سلام جمعه بیست و دوم شهریور ماه
🌸درود به صبح
🌿درود به عشق
🌸درود به مهربانی
🌿درود به دوستان گلم
🌸صبحتون پر از
🌿عطرخوش زندگی
🌸دلتون گرم از عشق و امید
🌿قلبتون سـرای مهربانی
#بزن_رولینک👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_بادمجان
مواد لازم مایهی #کوکو ( #کوفته یا #کتلت ) :
بادمجان ...................... 750 گرم
جعفری تازه .................. 1 فنجان(خرد شده)
شیر ............................ نصف فنجان
پنیر موتزارلا ................. 200 گرم(رنده شده)
گوشت چرخکرده ........... 100 گرم
تخممرغ ...................... 2 عدد
سیبزمینی .................. 1 عدد متوسط(پخته)
نمک ........................... به مقدار لازم
فلفل سیاه ................... به مقدار کافی
.
مواد لازم دیگر:
آرد ............................. 200 گرم
پودر زیره .................... 1 قاشق مرباخوری
تخممرغ ...................... 2 عدد
روغن مایع ................... به مقدار لازم
.
طرز تهیه:
بادمجانها را #کبابی کرده و پوست آنها را جدا میکنیم و بادمجانهای #دودی را خرد کرده و در #ظرف مناسبی میریزیم. #نمک ، #فلفل_سیاه و #شیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه بماند سپس #گوشت چرخکرده، #جعفری #تازه ی خرد شده، #تخم_مرغ ، #سیب_زمینی پختهی رنده شده و #پنیر #موتزارلا ی رنده شده را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. از مایهی کوکو، تکههایی به بزرگی یک تخممرغ جدا کرده و کف دست شکل میدهیم و در یک سینی میچینیم. در ظرف دیگری #آرد و پودر #زیره را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و تخممرغ ها را نیز در یک ظرف جداگانه به خوبی میزنیم تا یکدست شود. هر کوکوی از قبل آماده شده را ابتدا در آرد میغلتانیم تا تمام اطراف آن کاملا به آرد آغشته شود سپس در تخممرغ زده شده فرو کرده و دو طرف آن را در #روغن مایعِ داغ، #سرخ میکنیم و بعد از این که کوکو آماده شد، از روغن خارج کرده و روی کاغذ خشککن آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافهی آن گرفته شود سپس در کنار #سالاد ، #سرو میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_قیفی_بانون_لواش_یاپیتا
مواد لازم:
خمیر پیتزا کوچک
سس کچاپ
پپرونی و کالباس
پنیر موزارلا رنده شده
پنیر چدار
طرز تهیه:
خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه
یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم
همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم
به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت میگذاریم
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_دوغ ارومیه یکی از آش های استان آذربایجان غربی(ارومیه) است.
مواد لازم
نخود یک پیمانه
سبزی ( جعفری ، شوید و برگ اسفناج و گشنیز )یک کیلو
دوغ : ۳ لیتر
ارد: دو قاشق قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
نخودها را از قبل خیس می کنیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم
سپس نخود ها را کامل می پزیم
سبزی خرد شده را به نخود می افزاییم نمک میزنیم و در ظرف را نیمه باز میگذاریم تا سبزی رنگش تیره نشود.بخار پز شود
در قابلمه ای دوغ را با چند قاشق ارد مخلوط میکنیم (البته خیلیا به جای ارد از برنج استفاده میکنن ولی در اصل اش دوغ ارومیه برنج و بلغور نداره ) رو حرارات قرار میدهیم مرتب هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد (دوستان اگه در این مرحله هم نزنید دوغ میبره)وقتی جوش اومد سبزی بخار پز شده و نخود و فلفل سبز را بهش اضافه میکنیم
15 دقیقه هم رو حرارات بمونه تا کاملا جا بیفته .
حالا امادس میتونید نوش_جان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#کیک_ماکارونی
برای تهیه این کیک ماکارونی شما مثل همیشه سس ماکارونی تون رو اماده کنید ماکارونی فرمی کوچیک یه بسته پونصد گرمی رو مثل معمول جوشانده وابکش کنید حالا چهار عدد تخم مرغ رو با کمی نمک وفلفل وپودر اویشن هم بزنید ماکارونی آبکش شده رو خوب با تخم مرغ مخلوط کنید ته ودیواره قابلمه نچسبی رو خوب چرب کنید کمی از مخلوط ماکارونی تخم مرغی رو کف ظرف بریزید حالا کمی روش پنیر پیتزا بپاشید ونصف سس ماکارونی رو روی اون بریزید دوباره پنیر بپاشید حالا دوباره ماکارونی ریخته وباز پنیر پاشیده بقیه سس گوشت رو ریخته وپنیر پاشیده مابقی ماکارونی رو روش بریزید و دم کنی گذاشته روی حرارت ملایم بزارید بپزه فقط دقت کنید سس گوشتتون غلیظ باشه خیلی ابدار نباشه وسس گوشت رو نزدیک دیواره های ظرف نریزین چون سریع میسوزه من از ماکارونی رنگی استفاده کردم وتفاوت رنگ ماکارونی هم مشخص هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.کتلت مرغ 😍😋ساده و لذیذ 😍
_مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است )
_پیاز یک عدد
_پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر
_تخم مرغ دو عدد
_پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید 😋
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_قارچ
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم جاتون سبز
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_زغال_اخته
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
زغال اخته
۱کیلو
100 گرم / 30 کالری
شکر
۸۰۰گرم
100 گرم / 400 کالری
ابلیمو
یک قاشق غذا خوری سر صاف
100 گرم / 9 کالری
وانیل
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 330 کالری
طرز تهیه
*. این مربا رابا هسته درست می کنند.اگر میوه زغال اخته سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم.
