روش نگهـــــدارے برخے مواد غذایـــــے
✔نگهداری زرشک :
برای نگهداری زرشک آن را داخل فریزر قرار دهید هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد.
✔نگهداری هویج :
برای نگهداری هویج و چغندر آن ها را داخل صندوق ریخته و روی آن شن نرم بریزید بطوریکه به هم نچسبند و از هم فاصله داشته باشند .
✔نگهداری آرد :
آرد را باید در جای خشک و تاریک نگهداری کنید تا از خراب شدن آن جلوگیری شود .
✔نگهداری روغن :
برای نگهداری روغن از ظروف شیشه ای استفاده نکنید . ظروف سفالی یا لعابی برای اینکار مناسبتر است . اگر خواستید از ظروف شیشه ای استفاده کنید از شیشه ای استفاده کنید ، که رنگ آن تیره و کدر باشد .
✔نگهداری چای عطری :
اگر در خانه از چای عطری استفاده می کنید برای اینکه بعد از مدتی چای ، عطر خود را از دست ندهد چای را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از خود پاکت چای استفاده می کنید ، پاکت چای را داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و در کیسه را محکم گره بزنید ، تا عطر آن تا آخر باقی بماند .
✔نگهداری نان :
1- اگر داخل کیسه ی نان یک پر ساقه کرفس بگذارید نان مدت بیشتری تازه می ماند .
2- می توانید نان ها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و داخل فریزر نگهداری کنید . در موقع لزوم نان ها را از فریزر خارج کرده و داخل سینی با حرارت کم ، گرم کنید
✔نگهداری حبوبات
چند نکته در مورد نگهداری حبوبات :
1- لابه لای حبوبات چند برگ از درخت گردو قرار دهید .
2- حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید .
3- حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید .
4- می توانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها)
✔نگهداری کیک :
اگر قسمتی از کیک معمولی را خورده اید و بقیه ی آنرا می خواهید نگهداری کنید یک تکه نان را آب بزنید و روی کیک قرار دهید . و آنرا در جعبه بگذارید و در یخچال قرار دهید . رطوبت نان سبب می شود کیک تازه بماند . در صورتی که کیک شما میوه ای است چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و داخل یخچال قرار دهید .
✔نگهداری کیک خامه ای :
کیک خامه ای را داخل جعبه ی کیک قرار دهید سپس جعبه را داخل کیسه پلاستیک گذاشته در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید . کیک خامه ای درون فریزر نیز تازه می ماند .
✔نگهداری بیسکویت :
اگر می خواهید بیسکویت شما ترد و شکننده باشد و صدای مخصوص خود را داشته باشد . چند حبه قند داخل جعبه بیسکویت بیندازید . در ضمن هرگز بیسکویت را قوطی یا پاکت پلاستیکی قرار ندهید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✔خشک کردن و نگهداری سبزیجات :
بیشتر خانم ها سبزیها را بصورت خشک استفاده می کنند.باید در نظر داشته باشید که سبزیها را حتماٌ در سایه خشک کنید تا تغییر رنگ ندهند . در ضمن سبزیهای خشک را نباید بیشتر از شش ماه نگهداری کرد . زیرا کهنه می شوند و خاصیت خود را ز دست می دهند .
✔نگهداری پنیر :
برای جلوگیری از خشک شدن پنیر ، دستمالی را که با سرکه مرطوب کرده اید دور پنیر بپیچید.
✔نگهداری دانه ذرت :
دانه ذرت را در داخل فریزر نگهداری کنید . با اینکار از چروک شدن ذرت جلوگیری می شود . قبل از اینکه دانه های ذرت را بو بدهید ، کمی آب سرد روی آن بریزید .
✔نگهداری کشک :
برای نگهداری کشک سائیده می توانید کشک ها را داخل قالب جا یخی ریخته و داخل فریزر بگذارید ، تا یخ ببندد . سپس آنها را از قالب جدا کرده داخل کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید و در موقع لزوم از آن استفاده کنید .
