لازانیا پر ملات و خامه ای
مواد لازم برای ۵ نفر:
1 و1/2 فنجان پوره سیب زمینی
200 گرم خامه ترش (مارک کاله تو بازار هست)
1 بسته لازانیا (500 گرم)
1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
4 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده⠀
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
250 تا 500 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
4گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
1/2 فنجان سس کچاپ
1/2 فنجان عصاره گوشت(اختیاری)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
چند برگ ریحان خرد شده برای تزیین
ابتدا یه ظرف روی حرارت متوسط بزارید روغن بریزید سپس پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید و گوشت را بریزید و تفت دهید سپس گوجه و سس کچاپ را اضافه کنید و اینجا میتونید آب گوشت اضافه کنید(اختیاری) فلفل،نمک و ادویه هم بزنید سپس بگذارید چند دقیقه روی اجاق بمونه تا سس غلیظ بشود میتونید یه کم ریحان خرد شده هم اضافه کنید به مواد،سپس پوره سیب زمینی را با خامه،نمک و فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید،ظرف مورد نظر را آماده کنید و لایه به لایه مواد رو توی ظرف بگذارید،یک لایه از مواد گوشت کف ظرف بگذارید سپس لازانیا دوباره مواد ،سپس پنیر موزارلا و پوره رو بگذارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کتلت_هندی_لقمه_ای
موادلازم:
گوشت گوسفندی چرخ شده ۳۰۰ گرم
گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری
پیاز سفید رنده شده ۵۰ گرم
سیر له شده ۴ حبه
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چای خوری
گشنیز خردشده ۲ قاشق سوپ خوری
برگ نعنا خردشده ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد
نان تست خردشده ۲ تکه
نمک و روغن به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف گود بزرگ ریخته و با دست به مدت ۴ تا ۵ دقیقه ورز دهید، سپس ادویه گرام ماسالا، ۴ حبه سیر له شده، پیاز سفید رنده شده، زنجبیل، گشنیز و نعنای خرد شده، کمی نمک و تخممرغ ها را به آن اضافه کنید. حالا این مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت خودش را بگیردتکههای نان را به مدت ۵ دقیقه در آب خیس کنید و به مواد اضافه کنید. بگذارید تا نان به خوبی با مواد مخلوط شودنان اضافه شده در این مرحله به چسبندگی بهتر کتلت کمک میکندروغن را داخل تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس کتلتهای خود را داخل قالب گرد ریخته یا با کمک دست آنها را شکل داده و داخل تابه بریزید. برای سرخ شدن هر سمت از کتلت ۴-۳ دقیقه کافی است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلافل_خانگی_خوشمزه_و_ترد
نخود 300 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری نصف استکان
سیر 3 حبه
آرد نخودچی 2 ق غ
فلفل سیاه 1 ق چ
زیره سبز 1 ق چ
تخم گشنیز 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد (درصورت تمایل)
نمک به میزان لازم
برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود کمی طول می کشد، ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف می شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند. برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد. این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم.
ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان امروز زدم توکارترشیجات😋😋😋😋😂
وبه درخواست شما چندتا دستورترشی گذاشتم
اگه دستورترشی خاصی رامیخواستید
پی وی بهم پیام بدیدبزارم براتون
اینم دستور
#ترشی_بندری
.
مواد لازم :👇
دو عدد هویج نگینی شده
۶ شاخه کرفس
۲ عدد بادمجون مکعبی خرد شده
دوتا خیار درشت
گل کلم متوسط ۱ عدد
فلفل تند ربع کیلو
قارچ نیم کیلو (استفاده اختیاری)
زیتون با هسته و یا بی هسته ربع کیلو (اختیاری)
سیر ۱ بوته بزرگ
فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ
پوره گوجه فرنگی دو لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۲ قاشق
سبزی معطر ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزی دلمه استفاده کردم)
رب انار نصف لیوان
رب گوجه ۴_۵ قاشق غذاخوری پر
تمرهند ۱ بسته
سرکه ۲ لیتر
دستور تهیه :👇
اول از همه تمرهند رو ب همراه سرکه خیس میکنیم و بعد چنگ میزنم و از صافی رد میکنیم. بعد پوره گوجه فرنگی رو روی حرارت قرار میدیم تا آب اضافی آن کشیده بشه. بعد سرکه رو اضافه کرده و ب ترتیب موادی ک سفت تره رو توی سرکه و پوره گوجه اضافه میکنیم. ابتدا گل کلم زمان میدیم تا سرکه جوش بیاد بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم بعد هویج بعد کرفس و بادمجان و خیار و فلفل و سیر و در آخر قارچ و زیتون. در این مرحله ادویه ها و سبزی ها و رب انار رو ترکیب میکنیم تا موادمون ب خورد هم برن. در آخر خاموش کرده و تمرهند رو اضافه میکنیم. میزاریم کامل از دما بیفته و بعد از سه روز اماده اس، اما من ترجیح میدم بعد یک هفته استفاده کنیم برای تشخیص اینکه کی ترشیمون رو از حرارت برداریم تغییر رنگ خیار کمک بزرگی بمون میکنه.
