درست کردم.
🍃❤️🍃#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ساندويچ_مرغ_مخصوص
طرز تهيه:
يدونه سينه ي مرغ رو با نمك و سير و پياز و زردچوبه آبپز كنيد و بعد ريش ريش كنيد.
يك ق كره داخل تابه بريزيد و دو قاشق غ پياز ريز خرد شده رو تفت بديد تا نرم بشه بعد يك ق غ سر پر آرد بهش اضافه كنيد و سي ثانيه تفت بديد و بعد يك و نيم ليوان شير اضافه كنيد،نمك و فلفل سياه و پودر سير بزنيد و مرغها و دو ق غ پنير موزارلا يا پنير پيتزا اضافه كنيد و هم بزنيد تا سس كمي غليظ بشه و بعد از روي شعله برداريد. دو ق جعفري ساطوري هم به مواد اضافه كنيد و همراه كاهو و نون ساندويچي سِرو كنيد.
اين مواد براي چهار تا نون همبرگري كوچيك يا متوسط مناسبه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ پان اسپانيا 😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ ٢ عدد
نشاسته ذرت ٢ ق غ
شكر يك ليوان
وانيل نصف ق چ
شير ٤ ليوان
خامه صبحانه ١ بسته
آرد نصف ليوان
پودر كاكائو ٢ ق غ
گردو و موز به ميزان دلخواه
بيسكوييت پتي بور شكلاتي يك الي دو بسته
🍜طرز تهیه:
ابتدا شكر و تخم مرغ رو ٨ دقيقه با دورتند همزن زدم بعد نشاسته ذرت و با يكم از شير يخ حل كردم
شير رو روي حرارت گذاشتم و تخم مرغ و شكر كه زده بودم و بهش اضافه كردم بعد نشاسته ذرت و كه حل كرده بودم و اضافه كردم مدام با همزن دستي هم ميزدم ارد و اضافه كردم كم كم و مدام با همزن دستي روي حرارت ملايم هم ميزدم تا غليظ شد بعد خامه رو اضافه كردم زير حرارت و خاموش كردم همزدم ( همزن دستي ) تا يكدست شد در اخر وانيل رو اضافه كردم نيمي از مايه رو برداشتم بهش پودر كاكائو زدم نيمي شم كه ساده بود
بيسكوييتارو با دست خرد كردم يكم ته جام ريختم بعد از مايه سفيد ريختم بعد موز و گردو خرد شده بعد از مايه شكلاتي اين كار و دو بار تكرار كردم براي هر ظرف و ٣ ساعت داخل يخچال گذاشتم خيلي خوشمزه ميشه و بيسكويتتا كاملا نرم و خوب ميشن .
#پان_اسپانیا
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