✔نگهداری آبلیمو در یخچال :
اگر شیشه آبلیمو را در یخچال می گذارید حتماٌ درب آنرا ببندید چون باعث می شود که عمر یخچال کوتاه شود .
✔نگهداری قارچ :
قارچ را نباید شست بلکه باید آنرا داخل پاکت کاغذی بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید اگر قارچ را داخل کیسه پلاستیک بگذارید خراب می شود .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا مخصوص
تقدیم به همه شما عزیزان، یک لازانیا درجه ۱ ڪه امیدوارم حالشو ببرید.
برای ۶ نفر:
»»سس گوشت:
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخڪرده گوساله: ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه: ۲ عدد
قارچ: ۵۰۰ گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چاییخوری
فلفل سفید: ۱ قاشق چاییخوری
آویشن، زردچوبه و پودر سیر: ۱ قاشق چاییخوری
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
لازانیا: ۵۰۰ گرم
پنیرپیتزا: ۵۰۰ گرم
مدت زمان پخت سس: ۲۵ دقیقه
»» سس سفید(ےا همون بشامل):
ڪره: ۵۰ گرم
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ فنجان
پارمسان: ۱ قاشق غذاخوری
براے لایه بندے مواد بعد از اینڪه ڪف ظرف رو چرب ڪردید، به ترتیب نوار هاے پخته شده لازانیا، سس سفید، سس گوشت و پنیر پیتزا رو به صورت لایهلایه بچینید، دقت ڪنید براے اینڪه لازانیا وا نره، نوارهاے لازانیا رو در هر لایه ۹۰ درجه بچرخونید، دقیقا مثل تار و پود.
روی قالب رو فویل بڪشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دماے ۲۰۰ درجه بزارید، سپس فویل را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بزارید تا روے آن برشته شود.
شما میتونید لازانیا رو در ماهیتابه لایه بندے ڪنید و روے گاز با حرارت ملایم اون رو درست ڪنید.
در نهایت میتونید روے اون رو با جعفرے تزیین ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بریانی_هندی
برنج ۲ پیمانه
مرغ ۴ تیڪه
سیر براے هر نفر ۲ حبه سیر
پیاز ۲ عدد (برای هر نفر۱)
رب گوجه ۲ قاشق غذاخورے سر پر
زردچوبه ۱ قاشق چایخورے سرخالی
زیره ۱ قاشق چایخورے سرخالی
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
نمک ب میزان لازم
چوب دارچین ۲ تیڪه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
۱ قاشق ماست
ادویه هندے (برگ بو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پاپریڪا، تخم گشنیز، جوز هندے، خردل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، سیاه دونه، سماق، میخک، گل محمدے، گلپر، هل، زعفران و ...) اول از همه پیاز رو نگینے ڪردم و سیر را حلقه ڪردم. پیاز و سیر و فلفل ر رو یڪباره توے روغن ریختم. (فلفل رو میتونید حذف ڪنید آخه ادویه هندے هم ب اندازه ڪافے تند هست) نمیخوایم پیاز سرخ بشه فقط در حد نرم شدن ڪافیه. بعد چوب دارچین و پودر هل هم اضافه ڪردم و ڪمے تفت دادم تا بوے اون خارج بشه. مرغ رو اصافه ڪردم در حدے ک تغیر رنگ بده نمک فلفل سیاه زیره و زردچوبه رو اضافه ڪردم. تفت دادم تا رنگ مرغ زرد بشه و عوض بشه. رب گوجه رو اضافه ڪردم تفت دادم تا زمانے ک رنگ روغن نارنجے بشه و رنگ رب باز بشه و بعد ماست. براے هر نفر از ادویه هندے یک قاشق پر استفاده میڪنیم (من براے