eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک داخل ماهیتابه مواد لازم 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 استکان بزرگ شیر (استکان کمر باریک 125 میلی ، 125 گرم) 1 استکان روغن مایع (110 گرم) 2 لیوان آرد 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت پودر کاکائو (2.5 قاشق غذاخوری) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چایخوری) شکلات آب شده برای روی کیک طرز تهیه تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد خشک را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخل ماهیتابه تفلون را با روغن جامد چرب کنید و کمی آرد بپاشید سپس آرد اضافی را بیرون بریزید. مایه کیک را داخل ماهیتابه بریزید (یا هر نوع ماهیتابه نچسب)چرب و آرد پاشی شده بریزید (میتوانید وسط مایه کیک موز بذارید)و در ماهیتابه را بذارید 50_45 دقیقه بپزید. من 5_4 لایه فویل آلومینیومی را روی اجاق گذاشتم و ماهیتابه را روی فویل گذاشتم (روی شعله متوسط با حرارت کم بپزید) اگر اجاق گاز شما معمولی نیست و برقی است فویل استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌۲ مدل بدون فر موادی که نیاز داریم: نان تست یا باگت 🥖🍞 سیر رنده شده یک حبه درشت🧄 جعفری ساتوری یک قاشق سرپر🥬 کره ۱۰۰ گرم یا ۴ ق غ سرپر پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای نکته‌ها:🔴 برای کش اومدن پنیر باید از دو نوع پنیر متفاوت که قابلیت ذوب شدن دارن استفاده کنین. من از پنیر ورقه ای مخصوص ساندویچ به همراه پنیر پیتزا استفاده کردم. بعد از اینکه نان‌ها رو از تابه خارج کردین حتما حتما روی کاغذ روغنی یا کاغذ ساندویچی بزارین تا عرق نکنن و ترد بمونن. نوع اول نان سیری که توی ویدئو هست برای کنار انواع سوپ عالی میشه اما خالیش هم خیلی خوشمزه هست و چون پنیر نداره کم کالری تره😍 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هسته خرما رو دور نریز مقداری هسته خرما رو داخل ظرف بریزین و با آب جوش خوب بشورین روی دستمال بریزین تا خشک بشه داخل تابه بریزین و با حرارت کم یک ساعت تفت بدین طوری که راحت بتونین هسته رو بشکنین هسته ها رو با هاون یا آسیاب ، آسیاب کنین برای ☕️ 1ق چ پودر هسته خرما، 1فنجان آب، 1/5ق چ شکر داخل ظرف بریزین و بذارین یک ربع بجوشه خواص: در روش‌های درمانی و کیسه صفرا مورد استفاده قرار می‌گیره حاوی گروهی از آمینو اسیدها، اسید اگزالیک، فیبرهای مفید برای سیستم گوارش هست میزان سوخت کالری را دو برابر می‌کند و برای کاهش وزن عالیه بهترین گزینه برای بیماران ، چون قند خون رو کنترل می‌کنه همچنین به درمان موخوره و ریزش مو کمک می‌کنه التیام زخم، افزایش ایمنی برای خانم‌های باردار، درمان اسهال، کمک به سلامت و جوان‌سازی پوست و مو، درمان ریزش مو، تقویت مو و ترمیم ناخن‌ها طبع هسته خرما گرم و خشک هست قهوه هسته خرما نه‌تنها خواص بیشتری داره، بلکه برای کسانی که به کافئین حساسیت دارن و دچار عدم تحمل کافئین هستن یا به رفلاکس معده مبتلا هستن، می‌تونه جایگزین مناسبی برای قهوه باشه☕️👌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مدل خوشمزه برای این سالاد ها از مخلوط سبزیجات برند نوبر سبز استفاده کردم. چون هم کار راه بندازه ، هم نرم و با کیفیته فقط کافیه ده دقیقه تا یک ربع داخل آبجوش بپزید. 