eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: سیب زمینی ابپز، بادمجان سرخ کرده، سینه ی مرغ، پنیر پیتزا، سس بشامل، نمک و فلفل سیاه :آرد و با کره کمی تفت میدیم بعد شیر ولرم و کم کم اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم وقتی غلیظ شد نمک و فلفل رو اضافه می‌کنیم و در آخر خامه ی صبحانه رو اضافه می‌کنیم (مواد آماده شده رو داخل فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار میدیم ) 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرجی برنج:۳پیمانه کلم برگ: ۱۵۰گرم گوشت چرخکرده: ۱۰۰گرم پیاز:۳عدد متوسط سیر:۲حبه جعفری :نصف استکان خرد شده وکمتر از گشنیز گشنیز:۱استکان پر خرد شده سیب زمینی:۲عدد متوسط روغن:۱استکان زعفران:۲قاشق مرباخوری وبدلخواه ادویه شامل:زردچوبه،فلفل سیاه،زنجبیل،نمک هر کدام ۱قاشق چایخوری زیره:۲قاشق مرباخوری سر خالی ادویه پلویی یا ادویه کاری:۱٫۵قاشق مرباخوری 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا ۳۵۰ گرم بادمجان ۲عدد گوجه فرنگی نیم کیلو سیر ۳ حبه پیاز نگینی خردشده ۱عدد پنیر پارمسان(پارمزان) ۱/۲ پیمانه روغن زیتون ۳ ق‌س ریحان ۸ برگ نمک ۱/۲ ق چ فلفل ۱/۸ ق چ پاپریکا ۱/۲ ق چ اورگانو یا آویشن ۱/۲ مراحل کار توی فیلم مشخصه فقط چند تا نکته هست که براتون مینویسم . پوست گوجه فرنگی رو حتما بگیرید و نگینی خرد کنید 🌸 بادمجان ها رو حتما با پوست نگینی کنید 😍 برای تزیین میتونید کمی ریحان و پنیر هم روی غذا بریزید 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج ۱پیمانه(۱۵۰گرم)، لپه ۱ پیمانه، آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری، گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، پیاز رنده شده ۱ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، پیاز سرخ شده ۳ عدد، تره ۲۰ گرم، جعفری ۲۰ گرم، مرزه ۱۰ گرم، لیمو ترش ۱ عدد، رب گوجه ۵ قاشق غذاخوری، زرد چوبه، فلفل قرمز، دارچین، (تمام قاشق های که برای ادویه استفاده شده مربا خوری بود)، زرشک 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضد عطش مخصوص افطاری🔥 تخم شربتی خیلی مناسب ماه رمضان هست چون باعث کم شدن تشنگی میشه اگر با ترکیبات دیگه ای مثل شیر و میوه هم باشه که دیگه عالیه شیر1 پیمانه،تخم شربتی خیس خورده نصف پیمانه،گلاب ۳ ق غ، شیرعسلی 1/3 پیمانه، موز و توت فرنگی از هر کدام ۲ ق غ سرپر، گل محمدی ۲ عدد، پودر نارگیل ۲ ق غ، زعفران پودر شده نوک ق چ، خلال پسته و بادام (قابل حذف) از هر کدام 1_2 ق غ سرپر تخم شربتی رو سنگشور کنید( در حد ۵ دقیقه کافیه) و بدون آب به شیر اضافه کنید. میتونین به جای شیرعسلی از هر شیرین کننده دیگه ای استفاده کنید. بهتره ترکیب میوه هایی که اضافه میکنید طعم ملایم داشته باشن و مزه هاشون به هم بیاد میکسی که من استفاده کردم عالی شد میتونین به همین میکس انگور و سیب هم اضافه کنید. اگر میوه ها تازه هستن بهتره همون لحظه ای که میخواین سرو کنید میوه ها رو اضافه کنید و یا از ۶_۷ ساعت قبل، بیشتر نشه ولی برای میوه خشک از شب قبل میتونین اضافه کنید. ❌از هر مغزیجاتی میتونین استفاده کنید جز بادام زمینی. ❌ میتونین هر کدوم از مواد رو کم و زیاد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فدای سرت اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیا با چرخ تو نمیچرخد. تو چایت را بنوش. روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن. میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دو نفره دعوت کنی. برای پرنده ها دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم لذت ببری. میشود دقایقی را برای مادرت کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرامش بخش است. میشود از زندگی لذت برد. میشود از ثانیه ها نهایت استفاده را کرد. مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سر و کله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین ایراد بگیریم... چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم. خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس میکشیدیم! 👤 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب افطار ارد ۴ لیوان، خمیر مایه ۱ ق س، شکر ۱ ق غ، نمک ۱ ق چ، بهبود دهنده ۵ گرم، کره ۸۰ گرم، آب ۲۵۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، کنجد برای تزیین، زردچوبه و سیاه دانه به دلخواه 1️⃣تمام مواد خشک رو مخلوط کنید 2️⃣کره را اضافه کنید به همراه اب کم کم اضافه کنید 3️⃣بعد ۱ ساعت استراحت بدید و بعد از ۱ ساعت چونه گیری کنید و دوباره ۲۰ دقیقه استراحت بدید تا خمیر پف کنه 4️⃣مثل فیلم خمیر را با دست باز کنید بعد کنجد بپاشید و با رمال تخم مرغ رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که روش پخته بشه بزارید کامل بپزه ❌❌یه ظرف آب گرم بزارید تا خمیر شما داخل فر نرم بمونه ❌❌ ࿐✾༅•🍅🍆🌽🌶•༅✾࿐ 🆔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : 4 لیوان آرد 1 فنجان روغن 1 قاشق چایخوری شیر گرم 1 قاشق چایخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1 بسته خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک برای موارد فوق 5-6 شاخه جعفری 1 کاسه پنیر فلفل دلمه ای 1 عدد پنیر چدار 50 گرم کنجد و زیره سیاه در طبقه پایینی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو یه ظرف نصف لیوان نشاسته گل آسیاب شده رو با ۳ ق غ ماست(بهتره یکم ترش باشه)مخلوط و هم بزنید تا یه ترکیب یک‌دست درست شه⁣⁣ ⁣⁣۱ ق چ مایه خمیر فوری و نصف لیوان آب اضافه و هم بزنید(اگر خمیر مایه‌تون فوری نیست، در ظرفی جدا، ۱ ق چ خمیر مایه رو با نصف لیوان آب گرم و ۱ ق چ شکر مخلوط و درب ظرف رو ۱۰ دقیقه بذارین تا عمل بیاد و بعد به مخلوط قبل اضافه کنید، دقت کنید در این حالت دیگه نباید نصف لیوان که ابتدا نوشتم رو اضافه کنید)⁣⁣ ⁣⁣۱ ق چ روغن جامد یا کره و نصف لیوان آرد الک شده اضافه و مخلوط کنید. ۱ ق چ گلاب و ۱ ق چ زعفران دم کرده غلیظ اضافه و هم بزنید و در ظرف رو بذارین ۷_ ۸ ساعت در یخچال بذارین. ⁣⁣ بعد خمیر رو کمی هم بزنید و در ظرف سس بریزین، داخل قابلمه کوچک روغن بریزین تا داغ بشه و بعد به صورت دورانی دو سه دور با سرعت از خمیر بریزین، حرارت خیلی کمی باشه، 2_3 دقیقه برای هر طرف کافیه و بعد زولبیا رو در شربت بار گرم(نه داغ)1 دقیقه بذارین و بعد در آبکش بذارین تا شهد اضافی گرفته بشه ⁣ غلظت مواد نه رقیق نه غلیظ باشه، اگر رقیق بود کمی آرد اگر غلیظ مقداری ماست اضافه کنید⁣ ⁣. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خاصیت درمانی😳 پوست هندونه رو دور نریزیا😋 یکی از خوشمزه ترین ترشیای دنیاست🍉 مواد لازم: پوست هندونه نیم‌ کیلو🍉 سرکه ۴ لیوان آب ۲ لیوان نبات ۲ شاخه تخم گیشنیز ۱ ق غ خ سیاه دانه نصف ق غ خ نمک ۱ تا ۲ ق غ خ فلفل تند به اندازه دلخواه ترخون نحوه آماده سازی: اول پوست هندونه رو خوب بشورید بعد خوردش کنید نیم ساعت بذارید تو آب و نمک تا تلخیش گرفته شه بعد از صافی ردش کنید تو قابلمه اب سرکه نمک نبات ترخون سیر فلفل و هندونه میریزیو میذاری رو حرارت بعد نیم ساعت حرارتو خاموش کنید و بعد خنک شدن بریزید تو ظرف تمیز و خشک بعد ۲روز آمادس. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک داخل ماهیتابه مواد لازم 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 استکان بزرگ شیر (استکان کمر باریک 125 میلی ، 125 گرم) 1 استکان روغن مایع (110 گرم) 2 لیوان آرد 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت پودر کاکائو (2.5 قاشق غذاخوری) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چایخوری) شکلات آب شده برای روی کیک طرز تهیه تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد خشک را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخل ماهیتابه تفلون را با روغن جامد چرب کنید و کمی آرد بپاشید سپس آرد اضافی را بیرون بریزید. مایه کیک را داخل ماهیتابه بریزید (یا هر نوع ماهیتابه نچسب)چرب و آرد پاشی شده بریزید (میتوانید وسط مایه کیک موز بذارید)و در ماهیتابه را بذارید 50_45 دقیقه بپزید. من 5_4 لایه فویل آلومینیومی را روی اجاق گذاشتم و ماهیتابه را روی فویل گذاشتم (روی شعله متوسط با حرارت کم بپزید) اگر اجاق گاز شما معمولی نیست و برقی است فویل استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌۲ مدل بدون فر موادی که نیاز داریم: نان تست یا باگت 🥖🍞 سیر رنده شده یک حبه درشت🧄 جعفری ساتوری یک قاشق سرپر🥬 کره ۱۰۰ گرم یا ۴ ق غ سرپر پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای نکته‌ها:🔴 برای کش اومدن پنیر باید از دو نوع پنیر متفاوت که قابلیت ذوب شدن دارن استفاده کنین. من از پنیر ورقه ای مخصوص ساندویچ به همراه پنیر پیتزا استفاده کردم. بعد از اینکه نان‌ها رو از تابه خارج کردین حتما حتما روی کاغذ روغنی یا کاغذ ساندویچی بزارین تا عرق نکنن و ترد بمونن. نوع اول نان سیری که توی ویدئو هست برای کنار انواع سوپ عالی میشه اما خالیش هم خیلی خوشمزه هست و چون پنیر نداره کم کالری تره😍 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هسته خرما رو دور نریز مقداری هسته خرما رو داخل ظرف بریزین و با آب جوش خوب بشورین روی دستمال بریزین تا خشک بشه داخل تابه بریزین و با حرارت کم یک ساعت تفت بدین طوری که راحت بتونین هسته رو بشکنین هسته ها رو با هاون یا آسیاب ، آسیاب کنین برای ☕️ 1ق چ پودر هسته خرما، 1فنجان آب، 1/5ق چ شکر داخل ظرف بریزین و بذارین یک ربع بجوشه خواص: در روش‌های درمانی و کیسه صفرا مورد استفاده قرار می‌گیره حاوی گروهی از آمینو اسیدها، اسید اگزالیک، فیبرهای مفید برای سیستم گوارش هست میزان سوخت کالری را دو برابر می‌کند و برای کاهش وزن عالیه بهترین گزینه برای بیماران ، چون قند خون رو کنترل می‌کنه همچنین به درمان موخوره و ریزش مو کمک می‌کنه التیام