*. اب بیندازد.بعداز ۱۰ساعت روی حرارت قرارمی دهیم تا اینکه کمی پخته شده اما له نشود.
*. سپس بقیه شکر را یکجا ریخته ومی گذاریم قوام بیاید .اما اگر این میوه رسیده باشد.
*. احتیاج به پخت قبل از قوام ندارد.بعد از خاموش کردن.
*. حرارت ابلیمو و وانیل را ریخته و یکباره با قاشق چوبی بهم می زنیم تا خنک شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_زغال_اخته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_رول_میکس
پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا ۱۰ ساعت...
تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا ۱۰ ساعت استراحت....
بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه ۱۸۰ تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه...یا کباب میکنیم...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_لوبیا_سبز
گوشت خورشتی به میزان لازم
لوبیا حدودا نیم کیلو
پیاز کوچک یک عدد
نمک زردچوبه فلفل قرمز
رب گوجه فرنگی
آبغوره کمی
ابتدا لوبیا هارو به اندازه دو بند انگشت خرد میکنیم و بعد از شستن اونارو با کمی آب میزاریم تا بپزه البته تقریبا نیم پز بشه و بعدش یه تفتی هم بهش میدیم.
پیاز رو نگینی خرد میکنیم و با گوشت خورشتی تفت میدیم و نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و با مقداری آب میزاریم تا بپزه بعد در اواخر پخت گوشت لوبیارو به گوشت اضافه میکنیم تا خوشمزه تر بشن و پختشون کامل بشه و بعد رب گوجه رو با کمی روغن تفت میدیم تا خوشرنگتر بشه و به همراه کمی آبغوره به خورشتمون اضافه میکنیم و کمی بجوشه و بعدش نوش جان .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_لوبیا_سبز
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین_رنگی ⛱
🔴مواد لازم🔻🥚
▫️3عدد تخم مرغ
▫️1لیوان شکر
▫️1لیوان آب
▫️نصف لیوان روغن مایع
▫️2لیوان آرد
▫️3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
▫️1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
▫️1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم)
🔴طرز تهیه🔻🥧
🔸تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید.
🔸 (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هل_گلاب
مواد لازم:
▫️تخم مرغ : ۳ عدد
▫️شکر : ۱ پیمانه
▫️آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️روغن مایع: نصف پیمانه
▫️شیر یا ماست: نصف پیمانه
▫️هل ساییده: ۱ ق سوپخوری
▫️گلاب : ۱ ق سوپخوری
▫️پکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.
سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه...
زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر ریخته تا کرمی و کشدار شود.
روغن،ماست یا شیر ،هل ،گلاب، نمک را اضافه
میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی داخل زرده ریخته و به آرامی بهصورت دورانی مخلوطمیکنیم.
آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنیانداختیم بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_موزی_شکلاتی
#شیرینی_بدون_فر
آرد یک و سه و چهارم لیوان(18 قاشق)
شکر نصف لیوان (هشت قاشق)
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
اسانس نارگیل (اختیاری)
موز چهار عدد
تخم مرغ دو عدد
ابتدا موزها رو رنده کردم
(من موز رو داخل فریزر گذاشته بودم واسه همین رنگش کمی تیره است)
بعد تخم مرغ رو باهمزن دستی هم زدم.تا از حالت لختگی در بیاد
بعد هم یکی یکی مواد رو با هم.مخلوط کردم. تا یکدست بشه.
یک قابلمه کوچیک.رو روغن ریختم و اجازه دادم تا خوب گرم بشه
حرارت حتما متوسط باشه
حرارت زیاد.پیراشکی رو فورا سرخ میکنه و داخلش خام.میمونه
با قاشق از مواد داخل روغن ریختم و سرخ کردم.
به محض اینکه پیراشکی کمی خودشو گرفت سریع برش گردونید تا اون طرفش هم خودشو بگیره. اینجوری بیشتر پف میکنه.
منتظر نمونید تا کامل یک طرفش سرخ بشه و سریع برش گردونید.
بعد ازین هر دو طرفش رو سرخ کنید.
داخل دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
بعد از خنک شدن با چاقوی اره ای از وسط برش بزنید طوری که انتهاش جدا نشه. بعد وسطش با کمک قیف گاناش خنک شده بریزید و نوش جان کنید. خیلی خوشمزه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_موزی_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸صبح آمده است
برخیز و بگو :بسم الله
🌸بسپار به دوست
هرچه را میخواهی
لاحول ولا قوه الا بالله🌸
🌸صبحتون بخیر و الهی
دلتون زلال وآسمانی
زندگیتون پاک و خدایی🌸
روزتون بخیر و خوشی🌸
❤️🌷🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیرخشک 🍮 😋
آرد1پیمانه
شیرخشک1پیمانه
شکر1پیمانه
آب2پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پودرهل وزعفران کمی
روغن یاکره1پیمانه سرخالی
🔸اول آردروبومیدیم تارنگش عوض بشه بعدشیرخشک وکره میریزیم حسابی تفت میدیدم تارنگش مثل آردرنگینک بشه میذاریم کنارتاازداغی بیفته..بعدشکروگلاب وزعفرون و آب میجوشونیم درحدیکه شکر آب بشه.کم کم وبااحتیاط به آرداضافه میکنیم خوب هم میزنیم وظرف روتکون میدیم که حلوایکجاجمع بشه.حدوددوسه دقیقه روی حرارت خیلی کم میذاریم بعدسرومیکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