eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این های چند لایه خوراک پذیرایی از مهمونه از طعم بهشتاشون نگم بهتون که محشره مواد لازم : : اسموتی آلبالو+تخم شربتی+اسموتی ملون : اسموتی موز+سس شکلاتی+موز+تخم شربتی : اسموتی ملون+توت+اسموتی توت : اسموتی طالبی+نعنا+لیمو ترش+اسموتی هندوانه : اسموتی ملون+تخم شربتی آبی+اسموتی طالبی : اسموتی توت+بستنی وانیلی+تخم شربتی+اسموتی آلبالو +توت 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم ترین راز خوشمزه گی سس بشامل و بس🤌🏻 ❌تو پخت لازانیا اگر برگه های لازانیا پیش پخت بود که همون صورت لایه لایه چیده و مواد میاد روش و میره تو فر ❌اگر پیش پخت نبود بعد از آبکش شدن برگه ها رو دوباره داخل آب قرار بدید و مابقی کارتون رو انجام بدید ❌پوره گوجه فرنگی مواد میانی بازانیا رو رقیق تر میکنه تا لازانیا نرم تر و لذیذ تر بشه ❌کف ظرفتون رو اول یک لایه سس بشامل بریزید تا لایه های کف هم نرم باشه و نسوزه ورق لازانیا ۵۰۰ گرمی، گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم، قارچ نیم کیلو، فلفل دلمه ای ۲ عدد رنگی، پیاز ۲تا ۳عدد بزرگ، رب گوجه ۳ق غ، پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم، آب لیمو ترش ۱ ق غ، آویشن ۱ ق غ، نمک و فلفل سیاه، 1لیوان و نیم پوره گوجه فرنگی 👈آرد سفید ۴ق غ، کره ۱۰۰گرم، شیر ۲/۵ لیوان 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
که خیلی خوشمزس😋 مواد لازم: شیر ۲ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( من ۱۰۰ گرم ریختم) شکر یک سوم لیوان پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری سر خالی پودر نسکافه ۱ بسته ساقه طلایی ۱ بسته نسکافه فوری ۱ ق مربا خوری (به دلخواه) وانیل نوک قاشق چای خوری همه مواد به غیر از بیسکوییت و بریزید تو قابلمه و بذارید رو حرارت وقتی کاملا مخلوط شدن از رو حرارت بردارید و ساقه طلایی و بریزید داخل مواد ، حالا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن و یا خرد کن مواد و کاملا میکس کنید و بریزید تو قالب چرب شده و ۳-۴ ساعت بذارید یخچال تا ببنده بعد از اینکه از قالب در اوردین با هرچی که دوست دارید تزیین کنید من با گاناش شکلاتی و پودر پسته تزیین کردم 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه شامی کباب دوس داری پس این شامی متفاوت و خوش عطر رو هم قطعا دوست خواهی داشت🥰 موادی که نیاز داره:👇برای ۴ نفر گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم سبزی معطر شمالی ۲۵۰‌گرم (اگه‌ سبزی شمالی نداشتین میتونید جعفری و گشنیز استفاده کنید..ولی گشنیزش بیشتر باشه) پیاز رنده شده یک عدد تخم مرغ یک عدد رب گوجه یک قاشق آب انار یا رب انار سیر درصورت تمایل دو حبه گوجه (درصورت تمایل) ادویه دلخواهتون(من زردچوبه و فلفل سیاه زدم) گوشت و سبزی و پیاز رنده شده و نمک و ادویه ها و تخم مرغ رو خوب مخلوط کردم و ورز دادم توی تابه دو طرف شامی هارو با شعله ملایم سرخ کردم.. میتونید در همین مرحله نوش جونش کنید..یا مثل بعضی شهرهای گیلان براش یه سس آماده کنید که اسمشو خمسه سبزه شامی اسمشه🥰..