زخم، افزایش ایمنی برای خانم‌های باردار، درمان اسهال، کمک به سلامت و جوان‌سازی پوست و مو، درمان ریزش مو، تقویت مو و ترمیم ناخن‌ها طبع هسته خرما گرم و خشک هست قهوه هسته خرما نه‌تنها خواص بیشتری داره، بلکه برای کسانی که به کافئین حساسیت دارن و دچار عدم تحمل کافئین هستن یا به رفلاکس معده مبتلا هستن، می‌تونه جایگزین مناسبی برای قهوه باشه☕️👌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مدل خوشمزه برای این سالاد ها از مخلوط سبزیجات برند نوبر سبز استفاده کردم. چون هم کار راه بندازه ، هم نرم و با کیفیته فقط کافیه ده دقیقه تا یک ربع داخل آبجوش بپزید. 🍜 : نودل پخته شده یک بسته کالباس خرد شده خیارشور خرد شده زیتون حلقه ای ( مخلوط سبزیجات به دلخواه بزنید) 🥗 : سیب زمینی پخته شده مکعبی خردشده که حتما بذارید خنک شه بعد سس بزنید. خیارشور مخلوط سبزیجات نوبر سبز شوید تازه خرد شده سینه مرغ پخته و مکعبی شده آبلیمو ترش ۱ تا ۲ ق چ پودر سیر و پودر پیاز هر کدوم نصف ق چ فلفل سیاه ۱/۳ ق چ ۴ ق غ ماست همز ه پرچرب سس مایونز به دلخواه 🐟 : تن ماهی یک قوطی کنسرو( روغنشو بگیرید) کاهو خرد شده خیار شور ۳ عدد پیازچه خرد شده یک دسته شوید تازه خرد شده یک دسته پیاز خرد شده( قرمز یا سفید) نصف یک پیاز متوسط سس مایونز به دلخواه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين دسر رو با انواع ميوه ها ميتونيد درست كنيد خيليم جذاب ميشه، من تركيب توت فرنگي ، شكلات ،فندوق و... امتحان كردم واقعاً دلچسب بود👌 سس های فرمند كه چهار طعم داره که من برای خوش طعم تر شدن دسرمون از طعم توت فرنگی وشکلاتی استفاده کردم😋(بعد از استفاده ،بهتره سس ها رو تو يخچال بذارید) مواد لازم: خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ۳ ق غ وانیل نوک ق چ بیسکوییت یک بسته توت فرنگی خرد شده یک کاسه فندوق خرد شده یک پیاله (میتونید گردو،بادام یاهر چیزی که دوست داشتید بریزید) سس توت فرنگي وشكلاتي فرمند شکلات (شکلات تلخ یا شیرین) یک پیاله کوچک مراحلم تو ویدئو توضیح دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کنگر ها را خوب تمیز کنید و خارهای اون رو خوب بگیرید و چند بار در آب بخیسانید و خوب بشویید. با آب و نمک 20 تا30 دقیقه بجوشانید و آبکش کرده صبر کنید کامل خنک شود(روی کنگر داخل آبکش آب نریزید) کنگرها رو در ظرفی ریخته و مقداری دوغ گازدار روی اونها بریزید در حدی که دوغ روی کنگرها رو بپوشاند،درب ظرف را ببندید و ظرف را 1_2روز در محل خنک،خارج از یخچال قرار بدید. ◀با این کار ماست کنگر ترش و گازدار دارید و طعم دوغ کاملا به خورد کنگر میره و اونو خوش طعم میکنه. ◀معمولا در روش سنتی از دوغهای محلی برای ماست کنگر استفاده میشه ولی من دوغ کفیر استفاده کردم که در نهایت طعم بسیار عالی میشه. کنگرها رو صاف کنید و با ماست سفت، نمک، فلفل، نعناع خشک مخلوط و 1_2 روز در یخچال قرار بدید تا جا بیفته. ◀اگه ماستتون سفته میتونید در زمان سرو دوباره کمی دوغ گازدار به اون اضافه و مخلوط کنید. ◀اضافه کردن مقداری موسیر میتونه طعم مطبوعی به ماست کنگر شما بده که البته در روش سنتی اضافه نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💪🥛🥛💪 ✅اين تركيب معجزه بخش براى تقويت سيستم تنفس وجلوگيرى از نفوذ ميكروب و ويروسها به