دو نفر یک و نیم قاشق استفاده ڪردم). مواد رو ترڪیب میڪنیم ب اندازه دو لیوان آب جوش اضافه میڪنیم و زیر حرارت رو ڪم میڪنیم نیم ساعت زمان میدیم تا بپزه و سس غلیظے بهمون بده. برنجمون هم مث برنج ته چین زنده بر میداریم (بخاطر سسے ک مرغمون داره اگر برنج در حد برنج دمے پخته بشه، له میشه.) ے لایه برنج، یه لایه مرغ و سس مجدد برنج و ... تا لایه آخر. (فقط توجه ڪنید ک اصلااااا ڪفگیرتون رو روے قابلمه نڪوبید، اگر بڪوبید برنج فشرده میشه و له میشه. باید ے فضاے خالے بین برنج باشه ک ڪاملا دم بڪشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زولبیا_هندے خوشمزهه😍😋
۱ و نیم لیوان آرد(اندازه هر لیوان ۲۰۰ میلیلیتر)
۲ ق غ آرد برنج
۱ لیوان آب ولرم
۱ ق غ بڪینگ پودر
۲ ق غ ماست
نصف ق چ دارچین
براے شربت:
یکو نیم لیوان آب
یڪو نیم لیوان شڪر
چند قطره آب لیمو
ابتدا آب ولرم،ماست و آرد برنج و دارچین و با هم مخلوط میڪنیم وآرد الک شده و بڪینگ پودر رو ریخته (قوام موادتون باید مثل فیلم باشه ،نه زیاد شل باشه نه سفت،اگه شل بود نصف لیوان دیگه آرد بریزید)برای شربت هم آب و شڪر و آب لیمو رو روے حرارت قرار میدیم تا شربت یڪدست بشه و شڪرت هایے ڪه دور قابلمه جمع میشه با قاشق جدا ڪنید ڪه وارد شربت نشه و شربت شڪرک بزنه،
داخل قابلمه روغن رو مقدارے گرم میڪنیم (نباےد داغ شه) و موادو داخل قیف میریزیم و با قیف ریخته و با حرارت ڪم زیرو رو میڪنیم تا سرخ شه و بعد وقتے داغه داخل شربت خنک (حتما باید شربت خنک باشه ڪه نرم نشه ترد شه)میریزےم و با پودر پسته تزیین میڪنیم😍❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_خوشمزهه🤩
براے مایه گوشتی:
۲۰۰ گرم گوشت چرخڪرده
۱ عدد پیاز
نمک و فلفل و پاپریڪا
۱ ق غ روغن
۱ بسته ماڪارونے صدفی
۱ ق غ رب گوجه
۱ ق غ ڪره
مقدارے روغن
نمڪ
براے سس بشامل:
۲ ق غ ڪره
مقدارے روغن
۲ ق غ آرد الک شده
۲ لیوان شیر
مقدارے نمک و فلفل
ابتدا ماڪارونے رو در آب و نمک میجوشانیم،داخل تابه پیاز و گوشت رو تفت داده و نمک و فلفل و پاپریڪا
اضافه و میپزیم،برای سس،ڪره و روغن و آرد رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم،سپس شیر و فلفل و نمک رو ریخته و در قابلمه رب و ڪره و روغن رو تفت میدیم و ماڪارونے آبڪش شده اضافه و خوب مخلوط میڪنیم سپس داخل ظرف ماڪارونے و مایه گوشتے و سس بشامل و پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میذاریم تا طلایے رنگ شه😍😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_ڪیک_مرغ_و_سوسیس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ڪیک مرغ و سوسیس
مواد لازم :👇
(جهت خمیر)
آرد سبک شیرینے پزے ... یک ونیم لیوان
تخم مرغ ... سه عدد
روغن مایع ... یک سوم لیوان
خامه صبحانه ... صد گرم
نمک ... یک پنس
بیڪینگ پودر ... یک قاشق چایخورے سرپر
مواد داخل نان ... سوسیس ... بستگے به اندازه سوسیس داره دوتا سه عدد
فیله مرغ ... سه تا
پیازچه ... سه تا پنج دانه
سبزیجات معطر یا تازه یا خشک ... نعنا و جعفرے و گشتیز و ریحان و ڪمے ترخون خشک یک قاشق ولے تازه باشه یک چهارم لیوان
فلفل دلمه قرمز ... یک چهارم فلفل
نمک وفلفل به قدر نیاز
پنیر پیتزا یا گودا ... سے گرم (دلخواهه)
.