🍜 : نودل پخته شده یک بسته کالباس خرد شده خیارشور خرد شده زیتون حلقه ای ( مخلوط سبزیجات به دلخواه بزنید) 🥗 : سیب زمینی پخته شده مکعبی خردشده که حتما بذارید خنک شه بعد سس بزنید. خیارشور مخلوط سبزیجات نوبر سبز شوید تازه خرد شده سینه مرغ پخته و مکعبی شده آبلیمو ترش ۱ تا ۲ ق چ پودر سیر و پودر پیاز هر کدوم نصف ق چ فلفل سیاه ۱/۳ ق چ ۴ ق غ ماست همز ه پرچرب سس مایونز به دلخواه 🐟 : تن ماهی یک قوطی کنسرو( روغنشو بگیرید) کاهو خرد شده خیار شور ۳ عدد پیازچه خرد شده یک دسته شوید تازه خرد شده یک دسته پیاز خرد شده( قرمز یا سفید) نصف یک پیاز متوسط سس مایونز به دلخواه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين دسر رو با انواع ميوه ها ميتونيد درست كنيد خيليم جذاب ميشه، من تركيب توت فرنگي ، شكلات ،فندوق و... امتحان كردم واقعاً دلچسب بود👌 سس های فرمند كه چهار طعم داره که من برای خوش طعم تر شدن دسرمون از طعم توت فرنگی وشکلاتی استفاده کردم😋(بعد از استفاده ،بهتره سس ها رو تو يخچال بذارید) مواد لازم: خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ۳ ق غ وانیل نوک ق چ بیسکوییت یک بسته توت فرنگی خرد شده یک کاسه فندوق خرد شده یک پیاله (میتونید گردو،بادام یاهر چیزی که دوست داشتید بریزید) سس توت فرنگي وشكلاتي فرمند شکلات (شکلات تلخ یا شیرین) یک پیاله کوچک مراحلم تو ویدئو توضیح دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کنگر ها را خوب تمیز کنید و خارهای اون رو خوب بگیرید و چند بار در آب بخیسانید و خوب بشویید. با آب و نمک 20 تا30 دقیقه بجوشانید و آبکش کرده صبر کنید کامل خنک شود(روی کنگر داخل آبکش آب نریزید) کنگرها رو در ظرفی ریخته و مقداری دوغ گازدار روی اونها بریزید در حدی که دوغ روی کنگرها رو بپوشاند،درب ظرف را ببندید و ظرف را 1_2روز در محل خنک،خارج از یخچال قرار بدید. ◀با این کار ماست کنگر ترش و گازدار دارید و طعم دوغ کاملا به خورد کنگر میره و اونو خوش طعم میکنه. ◀معمولا در روش سنتی از دوغهای محلی برای ماست کنگر استفاده میشه ولی من دوغ کفیر استفاده کردم که در نهایت طعم بسیار عالی میشه. کنگرها رو صاف کنید و با ماست سفت، نمک، فلفل، نعناع خشک مخلوط و 1_2 روز در یخچال قرار بدید تا جا بیفته. ◀اگه ماستتون سفته میتونید در زمان سرو دوباره کمی دوغ گازدار به اون اضافه و مخلوط کنید. ◀اضافه کردن مقداری موسیر میتونه طعم مطبوعی به ماست کنگر شما بده که البته در روش سنتی اضافه نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💪🥛🥛💪 ✅اين تركيب معجزه بخش براى تقويت سيستم تنفس وجلوگيرى از نفوذ ميكروب و ويروسها به بدن بسيار موثرست،اين معجون و به طور مرتب ميل كنيد. ✅اين نوشيدنى رو خودم در زمان ابتلا به كرونا استفاده مى كردم و واقعا خيلى انرژى زا و نيرو بخشه هنوز دارويى براى پيشگيرى و جلوگيرى از كرونا نيومده چون ويروس در حال جهشه وتنها راه پيشگيريه ،پس بهتره از موادطبيعى مغذى كه سيستم ايمنى بدن و بالا مى برن بيشتر استفاده كنيم 😊 ✅بادام و انجير و عسل و خرماجزوه بهترين مواد خوراكى هستن. ✳️از خواص بادام مى توان به: ١-تقویت دستگاه ایمنی ٢-كاهش التهاب ٣-افزايش توليد انرژى ٤-جلوگیری از بیماری‌های قلبی ٥-تقويت مغز ٦-تنظيم كلسترول ٧-مراقبت از پوست ٨-تنظيم فشارخون ٩-بهبود سلامت استخوانز ١٠_جلوگيرى از ديابت و سرطان اشاره كرد. . ✍️مواد لازم براى يا شير گياهى: بادام خيس خورده بدون پوست نصف ليوان آب يك و نيم ليوان💧 . ✍️مواد لازم براى : شير بادام دو ليوان🥛 انجير خشك خيس خورده نصف ليوان عسل به ميزان لازم 🍯 خرما چهار تا ٥عدد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵نفر گوشت گوسفندی:۳۰۰گرم، لوبیا سفید1 لیوان، پیاز بزرگ:یک عدد، سبزی شامل تره، جعفری،شنبلیله اگه دوست داشتید پر سبزی باشه ۷۰۰گرم نداشتید۵۰۰گرم البته پاک شده.