با رب گوجه و آب انار یا اگه مثل من آب انار نداشتین بهش رب انار اضافه کنید...و گوجه نصف شده... میتونید با نون یا چلو نوش جان کنید🥰 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅─. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حذف قند و شکر مصنوعی ‼️🚫🍪🍰🍬🍭❌ اگه توام جز افرادی هستی که کلا سالم خوری داری حتما این شکر خرمارو امتحان کن 👌🏻😋 هم مقویه هم شیرینی ملایمی داره و خوشمزه است هم برای بدن ضرر نداره 😌 برای درست کردنش احتیاج داریم به :👩🏻‍🍳 ۵۰۰ گرم خرمای خشک 🫘 ۳/۴ ق غ جو دوسر پرک 🥄 چیزی که مهمه خشک کردن خرماست که به دوسه روش میتونید خشک کنید : ۱ ) توی فر با دمای ۶۰ درجه حدود ۵ ساعت خشک شد ۲ ) توی ایر فرایر حدود ۴ ساعت با دمای ۶۵ درجه ۳ ) روی بخاری که الان نبود ببینم چقدر طول میکشه 😉 📌 تا سه ماه میتونید این شکرو نگه دارید 📌 توی کیک دسر و شیک و کوکی و کلا جای شکر میتونید استفادش کنید 📌 برای بچه ها فوق العاده مقویه یه نکنه ی مهم که هست اینه که هر یکی دو ساعت یکبار از فر دربیارید بزارید جای خنک تا بخارش کشیده بشه خرما خشک بشه و مجدد توی فر بزارید 👌🏻 شما به جای جو دوسر پرک میتونید از آرد قنادی یا نشاسته ی ذرت هم استفاده کنید 😊🥄 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ‍ 🍋🍹شربت آبلیمو ملوسی🍹🍋 اکلیل خوراکی از نوع محلول در آب، لیموترش تازه، گل پنیرک، آب، مرزه، یخ خرد شده 💚مقداری اکلیل داخل قالبی که دوست داریم میریزیم . 💚 آب لیمو ترش تازه رو روش میریزیم و میزاریم داخل فریزر تا یخ بزنه . 💚برای انگور بنفش هم مقداری گل پنیرک رو که از عطاری ها میتونید تهیه کنید با آب سرد مخلوط کنید و بعد از ۱۵ دقیقه از صافی رد کنید حالا یه رنگ بنفش زیبا داریم 💚کمی اکلیل و آب پنیرک رو داخل قالب میریزیم‌و باز میزاریم فریزر تا ببنده . 💚بعد از آماده شدن داخل لیوان مخلوط آب و شکر و یخ میریزیم و ترشی شربت آبلیمو رو با این یخها اضافه میکنیم . 💚یخهای پنیرک با آب شدن رنگ خودشون و به شربت میدن و با ترکیب شدن با آبلیمو یه رنگ صورتی ملیح بهمون میدن . 💚لیوان رو با آب ساده پر میکنیم و با تزیین لیوان شربتمون و واسه سرو آماده میکنیم . 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️تا حالا ترکیب آلو و بادمجون با رب انار خورده بودی؟😳❌️ من که بار اولم بود و کلی هم لذت بردم با اینکه فک میکردم ریسک بزرگیه😅ولی خوب شد🥰 موادی که نیاز داره:👇 مرغ🍗 بادمجون🍆 آلو خیس خورده🥭 پیاز🧅 رب گوجه یه قاشق🍅 رب انار رقیق دو قاشق (غلیظ یک قاشق)🥣 ادویه دلخواه(زردچوبه_فلفل سیاه_نمک)🧂 پیاز رو خلالی نازک خورد کردم و تفت دادم...سبک که شد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کردم بعد هم مرغ تیکه شده رو به همراه آلو خورشی... مرغ که تفت خورد رب گوجه و رب انار زدم و خوب تفت دادم رنگ رب ها باز بشه بعد آب اضافه کردم و زمان دادم کاملا مرغ بپزه، تو این فاصله بادمجون رو سرخ کردم و یه ربع آخر ب خورش اضافه ش کردم🥰 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه مورد نظر ۱ پ، شکر ۱/۳ پ، پودر ژلاتین ۱/۴ پ، آب نصف پ ✅ میتونید شکر رو حذف یا کم و زیاد کنید ✅ خیلی زیاد شکر نریزید چون باعث میشه ژلاتین