دستور تهیه :👇
مزه دار ڪردن مرغ ؛ فلفل سیاه وپودرسیر وپودرپیاز وپودرپاپریڪا ونمک را مخلوط وبه همه جاے فیله از این ادویه بزنید
دوقاشق روغن توے تابه بریزید یه تڪه یک سانتے را از سوسیس جدا ڪنید توے تابه سوسیس وفیله ها را ڪمے سرخ ڪنید پیازچه وفلفل دلمه را اضافه تفت مختصرے داده وسبزے را اضافه ڪنید مخلوط ڪنید از روے حرارت بردارید
ادامه ڪار ... روغن را توے ظرفے بریزید وتخم مرغها را دانه دانه اضافه وخوب مخلوط ڪنید بعد خامه را اضافه ومخلوط کنید 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول پیتزایی
این رول پیتزایے ڪه امروز آموزشش رو گذاشتم خیلے خوشمزه است و فورے درست میشه و مے تونید به عنوان یک وعده ے غذایے و یا صبحانه میل ڪنید . اصلا هم نگران نپختن لایه ے هاے بین نباشید حتما خوب میپزه و چون این ویدیو تند شده به نظر خام مے یاد ولے اگر به آخر ڪار توجه ڪنید همه ے لایه ها خوب پخته شده ، فقط ڪافیه ڪمے زمان بدید تا لایه اے ڪه پهن ڪردید خودش رو بگیره بعد رول ڪنید
مواد لازم
_سوسیس یا ڪالباس یک پیمانه
پنیر پیتزا یک پیمانه
_تخم مرغ ۵ الے ۶ عدد
_شیر نصف استڪان
_نمک ، فلفل و آویشن
براے تهیه ے این غذا فقط ڪافیه تخم مرغ ها رو با ڪمے نمک و فلفل و شیر رو با هم در یک ظرف ڪاملا مخلوط ڪرده و مثل ویدیو با اضافه ڪردن پنیر و ڪالباس رول ڪنید
پ.ن : اگر سوسیس یا ڪالباس دوست ندارید مے تونید از ڪمے مرغ پخته شده یا قارچ استفاده ڪنید
پ.ن : اگر دوست داشتید مے تونید ڪمے فلفل دلمه اے یا قارچ و... به موادتون اضافه ڪنید
پ.ن : مے تونید ادویه هاے دیگه اے هم مثل پاپریڪا یا پودر سیر و... اضافه ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎥
طرز تهیه رشته خشکار( شیرینی گیلانی )
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء سیزدهم قرآن(تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.9M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪرم پنیری
مواد لازم
پنیر خامه اے یا ماسڪارپونه ۱۲۰ گرم
۱۵ گرم پودر ژلاتین (ےا یک بسته ژله با طعم دلخواه ترجیحا طعم ملایمے داشته باشه)
۲۰۰ گرم شیر
۲۴۰ گرم خامه قنادی
۸۰ گرم ڪرمفیل
طرز تهیه
اول در یک ظرف خامه رو اونقدر مے زنیم ڪه فرم بگیره لازم نیست خیلے سفت بشه
در یک ڪاسه شیر و پودر ژلاتین یا پودر ژله رو باهم مخلوط مے ڪنیم و به روش بن مارے حرارت مے دیم تا ذرات ژله حل بشه مراقب باشید شیر اصلا نجوشه
در یک ڪاسه ے دیگه پنیر خامه اے و ڪرمفیل رو اونقدر مے زنیم تا سبک بشه.