بدن بسيار موثرست،اين معجون و به طور مرتب ميل كنيد. ✅اين نوشيدنى رو خودم در زمان ابتلا به كرونا استفاده مى كردم و واقعا خيلى انرژى زا و نيرو بخشه هنوز دارويى براى پيشگيرى و جلوگيرى از كرونا نيومده چون ويروس در حال جهشه وتنها راه پيشگيريه ،پس بهتره از موادطبيعى مغذى كه سيستم ايمنى بدن و بالا مى برن بيشتر استفاده كنيم 😊 ✅بادام و انجير و عسل و خرماجزوه بهترين مواد خوراكى هستن. ✳️از خواص بادام مى توان به: ١-تقویت دستگاه ایمنی ٢-كاهش التهاب ٣-افزايش توليد انرژى ٤-جلوگیری از بیماری‌های قلبی ٥-تقويت مغز ٦-تنظيم كلسترول ٧-مراقبت از پوست ٨-تنظيم فشارخون ٩-بهبود سلامت استخوانز ١٠_جلوگيرى از ديابت و سرطان اشاره كرد. . ✍️مواد لازم براى يا شير گياهى: بادام خيس خورده بدون پوست نصف ليوان آب يك و نيم ليوان💧 . ✍️مواد لازم براى : شير بادام دو ليوان🥛 انجير خشك خيس خورده نصف ليوان عسل به ميزان لازم 🍯 خرما چهار تا ٥عدد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵نفر گوشت گوسفندی:۳۰۰گرم، لوبیا سفید1 لیوان، پیاز بزرگ:یک عدد، سبزی شامل تره، جعفری،شنبلیله اگه دوست داشتید پر سبزی باشه ۷۰۰گرم نداشتید۵۰۰گرم البته پاک شده.نسبت تره و جعفری دو برابر شنبلیله اس، سیب زمینی متوسط 1عدد، جوپرک:۴ق غ نمک، فلفل،دارچین، زردچوبه،پودرزنجفیل از هر کدام به مقدار لازم مقدار دارچین و زردچوبه بیشتر باشه. 🔴 پیاز تفت میدیم که من بادنبه چرخ کرده تفت دادم اگه دنبتون تیکه ای باشه بهتره هرچی دنبه بیشتر باشه خوشمزه تره پس اگه گوشتتون چرب بود نگران نباشید. گوشت تو پیاز تفت میدیم بعد لوبیا سفید که از شب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم و آب میریزیم میزاریم دو ساعت بپزه وقتی لوبیا نرم شده بود جوپرک، ادویه جات،سیب زمینی و سبزی که تکه ای خرد کردیم اضافه میکنیم و باز میزاریم تا خوب پخته بشه و جا بیفته. در آخر دنبه را جدا میکنیم میکوبیم به آب گوشتمون اضافه میکنیم و بقیه مواد میکوبیم جوری بکوبید تا کشدار بشه نکته :از گوشتکوب برقی استفاده نکنید هم کشدار نمیشه هم اینکه سبزی میپیچه به تیغه هاش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ۲ تا ۴ نفر 👇 ۱ پیمانه پر برنج ایرانی / ۱ پیاز متوسط ۱ تا ۲ عدد سینه مرغ یا بوقلمون ۳ حبه متوسط سیر / فلفل دلمه رنگی هر رنگ نصفش قارچ ۵تا۶ دونه / ذرت شیرین کنسروی سه چهار قاشق گوجه فرنگی یه دونه بزرگ یا دو تا متوسط پودر پاپریکا، پودر لیمو عمانی و پودر زنجبیل به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری... برای پخت برنج هم میزاریم با دمکنی روی شعله پخش کن و حرارت متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم بکشه و تمام نوش جونتون توضیحات کامل هم توی ویدئو هست حتما دقیق نگاه کنید 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️طعم هويج غالب نيست ✳️به نظر من حتما به هر دو روش ، با گوشت و بدون گوشت درست كنين . مواد لازم؛ (مناسب براي ٣،٤ نفر) هويج ٤ عدد كوچك تخم مرغ ٣ عدد پياز ١ عدد كوچك سبزي معطر ٢ ق غذاخوري (اختياري) گوشت چرخ كرده يك كف دست (اختياري) نمك و فلفل و زردچوبه مقداري آرد درصورت نياز ٢ ق غذاخوري 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا یکماه تو جای خشک خنک سالمه آرد قنادی ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر کاکائو ۳ ق غ، پودر قند ۱ لیوان + نصف لیوان، کره یا روغن جامد ۱۵۰گرم (حدود ۳/۴ لیوان)، روغن مایع ۱/۵ لیوان ✅میزان روغن بسته به جنس آرد ممکنه کم و زیاد بشه پس روغن رو به تدریج اضافه کنید پودر هل به دلخواه من کمی هل وانیل زدم، نان میکادو ۶ تا ۷ ورق، شکلات ۱۵۰ گرم یا نصف بیشتر لیوان ✅غلظت مواد باید جوری باشه که به راحتی روی نان میکادو پهن بشه مقداری از مواد گرم را روی نان میکادو بریزید و پهن کنید و بعد لایه بعدی میکادو رو روی لایه قبلی قرار بذارید فشار بدید تا لایه ها به هم بچسبن حتما حتما تو دمای اشپزخونه خنک بشه و بعد جسم سنگینی روی میکادو بذارید و چند ساعت در دمای محیط استراحت بدید تا لایه ها خوب منسجم شوند بمدت سه ساعت، روی میکادو رو با شکلات ذوب شده مثل ویدئو کاور کنید برای تزیین شکلات سفید روی شکلات سیاه بریزید و با خلال دندان یا شانه قنادی طرح بندازید صبر کنید تا شکلات ببنده یا بزارید یخچال و بعد اضافات دور میکادو رو ببرید و به سایز دلخواه برش بزنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ۳ طعم برای هر طعم از یک سینه کامل استفاده کردم برش دادم مثل فیلم هر سینه رو داخل کیسه ریختم دو ق غ زعفران دم کرده +یک ق چ نمک +یک عدد پیاز کوچک +یک ق غ روغن زیتون رب انار یک ق غ سر پر +یک ق چ نمک+یک ق غ گردو خرد شده +یک حبه سیر له شده+یک ق غ روغن زیتون . یک ق غ رب گوجه+نصف ق چ فلفل قرمز +پودر سیر و پودر پیاز هر کدام نصف ق چ +یک ق چ نمک +یک ق غ روغن زیتون جوجه ها که طعم دار شد مثل فیلم یکی دو ساعت بزاربد مزه بگیره بعد هم سرخ کنید 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواص شگفت انگیز این دمنوش👇 دم کرده زرشک به دلیل دارا بودن ویتامین C، نقش مهمی در پیشگیری از دارد. همچنین دم کرده آن برای درمان ورم و زخم معده و نیز درمان اسهال خونی و یا زخم روده نیز مؤثر می باشد. درمان بیماری های کلیوی، درمان سنگ مثانه، تحریک فعالیت کبد و معده، درمان و تصفیه کننده خون و گردش خون، افزایش حرکات انقباضی صفرا و برطرف کننده درد ناشی از کیسه صفرا، کاهش تشنگی شدید، از بین بردن تب، درمان یرقان و رفع خستگی برخی دیگر از خواص عناب و زرشک می باشد که به صورت دمنوش آن را می توانیم مصرف نماییم. این نوشیدنی به دلیل تامین ویتامین های A،B،C و همچنین دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم، آهن، فسفر بسیار مفید بوده و دارای خواص درمانی از جمله رفع ، نرم کننده سینه، برطرف کننده یرقان و زردی پوست، آرام بخش اعصاب، تصفیه کننده خون، افزایش حافظه، رفع بی خوابی، کاهش ، کاهش و ، جلوگیری از خونریزی و ترمیم کننده زخم، و قلب و … می باشد. لازم به ذکر است که بهترین زمان مصرف برای این نوشیدنی بین وعده های غذایی می باشد.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت/به/سیب زمینی/پیاز/آلو /هویج/رب گوجه فرنگی ادویه ها : نمک/فلفل/زردچوبه/پودر سیر/ ❌مواد رو بترتیب که تو فیلم میبینید داخل قابلمه میچینیم رب رو سرخ میکنیم ادویه ها رو اضافه میکنیم و بعد با کمی آب جوش رقیقش میکنیم و میریزیم داخل قابلمه حداقل ۴ ساعت با شعله خیلی کم بزارید خوب جا بیوفته و بعد نوش جان کنید 😍 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