eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🤩 براے مایه گوشتی: ۲۰۰ گرم گوشت چرخڪرده ۱ عدد پیاز نمک و فلفل و پاپریڪا ۱ ق غ روغن ۱ بسته ماڪارونے صدفی ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق غ ڪره مقدارے روغن نمڪ براے سس بشامل: ۲ ق غ ڪره مقدارے روغن ۲ ق غ آرد الک شده ۲ لیوان شیر مقدارے نمک و فلفل ابتدا ماڪارونے رو در آب و نمک میجوشانیم،داخل تابه پیاز و گوشت رو تفت داده و نمک و فلفل و پاپریڪا اضافه و میپزیم،برای سس،ڪره و روغن و آرد رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم،سپس شیر و فلفل و نمک رو ریخته و در قابلمه رب و ڪره و روغن رو تفت میدیم و ماڪارونے آبڪش شده اضافه و خوب مخلوط میڪنیم سپس داخل ظرف ماڪارونے و مایه گوشتے و سس بشامل و پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میذاریم تا طلایے رنگ شه😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ڪیک مرغ و سوسیس مواد لازم :👇 (جهت خمیر) آرد سبک شیرینے پزے ... یک ونیم لیوان تخم مرغ ... سه عدد روغن مایع ... یک سوم لیوان خامه صبحانه ... صد گرم نمک ... یک پنس بیڪینگ پودر ... یک قاشق چایخورے سرپر مواد داخل نان ... سوسیس ... بستگے به اندازه سوسیس داره دوتا سه عدد فیله مرغ ... سه تا پیازچه ... سه تا پنج دانه سبزیجات معطر یا تازه یا خشک ... نعنا و جعفرے و گشتیز و ریحان و ڪمے ترخون خشک یک قاشق ولے تازه باشه یک چهارم لیوان فلفل دلمه قرمز ... یک چهارم فلفل نمک وفلفل به قدر نیاز پنیر پیتزا یا گودا ... سے گرم (دلخواهه) . دستور تهیه :👇 مزه دار ڪردن مرغ ؛ فلفل سیاه وپودرسیر وپودرپیاز وپودرپاپریڪا ونمک را مخلوط وبه همه جاے فیله از این ادویه بزنید دوقاشق روغن توے تابه بریزید یه تڪه یک سانتے را از سوسیس جدا ڪنید توے تابه سوسیس وفیله ها را ڪمے سرخ ڪنید پیازچه وفلفل دلمه را اضافه تفت مختصرے داده وسبزے را اضافه ڪنید مخلوط ڪنید از روے حرارت بردارید ادامه ڪار ... روغن را توے ظرفے بریزید وتخم مرغها را دانه دانه اضافه وخوب مخلوط ڪنید بعد خامه را اضافه ومخلوط کنید 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول پیتزایی این رول پیتزایے ڪه امروز آموزشش رو گذاشتم خیلے خوشمزه است و فورے درست میشه و مے تونید به عنوان یک وعده ے غذایے و یا صبحانه میل ڪنید . اصلا هم نگران نپختن لایه ے هاے بین نباشید حتما خوب میپزه و چون این ویدیو تند شده به نظر خام مے یاد ولے اگر به آخر ڪار توجه ڪنید همه ے لایه ها خوب پخته شده ، فقط ڪافیه ڪمے زمان بدید تا لایه اے ڪه پهن ڪردید خودش رو بگیره بعد رول ڪنید مواد لازم _سوسیس یا ڪالباس یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه _تخم مرغ ۵ الے ۶ عدد _شیر نصف استڪان _نمک ، فلفل و آویشن براے تهیه ے این غذا فقط ڪافیه تخم مرغ ها رو با ڪمے نمک و فلفل و شیر رو با هم در یک ظرف ڪاملا مخلوط ڪرده و مثل ویدیو با اضافه ڪردن پنیر و ڪالباس رول ڪنید پ.ن : اگر سوسیس یا ڪالباس دوست ندارید مے تونید از ڪمے مرغ پخته شده یا قارچ استفاده ڪنید پ.ن : اگر دوست داشتید مے تونید ڪمے فلفل دلمه اے یا قارچ و... به موادتون اضافه ڪنید پ.