مخلوط پنیرے رو به خامه اضافه و خوب مخلوط مے ڪنیم
مخلوط شیر و ژلاتین رو بعد از خنک شده روے ڪرم پنیرے مے ریزیم (از صافے رد مے ڪنیم) و در حد مخلوط شدن با دور ڪند همزن مے زنیم
ڪف یک قالب رو سلفون مے ڪشیم و مواد رو داخلش مے ریزیم
یا ڪف قالب پلاستیڪے یا سیلیڪونے رو همه جاشو چرب مے ڪنیم و مواد رو داخلش مے ریزیم اگر ظرفتون رو چرب نڪنید خیلے خیلے به سختے درمیاد
در اخر به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بذارید
مے تونید فقط از پودر ژلاتین استفاده ڪنید ڪه اینطوریم خیلے خیلے خوشمزس مے تونید از تڪه هاے میوه هم استفاده ڪنید مثل توت فرنگے و هلو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر_مرغ_پنیری
مواد لازم:
۵۰۰ گرم سینه مرغ
۳_۴ حبه سیر
۱ قاشق مرباخورے نمڪ
۱قاشق مرباخورے فلفل قرمز پرک شده
۱ق چایخورے فلفل سیاه
زیره و آویشن ( در صورت تمایل )
۳قاشق غذاخورے روغن زیتون
نان همبرگر به تعداد
براے داخلش:
پنےر ڪاشار (پنےر پیتزا هم میشه)
برای رویش :
۱عدد تخم مرغ
۲ ق غذاخورے آرد
۱ڪاسه ذرت برشته
سس ڪچاپ و ڪاهو و پیاز حلقه اے براے تزیین داخل همبرگر
طرز تهیه:✍✍✍
مرغها را همراه با سیر چرخ ڪنید (ےا داخل غذا ساز).نمڪ وادویه جات و ڪمے روغن زیتون اضافه ڪنید و خوب ورز بدید. قالب گرد ڪوچڪے به اندازه نانهاے همبرگ انتخاب ڪنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگے برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تڪه ڪوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر ڪنید و خوب اطرافشو ببندید.
وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهاے برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با ڪمے روغن زیتون سرخ ڪنید. موقع سرخ ڪردن مے تونید روے همبرگرها ورقه هاے پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه)
برای سرو ڪردن از ڪمے سس ڪچاپ و ڪاهو وحلقه هاے پیاز مے تونید استفاده ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر مرغ پنیری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجون اینجورے درست ڪن
مواد لازم:
1 ڪیلو بادمجان
200 -250 گرم گوشت چرخڪرده
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
نصف قاشق غذاخورے فلفل یا رب گوجه فرنگی
فلفل 1 عدد
نمڪ
براے بالا:
گوجه فرنگی
بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را در آب نمک نگه مے داریم تا تلخیش از بین برود. سپس برش داده و در روغن سرخ ڪنید. روغن و ڪره را در یک ماهیتابه ریخته و پیاز را سرخ ڪنید تا صورتے رنگ شود. گوشت ، فلفل و سس (مخلوط یک قاشق رب گوجه با آب جوش و فلفل سیاه)را اضافه ڪنید. نمک ، گوجه فرنگے یا فلفل را ریز ڪرده و ڪباب را بگذارید. بادمجان ها را داخل قابلمه مے گذاریم و آنها را روے ملات مے گذاریم. بادمجان را بریزید و سس را اضافه ڪنید و قسمت بالا را با برش هاے گوجه فرنگے و فلفل تزئین ڪنید. 1 و نیم فنجان آب بریزید و روے حرارت ڪم طبخ مے ڪنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون اینجورے درست ڪن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگے بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو ڪنید غلظت سس به همین غلظتے باشه ڪه تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزے سرو ڪنید ڪمے رقیقتر باشه اگه با نون سرو میڪنید هنگامے تڪه هاے مرغ به سس اضافه میڪنید چند قاچ سیب زمینے هم اضافه ڪنید تا باهاش بپزه خیلے خوشمزس
تڪه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الے شش نفره
تڪه مرغ پنج تڪه
گوجه فرنگے رسیده یک ڪیلو
رب یک قاشق غذاخورے
ڪره حدود۵۰ گرم
پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میڪنیم )
سےر دوحبه
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم ڪرده به میزان لازم
آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز
من همیشه قبل از اینڪه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتے تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش ڪاملا بره وبسته بندے میڪنم
از فریزیر ڪه در آوردم یخ زداے ڪه شد همراه آب میزارم رو گاز تا ڪفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده
تڪه هاے مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وڪمے زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادے بپزه ڪه گوشت واستخوان از هم جدا بشه .