خودش رو نگیره. ✅برای اینکه از میزان ژلاتین مطمئن شین همیشه کمی از چیزی که درست میکنید رو اندازه یک قاشق تو یخچال بزارید و‌تست کنید میبنده یا نه چون اسیدی بودن میوه ها با هم فرق داره و ممکنه به ژلاتین بیشتر نیاز داشته باشین ✅کیوی رو بیشتر از بقیه بجوشونید که حسابی بپزه وآب اضافیش تبخیر شه‌‌ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دقیقا خود خود بازاریه 🤌 من با گوشت گوساله درست کردم به مقدار نیم کیلو گوشت گوساله ۲۰درصد چربی اگه بخواید یه کباب چربو چیلی ترم داشته باشید تا ۳۰درصد چربی هم اوکیه استفاده کنی . یدونه پیاز درشت رنده شده که با همون آب پیاز ریختم داخل گوشت و اصلن ای پیاز رو نگرفتم نوک قاشق جایخوری جوش شیرین نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز ……………………………………….. اگه میخواید از مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید به ازای نیم کیلو گوشت گوساله ۲۵۰گرم گوشت گوسفندی بزنید و ۳۰۰گرم پیاز رنده شده که در صورتی که گوشت گوسفندی زدی باید یه مقدار خیلی کم آب پیاز رو بگیرید خیلی خشک نشه ولی یه مقدار کنی باید آب پیاز رو در این صورت بگیرید. نکته بعدی اینکه حتما فقط گریل روشن شه و فقط فقط فقط اول که کبابا میره تو فر ۴دقیقه داخل فر باشه بیشتر از ۴دقیقه نمونه که کباباتون خشک میشه بعد ۴ دقیقه درش بیارید و برگردون کنید و مجدد ۴ الی۵ دقیقه بره تو فر برای پخت نهایی. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨 مواد لازم: (مقدار مواد برای دو نفر) رشته کادایف خرد شده: ۲ لیوان شکر: ۴ قاشق غذاخوری شیر: ۲ لیوان نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم(نصف پاکت خامه صبحانه) کره آب شده: ۱۰۰ گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری 🌐نکات مهم: 1. کف ظرف سرو رو حتما با کره چرب کنید. 2. زمانی که لایه اول رشته ها را داخل ظرف ریختید روی رشته ها مقداری کره آب شده بریزید و سپس لایه کرمی رو بریزید. 3. دسر رو به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه و فن روشن بذارید تا بپزه و بعد به مدت ۳ دقیقه با حرارت از بالا اجازه بدید تا رشته ها طلایی بشن. 4. بلافاصله بعد از اینکه از فر دراوردید شربت سرد شده رو روی دسر بریزید و دسر رو به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا خنک بشه. 5. طرز تهیه شربت: نصف لیوان آب و ۱ لیوان شکر را روی حرارت ملایم قرار بدید و اجازه تا شکر حل بشه و یه شربت غلیظ به دست بیاد. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈سینه مرغ 2 عدد، پیاز خلال درشت 1 عدد، نمک 1ق چ، فلفل سیاه 1ق چ، فلفل قرمز نصف ق چ، پودر سیر 1ق چ، روغن زیتون 5ق غ 👈شیر 1/4 لیوان، خمیرمایه 1ق چ، شکر 1ق چ، تخم مرغ دو عدد، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر هر کدام 1 ق چ، فلفل قرمز نصف ق چ، زعفران دم کشیده نصف ق چ، روغن مایع 2 ق غ، دلستر کلاسیک 1/4 لیوان، آرد صد گرم •آرد برای غلطاندن مرغ نصف لیوان 👈سس مایونز 3ق غ، نمک نصف ق چ، فلفل سیاه نصف ق چ، خیار شور نگینی شده 1ق غ، پیاز رنده شده 1ق غ، سبزی جعفری ساطوری شده 1ق غ، آب نصف لیموی