ن : مے تونید ادویه هاے دیگه اے هم مثل پاپریڪا یا پودر سیر و... اضافه ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طرز تهیه رشته خشکار( شیرینی گیلانی ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء سیزدهم قرآن(تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.9M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪرم پنیری مواد لازم پنیر خامه اے یا ماسڪارپونه ۱۲۰ گرم ۱۵ گرم پودر ژلاتین (ےا یک بسته ژله با طعم دلخواه ترجیحا طعم ملایمے داشته باشه) ۲۰۰ گرم شیر ۲۴۰ گرم خامه قنادی ۸۰ گرم ڪرمفیل طرز تهیه اول در یک ظرف خامه رو اونقدر مے زنیم ڪه فرم بگیره لازم نیست خیلے سفت بشه در یک ڪاسه شیر و پودر ژلاتین یا پودر ژله رو باهم مخلوط مے ڪنیم و به روش بن مارے حرارت مے دیم تا ذرات ژله حل بشه مراقب باشید شیر اصلا نجوشه در یک ڪاسه ے دیگه پنیر خامه اے و ڪرمفیل رو اونقدر مے زنیم تا سبک بشه. مخلوط پنیرے رو به خامه اضافه و خوب مخلوط مے ڪنیم مخلوط شیر و ژلاتین رو بعد از خنک شده روے ڪرم پنیرے مے ریزیم (از صافے رد مے ڪنیم) و در حد مخلوط شدن با دور ڪند همزن مے زنیم ڪف یک قالب رو سلفون مے ڪشیم و مواد رو داخلش مے ریزیم یا ڪف قالب پلاستیڪے یا سیلیڪونے رو همه جاشو چرب مے ڪنیم و مواد رو داخلش مے ریزیم اگر ظرفتون رو چرب نڪنید خیلے خیلے به سختے درمیاد در اخر به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بذارید مے تونید فقط از پودر ژلاتین استفاده ڪنید ڪه اینطوریم خیلے خیلے خوشمزس مے تونید از تڪه هاے میوه هم استفاده ڪنید مثل توت فرنگے و هلو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۳_۴ حبه سیر ۱ قاشق مرباخورے نمڪ ۱قاشق مرباخورے فلفل قرمز پرک شده ۱ق چایخورے فلفل سیاه زیره و آویشن ( در صورت تمایل ) ۳قاشق غذاخورے روغن زیتون نان همبرگر به تعداد براے داخلش: پنےر ڪاشار (پنےر پیتزا هم میشه) برای رویش : ۱عدد تخم مرغ ۲ ق غذاخورے آرد ۱ڪاسه ذرت برشته سس ڪچاپ و ڪاهو و پیاز حلقه اے براے تزیین داخل همبرگر طرز تهیه:✍✍✍ مرغها را همراه با سیر چرخ ڪنید (ےا داخل غذا ساز).نمڪ وادویه جات و ڪمے روغن زیتون اضافه ڪنید و خوب ورز بدید. قالب گرد ڪوچڪے به اندازه نانهاے همبرگ انتخاب ڪنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگے برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تڪه ڪوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر ڪنید و خوب اطرافشو ببندید. وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهاے برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با ڪمے روغن زیتون سرخ ڪنید. موقع سرخ ڪردن مے تونید روے همبرگرها ورقه هاے پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه) برای سرو ڪردن از ڪمے سس ڪچاپ و ڪاهو وحلقه هاے پیاز مے تونید استفاده ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر مرغ پنیری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجون اینجورے درست ڪن مواد لازم: 1 ڪیلو بادمجان 200 -250 گرم گوشت چرخڪرده 1 عدد پیاز 1 حبه سیر نصف قاشق غذاخورے فلفل یا رب گوجه فرنگی فلفل 1 عدد نمڪ براے بالا: گوجه فرنگی بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را در آب نمک نگه مے داریم تا تلخیش از بین برود. سپس برش داده و در روغن سرخ ڪنید. روغن و ڪره را در یک ماهیتابه ریخته و پیاز را سرخ ڪنید تا صورتے رنگ شود. گوشت ، فلفل و سس (مخلوط یک قاشق رب گوجه با آب جوش و فلفل سیاه)را اضافه ڪنید. نمک ، گوجه فرنگے یا فلفل را ریز ڪرده و ڪباب را بگذارید. بادمجان ها را داخل قابلمه مے گذاریم و آنها را روے ملات مے