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_گوشت_و_سيب_زميني
پياز وخلال كردم تفت دادم وگوشت چرخ كرده را باهاش سرخ كردم زردجوبه فلفل قرمز وسياه ادويه كاري وپودر دونه گشنيز اضافه كردم تفت دادم وبعد مقداري جعفري وگشنيز ريز شده اضافه كردم ومخلوط ويه تفت كوچولو دادم ٤تا سيب زميني متوسط آبپز شده وله شده را به آن اضافه كردم ومخلوط كردم توي اين مرحله احتياج به تفت زياد نداره وميتوانيد فقط مخلوط بشه وبعد طبق فيلمي كه گذاشتم ميتونيد سمبوسه ها رو بپيچونيد.
سس سمبوسه:
تمرهندي را با آب جوش خيس كردم وبعد آنراصاف وشيره اش را گرفتم روي حرارت گذاشتم جوش كه آمد كمي رب گوجه فرنگي وفلفل قرمز(فراوان) ريختم و وقتي كم آب شد از حرارت برداشتم وسس آماده شد 😋
مقدار فلفل به خودتون بستگي داره من كه خيلي تند دوست دارم😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید .
#باسلوق_گردویی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
سیر خواستین بریزین من نریختم
برای مواد میانی سلیقه ای هر طور بخواین من از
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
هویج ۱ عدد
گردو خرد شده ۳ ق غ
زرشک ۱ تا ۲ ق غ
سیب زمینی ۱ عدد . .
. 🔴مواد میانی سلیقه ای هست و شما میتونین از هویج درسته و تخم مرغ آبپز و پوره سیب زمینی و ... استفاده کنید. کاملا دل بخواهی 🔴
پیاز رو رنده کردم و آب اون را گرفتم و با گوشت چرخ کرده مخلوط و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی و تخم مرغ اضافه و خوب ورز دادم . بعد مواد گوشتی را در یخچال نیم ساعت قرار دادم .
برای مواد میانی پیاز را خرد کرده و سرخ کردم .
هویج رو نگینی خرد کردم و بعد پختم و سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . همه رو با هم مخلوط و یه کوچولو تفت دادم .
گوشت را از یخچال بیرون آوردم و روی یک نایلون فریزر پهن کردم . خیلی ضخیم و نازک نباشد . بعد مواد میانی را روی گوشت ریخته و لبه ها از مواد پر نشوند تا راحت رول شود . بعد به کمک نایلون گوشت را به آرامی رول کردم و داخل یخچال به مدت یک الی دو ساعت بمونه بهتره .
کف تابه ای روغن ریختم و رول را در آن قرار دادم و دو طرفش رو سرخ کردم .
برای سس : یه پیاز کوچیک رو ریز خرد کردم و کمی با روغن تفت دادم و یه گوجه رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کمی رب گوجه و نمک و زردچوبه ریختم و بعد کمی اب ریختم و وقتی جوشید آماده است .
بعد داخل تابه ریختم . در تابه را گذاشته و حدود نیم ساعت زمان می بره بپزه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_لقمه_ای
تخم مرغ 5 عدد
آرد دو پیمانه + 1/4 پیمانه
شکر یک پیمانه + 1/4 پیمانه
گلاب 1/3 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
ماست 1/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
زعفرون آب کرده به دلخواه
کشمش 2/3 پیمانه ( نیم ساعت خیس کنید )
اول از همه فرتون و روشن کنید...
تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد گلاب و ماست و زعفرون و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم ...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بیکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها ؛ کشمشم تو آرد میغلتونیم و همراه با سفیده کم کم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای 180 درجه به مدت چهل و پنج دقیقه ...