تازه 👩🏻‍🍳برای تهیه : سس مایونز را در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید. نمک، فلفل سیاه، خیارشور خیلی ریز نگین شده، پیاز رنده شده بدون آب جعفری و آب لیمو تازه را به سس اضافه و با همزن بزنید تا کامل مخلوط شده و 1 ساعت در یخچال قرار دهید 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید یه غذای نامتعارف بنظر برسه ولی قول میدم یکی انتخابهای سالم و خوشمزه سفرتون میشه. برای مرینیت مرغ: رب انار ملس یا ترش ۱ ق چ، آبلیمو ۱ ق غ، روغن ۱ق غ، پودر تخم گشنیز ۱ ق چ، پودر زیره سبز ۱/۲ ق چ، دارچین ۱/۴ ق چ، نمک، فلفل سیاه ۱/۲ ق چ، پودر پیاز ۱ق چ، سیر له شده ۱ حبه بین دو ساعت تا ۲۴ ساعت رانهای مرغ و مزه دار کنید و بعد در فر ۲۰۰ درجه برقی یا ۲۱۵ گازی بپزید‌مدت پخت بستگی به سایز رانها داره. وقتی خلال دندان داخل ران فرو میکنید آب سفید خارج نشه. برای ترکیب زردآلوبرای هر نفر دو عدد زردآلو، پیاز متوسط تکه شده ۱ عدد، رنده پوست ۱ عدد لیموترش درشت، آب لیمو ۱ ق غ پر، عسل ۱ ق چ، رب انار ۱ ق چ ده دقیقه رو حرارت بزارید و بعد کنار مرغها سرو کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(سس آلبالو و زرشک) کوفته آلبالو برای من طعم ملس داشت بستگی به شیرینی و‌ترشی آلبالویی داره که استفاده میکنید ، اگر دوست داشتین کمی شیرین باشه ۱ قاشق غداخوری عسل یا شکر هم میتونید اضافه کنید. مواد لازم: گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم، پیاز رنده شده ۱ عدد نان تست ۲ عدد، جعفری ۱۵ گرم، زرده تخم مرغ ۱ عدد ادویه: فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری، پرک فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری، زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری، دارچین ۱/۳ قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق چایخوری سس: آلبالو رسمی نیم کیلو، زرشک ۱ پیمانه، استاک گوشت یا اب ۱/۲ پیمانه، پیاز ۱ عدد ادویه: نمک ۱/۲ قاشق چایخوری، فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری، پرک فلفل قرمز ۱/۳ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری گوشت قبل از چرخ شدن حتما نیمه منجمد یا سرد سرد باشه. بهتره قبل از پخت هم نیم ساعت در فریزر باشه. مدت زمان پخت در سس نیم ساعت. گوشت را زمانیکه سس کاملا به جوش آمده اضافه کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو تکراری درست نکن❌ نیازداریم به 👇🏻 🍀بامیه 🍀سه عدد گوجه 🍀پیاز 🍀رب 🍀نمک، زردچوبه، فلفل سیاه 🍀غوره 🍀لیمو پیاز رو رنده بزنید با گوشت تفت بدید رنگش برگشت نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بزنید سه عدد گوجه رو رنده درشت بزنید و همراه دو قاشق رب به گوشت اضافه کنید رنگ رب باز شد لیمو رو بندازید و آب جوشیده یکساعت و نیم زمان بدید بپزه تو این فاصله بامیه ها رو سرخ کنید و به خورش اضافه کنید بزارید قشنگ جا بیفته بیست دقیقه اخر غوره رو بریزید 😍 1️⃣ نکته: سر بامیه هارو زیاد نزنید که حالت لزج نشه 2️⃣ نکته: بعد یکساعت ونیم پخت گوشت بامیه رو بریزید ۴۰ دقیقه کافیه جا بیفته 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥖 خاص