نسبت تره و جعفری دو برابر شنبلیله اس، سیب زمینی متوسط 1عدد، جوپرک:۴ق غ نمک، فلفل،دارچین، زردچوبه،پودرزنجفیل از هر کدام به مقدار لازم مقدار دارچین و زردچوبه بیشتر باشه. 🔴 پیاز تفت میدیم که من بادنبه چرخ کرده تفت دادم اگه دنبتون تیکه ای باشه بهتره هرچی دنبه بیشتر باشه خوشمزه تره پس اگه گوشتتون چرب بود نگران نباشید. گوشت تو پیاز تفت میدیم بعد لوبیا سفید که از شب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم و آب میریزیم میزاریم دو ساعت بپزه وقتی لوبیا نرم شده بود جوپرک، ادویه جات،سیب زمینی و سبزی که تکه ای خرد کردیم اضافه میکنیم و باز میزاریم تا خوب پخته بشه و جا بیفته. در آخر دنبه را جدا میکنیم میکوبیم به آب گوشتمون اضافه میکنیم و بقیه مواد میکوبیم جوری بکوبید تا کشدار بشه نکته :از گوشتکوب برقی استفاده نکنید هم کشدار نمیشه هم اینکه سبزی میپیچه به تیغه هاش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ۲ تا ۴ نفر 👇 ۱ پیمانه پر برنج ایرانی / ۱ پیاز متوسط ۱ تا ۲ عدد سینه مرغ یا بوقلمون ۳ حبه متوسط سیر / فلفل دلمه رنگی هر رنگ نصفش قارچ ۵تا۶ دونه / ذرت شیرین کنسروی سه چهار قاشق گوجه فرنگی یه دونه بزرگ یا دو تا متوسط پودر پاپریکا، پودر لیمو عمانی و پودر زنجبیل به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری... برای پخت برنج هم میزاریم با دمکنی روی شعله پخش کن و حرارت متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم بکشه و تمام نوش جونتون توضیحات کامل هم توی ویدئو هست حتما دقیق نگاه کنید 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️طعم هويج غالب نيست ✳️به نظر من حتما به هر دو روش ، با گوشت و بدون گوشت درست كنين . مواد لازم؛ (مناسب براي ٣،٤ نفر) هويج ٤ عدد كوچك تخم مرغ ٣ عدد پياز ١ عدد كوچك سبزي معطر ٢ ق غذاخوري (اختياري) گوشت چرخ كرده يك كف دست (اختياري) نمك و فلفل و زردچوبه مقداري آرد درصورت نياز ٢ ق غذاخوري 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا یکماه تو جای خشک خنک سالمه آرد قنادی ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر کاکائو ۳ ق غ، پودر قند ۱ لیوان + نصف لیوان، کره یا روغن جامد ۱۵۰گرم (حدود ۳/۴ لیوان)، روغن مایع ۱/۵ لیوان ✅میزان روغن بسته به جنس آرد ممکنه کم و زیاد بشه پس روغن رو به تدریج اضافه کنید پودر هل به دلخواه من کمی هل وانیل زدم، نان میکادو ۶ تا ۷ ورق، شکلات ۱۵۰ گرم یا نصف بیشتر لیوان ✅غلظت مواد باید جوری باشه که به راحتی روی نان میکادو پهن بشه مقداری از مواد گرم را روی نان میکادو بریزید و پهن کنید و بعد لایه بعدی میکادو رو روی لایه قبلی قرار بذارید فشار بدید تا لایه ها به هم بچسبن حتما حتما تو دمای اشپزخونه خنک بشه و بعد جسم سنگینی روی میکادو بذارید و چند ساعت در دمای محیط استراحت بدید تا لایه ها خوب منسجم شوند بمدت سه ساعت، روی میکادو رو با شکلات ذوب شده مثل ویدئو کاور کنید برای تزیین شکلات سفید روی شکلات سیاه بریزید و با خلال دندان یا شانه قنادی طرح بندازید صبر کنید تا شکلات ببنده یا بزارید یخچال و بعد اضافات دور میکادو رو ببرید و به سایز دلخواه برش بزنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ۳ طعم برای هر