برای #بدون_فر هم یه قابلمه بزرگ و بزارید رو گاز توش یه سه پایه فلزی بزارید بعد قالب و رو سه پایه بزارید دمکنی بزارید و در قابلمه رو ببندید به مدت یک ساعت با شعله کم .
قالب سایز 23 سانت مناسبه این مقدار مواده
.
تو #ماکروفر #سولاردام در حالت کانوکشن با دمای 160 درجه به مدت 30 دقیقه .
.
من با دستگاه #اسنک ساز درست کردم،
تو دستگاه ریختم هر بار هفت دقیقه زمان دارم میتونید تو #ساندویچ_سازم درست کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅سوپ گشنیز 😋
✍مواد لازم:
پیاز یک عدد متوسط
سیر یک بوته و نصفی
سیب زمینی یک عدد بزرگ
هویج پخته
جو پخته
گشنیز نیم کیلو
مرغ پخته
آب مرغ
ماست ۲۵۰گرم
آرد یک ق غذا
عصاره مرغ یک عدد
نمک
🍜طرز تهیه:
یک عدد پیاز متوسط و ریز کرده و داخل روغن تفت می دیم وقتی طلایی شد نصف لیوان سیر ریز رنده شده رو اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دیم و بعد سیب زمینی نگینی ، هویج نگینی پخته شده و جو پخته شده رو اضافه می کنیم و آب جوش می ریزیم و در قابلمه رو می ذاریم وقتی سیب زمینی پخته شد، مرغ ریش ریش و گشنیز خرد شده و آب مرغ می ریزم و در قابلمه رو نمی بندیم تا رنگ گشنیز تیره نشه. یه جوش که زد،
آرد و ماست رو با هم مخلوط می کنیم و آروم آروم به سوپ اضافه می کنیم و هم زمان هم می زنیم تا ماست نبرّه و نمک اضافه می کنیم. ده دقیقه بجوشه و تمام. اگه می ترسید که ماست ببره ، یه دونه تخم مرغ داخل ماست بزنید .اگه ماستتون شیرین بود ، دوغ ترش اضافه کنید.
#نان_سیر
یک عدد نان باگت رو به ضخامت دو سانت برش زده و روی نونها از مخلوطِ ۵۰گرم کره ، دو حب سیر رنده شده، چهار قاشق غذا جعفری و شوید
#سوپ_گشنیز
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷#استامبولی
کیا دمپختک یا استامبولی دوست دارن؟؟؟😋😋😋😋
یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین سبزی پلو و مرغ
چند نکته :👇
با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.
چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید.
همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه.
مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه.
گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مجلسی
ماست چکیده یا خامه ای یا همزده کلا ماست بدون اب یک پیاله ماست خوری
تخم مرغ کامل 3عدد
برنج 3 پیمانه
روغن مایع یک پیمانه سر خالی یا لیوان دسته دار فرانسوی
کره 100 گرم
زعفراااان به حدی که رنگ بگیره
نمک و فلفل سیاه
اب مرغ زعفرانی نصف لیوان غلیظ شده
زرشک به مقداری که دوست دارید
خلال پسته و بادام
طرز تهیه:
مرغ یک سینه مرغ کامل برای این مقدار خوبه پر مرغ میشه ولی باز اگه خواستید بیشتر بزنید . میتونید از ران مرغ بدون استخوان هم استفاده کنید ولی سینه بهتره
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و زعفران و نمک و فلفل سیاه بزارید بپزه اصلا زردچوبه نریزید که مزه مرغ فقط زعفرانی بشه وقتی مرغ کاملا پخت در بیارید و بزارید ابش عصاره بشه انقدر که نصف لیوان ازش بمونه غلیظ بشه .
سپس مرغ و خرد کنید و کنار بزارید.
ماست و روغن مایع و تخم مرغ و زعفران آبکرده و کره اب شده و اب مرغ غلیظ شده و نمک و فلفل و همه رو با هم مخلوط کنید و خوب بزنید.
برنج را بشورید و کته کنید البته خیلی زنده بردارید معمولا برای کته کردن برنج یه بند انگشت اب میریزم شما یک سوم ابی که همیشه برای کته کردن میریزید تو برنج بریزید که برنج خیلی دون و زنده باشه و نزارید ته دیگ بشه زود بردارید در حدی که فقط ابش گرفته بشه کافیه.