ترین اسنک 📍برای سفره های افطاری، تغذیه بچه ها، صبحانه و میز فینگرفود هم مناسبه ☺️ مواد لازم : آرد ۵۰۰ گرم آب ۲۵۰ گرم کره ۵۰ گرم نمک ۱۰ گرم ماست ۵۰ گرم مخمر ۱۰ گرم شکر ۲۰گرم شیرخشک ۲۵ گرم ✅خمیرگیری کامل رو میتونید تو پست نون و پنیر نذری ببینید مواد میانی کاملا سلیقه ای هستش ۴۰ دقیقه استراحت اولیه ۱۰ دقیقه استراحت میانی استراحت نهایی بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من حدود ۹۰ دقیقه طول کشید دمای محیط من گرم بود . تخمیر رو بشناسید اینکه نوشتم ۹۰ دقیقه برای من طول کشیده به این معنی نیست برای شماهم همینه پس دقت کنید ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر بشه . دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵الی ۲۵ دقیقه . 📍اگر مخمرتون قویه و شناخت ازش دارید چون هوا گرمه میتونید مقدارش رو کمتر بریزید . 📍رومال این نون تخم مرغ کامله این نون بافت بسیار پنبه ای و نرمی داره 🌾💚 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩 خوش بافت و خوشمزن😋 میتونید روش شکلات ذوب شده بزنید و برج دونات درست کنید مواد لازم شکر ۲۰۰ گرم(یک پیمانه) تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری کره ذوب شده ۳۰ گرم شیر ۲۶۰ میلی لیتر(یک پیمانه سر پر) آرد ۳۰۰ گرم( ۲ پیمانه) بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری فر رو با دمای ۱۷۵ روشن کنید تا گرم بشه. شکر و تخم مرغ، وانیل رو تو ظرف بریزید و با دور کند همزن یا با مفتول دستی بزنید شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب بشن. آرد، بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید.مایه کیک رو نصف کنید. نصف ساده بدون رنگ بذارید بمونه، نصف دیگه رو هم نصف کنید و به یکی یک قطره رنگ و به ظرف دیگه دو قطره رنگ اضافه کنید. و هم بزنید و تو قیف بریزید.قالب دونات رو با کره چرب کنید و آرد پاشی کنید. آرد اضافه شو خالی کنید.یک ردیف رنگ بنفش روشن یک ردیف رنگ بنفش تیره و روی اون مایه بدون رنگ بریزید.تا نصف قالب بیشتر نریزید. تو فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. با این مقدار مواد شما حدودا ۲۷ تا ۳۰ عدد دونات دارید. نوش جان😘❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅هم ، هم 😋‌ واقعا یه غذای کامل غنی از پروتئین و فیبره که می تونی هم با نون سرو کنی هم مثل من 🚦مواد لازم : کنسرو تُن جوشیده و سرد : ۲ عدد‌ تخم مرغ پخته سرد : ۲ عدد‌ خیارشور ریز شده : نصف پیمانه‌ ساقه جوان کرفس : ۳ عدد‌ پیازچه متوسط : ۶ عدد‌ ریحان ریز شده : ۲ قاشق‌ گشنیز ریز شده : ۲ قاشق‌ فلفل دلمه زرد و قرمز و نارنجی : یک چهارم‌ هر عدد 🍦برای سس :‌ سس مایونز کم چرب : ۱ قاشق غذاخوری ‌ سس هزار جزیره بدون شکر و چربی : ۱ قاشق‌ غذاخوری سس خردل : ۱ قاشق‌ غذاخوری فلفل سیاه و قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری‌ پودر آویشن :۱/۲ قاشق چایخوری‌ لیمو ترش : نصف یک عدد‌‌ آب : دو قاشق درصورت نیاز‌ ❗️خودت می دونی که مواد و نسبت ها رو می تونی به ذائقه خودت کم و زیاد کنی‌ ‼️ببیـــن بیا و عادت ها رو کنار بذار و بجای نون، یه