مرغ ڪه پخت از آب خارج ڪرده
تڪه اے ڪره رو ذوب ڪرده وتڪه هاے مرغ رو همراه زعفران دم ڪرده باهاش سرخ میڪنیم
مرغ سرخ شده رو از ماهے تابه خارج ڪرده تو همون ماهے تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده ڪیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگے رو اضافه ڪرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تڪه هاے مرغ رو به ارومے تو سس میزاریم شعله رو ڪم میڪنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت ڪمے ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچے نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسے اضافه ڪردم
پوره گوجه فرنگی:
گوجه فرنگے رو خوب نشسته با رنده ریز رنده ڪنید واز صافے رد ڪنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میڪنن واز صافے رد نمیڪنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسے تره
طعم ڪره دوست ندارید از روغن استفاده ڪنید
یا نصف نصف استفاده ڪنید
سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
محلبی(دسر) دو رنگ
مواد لازم
براے قسمت شیرے وانیلی
شیر4/5 لیوان
آرد1 لیوان
شڪر1 لیوان
وانیل 1 پاڪت(5گرم یا مقدار ڪمے وانیل شڪری)
ڪره یا مارگارین1 ق غ
شیر ،آرد ،شکر را در یک قابلمه ریخته و روے گاز گذلشته و مداوم هم بزنید و بپزید هنگامے ڪه جوش آمد و قوام و غلظت گرفت زیر گاز را خاموش ڪنید و ڪره و وانیل را به محلبے افزوده و با همزن دستے به خوبے هم بزنید تا صاف و یڪدست شود .استڪان ها را به جایے تڪیه داده به طورے ڪه نیفتند و محلبے سفید را به طور مساوے بین آنها تقسیم ڪنید.استڪانها ڪج باشند و صبر ڪنید تا محلبے ها سرد شود.میتوانےد محلبے ها را به همین شڪل ڪج در یخچال بگذارید تا سریع تر بسته شوند .(خودشان را بگیرند)
اکر میخواهید پودینگ شڪلاتے حاضرے درست ڪنید و روے محلبے ها را بریزید و اگر میخواهید با این دستور محلبے شڪلاتے درست ڪنید و روے آنها بریزید.
شےر 2/5 لیوان
آرد 1 ق غ پر
نشاسته 1 ق غ(ذرت)
نصف لیوان شڪر
وانیل 1 پاڪت(5گرم یا مقدار ڪمے وانیل شڪری)
ڪاڪائو 3ذق غ
ڪره 1 ق غ
به جز ڪره همه مواد را در یک قابلمه ریخته روے گاز مداوم هم بزنید و بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود.
در آخر ڪره را هم اضافه ڪرده و به هم بزنید تا صاف و یڪدست شود و در استڪانها روے محلبے سفید به مقدار مساوے تقسیم ڪنید و بریزید.بعد از اینڪه سرد شد روے آنها را با موز یا هر چیز دلخواهتون تزیین ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از ڪباب بوقلمون ڪه من خودم واسه اولین بار درست ڪردم وعاشقش شدم😋 .
#ڪباب_تابه_ای_بوقلمون
موادلازم:
سینه بوقلمون 300گرم
هویج ڪوچک 1عدد
پیاز رنده شده1عدد
جعفرے خردشده ڪمی
زعفران دم ڪرده2قاشق مرباخوری
نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریڪا
1قاشق غذاخورے روغن زیتون
طرزتهیه :
اول ڪارسینه بوقلمون روچرخ ڪردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقے تمام مواد مخلوط ڪردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگے پیداڪنه وبعد روش روسلفون ڪشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ ڪشیدم وباز براے نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن ڪم سرخ ڪردم، وواسه ڪنارش هم پلو ڪته اے درست ڪردم ڪه اونم عالے شد. 🤗🤗
به همین راحتے وخوشمزگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪباب تابه اے بوقلمون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