حالا برنجی که کته شده و کمی خنک شده را به موادی که اماده کردید اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خورد برنج بره نه زیاد که له بشه کمی...
ظرفتونو انتخاب کنید میتونید هم تو فر درست کنید و هم روی گاز هردوش خوب میشه اون دیگه بستگی به خودتون داره .
ظرفتونو چرب کنید و از برنجی که با مواد اغشته کردید بریزید تو ظرف و مرغهای تکه کرده هم بچینید تمام سطح روش و دوباره از برنجی که با مواد مخلوط شده روی مرغها بریزید و روشو صاف کنید و داخل فر یا گاز بزارید اگه تو فر میزارید روشو حتما فویل بکشید و با خلال دندان چند تا سوراخ روی فویل بزنید اگرم رو گاز درست می کنید درشو کامل بزارید و بزارید تا بپزه حدودا یک ساعت ولی باید چک کنید که ته دیگش نسوزه و برشته و طلایی بشه اگر در حین پخت نگاه کردین واحساس کردین روغنش کمه کمی دور تا دور ظرف با قاشق روغن مایع بدین چون ته چین اصلا نباید کم روغن باشه ته دیگش خوب نمیشه و نگران نباشید که روغنش زیاده بعد پخت روغن اضافشو پس میده و میتونید از روغنش برای سرخ کردن زرشک و خلال پسته و بادام استفاده کنید البته با اندازه هایی که من گفتم درست کنید روغنش اندازه است وقتی پخت یه 10 دقیقه زمان بدین بعد برگردونیدزرشک با کمی اب مرغ نیم ساعت خیس کنید بعد با شکر تفت بدین و خلال پسته و بادام هم کمی تفت دهید و روی تهچین تزیین کنید به سلیقه خودتون. فقط اگه تو فر درست میکنید وقتی برگردوندید اگه زیرش طلایی نبود دوباره بزارید تو فر و گریل و روشن کنید تا ته دیگ طلایی و برشته بشه ولی روی گاز خودش ته دیگش برشته میشه فقط مواظب باشید نسوزه شعله پخش کن بزارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_مجلسی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون فوقالعاده برای صبحانه همراه مربا و خامه ایشون
نان_عسلی
آرد ۴۰۰ گرم ( این مقدار آرد اولیه هست که بعد برای اینکه به دست نچسبه ممکنه تا ۸۰۰ گرم هم نیاز باشه )
خمیر مایه فوری ۱ ق س
نمک ۱ ق م
شکر ۱ ق س
عسل یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه(من از 30 گرم کره استفاده کردم)
تخم مرغ ۳ عدد
آب ولرم یک پیمانه
مواد لازم برای رومال :
زرده تخم مرغ یک عدد * ۴۰۰ گرم آرد ، نمک ، شکر و خمیر مایه فوری رو با هم مخلوط می کنیم.
* بعد تخم مرغ و آب و روغن رو اضافه می کنیم .
* حتما به ترتیبی که خدمتتون عرض کردم مواد رو اضافه کنید پس اول با پیمانه روغن مایع رو اندازه گرفته و اضافه کنید بعد عسل رو بریزید .چرا ؟ وقتی پیمانه تون چرب می شه عسل به پیمانه نمی چسبه و اندازه گیری تون دقیق بوده و تا قطره آخر عسل در مواد ریخته می شه * مواد رو مخلوط می کنیم .
* و مجدد آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبه .
* بعد بمدت ۱۰ دقیقه ورز می دیم * داخل ظرف رو چرب می کنیم و خمیرو داخلش قرار داده و روشو سلفون می کشیم بعد یه دستمال روش قرار می دیم .
* سپس در یه جای گرم قرار می دیم تا خمیر استراحت کرده و حجمش دوبرابر بشه تقریبا یک ساعت زمان نیاز داره خمیر شکل بدید
* روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و اجازه بدین بمدت ۴۰ دقیقه استراحت کنه و دوباره حجم بگیره .
* بعد روی خمیر رو با قلمو زرده تخم مرغ می مالیم .
* فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم . سینی رو طبقه وسط قرار می دیم و طبقه پایین فر یه کاسه آبجوش می ذاریم تا محیط مرطوب باشه.کقتی نون طلایی شد آماده است میتونید 5 دقیقه هم گریلش کنین
#نان_عسلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