بارم شده، با کاهو و فلفل دلمه‌ای لقمه بگیر و لذت ببر 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻مواد خمیر: یه لیوان آب ولرم : ۲۰۰ گرم یک ق غ شکر یک ق مرباخوری خمیر مایه فوری نوک ق چ وانیل یک لیوان+ یک سوم لیوان آرد قنادی: ۱۷۰ گرم 👈🏻شهد: دو لیوان شکر : ۴۵۰ گرم نصف لیوان آب : ۱۰۰ گرم یک چهارم لیوان گلاب: ۵۰ گرم نصف ق چ پودر هل زعفران یک ق غ گلوکز مایع : یک ق غ ( لوازم قنادیا دارن) جوهر لیمو نوک ق چ ( یا آبلیموی تازه یک ق غ) ✅️✅️نکات مهم : اول شکر داخل آب حل بشه بعد آرد بریزید تا عمل بیاد بامیه ها با حرارت متوسط سرخ بشن تا مغزپخت بشه بامیه ها گرم و شهد خنک باشه که خمیر نشن شهد وقتی کمی قوام اومد خاموش کنید سرد که بشه غلیظ میشه مراقب باشید شهدتون آبکی یا خیلی غلیظ نباشه اگر بامیه چند ثانیه داخل شهد قرار بگیره کم شهد و اگه یک دقیقه بمونه پر از شهد میشه (دلخواهه) بافت ترد و کشدار خوشمزه ای داره 🥰 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین رسپی مرغ شکم پر🍖 هم آسونه و خوشمزه و هم خیلی شیک و جذابه واسه مهمونیا دستور پخت : مرغ ۲ کیلویی رو یه ساعت توی آب و سرکه و نمک و شکر قهوه ای و چند برش لیمو بذارید که بوی زهم‌اش گرفته بشه قبل از مزه دار کردن مرغ رو با خلال دندون حسابی سوراخ کنید تا مزه‌ها کاملا به خورد گوشت بره. بعد با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه حسابی ماساژ بدید و توی پیاز و آبلیمو و زعفرون ۱۲ ساعت استراحت بدید مواد داخل شکم مرغ پیازداغ، آلو ،گردو، زرشک کشمش و رب انار هست (من اصلا سبزی داخل مرغ شکم پر نمیریزم و دوست ندارم) شکم مرغ رو پر کنید و بدوزید و با کره و زعفرون رومال کنید؛ پیازهایی که مرغ داخلش استراحت کرده رو پوره کنید و اطرافش بریزید روش فویل بکشید و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت بذارید و نوش جان کنید😋 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بستنی 😍😋 مواد لازم: شکلات تخته ای یا سکه ای🍫 (برای قالب من که ۲۵ سانت بود ۳۰۰ گرم کافی بود) کیک با طعم دلخواه🍰 (از دستورهایی که قبلا گذاشتم میتونین استفاده کنین یا از کیک های آماده سوپرمارکتی) بستنی با طعم دلخواه 🍦که گذاشتین تو دمای محیط کمی نرم شده (برای قالب من که خیلی بزرگ بود ۲ لیتر کافی بود) شکلات چیپسی🍫 و انواع مغزیجات خرد شده🥜🌰 مثل گردو، خلال بادام و… به دلخواه میوه ریز شده یا پوره میوه 🍓🍒🍑🍌به دلخواه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج مدل صبحونه ي خيلي آسون و خوشمزه كه ميتونه تغذيه ي مناسبي برا كوچولوهاتون باشه👌🏻🥰😋😍 🤍 نون تست و لواش پنير خامه اي سبزي ريز خرد شده(تره،ريحان،جعفري) گردو خرد شده كنجد براي چشم تخم مرغ هويج تخم بلدرچين ماكاروني مدل آشيانه اي شوكولات سكه اي بنماري شده خيار كره ي بادام زميني موز پنير خامه اي و گردو و سبزي خرد شده با هم ميكس ميكنيم روي نون تست ميزنيم و با خيار و پوست خيار و پنير خامه اي تزيينات روي نون تست انجام ميديم. براي ماكاروني آشيانه اي من از طبخ به روش بلاليت(غذاي جنوبي😉)استفاده كردم كه بعد از جوش اومدن آب ماكاروني ها رو داخلش ميندازيم يه كم نرم