طعم از یک سینه کامل استفاده کردم برش دادم مثل فیلم هر سینه رو داخل کیسه ریختم دو ق غ زعفران دم کرده +یک ق چ نمک +یک عدد پیاز کوچک +یک ق غ روغن زیتون رب انار یک ق غ سر پر +یک ق چ نمک+یک ق غ گردو خرد شده +یک حبه سیر له شده+یک ق غ روغن زیتون . یک ق غ رب گوجه+نصف ق چ فلفل قرمز +پودر سیر و پودر پیاز هر کدام نصف ق چ +یک ق چ نمک +یک ق غ روغن زیتون جوجه ها که طعم دار شد مثل فیلم یکی دو ساعت بزاربد مزه بگیره بعد هم سرخ کنید 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواص شگفت انگیز این دمنوش👇 دم کرده زرشک به دلیل دارا بودن ویتامین C، نقش مهمی در پیشگیری از دارد. همچنین دم کرده آن برای درمان ورم و زخم معده و نیز درمان اسهال خونی و یا زخم روده نیز مؤثر می باشد. درمان بیماری های کلیوی، درمان سنگ مثانه، تحریک فعالیت کبد و معده، درمان و تصفیه کننده خون و گردش خون، افزایش حرکات انقباضی صفرا و برطرف کننده درد ناشی از کیسه صفرا، کاهش تشنگی شدید، از بین بردن تب، درمان یرقان و رفع خستگی برخی دیگر از خواص عناب و زرشک می باشد که به صورت دمنوش آن را می توانیم مصرف نماییم. این نوشیدنی به دلیل تامین ویتامین های A،B،C و همچنین دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم، آهن، فسفر بسیار مفید بوده و دارای خواص درمانی از جمله رفع ، نرم کننده سینه، برطرف کننده یرقان و زردی پوست، آرام بخش اعصاب، تصفیه کننده خون، افزایش حافظه، رفع بی خوابی، کاهش ، کاهش و ، جلوگیری از خونریزی و ترمیم کننده زخم، و قلب و … می باشد. لازم به ذکر است که بهترین زمان مصرف برای این نوشیدنی بین وعده های غذایی می باشد.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت/به/سیب زمینی/پیاز/آلو /هویج/رب گوجه فرنگی ادویه ها : نمک/فلفل/زردچوبه/پودر سیر/ ❌مواد رو بترتیب که تو فیلم میبینید داخل قابلمه میچینیم رب رو سرخ میکنیم ادویه ها رو اضافه میکنیم و بعد با کمی آب جوش رقیقش میکنیم و میریزیم داخل قابلمه حداقل ۴ ساعت با شعله خیلی کم بزارید خوب جا بیوفته و بعد نوش جان کنید 😍 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم خیلی راحته، هم خیلی خوشمزه و هم خیلی شیک و مجلسی یه پذیرایی متفاوت😍😌 ✔کنجد بوداده یک و نیم تا دو لیوان ✔مغز تخمه آفتابگردان یک لیوان ✔بادم زمینی بدون پوست یک لیوان ✔شکر نصف لیوان ✔شیره‌انگور یا خرما یا توت نصف لیوان ✔ارده‌کنجد نصف لیوان درست کردنش خیلی ساده‌ست، ویدیو رو بادقت ببینید . _حتما از کنجد بوداده استفاده کنید میتونید از هر مغزی طبق میل خودتون استفاده کنید مثل مغز پسته، گردو، بادام‌درختی، بادام هندی و..... _بهتره که مغزیجات اول بو داده بشن 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3_4 نفر سیب زمینی متوسط 2 عدد، آرد گندم یا قنادی 2/3 لیوان، بکینگ پودر 1 ق چ سر پر، نمک 2 ق چ، فلفل سیاه آویشن پودر سیر، پنیر پیتزا نصف لیوان (قابل حذف )، جعفری خرد شد2 ق غ، زرده تخم مرغ یک عدد 🔴سیب زمینی رو پوست بگیرید خرد کنید....