گذاریم. بادمجان را بریزید و سس را اضافه ڪنید و قسمت بالا را با برش هاے گوجه فرنگے و فلفل تزئین ڪنید. 1 و نیم فنجان آب بریزید و روے حرارت ڪم طبخ مے ڪنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون اینجورے درست ڪن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ خورش مرغ با پوره گوجه فرنگے بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو ڪنید غلظت سس به همین غلظتے باشه ڪه تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزے سرو ڪنید ڪمے رقیقتر باشه اگه با نون سرو میڪنید هنگامے تڪه هاے مرغ به سس اضافه میڪنید چند قاچ سیب زمینے هم اضافه ڪنید تا باهاش بپزه خیلے خوشمزس تڪه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الے شش نفره تڪه مرغ پنج تڪه گوجه فرنگے رسیده یک ڪیلو رب یک قاشق غذاخورے ڪره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میڪنیم ) سےر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم ڪرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینڪه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتے تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش ڪاملا بره وبسته بندے میڪنم از فریزیر ڪه در آوردم یخ زداے ڪه شد همراه آب میزارم رو گاز تا ڪفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تڪه هاے مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وڪمے زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادے بپزه ڪه گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ ڪه پخت از آب خارج ڪرده تڪه اے ڪره رو ذوب ڪرده وتڪه هاے مرغ رو همراه زعفران دم ڪرده باهاش سرخ میڪنیم مرغ سرخ شده رو از ماهے تابه خارج ڪرده تو همون ماهے تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده ڪیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگے رو اضافه ڪرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تڪه هاے مرغ رو به ارومے تو سس میزاریم شعله رو ڪم میڪنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت ڪمے ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچے نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسے اضافه ڪردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگے رو خوب نشسته با رنده ریز رنده ڪنید واز صافے رد ڪنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میڪنن واز صافے رد نمیڪنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسے تره طعم ڪره دوست ندارید از روغن استفاده ڪنید یا نصف نصف استفاده ڪنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
محلبی(دسر) دو رنگ مواد لازم براے قسمت شیرے وانیلی شیر4/5 لیوان آرد1 لیوان شڪر1 لیوان وانیل 1 پاڪت(5گرم یا مقدار ڪمے وانیل شڪری) ڪره یا مارگارین1 ق غ شیر ،آرد ،شکر را در یک قابلمه ریخته و روے گاز گذلشته و مداوم هم بزنید و بپزید هنگامے ڪه جوش آمد و قوام و غلظت گرفت زیر گاز را خاموش ڪنید و ڪره و وانیل را به محلبے افزوده و با همزن دستے به خوبے هم بزنید تا صاف و یڪدست شود .استڪان ها را به جایے تڪیه داده به طورے ڪه نیفتند و محلبے سفید را به طور مساوے بین آنها تقسیم ڪنید.استڪانها ڪج باشند و صبر ڪنید تا محلبے ها سرد شود.میتوانےد محلبے ها را به همین شڪل ڪج در یخچال بگذارید تا سریع تر بسته شوند .