كه شد آبكش ميكنيم و مجدد ميذاريم داخل قابلمه روي حرارت متوسط كه دم بياد(حين دم كشيدن بستگي به ميزان ذائقه تون شكر روي ماكاروني ميريزيد كه شيرين باشه 📌براي چشم هااز شوكولاتي كه در قيف ريختيم و بنماري شده استفاده كردم كه در پست قبل روش زدن چشم ها رو توضيح دادم😇 📌براي چشم ها در لقمه هاي نون پنير از پنير خامه اي استفاده شده 📌براي تخم بلدرچين هم از كنجد و هويج استفاده كردم 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
61.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت خامه ای😍😋 مواد لازم: آرد 🥡۹۵ گرم شکر دانه ریز🍚 ۹۰ گرم تخم مرغ خنک 🥚۴ عدد بکینگ پودر 🥄یک گرم (۱/۴ ق چایخوری) وانیل🌸 یک قاشق چای‌خوری عسل یا شربت بار🍯 ۲ قاشق چای‌خوری خامه قنادی🧁 ۴۵۰ گرم نصف میزان شکر برای سفیده هست. حتما از شکر دونه ریز استفاده بشه تا بعد پخت سطح رولت چسبنده نباشه. داغ بودن فر خیلی مهمه پس فر رو از قبل خوب گرم کنید. تخم مرغ ها خنک باشن سرد یخچالی باشن تا سفیده بهتر فرم بگیره. سایز سینی ۳۰ در ۴۰. دمای فر گازی ۲۰۰ درجه وقتی رولت پخت برای رنگ گرفتن المنت پایین رو خاموش میکنید بالا رو روشن میکنید حواستون باشه نسوزه. دمای فر برقی ۲۲۰ درجه المنت بالا پایین با فن. مدت زمان پخت تقریبا ۱۰ دقیقه بازم زمان دقیق بستگی به فر داره. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن جامد صاف شده ۱۰۰ گرم روغن جامد رو بزارید روی بخارکتری ذوب بشه وقتی کاملا از حرارت افتاد بزارید یخچال تا دوباره ببنده پودرقند یا پودرشکر ۳ ق غ پودرهل ۱ ق م گلاب ۱ ق غ آرد حدود ۲۵۰ گرم با توجه به جنس آرد ممکنه آرد کمتر یا بیشتری مصرف بشه گردو به میزان لازم طرز تهیه روغن، پودرقند و پودرهل رو با دور تند هم بزنید تا رنگش روشن بشه. گلاب رو اضافه کنید و آرد رو کم کم بریزید تا زمانیکه خمیر جمع شده. در نهایت خمیر لطیفی بدست میاد. بیش از حد آرد نریزید، اگه همیر حالت پودری پیدا کرد کمی ورز بدید تا لطیف بشه. خمیر رو تو مشما بزارید و نیم ساعت داخل یخچال بزارید. به اندازه گردو از خمیر بردارید تو دستتون باز کنید و نصف گردو بزارید وسطش و دوباره خمیر رو ببندید. برای اینکه شیرینی هاتون خوشکلتر بشن دو طرفش رو کمی تیز کنید. در سینی چرب نشده بچینید. سینی رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده زمان پخت حدودیه و در فرهای مختلف متفاوته وقتی شیرینی ها کاملا خنک شد تو پودرقند بغلتونید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما خوراک لوبیا رو چطوری درست می کنین ؟ مواد لازم لوبیا چیتی ۱پیمانه قارچ ۶عدد سیب زمینی ۱عدد پیاز ۱عدد درشت رب گوجه ۲ق غ خ آب به میزان لازم حتما لوبیا چیتی استفاده کنید که لعاب بهتری بده اگر هم قرمز استفاده کردین اشکالی نداره فقط حتما ازشب قبل خیس کنید. پیاز داغ فراوون و قارچ و سیب زمینی واسه لعاب بهتر خوراکه حتما استفاده کنید. زمان پخت لوبیا ۲تا۳ساعت میباشد البته بازم چک کنید و در اواخر پخت ۴۰دقیقه قبل از سرو قارچ هارو اضافه کنید هرچه شعله ملایم تر باشد و خوراک باحرارت کمتری بپزد بهتر جا میفته 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