آب رو بزارید جوش بیاد سیب زمینی ها رو داخلش بریزید بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزه بعد آبکش کنید و روش آب سرد بگیرید و وقتی خنک شد با گوشکوب له کنید حتما به همین روش سیب زمینی رو بپزید و له کنید نمک و ادویه و جعفری خرد شده رو اضافه کنید حالا آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد سیب زمینی له شده و زرده رو اضافه با دست ورز میدیم تا خمیر جمع بشه خمیر کمی چسبنده است اگر خیلی چسبنده بود کمی آرد بزنید کف سطح کار آرد بپاشید خمیر رو روش بزارید روی خمیر هم کمی آرد بپاشید با دست یا وردنه باز کنید شکل گرد و مثل پیتزا برش بدین حتما چاقو رو داخل آرد بزنید و برش بدین کف تابه روغن بریزید مثل زمانی که کتلت سرخ میکنید بزارید خوب داغ بشه بعد پیراشکی ها رو داخلش بنوازید شعله باید متوسط باشه یک طرف سرخ شد برگردانید بعد هم از روغن خارج کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیره پلو به غذای خوشمزس که هم میتونین با گوشت تیکه ای هم گوشت چرخ کرده درست کنین که با مرغ درست کردم برنج سه پیمانه، مرغ ۱تا۲سینه مرغ، زیره سیاه یا مخلوط سبز و سیاه ۳ ق چ، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده، چوب دارچین یک عدد، گردو، کشمش پلویی، پیاز متوسط ۱عدد 🔴برنج رو از دوساعت قبل با مقداری اب و نمک خیس کنین زیره رو از نیم ساعت قبل خیس کنین و بعد بزارین رو پارچه تا خشک بشه ✅پیاز رو نگینی خرد کنین و با مقداری روغن تفت بدین تا سبک بشه مرغ رو خرد کنین و اضافه کنین نمک و فلفل و زعفران دم کرده و چوب دارچین بریزین و چند دقیقه تفت بدین و درتابه رو با حرارت کم بزارین تا مرغ بپزه ✅برنج رو به اب درحال جوش اضافه وقتی که برنج دورش نرم وسطش سفت بود ابکش کنین برای ته دیگ روغن و زردچوبه و کنجد بریزین کفش سیب زمینی بزارین از زیره و برنج لابه لا بریزین میتونین زیره رو وسط برنج بریزین بعد از دم کشیدن مخلوط کنین روی برنج روغن کرمانشاهی بریزین دم کنی بزارین با حرارت کم به مدت ۴۵دقیقه دم بکشه ✅کشمش و گردو رو هم با مقداری روغن تفت بدین و بعد به دلخواه تزیین کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه درست نکردین پیشنهادم اینه یبار امتحان کنین اگه از اون دسته ادمهایی هستین که عاشق کوکوسبزی هستین این عالیه پیازچه ۱۵۰تا۲۰۰گرم حدود ۲۰بوته، تخم مرغ ۳تا، سیب زمینی متوسط اب پز رنده شده ۱عدد، نمک فلفل زردچوبه، جعفری خرد شده ۲ق غ، ارد سفید ۱ق غ، زعفران دم کرده ✅پیازچه ها رو خوب ساطوری خرد کنین جعفری خرد سده اضافه کنین ادویهو زعفران دم کرده و ارد اضافه کنین سیب زمینی رو اب پز کنین بزارین سرد بشه رنده کنین و اضافه کنین (میتونین مرغ پخته هم اضافه کنین) تخم مرغ رو در ظرفی با چنگال هم بزنین و اضافه کنین خوب هم بزنین نیم تا ۱ساعت بزارین یخچال ✅در تابه روغن بریزین و بزارین گرم بشه مواد کوکو رو داخلش بریزین.میتونین قالبی با قالب کوکو درست کنین یا قاشق قاشق بریزین و سرخ کنین ✅اگه مواد رو یجا در تابه ریختین درش رو بزارین با حرارت کم سرخ بشه تا داخلش مغز پخت بشه.یه طرف سرخ شد برگردونین طرف دیگش سرخ شه به دلخواه برش بدین و تزیین کنین 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از مهمترین اشکالاتی که موقع درست کردن و یا خوردن این غذا توجهمون رو جلب میکنه و یا حتی ممکنه مانع خوردن این غذا باشه بوی بد مرغ هست که متاسفانه اکثرا موقع درست کردن نمیتونن این بو رو از بین ببرن من یکی از روشهای درست کردن زرشک پلو رو گفتم که با این روش به هیچ عنوان بوی مرغ به مشام شما نمیخوره 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واویشگا رو میشه با مرغ یا گوشت چرخ کرده اماده کرد و در هر صورت لذیذ و خوشمزس ٣ تا ۴نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰تا۳۰۰گرم، پیاز متوسط ۱عدد، گوجه ۵تا، سیب زمینی بزرگ۱عدد، نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری، ابلیمو یا آبغوره ✅میتونین تخم مرغ هم بزنین که سلیقه ایه پیاز رو نگینی یا خلالی خرد کنین و با روغن تفت بدین تا طلایی بشه گوشت رو اضافه تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه ادویه اضافه کنین ✅گوجه ها رو پوست بگیرین و خرد و اضافه کنین در تابه رو بزارین تا گوجه اب بندازه و گوشت بپزه.