(خودشان را بگیرند) اکر میخواهید پودینگ شڪلاتے حاضرے درست ڪنید و روے محلبے ها را بریزید و اگر میخواهید با این دستور محلبے شڪلاتے درست ڪنید و روے آنها بریزید. شےر 2/5 لیوان آرد 1 ق غ پر نشاسته 1 ق غ(ذرت) نصف لیوان شڪر وانیل 1 پاڪت(5گرم یا مقدار ڪمے وانیل شڪری) ڪاڪائو 3ذق غ ڪره 1 ق غ به جز ڪره همه مواد را در یک قابلمه ریخته روے گاز مداوم هم بزنید و بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. در آخر ڪره را هم اضافه ڪرده و به هم بزنید تا صاف و یڪدست شود و در استڪانها روے محلبے سفید به مقدار مساوے تقسیم ڪنید و بریزید.بعد از اینڪه سرد شد روے آنها را با موز یا هر چیز دلخواهتون تزیین ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از ڪباب بوقلمون ڪه من خودم واسه اولین بار درست ڪردم وعاشقش شدم😋 . موادلازم: سینه بوقلمون 300گرم هویج ڪوچک 1عدد پیاز رنده شده1عدد جعفرے خردشده ڪمی زعفران دم ڪرده2قاشق مرباخوری نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریڪا 1قاشق غذاخورے روغن زیتون طرزتهیه : اول ڪارسینه بوقلمون روچرخ ڪردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقے تمام مواد مخلوط ڪردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگے پیداڪنه وبعد روش روسلفون ڪشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ ڪشیدم وباز براے نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن ڪم سرخ ڪردم، وواسه ڪنارش هم پلو ڪته اے درست ڪردم ڪه اونم عالے شد. 🤗🤗 به همین راحتے وخوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪباب تابه اے بوقلمون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ رو دو ساعتے با نمک و زردچوبه وفلفل وزعفران وڪمے آب لیمو مزه دار ڪنید سپس تو ماهے تابه نچسب دو طرف مرغ رو خوب سرخ ڪنید وقتے سرخ شدن از ماهے تابه خارج ڪرده تو همون ماهے تابه یک عدد پیاز نسبتا بزرگ رنده ڪرده وتفت بدید پیاز ڪه طلاے شد یڪے دو حبه سیر رنده شده بهش اضافه ڪنید وباهاش تفت بدید سیر رو زیاد سرخ نڪنید تلخ میشه(سےر اختیاریه)دوست ندارید نریزد سپس رب رو اضافه وباهاش تفت بدید حدود سے ثانیه بیش از حد تفت بدید رب تیره میشه آب به اندازه ڪافے ریخته ومیزاریم سس جوش بیاد جوش ڪه اومد تڪه هاے مرغ رو اضافه ڪرده یک عدد هویج پوست ڪنده وتڪه اے برش میزینم اونو هم اضافه ڪرده نمک زده درشو میزاریم با شعله ڪم تا مرغ و هویج خوب پخته بشه حدود یک الے یڪساعت ونیم اواخر پخت ڪمے آب لیمو یا آبغوره اضافه میڪنیم بجاے آب لیمو میتونید ڪمے رب آلوچه اضافه ڪنید اونم خیلے خوشمزس ولے رنگ خورشت ڪمے تیره میشه حتے به جاے اب لیمو ورب آلوچه بیست دقیقه آخر چند عدد آلوے خیس شده اضافه ڪنید عزیزان همه اینا سلیقه ایه به ذایقه خانواده خود ڪم وزیادش ڪنید آب زیاد نریزد ڪه تڪه هاے مرغ غرق بشن تا نصف مرغا بیاد ڪافیه با شعله ڪم بپزید تا زود ابش بخار نشه سس زیاد آبڪے نباشه البته این سلیقه‌ایه مرغ سس داشته باشه یا نه، خانواده ما بدون سس نمیخورن تفت دادن زرشڪ: زرشک رو چند دقیقه اے با آب سرد خیس ڪنید وسپس تو آبڪش بریزید وابے سرد روش بڪشید وبزارید تو همون آبڪش بمونه آب زرشک باید ڪاملا ڪشیده بشه بخواید سرخ ڪنید ڪمے ڪره رو آب ڪنید زرشک بریزید و بلافاصله ڪمے شڪر روش بپاشید وفورے هم بزنید شعله ڪم باشه چون زرشک خیلے زود میسوزه مدام هم بزنید تا شڪر آب بشه(نزارےد شڪر ڪاراملے بشه) وگرنه بعدا دونه هاش