اگه گوجه رنگ نداشت میتونین رب اضافه کنین در اخر ابغوره و ابلیمو اضافه و تمام.سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و سرخ کنین و رو واویشکا دورچین کنین میتونین هم با نون هم برنج میل کنین. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمير يوفكا، پنير ورقه اى گودا، ژامبون مرغ يا گوشت، پودر سوخارى، تخم مرغ (اندازه ها بستگى به تعداد ورقه هاى يوفكاتون داره). 🔴ابتدا هر ورق يوفكارو با كمى آب نمدار ميكنيم. يك لايه ژامبون روى نون قرار داده و یک یا دو لایه پنیر گودا و بعد رول میکنیم. تخم مرغ رو با کمی نمک و ادویه دلخواه میزنیم تا از لختگی در بیاد. رولها رو اول داخل تخم مرغ بعد پودر سوخاری میزنیم و اینکار رو دو مرتبه تکرار میکنیم. بعد رولها رو با حرارت متوسط سرخ کرده و از وسط دو نیم میکنیم و تمام 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ⁣ 🔴 سینه مرغ رو به تکه‌های دلخواه برش زدم. با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ۵ ق غ زعفران دم کرده مزه‌دار کردم و نیم ساعتی کنار گذاشتم. دو طرف مرغ را در روغن داغ روی حرارت زیاد، در تابه ی دربسته سرخ کردم. ⁣ ۴ پیمانه برنج خیس شده رو داخل آب در حال جوش ریختم بعد از ۵ دقیقه ۲۰۰ گرم نخود و ۲ ق غ زردچوبه و نمک و روغن ریختم و ۵ دقیقه دیگر صبر کردم تا نخود کمی نرم شه آب‌کش کردم. تو قابلمه، روغن، کنجد ،زعفران دم کرده، 2 لایه نان لواش گذاشتم. ۲ کفگیر برنج، 2 ق غ شوید خشک ریختم و این کار رو تکرار کردم. با پشت کفگیر روی برنج فشار آوردم. مرغ سرخ شده رو تقریبا در مرکز برنج گذاشتم و از روغنی که مرغ در آن سرخ شده بود و چند تکه کره و مخلوط ۱ ق چ پودر تخم گشنیز و ۱ ق چ جوز هندی ریختم و باز هم چند لایه از برنج و شوید خشک ریختم و در انتها با پشت کفگیر فشار ایجاد کردم و چند تکه کره روی برنج گذاشتم و درب قابلمه رو گذاشتم با حرارت بالا و وقتی که بخار کرد حرارت رو کم کردم تا ۴۰ دقیقه بپزه. با آب مرغ که داشتم و رب گوجه سس برای مرغ درست کردم.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4_5نفر اتفاقاً این غذاهای سه سوته خیلی خوشمزه میشن 🦋گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم 🦋سیب زمینی متوسط ۳عدد 🦋پیاز متوسط ۳عدد 🦋فلفل دلمه ایی بزرگ ۱عدد 🦋نخود فرنگی پخته ۴۰۰گرم 🦋زرد چوبه یک قاشق غذاخوری 🦋فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری 🦋سماق یک قاشق غذاخوری 🦋رب ۲قاشق غذاخوری 🦋آب ۲ لیوان 🦋نمک 🦋روغن 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 صاحبه خوشدل مواد لازم: انگور بی دونه یک کیلو گردو یک مشت هل یک عدد طرزتهیه: این مربای گیلانی که تو قدیم خیلی درست کردنش رواج داشت و خیلی از قدیمی ها کنار غذاهاشون میل میکردن. بعضی از قدیمی ها هم تو روغن این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و به عنوان صبحونه میل میکردن،که خیلی مقوی و انرژی بخش بود. توضیحات تو کلیپ کاملا مشخصه و اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه.این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