زیر دندون میاد اگه خلال پسته میریزید همون موقع هم اونو اضافه ڪنید بعد از چند ثانیه تفت دادن گاز رو خاموش ڪنید وڪنار بزارید زعفران دم ڪرده به ڪمے برنج زده وخوب مخلوط میڪنیم زرشک هم اضافه ڪرده وبه سلیقه خود رو برنج سفید تزیین ڪنید عزیزان چون مرغ رو با زردچوبه وفلفل وزعفران مزه دار ڪردین دیگه ادویه نمے زنیم همون مقدار ادویه ڪافیه اگر تو زدن زعفران دست ودلباز هستید زردچوبه رو میتونید حذف ڪنید ویا میتونید فقط زردچوبه بزنید هویج دوست ندارید نریزید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به 🌷جمعه 19 اردیبهشت مـــاه خوش آمدید آدينه مبارک🌸 سرتون سبز🌺 لبتون گـــل🌼 چشماتون نور🌸 کامتون عسل🌺 لحنتون مهر🌼 حرفاتون غزل🌸 حستون عشق🌺 دلتــون گــرم🌼 لبتون خندان🌸 حالتون خوب🌺 خوب، خوب🌼 💚💛روز زیبای شما عزیزان 💗❤️بـــه خـــیـــر و شـــادی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امگشت پلو یا مِگِشِت پلو یک غذای خیلی خوشمزه ،غذای جنوبی که حتما حتما امتحان کنید پشیمون نمیشین این پلو بی نهایت خوشمزه هست و خیلی طعم و عطر عالی داره این پلو کمی تند هم طبخ میشه که خوب براساس ذایقه تون می تونین تنظیم کنین . البته که شما جنوبی های عزیز خیلی بهتر از من وارد تر هستید من کوچیک شمام . شما روش پختتون رو بفرمایید تا با انواع دستورهای مختلف و منطقه های مختلف و شهرها آشنا بشیم 🙂 . برنج ۳ پیمانه تن ماهی ۱ عدد (ماهی ) پیاز ۲ عدد سیر ۲ تا ۳ حبه سبزی یک پیمانه (گشنیز و شنبلیله و یا شوید) رب گوجه ۲ ق غ گردو خرد شده ۲ تا ۳ ق غ ( دل به خواه) کشمش پلویی ۲ تا ۳ ق غ گرد لیمو ۱ ق غ لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه ( به دلخواه) نمک و فلفل و دارچین برنج رو در ابتدا خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و با روغن کمی تفت دادم . سیر رو هم خرد کردم و داخلش ریختم و با هم تفت دادم . رب گوجه اصافه کردم ( البته این رب گوجه من رب گوجه خونگی هست و خیلی خوش طعم تر می کنه اتفاقا حالا جاش پوره گوجه فرنگی هم می تونین استفاده کنین ) . تن ماهی رو که طبق روش پختم و بعد روعنش رو گرفتم و بهش اضافه کردم . کشمش هم از قبل شستم و گداشتم خشک بشه و به همراه گردوی نیم کوب شده و لوبیا چشم بلبلی که از قبل پخته شده مخلوط کردم . لوبیا رو هم از شب قبل خیس کردم و روز بعد ابش رو تعویص کردم و پختم ) نمک و فلفل و گرد لیمو هم به دلخواه داخلش ریختم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی که نیم پز شد سبزی رو داخلش ریختم و بعد از یکی دو دقیقه آبکش کردم . می تونین برنج رو هم آبکش کنید و لا به لا سبزی رو اضافه کنید . داخل قابلمه لا به لا برنج و از مواد ماهی همراه دارچین اضافه کردم و گذاشتم دم بکشه . نکات : لوبیا چشم بلبلی کاملا توی این دستور غذا به دلخواه هست یک عده می ریزن یک عده نمی ریزن و اما من میگم بریزین چرا که این لوبیا خیییییلی مفید هست و خیلی خوب و حیفه که در دستورهای عذایی استفاده نشه . سبزی اینجا شوید و یا سبزی ماهی که شامل گشنیز و شنبلیله هست که مقدار شنبلیله کم هست حدودا به نسبت یک به چهار . مثلا یک کیلو سبزی داشته باشید هشتصد گرمش گشنیز دویست گرمش شنبلیله ماهی مورد استفاده می تونه هم تن ماهی قوطی باشه و هم میشه از ماهی های دیگه ماهی تن تازه و انواع ماهی های جنوبی و یا دیگر نوع باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